Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (21/01)

264

Σήμερα το τρίγωνο της Σελήνης από την Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Η ημέρα φαίνεται πως θα ξεκινήσει με καλή διάθεση για εσένα και η αρμονική όψη μεταξύ Σελήνης-Ουρανού θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου αλλά και την αίσθηση πως μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε «πρόκληση» κάνει την εμφάνισή της. Ξαφνικές λύσεις κάνουν την εμφάνιση τους σε ζητήματα που σε απασχολούν. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Μπορείτε σήμερα φίλοι Κριοί να πάρετε όλες εκείνες τις απαντήσεις που ζητάτε για τα επαγγελματικά και προσωπικά σας σχέδια και τις κοινωνικές σας φιλοδοξίες, να αποδείξετε με την άψογη στάση και την χαλαρή συμπεριφορά σας πως τα πάντα είναι κατανοητά γύρω σας και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες προσπάθειες για να διεκπεραιώσετε όσα έχετε αναλάβει. Η ερωτική σας ζωή επηρεάζεται από υπερβολική αισιοδοξία, πράγμα που σας κάνει περισσότερο τρυφερούς, ζεστούς και δοτικούς στην σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα σας διέπει τάση εξωστρέφειας, θα έχετε τη διάθεση να προβείτε σε εξομολογήσεις. Μια συνάντηση και μια συζήτηση εκ βάθους θα διαλύσουν αμφιβολίες παράλληλα θα σας δώσει νέο άνοιγμα για οριστικές αποφάσεις. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι και ανεξάρτητοι θα έχετε την ανάγκη να ξεσκάσετε και να αποφορτιστείτε, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή αστρολογική όψη ίσως σας κάνει περισσότερο υπερβολικούς από ότι πρέπει αγαπητοί Ταύροι στην εκφραστικότητα και στον λόγο σας, για αυτό καλό θα είναι να είσαστε περισσότερο εγκρατείς και υπομονετικοί στα γεγονότα και τις καταστάσεις που επηρεάζουν την καθημερινότητά σας. Γίνετε περισσότερο ευχάριστοι και χαριτωμένοι με τον ερωτικό σας σύντροφο, μην κρατάτε μούτρα στο ταίρι σας για το ψύλλου πήδημα, δημιουργείστε μια εξαιρετική, φλογερή ατμόσφαιρα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, προσοχή στον τρόπο που θα κινηθείτε, ίσως να εμφανιστούν εξουσιαστικές τάσεις, με επιμονή θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε. Σε περίπτωση που νιώσετε πως σας πιέζει το ταίρι σας ή οι συνθήκες μέσα στη σχέση σας, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από παρορμητικές πράξεις ή αποφάσεις. Ένα εντυπωσιακό και ελκυστικό πρόσωπο θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η σημερινή σας τάση να υπερβάλλετε και στις κουβέντες και στο σκεφτικό σας, αλλά και στην πονηρία σας φίλοι Δίδυμοι, δεν αποκλείεται να σας φέρει σε δύσκολη θέση με τα κοντινά σας πρόσωπα και τους συναδέλφους σας, αν δεν μπορείτε να ελέγξετε με ψυχραιμία και διπλωματία τα νεύρα και τον θυμό σας. Αξιοποιείστε την σοφία και τις εμπειρίες σας, προβάλλετε τις πολύπλευρες, συναισθηματικές σας ικανότητες στο ταίρι που σας ενδιαφέρει, εκτιμήστε προσεκτικά τους κινδύνους γύρω από την σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, βάζετε φρένο σε ανασταλτικές σκέψεις, περνάτε σε δυναμική δράση και εκτοπίζετε τα λάθος ερωτικά πρόσωπα στη ζωή σας. Σήμερα θα υπάρξει θερμή συνάντηση, το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο, θετικό, και αισιόδοξο. Καταφθάνουν ριζικές αλλαγές που εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα είναι το έναυσμα που θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα. Παίρνετε νέες αποφάσεις, δεν αποκλείεται να επιλέξετε νέο ερωτικό ταίρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μην σκορπίζετε τις δυνάμεις και το κουράγιο σας σήμερα δεξιά και αριστερά αγαπητοί Καρκίνοι, μην σπαταλάτε τον καλύτερο σας εαυτό για να καλυτερέψετε τις συνθήκες στην δουλειά σας και στην προσωπική σας ζωή, κλείστε ενοχλητικές εκκρεμότητες από το παρελθόν που επιβαρύνουν την σχέση σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε, επιδιώξτε όσο περνούν οι ώρες, να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε στην αγκαλιά του δεσμού σας, έχοντας στις σκέψεις σας πως τίποτα δεν χαρίζεται, αλλά αποκτιέται με πάθος και τόλμη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, απαισιόδοξη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, ωστόσο θα βρείτε τον τρόπο να απεγκλωβιστείτε από τις παγίδες που δημιουργεί η ίδια σας η σκέψη. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να ανοίξει συναισθηματική κουβέντα μαζί σας με στόχο να καταλάβει τι ακριβώς θέλετε και πως μπορεί να διεισδύσει στην ερωτική σας ζωή. Αν επιθυμείτε περεταίρω εξέλιξη μαζί του, τότε συζητήστε με ειλικρίνεια, προμηνύεται έναρξη σταθερής σχέσης.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είσαστε αρκετά πληθωρικοί και γενναιόδωροι σήμερα φίλοι Λέοντες, στον προφορικό σας λόγο και στον τρόπο που εκδηλώνετε την συμπάθεια και την εκτίμησή σας στους συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έχετε την ικανότητα να τραβήξετε το ενδιαφέρον και την προσοχή μιας καινούριας, τρυφερής γνωριμίας οι αδέσμευτοι, ενώ οι ζευγαρωμένοι καλείστε να ασχοληθείτε με κάθε λεπτομέρεια του δεσμού σας που θα φουντώσει και πάλι το πάθος και την αφοσίωση στην ερωτική σας καθημερινότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, απρόβλεπτη ίσως και απότομη θα είναι η στάση σας, προσπαθήστε να ρεγουλάρετε τις αντιδράσεις σας σε τυχόν εκνευρισμούς. Εσείς που είστε ερωτικά μόνοι θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοιχτείτε συναισθηματικά, μιλήστε με ειλικρίνεια. Η επικοινωνία σας με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν θα πάρει περίεργες διαστάσεις, δεν αποκλείεται μέσα από μια διαφωνία να εκδηλωθεί τελικά ερωτική έλξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Οι προτροπές και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην επαγγελματική και προσωπική σας καθημερινότητα φίλοι Παρθένοι είναι όχι μόνο αρκετές, αλλά και καθοριστικές για να ρυθμίσετε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που εκτιμάτε και σας αγαπούν, για να τακτοποιήσετε τους αγαπημένους χώρους του γραφείου ή του σπιτιού σας, για να νοικοκυρέψετε κακόφημα σχόλια και συζητήσεις γύρω από τον δεσμό σας, για να εκμεταλλευτείτε για το συμφέρον της σχέση σας μια πληροφορία φιλικού σας προσώπου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, προσοχή στις βιαστικές και παρορμητικές αποφάσεις. Σήμερα τα γεγονότα θα σας κινητοποιήσουν, θα είναι απρόοπτα και άμεσα. Μια παλιά ερωτική σας υπόθεση θα ξαναβγεί στο προσκήνιο δημιουργώντας διλλήματα. Πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν που είχατε πολύ καιρό να το δείτε θα σας προσεγγίσει με ιδιαιτέρως εκδηλωτική στάση. Νυχτερινή συνάντηση θα αναστατώσει την καρδιά σας, έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μην αγνοείτε κάποια ενοχλητικά μεν, αλλά χρήσιμα σημάδια που εμφανίζονται σήμερα αγαπητοί Ζυγοί στην δουλειά σας και στις προσωπικές σας επαφές, που μπορεί να ανατρέψουν τα σημαντικά σας σχέδια για το άμεσο μέλλον, αν κάνετε πως τα γνωρίζετε όλα για όλους, αν δεν ακούσετε τις συμβουλές των κοντινών σας ανθρώπων. Μην γίνεστε εριστικοί και παρορμητικοί με το άλλο σας μισό, αφουγκραστείτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες του δεσμού σας με ισορροπημένη διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ίσως να επηρεαστείτε από αρνητικές σκέψεις. Μια συνάντηση και μια δυναμική συνομιλία με πρόσωπο ερωτικό, θα σας δώσουν την ευκαιρία να διευκρινίσετε τι ζητάτε και που στοχεύετε, αν εκφραστείτε με σαφήνεια τότε όλα θα κινηθούν υπέρ σας. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του, θα σας ζητηθεί δεύτερη ευκαιρία, στο χέρι σας θα είναι η κατάληξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Συζητήστε με άνεση και ήρεμη διάθεση τα οικονομικά και επαγγελματικά σας προβλήματα με τους συναδέλφους και τους οικείους σας φίλοι Σκορπιοί, κάντε τις δικές σας τεκμηριωμένες προτάσεις για το άμεσο μέλλον και αναλύστε με θάρρος τα σχέδιά σας. Οργανώστε ένα όμορφο, τρυφερό και ρομαντικό ταξίδι για δύο με το ταίρι σας, κάντε πράξεις όσα έχετε υποσχεθεί στον δεσμό σας, σταθείτε γερά στα πόδια σας, έχοντας αισιοδοξία για το επόμενο, καθοριστικό βήμα με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα θα έχετε την ανάγκη να κυριαρχήσετε και να επιβληθείτε στο ταίρι σας. Αυθορμητισμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις πράξεις σας, προσοχή στις υπερβολές και στους εκτροχιασμούς. Σήμερα θα συμβεί γεγονός που θα αλλάξει τα δεδομένα του ερωτικού σας κατεστημένου. Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας με πρόσωπο που θα ενδυναμώσει τις αισθήσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Κάντε με προσοχή και ενδιαφέρον την δουλειά σας σήμερα αγαπητοί Τοξότες και μην δίνετε λογαριασμό για τον τρόπο που λειτουργείτε και σκέφτεστε σε άτομα που δεν έχουν δικαιοδοσία να σας παρατηρούν και να σας ενοχλούν στους χώρους που κινείστε. Όλα μπορούν να πάνε έτσι όπως τα είχατε οργανώσει, όμως σκεφτείτε πως μέσα στο παιχνίδι της καθημερινότητας υπάρχουν καθυστερήσεις, ακυρώσεις και αναβολές, μην σπάτε τα νεύρα σας με τις μικροπρέπειες και τις λεπτομέρειες στην ερωτική σας ζωή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα σας δοθεί το κίνητρο να τοποθετήσετε σε νέα βάση την ερωτική σας ζωή, τώρα θα αλλάξουν τα δεδομένα και για εσάς τους χωρισμένους και για εσάς τους τελείως ελεύθερους. Πρώην ερωτικό σας ταίρι θα καταφέρει να ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης, έρχεται άνοιγμα για ουσιαστικές αλλαγές, ωστόσο αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις. Για τους ερωτικά μόνους καταφθάνει καινούργια ερωτική πρόκληση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Δώστε προσοχή σήμερα φίλοι Αιγόκεροι στον τρόπο που απευθύνετε τον λόγο στους οικείους σας και τους συναδέλφους σας, στην εκφραστικότητά σας όταν συζητάτε με τα αγαπημένα σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο, γιατί είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, μπερδέματα και ανακατωσούρες στην συναισθηματική σας ζωή. Να είσαστε σίγουροι για τα προσόντα και τις ικανότητές σας, όμως μην προβάλλετε τα πολυάριθμα ταλέντα σας με αλαζονική ή εγωιστική στάση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα γίνουν συναισθηματικές συζητήσεις, έρχονται ξεκαθαρίσματα, θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος. Κυκλοθυμική θα είναι η διάθεση σας, η αντιδραστικότητα σας θα δημιουργήσει αστάθεια στις επιθυμίες σας. Με το ταίρι σας θα υπάρξουν διαφωνίες, επειδή θα δημιουργηθεί κλίμα κόντρας, καλό θα είναι να μην ηλεκτρίσετε παραπάνω την ατμόσφαιρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Συγκρατείστε όσο μπορείτε σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι τις πληθωρικές σκέψεις και τις ιδέες σας για σπατάλες και έξοδα που αργότερα θα μετανιώσετε, μην βγαίνετε από τον προϋπολογισμό σας χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος, γιατί έτσι δημιουργείτε ρωγμές στην σχέση σας με τον ερωτικό σύντροφο και τα προσφιλή σας άτομα. Εφαρμόστε τις σκέψεις και τις ιδέες σας στην συναισθηματική σας ζωή, αφού πρώτα έχετε τακτοποιήσει κυρίως μέσα σας, τις εκκρεμότητες που σας απομακρύνουν από το άλλο σας μισό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα φανείτε παρορμητικοί και ενθουσιώδεις, οι αντιδράσεις σας ενδεχομένως να είναι κάπως υπερβολικές. Δυναμική θα είναι η στάση σας απέναντι σε πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να κατευθύνουν την ερωτική σας ζωή. Σήμερα θα πάρετε την απόφαση να αναλάβετε τα ηνία των ερωτικών σας υποθέσεων σας, είτε για θέματα επανασύνδεσης είτε για λήξη παλιάς ιστορίας. Νέα ερωτική γνωριμία θα ιντριγκάρει τις αισθήσεις σας, εσάς τους μοναχικούς θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από τη στασιμότητα.

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Δίνετε λύσεις και απαντήσεις σήμερα φίλοι Ιχθύες στα δύσκολα θέματα στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές, πετυχαίνετε με την ευγενή σας στάση και την γαλήνια συμπεριφορά σας να κατακτήσετε ακόμα και τους πιο δύσκολους θαυμαστές γύρω σας, πολύ δε περισσότερο μια καινούρια γνωριμία για όσους είσαστε αδέσμευτοι. Αποφασίστε να ξεφύγετε από την πολυκοσμία και τον θόρυβο με ένα κοντινό ή μακρινό ταξίδι με το ταίρι σας, μην αφήνετε τον δεσμό σας στην μουντάδα και την στασιμότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε ερωτικά συμβάντα που δεν αποκλείεται να αναποδογυρίσουν ολόκληρη την ερωτική σας πορεία. Μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά από την μια στιγμή στην άλλη νιώσετε ερωτευμένοι και ικανοί να κάνετε ότι δεν έχετε κάνει μέχρι τώρα. Μια τυχαία συνάντηση θα σας δώσει το έναυσμα να ανεβάσετε ψηλά τον πήχη των αναζητήσεων σας, προσοχή στην υπερβολική αισιοδοξία.