«Λύγισε» για τα παιδιά του στον αέρα ο Ντέμης Νικολαΐδης

584

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή Game Night όπου μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τα παιδιά του.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του μιλώντας για τα παιδιά του στην εκπομπή Game Night στον Sport 24.

Στην ερώτηση «πώς είναι να είσαι πατέρας;», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην σύζυγος της Δέσποινας Βανδή, έδωσε μία αφοπλιστική απάντηση. «Σταματάει το εγώ. Λες “ωχ, εξαρτώμαι από κάτι άλλο”, που είναι τα παιδιά σου. Αυτό είναι μία τεράστια αλλαγή! Κυριαρχεί επάνω σου κάποιος άλλος. Εγώ το ένιωσα μόνο με τα παιδιά μου αυτό, που είμαι αυτόνομος και θέλω την ελευθερία μου. Υπάρχουν δύο τύποι, ο γιος και η κόρη που πλέον μπορούν να με κάνουν… Εγώ είμαι εγωιστής, δεν επιτρέπω να με στενοχωρούν, να με χαροποιούν ή να μου αλλάζουν συναισθήματα άτομα που δεν αξίζουν. Πρέπει να αξίζουν! Όταν κάνεις παιδιά όμως σε κάνουν ό,τι θέλουν. Τρόμαξα λίγο στην αρχή. Όλες οι ηλικίες ωραίες είναι».

«Δεν εξαρτάται η ζωή από σένα μόνο. Δηλαδή με ένα τηλέφωνο έχει αλλάξει η ζωή σου, γιατί ο γιος σου δεν είναι καλά ή η κόρη σου… Υπάρχουν άτομα πλέον που με εξουσιάζουν» συνέχισε ο παλαίμαχος Ντέμης Νικολαΐδης φανερά συγκινημένος.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».