Θα υπάρξουν ευπατρίδες ;

342

Του Ηλία Χρυσικού*

Κατ’ αρχάς, θα ήθελα να σας καλωσορίσω & να σας ευχαριστήσω που μας “γεμίζετε” θετική ενέργεια & αισιοδοξία για τα καλά σας λόγια που μας λέτε & μας γράφετε.

Ως δ/ντης του μέσου ειλικρινά συγκινούμαι για τα καλά λόγια, καθώς πολλοί ακροατές του ραδιοφώνου μας, αλλά και αναγνώστες του εντύπου και ηλεκτρονικού τύπου, έχουν ένα καλό λόγο να πουν.

Αυτό, μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε, να προσφέρουμε -από το δικό μας “μετερίζι”- για τον τόπο μας, απ’ όπου και αν βρισκόμαστε.

Άλλωστε ένας καλό λόγος μένει… γι΄ αυτό βλέπουμε πάντα το ποτήρι μισογεμάτο.

Και επειδή η πολιτική “σήψη” αντί να αμβλυνθεί, ανακυκλώνεται, διακινδυνεύω και γράφω εδώ και αρκετό καιρό τις απόψεις μου για τη σημερινή πολιτική κατάσταση, κάτι που κάνω χωρίς φόβο τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια.

Εύχομαι να αποδειχθούν λαθεμένες οι απόψεις μου και τα πολιτικά μας πράγματα να πάνε καλύτερα.

Στη σύγχρονη Ελλάδα εύχομαι να υπάρξουν ευπατρίδες και ικανοί πολιτικοί με όραμα, άνθρωποι που δεν θα σκέφτονται ποτέ το προσωπικό τους όφελος, αλλά μόνο της Πατρίδας.

Θα θυσιάζουν τα πάντα γι’ Αυτήν και θα έχουν επίγνωση των ευθυνών τους και της ιστορίας Της.

Ας τους αναζητήσουμε, είναι δίπλα μας, θα τους διακρίνουμε και έτσι θα δώσουμε έμφαση στη ζωή μας που θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των καιρών και της κοινωνίας.

 

 

* Ο Ηλίας Χρυσικός είναι δημοσιογράφος – δ/ντης του ρ/σ Ενημέρωση Ν. Πιερίας 92,2 στα fm & αρθρογράφος του pierianews.gr