Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (20/01)

347

Σήμερα η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου.

Ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο και από τη νέα του θέση θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με συλλογικότητες, φίλους, παρέες και δραστηριότητες μέσα σε ομάδες ανθρώπων. Νέες γνωριμίες με ανθρώπους που σε ενώνουν κοινά στοιχεία αλλά και νέες φιλίες είναι πάρα πολύ πιθανό να ξεκινήσουν αυτό το διάστημα.Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Υδροχόοι και Ζυγοί.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η αστρολογική όψη της ημέρας φίλοι Κριοί εξάρει την δημιουργικότητα και την ενεργητικότητά σας στον επαγγελματικό σας χώρο και ενδυναμώνει τις προσωπικές και συναισθηματικές σας φιλοδοξίες. Προσέξτε ιδιαίτερα τις εντάσεις και τις διαφωνίες με τα κοντινά σας άτομα και το ταίρι που αγαπάτε, μην γίνεστε προκλητικοί με την υπερβολική συμπεριφορά σας, προσγειωθείτε στα θέλω και τις ανάγκες της σχέσης σας, εκτιμήστε όσα σας δίνονται απλόχερα, ανταλλάξτε τρυφερά αισθήματα με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, έντονη θα είναι η όρεξη σας για απελευθερωμένες ερωτικές δραστηριότητες, δεν θα έχετε καμία διάθεση να περιορίστε τον ενθουσιασμό που θα σας διακατέχει, ρομαντικές ίσως και κάπως εκκεντρικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Δραστήρια θα είναι η μέρα σας, με διαφόρων ειδών άτομα θα ‘ρθείτε σε συνομιλία παλιά ή καινούργια. Γοητευτικό πρόσωπο θα εστιάσει την προσοχή του επάνω σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα αγαπητοί Ταύροι, οι δικές σας απαιτήσεις από την προσωπική και επαγγελματική σας καθημερινότητα γίνονται ολοένα και πιο πραγματοποιήσιμες, για αυτό το λόγο φανείτε περισσότερο δοτικοί και μεγαλόψυχοι στις ανάγκες και τις παραξενιές των οικείων σας, μεταδώστε στο περιβάλλον που κινείστε την δική σας θετική ενέργεια και την δημιουργικότητά σας. Οι αδέσμευτοι διώξτε τον εγωισμό σας και αγκαλιάστε το φλερτ μιας υπέροχης γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας κάνουν αισθαντικούς ίσως και κάπως ρομαντικούς, το πάθος σας θα βγει στην επιφάνεια. Σήμερα δεν θα αφήσετε το ταίρι σας να καταπιέσει την ψυχολογία σας, θα διεκδικήσετε επιθυμίες  που κρύβετε από το παρελθόν. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα είστε πρόθυμοι για ερωτικές περιπέτειες, προσοχή στις συναισθηματικές υπερβολές. Εσείς που είστε σε σχέση, θερμή και αλληλέγγυα θα είναι η στάση σας, με το ταίρι σας θα υπάρξει αλληλοϋποστήριξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα, επικοινωνείτε εξαιρετικά με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα φίλοι Δίδυμοι, βάζετε βραχυπρόθεσμους και κοντοπρόθεσμους στόχους στην δουλειά σας και στην συναισθηματική σας ζωή, εκφράζετε δημιουργικά και εποικοδομητικά τις επιθυμίες και τα θέλω της καρδιάς σας στον ερωτικό σύντροφο, παραμερίζετε τις εντάσεις και τις εκρήξεις που οφείλονται είτε σε κακόβουλα σχόλια τρίτων προσώπων, είτε στην αδιαφορία και την δική σας αμέλεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας κάνουν ελκυστικούς και τολμηρούς. Υπάρχει ένα πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό ψάχνει την ευκαιρία να σας εκδηλωθεί, αν του δώσετε το πράσινο φως τότε θα ανοιχτεί νέος ερωτικός ορίζοντας. Για εσάς που υπάρχει επιτακτική πλέον ανάγκη να γνωρίσετε καινούργιο πρόσωπο, σας φανερώνω πως σήμερα θα το βρείτε ακριβώς μπροστά σας. Η τύχη θα δουλέψει υπέρ σας, κινηθείτε με αυθορμητισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η αστρολογική όψη της ημέρας δεν αποκλείεται να σας παρακινήσει φίλοι Καρκίνοι στο να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα για να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες, να κάνετε δώρα στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, να βγείτε επικίνδυνα από τον προϋπολογισμό σας, κάνοντας υπερβολές που δεν θα μπορείτε αργότερα να καλύψετε. Γίνετε προσεκτικοί, επιλεκτικοί και εγκρατείς με τα θέλω σας, μην πλανάστε και μην παρασύρεστε από άσκοπες και βιαστικές αποφάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, φανείτε δεκτικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν. Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να ανανεώσει τις βλέψεις και τις ελπίδες σας. Κατόπιν συζήτησης τερματίζει μια αρνητική σας υπόθεση και ταυτόχρονα θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες κατευθύνσεις. Σήμερα δεν αποκλείεται να κλείσει η μέρα σας με ευχάριστη ερωτική έκπληξη, που θα δώσει νέες διαστάσεις στη μελλοντική σας εξέλιξη.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είναι μια πολύ ξεχωριστή και ευνοϊκή μέρα αγαπητοί Λέοντες, με εξαιρετικές συνθήκες για τα επαγγελματικά σας σχέδια και τις κοινωνικές σας φιλοδοξίες, για τις προσωπικές σας επιθυμίες και τα συναισθηματικά σας όνειρα. Αναδύετε το παιδί που κρύβεται μέσα σας, αναζωπυρώνετε την φλόγα της αγάπης και του πάθους στον δεσμό σας, απαλλάσσετε την ερωτική σας σχέση από τις ίντριγκες και τις διαφωνίες, οι δε αδέσμευτοι απολαμβάνετε ένα υπέροχο, νεογέννητο φλερτ.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα φροντίσετε την εμφάνιση σας, προσεγμένο θα είναι το παρουσιαστικό σας, ενδιαφέρον θα δείξετε για νέες γνωριμίες. Εποικοδομητικές συνομιλίες θα σας δημιουργήσουν αισιόδοξα ανοίγματα, το απλό φλερτ δεν αποκλείεται να καταλήξει σε έναρξη σχέσης. Η συμπεριφορά σας θα είναι ιδιαιτέρως ερωτική, έντονες συζητήσεις θα υπάρξουν στις ερωτικές σας επαφές, θα δώσετε λύσεις σε επίμαχα ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Βάλτε μια καλλιτεχνική και τρυφερή πινελιά στην σημερινή μέρα φίλοι Παρθένοι, είτε αφορά στην επαγγελματική σας καριέρα, είτε έχει να κάνει με την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, απογειώστε τις ικανότητες, την αξιοσύνη και τις αρετές σας, θαμπώστε τον ερωτικό σας σύντροφο με την ευγλωττία και την γλυκύτητα των τρόπων σας, αποδείξτε πως η αγάπη δεν είναι δεδομένη στην σχέση σας, δείτε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις που υπάρχουν γύρω σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η μέρα θα δώσει μια απελευθερωμένη και ρομαντική ώθηση στις ερωτικές σας επαφές. Απομακρύνεστε από καταστάσεις ρουτίνας, ανοίγεται καινούργιος κύκλος στην ερωτική σας ζωή. Έρχονται απρόσμενες συναντήσεις που θα κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, δεν αποκλείεται να αποκτήσετε καινούργιο ερωτικό ταίρι. Πρόσωπο ελκυστικού παρουσιαστικού θα εμφανιστεί στο δρόμο σας, θα λάβετε πρόταση που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την στασιμότητα, ετοιμαστείτε για στιγμές έντονης έλξης!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Επωφεληθείτε σήμερα αγαπητοί Ζυγοί από τις θετικές, αστρολογικές συγκυρίες για να χαλαρώσετε από τον φόρτο και τις ευθύνες της δουλειάς, να δείτε αγαπημένους φίλους, να προσεγγίσετε οι αδέσμευτοι μια νέα γνωριμία, να περάσετε όμορφα και πρόσχαρα οι ζευγαρωμένοι με το ταίρι σας, να αλλάξετε παραστάσεις και εικόνες, βγάζοντας την σχέση σας από την στασιμότητα και την πλήξη. Αναζητήστε την σιγουριά και την ασφάλεια του δεσμού σας, μην πιστεύετε στις διαδόσεις και τα κακόβουλα σχόλια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, θα έχετε την επιθυμία να αποδράσετε από τις μονότονες καταστάσεις και να αφεθείτε σε οτιδήποτε μπορεί να σας προσφέρει ψυχική και ερωτική αναζωογόνηση. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσετε την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα υπάρξει καινούργιο άνοιγμα στην ερωτική σας ζωή δίνοντας σας την δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις ανίας ή στασιμότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Οργανώστε τα επαγγελματικά σας σχέδια και τα προσωπικά πλάνα που έχετε για σήμερα φίλοι Σκορπιοί με την εύνοια της μέρας να αναδεικνύει τα εσωτερικά σας ταλέντα και να τονίζει το φιλότιμο και την προθυμία σας να βοηθήσετε τα προσφιλή σας άτομα και τους συναδέλφους που έχουν την ανάγκη σας. Διαθέτετε φωτεινές ιδέες και αξιοζήλευτη έμπνευση, εκμεταλλευτείτε την γρήγορη αντίληψή σας για να προλάβετε κάποιες ερωτικές ραδιουργίες που στήνονται πίσω από την πλάτη σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ενδεχομένως να υπάρξει μέσα σας μια ανεξέλεγκτη συναισθηματική αναστάτωση που θα σας ωθήσει σε πράξεις ασυνήθιστες ίσως και παράτολμες. Σήμερα μία συνάντηση και μία θερμή συνομιλία με πρόσωπο ερωτικό, θα σας βοηθήσουν να ζήσετε ευχάριστες στιγμές, οι εξελίξεις θα σας δώσουν χαρά, θα αναπτερώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Εξομολογητικά λόγια θα δημιουργήσουν πεδίο ερωτικής δράσης, κινηθείτε αυθόρμητα, η κατάληξη θα σας ικανοποιήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι η ιδανική ημέρα αγαπητοί Τοξότες, για να τακτοποιήσετε επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες με ευνοϊκούς όρους, για να κάνετε μια σημαντική συμφωνία που από καιρό μεθοδεύετε, να γεφυρώσετε το χάσμα που έχει δημιουργηθεί στην συναισθηματική σας καθημερινότητα με τους φίλους σας ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Η τύχη είναι στο πλευρό σας για οποιοδήποτε πρόβλημα ή γεγονός σας ταλαιπωρεί, ρισκάρετε οι αδέσμευτοι με ένα υπέροχο φλερτ, ίσως είναι η αρχή ενός μεγάλου έρωτα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, έντονος θα είναι ο αυθορμητισμό σας, σήμερα συνειδητά θα αφήσετε την παρορμητικότητα να γίνει ο οδηγός των ενεργειών σας. Σε περίπτωση που διεκδικήσετε επανασύνδεση θα την έχετε. Αισιοδοξία και όρεξη για αλλαγές θα είναι τα δύο στοιχεία που θα κυριαρχούν στις πράξεις σας, η διάθεση σας να φλερτάρετε θα σας φέρει ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι και μόνοι δεν αποκλείεται να βρείτε ταίρι να σταθμεύσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Μην γίνεστε περισσότερο γενναιόδωροι από ότι πρέπει σήμερα φίλοι Αιγόκεροι, μην σπαταλάτε ενέργεια και δημιουργικότητα στην δουλειά σας αν κρίνετε πως δεν θα δικαιωθείτε για τους κόπους και τις προσπάθειές σας, κάντε λίγο τα στραβά μάτια στις μικρολεπτομέρειες και τις ιδιοτροπίες των οικείων σας και του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Διαθέστε λίγη από την υπομονή σας για να αφουγκραστείτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες του δεσμού σας, για να χαλαρώσετε με τα θέλω του άλλου σας μισού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ένα άνοιγμα θα προκύψει στη ζωή σας και στην καρδιά σας κατόπιν μιας θετικής απάντησης που θα λάβετε σε πρόταση σας. Συνάντηση και συζήτηση με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα φέρει νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Για εσάς που ήδη έχετε ερωτικό ταίρι θα δοθούν μεταξύ σας εξηγήσεις που θα βάλουν σε τάξη τη μελλοντική σας πορεία, δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι, έχετε περισσότερη διάθεση για έρωτα, για παιχνίδια με την ζωή και τους φίλους σας, παρά όρεξη και κέφι για να διεκπεραιώσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει στην δουλειά σας. Προσέξτε ιδιαίτερα την στάση και την συμπεριφορά σας στους ανωτέρους σας ή στα άτομα που έρχεστε σε άμεση επικοινωνία, γιατί μπορεί να χαρακτηρίσουν την ανεμελιά σας, σαν ανευθυνότητα και ανικανότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η μέρα σας θα πάρει αισιόδοξες διαστάσεις, έρχονται ευχάριστες συναντήσεις. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα τονώσει τον δυναμισμό σας, τερματίζουν οι επιφυλάξεις, θα νιώσετε έτοιμοι να περάσετε σε άμεσες προσεγγίσεις. Ισορροπημένο, θερμό, και ερωτικό θα είναι το κλίμα στη καρδιάς σας, η επιλογή σας να μην προκαλέσετε ακραίες καταστάσεις, θα σας βάλει στην ευχάριστη θέση να βιώσετε ήρεμες και θερμές ερωτικές στιγμές. Σήμερα το ταίρι σας θα περάσει σε ουσιαστικές προτάσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ότι κι αν σας ζητήσουν να κάνετε επιπλέον σήμερα στην δουλειά σας φίλοι Ιχθύς, μην δεχτείτε να το φέρετε εις πέρας χωρίς απολαβές και το ανάλογο κέρδος, αποφύγετε την οποιαδήποτε φιλική και επαγγελματική εκμετάλλευση, δείξτε στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν πως δεν είσαστε κακοί και στριμμένοι, αλλά δεν επιτρέπετε να χρησιμοποιούνται άδοξα τα ταλέντα, η αξιοσύνη και οι ικανότητές σας. Περάστε στο ταίρι σας το πιο τρυφερό μήνυμα αγάπης, για να νιώσει την αφοσίωση και το πάθος σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα υπάρξουν νέα ενδεχόμενα, θα ανοίξει ένα ολοκαίνουργο ερωτικό κεφάλαιο στη ζωή σας. Θα υπάρξουν αιφνιδιαστικές και ευχάριστες συναισθηματικές ανατροπές, μια νυχτερινή έξοδος θα καταφέρει να ανανεώσει την ψυχολογία σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε. Εσείς που είστε σε σχέση θα αναζητήσετε συναισθηματική αρμονία και ψυχική ηρεμία. Σήμερα θα υπάρξουν προτάσεις που σας συμβουλεύω να τις δεχτείτε, καταφθάνουν ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις!