Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (12/01)

409

Σήμερα το τρίγωνο της Σελήνης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ήλιο στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Η ημέρα θα είναι πολύ βοηθητική για την έκφραση των συναισθημάτων σου, κάτι που θα  αλλάξει προς το καλύτερο τη διάθεσή σου καθώς θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που ξέρεις πως μπορούν να σε καταλάβουν. Η ημέρα είναι εξίσου ευνοϊκή για να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα που επιθυμείς. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Πιθανόν οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες που προβάλλει το επαγγελματικό και κοινωνικό σας περιβάλλον σήμερα, φίλοι Κριοί, να σας φαίνονται αρκετά δυσβάσταχτες και ακατόρθωτες, όμως αν δείξετε συναινετικό πνεύμα και καλή θέληση, τα πάντα μπορεί να πραγματοποιηθούν. Μην αμελείτε τον ερωτικό σας σύντροφο για χάρη των υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει, αποδείξτε πως η ζεστή και ειλικρινής επικοινωνία, είναι ο μόνος δρόμος για να εξαλειφθούν οι εντάσεις και κόντρες με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα ξεκλειδώσετε την καρδιά σας, θα μιλήστε ευθέως, θα προσεγγίσετε χωρίς δισταγμούς. Ελκυστική θα είναι η εμφάνιση σας, παρορμητική η στάση σας, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε τον αυθορμητισμό σας και να δείξετε θερμές διαθέσεις στο καινούργιο πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας με πρόσωπο ιδιαιτέρως εντυπωσιακό, η έλξη σας θα είναι φανερή και αμοιβαία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Εξετάσετε με προσοχή τις προθέσεις και τις επιθυμίες συναδέλφων και προσφιλών σας ατόμων σήμερα, αγαπητοί Ταύροι, μην εμπιστεύεστε τις αγωνίες, τους προβληματισμούς και τις αμφιβολίες σας σε πρόσωπα που προσποιούνται τους φίλους. Ξαφνικές αλλαγές στα δεδομένα που γνωρίζατε έως τώρα, ίσως ταρακουνήσουν τις προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις. Μην αφήνετε περιθώρια στις προστριβές και τις διαφωνίες με τον ερωτικό σας σύντροφό να σκάβουν το λάκκο του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η μέρα θα αναθερμάνει τις ερωτικές σας επαφές σας, τώρα ενδυναμώνεται η αυτοπεποίθησή σας, έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία. Ως προς το αντίθετο φύλο θα είστε επικοινωνιακοί, θερμοί και με αυθορμητισμό στις εκδηλώσεις σας. Για όσους από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να συναναστραφείτε με καινούργια άτομα, κάποιο από τα οποία, δεν πρόκειται να σας αφήσει ερωτικά αδιάφορους.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Πρέπει να φαίνεται ότι αισθάνεστε ευδιάθετα και χαρούμενα, φίλοι Δίδυμοι, χρειάζεται να δείχνετε και στο περιβάλλον που κινείστε πως έχετε ανοίξει πανιά για νέες εργασιακές αναζητήσεις, για καινούριες προσωπικές γνωριμίες, για την ανασυγκρότηση της καθημερινότητάς σας. Μην κρύβετε τα συναισθήματά σας για τον άνθρωπο που σας έλκει ερωτικά, αφήστε το κέφι και τη ζωντάνια σας να μεταμορφώσουν σήμερα τη μουντάδα και τη στασιμότητα, σε ευχάριστες τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά, στόχος σας θα είναι να μιλήσετε με αλήθειες, προκειμένου να τερματίσετε καχυποψίες και λανθασμένες εντυπώσεις. Σήμερα θα αναζητήσετε ουσιαστική επικοινωνία, βασική σας επιθυμία θα είναι να δείξετε θετική και ελκυστική εικόνα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση, θα υπάρξει ηρεμία και επικοινωνιακή ισορροπία. Για τους ελευθέρους, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας ερωτικής γνωριμίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Έχει ήδη αρχίσει να ομαλοποιείται η κατάσταση και τα δεδομένα στις εργασιακές φιλοδοξίες και τις προσωπικές σας επιδιώξεις αγαπητοί Καρκίνοι, ως εκ τούτου σήμερα ενδείκνυται να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα εκείνα που αφορούν την προσωπική και ερωτική σας ζωή, λειτουργώντας με προνοητικότητα και σύνεση. Ένας δύσκολος μήνας φτάνει στο τέλος του, μαζέψτε τις εμπειρίες που αποκτήσατε από τις κακουχίες και τις προκλήσεις, αναθερμάνετε τη σχέση σας με ζεστασιά και αφοσίωση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας θα σας κάνει ιδιαιτέρως συναισθηματικούς, ευαίσθητη και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, τώρα σημασία για εσάς θα έχει το αληθινό συναίσθημα και όχι ο επιφανειακός ερωτισμός. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα φανείτε προσιτοί και δοτικοί, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, ακόμα και για επανασυνδέσεις με πρώην σχέσεις. Ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να επαναπροσδιορίσετε αισθήματα και βλέψεις με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε πολύ καλά.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Κάντε έξυπνους και ευνοϊκούς για σας συμβιβασμούς σήμερα, φίλοι Λέοντες, η όψη της ημέρας σας προτρέπει να τακτοποιήσετε και να διευθετήσετε πάσης φύσεως οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες, παίρνοντας ισορροπημένες επιλογές και καθοριστικές αποφάσεις, παράλληλα φλογίζει το αισθησιακό σας ταμπεραμέντο και τα ταλέντα σας, για να κατακτήσετε όποιο στόχο επιδιώκετε με το ταίρι που συντροφεύει την ζωή σας. Ξεχάστε επιτέλους την αβεβαιότητα και το άγχος, ρισκάρετε με αισιοδοξία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, ερωτική και εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, θετικοί θα είστε στις αλλαγές, πρόθυμοι για νέες ερωτικές περιπέτειες. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, για εσάς τους ερωτικά μόνους σας θα υπάρξουν τυχερά και απρόοπτα. Κάποιο πρόσωπο θα σας συμπαθήσει ιδιαιτέρως και μάλιστα από την πρώτη στιγμή που θα σας αντικρύσει. Ανταποκριθείτε με ανάλογο ενδιαφέρον, θα έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει μια σταθερή και ουσιαστική σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αποδείξτε την αξιοσύνη και τις ικανότητές σας σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι, ξεπερνώντας με αυτοπεποίθηση τις δυσκολίες και τις παγίδες που στήνονται στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Κρατήστε τα ηνία της προσωπικής και συναισθηματικής σας καθημερινότητας, μην αφήνετε στην τύχη της την ενότητα και την ομαλότητα της ερωτικής σας ζωής, μην ανατρέπετε τη γαλήνη του δεσμού σας με μικροκαβγάδες, ξαφνιάζοντας το σύντροφό σας, μην ξεχνάτε πως είστε η ήρεμη δύναμη της σχέσης σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα η μέρα θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό τρόπο επικοινωνίας, τώρα θα είστε σε θέση να μιλήσετε με ειλικρίνεια, να βγάλετε στο φως αλήθειες, με αποτέλεσμα να ‘ρθείτε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα φέρει κατάληξη επανασύνδεσης, που θα αυτή τη φορά θα συνοδεύεται με υποσχέσεις και ευχάριστες αλλαγές. Εσείς οι ερωτικά μόνοι ετοιμαστείτε, θα προκύψει δυνατή ερωτική έκπληξη!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η ημέρα επιβάλλει και απαιτεί από εσάς, φίλοι Ζυγοί, να σκεφτείτε με ρεαλισμό και ορθολογισμό τα θέματα της δουλειάς σας και των προοπτικών που ανοίγονται στο άμεσο μέλλον. Μην κολλάτε σε συναισθηματισμούς και ευγένειες, που ίσως μειώσουν τη δημιουργική και παρορμητική σας διάθεση, αποδείξτε τις ικανότητες και τις αρετές σας με σαφή και ειλικρινή τρόπο. Η ερωτική σας ζωή απαιτεί να εκτονωθεί μια κατάσταση που έχει ήδη δημιουργηθεί με το ταίρι σας, χωρίς εριστική και ανταγωνιστική διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, τώρα απαλλάσσεστε από αναστολές, ελεύθερα θα εκφράσετε αυτό που θέλετε, θα νιώσετε την ανάγκη να δράσετε άμεσα και ιδιαιτέρως εκδηλωτικά. Ερωτικό πρόσωπο που επιθυμείτε εδώ και πολύ καιρό, θα καταφέρετε τελικά να το κερδίσετε, οι προσπάθειές σας θα κλείσουν με επιτυχία και συναισθηματική ικανοποίηση. Απρόσμενη ερωτική έκπληξη θα αναστατώσει την καρδιά σας και αν εκδηλώσετε χωρίς αναστολές την ερωτική σας έλξη, τότε ετοιμαστείτε για ξεκίνημα νέας ερωτικής πορείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι σίγουρο ότι το μυαλό και η σκέψη σας, αγαπητοί Σκορπιοί, σήμερα είναι περισσότερο στους συνεργάτες, στα προσφιλή και αγαπημένα σας πρόσωπα, σε άτομα της οικογένειας που έχουν την ανάγκη σας, παρά στις δικές σας επιθυμίες και τα θέλω σας, γι’ αυτό δείξτε την προσφορά και την αγάπη σας χωρίς ιδιοτέλεια και δισταγμούς. Εξαργυρώστε την εκτίμηση και τη συμπάθεια που απολαμβάνετε από το ταίρι σας, θέτοντας με γλυκύτητα τους όρους σας, για να κατακτήσετε τα μελλοντικά σας όνειρα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας θα σας απελευθερώσει από συναισθηματικούς φραγμούς, τώρα θα είστε σε θέση να εκδηλωθείτε και να διεκδικήσετε. Θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί, τολμηροί και ιδιαιτέρως ερωτικοί, θα περάσετε σε προτάσεις που σας διαβεβαιώνω πως θα έχουν επιτυχημένη κατάληξη. Όσοι από εσάς έχετε ανάγκη για περιπέτειες και νέες γνωριμίες, τότε δεχτείτε τις απρόσμενες προτάσεις που θα λάβετε. Σε τυχαία συνάντηση κάποιο πρόσωπο θα σας δώσει άνοιγμα ερωτικής προσέγγισης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αμυνθείτε στην επιθετικότητα και τις αψιμαχίες στο χώρο της δουλειάς σας σήμερα, φίλοι Τοξότες, έχοντας σαν όπλο σας την πρακτικότητα της σκέψης και την εξυπνάδα σας. Ξεδιπλώστε τα ταλέντα και την αξιοσύνη σας, για να ανταμειφθούν οι κόποι σας, μην εναντιώνεστε στα μικρολάθη και τις παραλείψεις του ερωτικού σας συντρόφου με εκρηκτική και πολεμική διάθεση, αμυνθείτε στις δυσκολίες και τα προβλήματα του δεσμού σας, διαθέτοντας επικοινωνιακή διπλωματία και συγκαταβατική διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, σήμερα θα αναζητήσετε σχέσεις εμπιστοσύνης, στόχος σας δε θα είναι το εφήμερο ή το ανούσιο, αλλά το σίγουρο και το δεσμευτικό. Θα σημειωθεί γεγονός που θα σας βοηθήσει να βγείτε από τη ρουτίνα, θα υπάρξουν συναντήσεις που θα φέρουν νέα δεδομένα στην ερωτική σας ζωή. Σε περίπτωση που σκέπτεστε να κάνετε κάποια πρόταση σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, μην το καθυστερείτε άλλο, κινηθείτε αποφασιστικά, θα υπάρξει επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η άμεση αντιπαράθεση με συνεργάτες, πελάτες, αγαπημένα πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι, δε θα βοηθήσει καθόλου στην επίλυση των σοβαρών θεμάτων και καταστάσεων που σας απασχολούν, αλλά είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει ένα άκρως σοβαρό ρήγμα σε όλες τις σχέσεις σας. Μην αναστατώνεστε με το παραμικρό και μην πιέζετε τον εαυτό σας να κάνει περισσότερα από αυτά που δύναται, βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας, στις εξελίξεις της συναισθηματικής σας ζωής.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ερωτική γοητεία και επικοινωνιακή διάθεση. Δυνατό ερωτικό άνοιγμα θα προκύψει από μια απρόσμενη συνάντηση που θα τονώσει τα συναισθήματά σας, τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να αποκτήσει καινούργιο νόημα η ερωτική σας καθημερινότητα. Για εσάς τους προσφάτως χωρισμένους έρχονται αλλαγές, θα ανοιχτεί προοπτική επανασύνδεσης. Αυτή τη φορά η επανένωσή σας θα δώσει δεσμευτικές διαστάσεις στην πορεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ανατέλλει μία ημέρα, φίλοι Υδροχόοι, που καλείστε να εμπιστευτείτε απόλυτα τη διαίσθηση και το ένστικτό σας, για να οδηγηθείτε σε καθοριστικές αποφάσεις που αφορούν την επαγγελματική σας εξέλιξη και την οικονομική σας πρόοδο. Εξετάστε με προσοχή τις συνέπειες που μπορεί να έχουν οι επιλογές σας στον περίγυρο που κινείστε, μη βιάζεστε να μεταμορφωθούν τα πάντα από την μια στιγμή στην άλλη, προσεγγίστε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, δίνοντας ποιοτικό χρόνο στην ερωτική σας ζωή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να κλείσετε παλιές ανοιχτές πληγές, τώρα θα καταφέρετε να λύσετε παρεξηγήσεις με ερωτικό πρόσωπο, που η σχέση σας στο παρελθόν είχε λήξει άδοξα. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα προκύψει από δική σας πρωτοβουλία, θα ανοίξει δρόμο επανασύνδεσης. Η διαλλακτική σας στάση θα φέρει θερμό ερωτικό αποτέλεσμα και μάλιστα μεγάλης διάρκειας. Ανατρεπτικά συμβάντα θα έχουν ως κατάληξη τη σταθερή ερωτική ένωση, δε θα λείψουν εκδηλώσεις πάθους.

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Το συμφέρον σας σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες, επιβάλλει υπολογισμένες κινήσεις για να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας από τη δουλειά σας, καθώς και την προσωπική καταξίωση μέσα από τις κοινωνικές σας επαφές. Δεν είναι απαραίτητο να ανοίξετε μια σοβαρή συζήτηση με τον ερωτικό σας σύντροφο που μπορεί να αναβληθεί, γιατί ίσως υψωθούν απροσπέλαστα τείχη σε ό,τι ζητήσετε. Προτιμήστε μια ειλικρινή κουβέντα με τον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας, ανάψτε τη σπίθα του έρωτα και όχι του εγωισμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα σας φέρει απρόοπτα ερωτικά συμβάντα που θα αναζωογονήσουν αισθήσεις, επιθυμίες και βλέψεις. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, ελκυστικό θα είναι το ερωτικό σας ταπεραμέντο, θελκτικοί θα φανείτε στο αντίθετο φύλο. Μην αρνηθείτε καμία πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις, γιατί μια αναπάντεχη συνομιλία θα σας φέρει ερωτικές ανατροπές. Η ελκυστική σας εικόνα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον προσώπου που θα βρει τον σωστό τρόπο να σας πλησιάσει. Καταφθάνει νέα γνωριμία με προδιαγραφές!