Μια γυναίκα μας έσωσε από του “Διομήδη”… τα δόντια

570

Είναι γνωστό ότι ο Πιερικός κάμπος είναι πολύπαθος, αφού συχνά πυκνά κατακλύζεται από νερά. Λόγω της τεράστιας επιφάνειας του Πιερικού Ολύμπου, όταν έχουμε ασταμάτητες μπόρες όπως αυτές των τελευταίων ημερών, οι υπόγειες δεξαμενές του δεν μπορούν να απορροφήσουν όλη την ποσότητα του νερού με συνέπεια να έχουμε κατακλυσμικά φαινόμενα.

Χθες η Πιερία χτυπήθηκε από την ανελέητη βροχή του Διομήδη, και ναι, και τα ρέματα γέμισαν νερά και τα ρυάκια και οι ξεροπόταμοι γεμίσαν, ωστόσο το γεγονός ότι δεν υπερέβησαν τις όχθες τους οφείλεται τόσο στις έγκαιρες παρεμβάσεις όσο και στην άμεσες επεμβάσεις της Αντιπεριφέρειας Πιερίας.

Το pierianews είναι εδώ για να ασκεί κριτική στα κακώς κείμενα θεσμικών φορέων αλλά και για να αποδίδει τα εύσημα όπου απαιτείται.

Και στην προκειμένη περίπτωση στην Αντιπεριφέρεια Πιερίας, δια της αρχηγού της Σοφίας Μαυρίδου, αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί προνόησαν με το έργο τους και να προστατευτεί το βιός και οι περιουσίες των κατοίκων του νομού και να μην θρηνήσουμε απώλειες και θύματα, όπως έγινε σε άλλες περιφέρειες όπως στη Θεσσαλία, στην Εύβοια κλπ.

Συγχαρητήρια κα Μαυρίδου για το σθένος σας, ξεπεράσατε πολλούς άνδρες ομόλογούς σας. Συνεχίστε το έργο σας !

Ε.Ζ.