Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (22/01)

392

Σήμερα η αντίθεση της Σελήνης που βρίσκεται στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Η ημέρα φαίνεται πως θα ξεκινήσει νωχελικά καθώς η «διαφωνία» μεταξύ Σελήνης και Ποσειδώνα θα δημιουργήσει ραθυμία και την ανάγκη να μείνεις σπίτι και να μην κάνεις τίποτα! Αυτό θα μπορούσε να σε οδηγήσει στην αναβολή σημαντικών επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων, κάτι το οποίο θα πρέπει να αποφύγεις. Δώσε προσοχή και σε συζητήσεις καθώς φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους δεδομένα που αφενός δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αφετέρου μπορεί να σε μπερδέψουν. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ημέρα οργάνωσης, δημιουργικότητας και γρήγορων αποφάσεων για τα ζητήματα που αφορούν στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας συναναστροφές είναι η σημερινή αγαπητοί Κριοί. Η μέρα σας κάνει περισσότερο επιτακτικούς και φανατικούς με τις απόψεις και τις ιδέες σας, για αυτό το λόγο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε με τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο, πρέπει το μυαλό και οι σκέψεις σας να λειτουργούν άψογα ανά πάσα στιγμή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα αποφύγετε συζητήσεις ή πράξεις οριστικής κατάληξης. Οξύθυμη θα είναι η στάση σας, σας συμβουλεύω να μην απαιτήσετε συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, θα υπάρξει κίνδυνος να οδηγηθείτε σε λάθος κατάληξη. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, θα πιάσει κουβέντα μαζί σας, εκδηλωτική θα είναι η στάση του. Δείξτε εμπιστοσύνη στα τυχαία συμβάντα, δεν αποκλείεται με αυτό το πρόσωπο να καταλήξετε σε μακροχρόνιο δεσμό.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η γλυκύτητα στους τρόπους και την συμπεριφορά σας, η ζεστασιά και η εκφραστικότητα στην επικοινωνία σας, η σταθερότητα και η έμφυτη σοβαρότητά σας είναι πιθανό φίλοι Ταύροι να «απειληθούν» σήμερα, από καταστάσεις και γεγονότα που προκύπτουν στην επαγγελματική, προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα και χρειάζεται να επιστρατεύσετε θετικές αντιστάσεις και πνευματική νηφαλιότητα, για να μην προκύψουν επικίνδυνες εξελίξεις στις σχέσεις σας με αγαπημένα άτομα και τον ερωτικό σύντροφο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, με το ταίρι σας θα ανοίξετε συζητήσεις με στόχο να απεγκλωβιστείτε από στάσιμες καταστάσεις, επιθυμία σας θα είναι οι ουσιαστικές αλλαγές. Ίσως να μπείτε στον πειρασμό να ταρακουνήσετε τα δεδομένα της σχέσης σας, αποφύγετε υπερβολές και ακρότητες. Αν στοχεύσετε στην επανασύνδεση θα την κερδίσετε. Εσείς οι ερωτικά μόνοι αξιοποιήστε την γοητεία σας, ενδιαφέρον θα έχει το καινούργιο πρόσωπο που τυχαία θα συνομιλήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Τακτοποιείστε σήμερα αγαπητοί Δίδυμοι εκκρεμότητες στην δουλειά και στο σπίτι σας, που επηρεάζουν αρνητικά την διάθεση και την επικοινωνία σας με τους συναδέλφους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οργανώστε τις σημαντικές σας ανάγκες χωρίς να εκνευρίζεστε με το παραμικρό, μην βιάζεστε να πετύχετε τους ερωτικούς σας στόχους, δώστε χρόνο στο ταίρι σας να εκφράσει την τρυφερότητα και την ρομαντισμό του, βελτιώστε με μαεστρία και διπλωματία τις συνθήκες που επικρατούν στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, αισιόδοξη και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, αυτή τη φορά θα δείξτε την απαιτουμένη εμπιστοσύνη, τερματίζουν οι φοβίες και οι ψευδαισθήσεις. Η επικοινωνιακή στάση που θα κρατήσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας βοηθήσει να ξεμπερδέψετε τις δύσκολες καταστάσεις, βρίσκετε λύση σε τυχόν συναισθηματικά αδιέξοδα. Για τους ελεύθερους και μόνους πιθανό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Να επιμείνετε περισσότερο σήμερα φίλοι Καρκίνοι στα θέματα εκείνα που θεωρείτε αρκετά σημαντικά στην επαγγελματική σας καριέρα, στις καταστάσεις που σας καίνε οικονομικά, να πιέσετε να λυθούν τυχόν παρεξηγήσεις και μπερδέματα με τους οικείους σας και το ταίρι που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, γιατί η αστρολογική όψη της ημέρας βοηθά απεριόριστα στο να κλείσετε οριστικά εκκρεμότητες που ταλαιπωρούν την καθημερινότητά σας, αρκεί να μην γίνεστε εριστικοί και εκρηκτικοί με τους γύρω σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα υπάρξουν απρόοπτες συναντήσεις που θα ανοίξουν νέα ερωτικά ενδεχόμενα. Παλιό ερωτικό σας ταίρι θα κάνει την εμφάνιση του, σε περίπτωση που έχουν συμβεί μεταξύ σας παρεξηγήσεις, τώρα θα είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Εσείς που θέλετε να διαγράψετε τελείως το παρελθόν σας, φανείτε δεχτικοί στο καινούργιο πρόσωπο που με εκδηλωτικό και άμεσο τρόπο θα κάνει το βήμα να σας προσεγγίσει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η σημερινή αστρολογική όψη δυναμιτίζει ακόμα περισσότερο τις επαγγελματικές φιλοδοξίες και τις κοινωνικές σας επιδιώξεις αγαπητοί Λέοντες, εξάρει τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό σας για να πετύχετε τους συναισθηματικούς σας στόχους. Βάλτε τάξη σε οικονομικά και προσωπικά θέματα που σας επηρεάζουν αρνητικά, τακτοποιήστε σήμερα με νηφαλιότητα και ηρεμία τις όποιες υποχρεώσεις σας κυνηγούν και απολαύστε μοναδικές, αισθησιακές, φλογερές στιγμές με το ταίρι που αγαπάτε και ποθείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή αστρολογική όψη σας φέρνει ευχάριστες συναντήσεις και όμορφες συνομιλίες, η μέρα σας θα κλείσει με ερωτικό ραντεβού. Θα υπάρξουν αναζωογονητικά συμβάντα, ενισχυμένη θα είναι η γοητεία σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ακολουθήστε τη διαίσθηση σας, εκφράστε ελεύθερα τα αισθήματα σας, η κατάληξη θα είναι θετική. Σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας εμπνεύσει εμπιστοσύνη, ανοίγεται προοπτική δεσμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μπορείτε σήμερα φίλοι Παρθένοι να φέρετε εις πέρας την κάθε δυσκολία, δυσλειτουργία και μπέρδεμα που μπορούν να επηρεάσουν την προσωπική και επαγγελματική σας καθημερινότητα, να ξεπεράσετε εμπόδια και φραγμούς στην ερωτική σας ζωή που δυσχεραίνουν την ενότητα του δεσμού σας. Οι αδέσμευτοι απελευθερώστε όλον τον ερωτισμό και τη τρυφερή, ρομαντική σας διάθεση σε μια υπέροχη, νεογέννητη γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή μέρα διαύγεια θα φέρει στη σκέψη σας, τώρα φρενάρετε τις απαισιόδοξες θεωρίες, αυτή τη φορά δεν θα εγκλωβιστείτε σε ψευδαισθήσεις. Η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε απόψεις, θα δείτε με αισιόδοξο μάτι το μέλλον της σχέσης σας. Για εσάς τους χωρισμένους ή ελεύθερους, το καινούργιο ερωτικό άνοιγμα που θα προκύψει θα έχει θετική κατάληξη. Δεν αποκλείεται να υπάρξει έναρξη καινούργιας ερωτικής σχέσης με την προοπτική σταθερού δεσμού.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μήπως έχετε ξεφύγει λίγο αγαπητοί Ζυγοί από την ιεραρχία και τις προτεραιότητες που δίνετε στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή; Μήπως χρειάζεται σήμερα να επιταχύνετε τις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες σας στην δουλειά σας και παράλληλα να τακτοποιήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες της καρδιάς σας, συζητώντας ανοιχτά με τον ερωτικό σας σύντροφο για τις ανασφάλειες, τους φόβους και τις όποιες αμφιβολίες σας, δυσχεραίνουν την ενότητα του δεσμού σας;

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ένα τηλεφώνημα που θα λάβετε θα επαναπροσδιορίσει πράξεις και αισθήματα. Κινηθείτε αποφασιστικά και με πίστη στο ένστικτο σας, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για επανασυνδέσεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα ανανεώσει την ψυχολογία σας. Ένα ελκυστικό άτομο θα ρίξει επάνω σας τα ερωτικά του βέλη. Είναι μια καλή χρονική στιγμή να βάλετε σε τάξη την ερωτική σας πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι μια εξαιρετική ημέρα για να πάρετε σοβαρές και ουσιαστικές αποφάσεις που αφορούν ένα ταξίδι, μια φυγή που έχετε από καιρό προγραμματίσει φίλοι Σκορπιοί, να οργανώσετε με τους φίλους σας και τα αγαπημένα σας άτομα μια υπέροχη συγκέντρωση, να δημιουργήσετε ευχάριστο και χαρούμενο κλίμα στον δεσμό σας, αψηφώντας τις όποιες προκλήσεις ή παγίδες στήνονται από κακόβουλες και επικίνδυνες καταστάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, παρορμητικά και απελευθερωμένα θα είναι τα λόγια σας. Προσοχή στον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε το ερωτικό σας ταίρι, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές και διαφοροποιήσεις, δεν αποκλείεται να τηρήσετε στάση κάθετη ίσως και ακραία. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να αποκτήσετε μια σταθερή και στεριωμένη σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Οργανωθείτε σήμερα αγαπητοί Τοξότες, βάλτε σε τάξη τις σκέψεις και τις επιδιώξεις σας, ιεραρχήστε με προσοχή τις επαγγελματικές σας προτεραιότητες και τις προσωπικές σας επιθυμίες, γιατί ίσως έχετε αρχίσει να χάνετε τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Ακολουθείστε την διαίσθηση και το ένστικτό σας στην συναισθηματική σας ζωή, μην στρέφεστε εναντίον του ανθρώπου που αγαπάτε για οτιδήποτε άσχημο συμβαίνει στην σχέση σας, μετριάστε τις υπερβολές, αγκαλιάστε το ταίρι σας με φροντίδα και στοργή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, μια πολύ ευχάριστη συζήτηση με συγκεκριμένο πρόσωπο που διατηρείτε στο ερωτικό σας στόχαστρο, θα ανανεώσει το κλίμα στην καρδιά σας. Καταφθάνουν αλλαγές που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο ερωτικό σας μέλλον, τώρα θα μπουν βάσεις για σταθερή ερωτική σχέση που η πορεία της θα σας δώσει συναισθηματική ικανοποίηση. Σας συμβουλεύω να μην περιορίσετε την αισθησιακή και ρομαντική σας διάθεση, εκδηλωθείτε άφοβα χωρίς ενδοιασμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η σημερινή μέρα φίλοι Αιγόκεροι ενδεχομένως σας κάνει περισσότερο οξύθυμους και νευρικούς σήμερα απέναντι στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και τις κοινωνικές σας επαφές, για αυτό το λόγο είναι προτιμότερο να χαμηλώσετε λίγο τους τόνους και τις απόλυτες αντιλήψεις σας και να χαλαρώσετε με την συντροφιά αγαπημένων φίλων, μην αφήνετε το μυαλό σας να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, διοχετεύστε την ενέργειά σας στις υπέροχες τρυφερές στιγμές με το άλλο σας μισό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η σημερινή μέρα οξύθυμη και νευρική θα κάνει τη στάση σας, η υπομονή και η ανεκτικότητα με το ταίρι σας θα είναι περιορισμένη. Θα δείξετε πείσμα στις απόψεις σας και στις επιθυμίες σας, δε θα υποκύψετε σε συμβιβασμούς, προσοχή στην υπερβολή, βάλτε όρια στον εαυτό σας. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση κινηθείτε χαλαρά, περάστε σε προτάσεις, η απάντηση θα είναι θετική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Όσο περισσότερο κρίνετε τους άλλους αγαπητοί Υδροχόοι, τόσο μεγαλύτερη και αυστηρότερη κριτική θα σας ασκούν και άλλο τόσο θα θυμώνετε, θα εκνευρίζεστε και θα χαλάει η διάθεσή σας. Σκεφτείτε πολύ καλά τα λόγια σας πριν τα κάνετε πράξεις, αγκαλιάστε με ζεστασιά και τρυφερότητα τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο, κρατήστε μια σοβαρή και σταθερή στάση στις απόψεις και τα πιστεύω σας για να μην προκληθούν σήμερα επικίνδυνες και μη αναστρέψιμες ρωγμές στην σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σκαμπανεβάσματα θα σημειωθούν στις διαθέσεις σας, το κλίμα στην καρδιά σας θα είναι μία ζέστη μία κρύο, ενδεχομένως να μην μπορείτε να εντοπίσετε τι ακριβώς θέλετε και τι νιώθετε. Προσοχή στις αντιδράσεις σας, θα υπάρχει ο κίνδυνος να μπερδέψετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Εσείς που είστε στο ξεκίνημα της σχέσης ή τις γνωριμίας σας, ένα ευχάριστο γεγονός θα σας ανοίξει πορεία σταθερού δεσμού.

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Χαρίστε απλόχερα φίλοι Ιχθύς την εκτίμηση, την αγάπη και τον σεβασμό σας στους συναδέλφους που συμπαθείτε και στέκονται στο πλευρό σας και στα προσφιλή σας άτομα που δικαιώνουν τις προσπάθειες και τους κόπους σας, εμπιστευτείτε τον έρωτα και τους πόθους σας στον άνθρωπο που συντροφεύει τα όνειρα σας, αποδείξτε με κάθε κουβέντα ή πράξη πως πρέπει να είναι περήφανος ο περίγυρός σας που σας έχει στην ζωή του και ανταμειφθείτε με την απόλυτη αφοσίωση και δοτικότητα του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα φανείτε αυθόρμητοι επικοινωνιακοί και αρκετά παρορμητικοί. Έντονη θα είναι η διάθεση σας να τακτοποιήσετε οριστικά παλιές ανοιχτές ερωτικές σας υποθέσεις, παίρνετε την απόφαση να τηλεφωνήσετε και να προτείνετε ραντεβού. Θετική ανταπόκριση θα βρείτε από πρώην ερωτικό σας ταίρι, θα δείξει την προθυμία να αλλάξουν οι μεταξύ σας στάσιμες καταστάσεις και τα αρνητικά δεδομένα. Αποκτά η ερωτική σας ζωή βάσεις για μελλοντική εξέλιξη.