Κυκλοφορία CD από Σ.Γ. 16ου Νηπιαγωγείου Κατερίνης

679

Φέτος τα Χριστούγεννα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 16ου νηπιαγωγείου Κατερίνης παρουσιάζει μία πολύ όμορφη δουλειά! Ένα μουσικό CD με 5 χριστουγεννιάτικα τραγούδια, με τη συμμετοχή των νηπίων μας! Πιο συγκεκριμένα, το CD περιλαμβάνει 3 τραγούδια από τα παιδιά του νηπιαγωγείου μας, 2 τραγούδια από το «Μουσικό Εργαστήρι Ολύμπου»,  καθώς και την αφήγηση της κλασικής και αγαπημένης ιστορίας του «Καρυοθραύστη».

Το CD, το οποίο αποτελεί έμπνευση και ιδέα της προέδρου του Συλλόγου μας κ. Δαβιτίδου Μελίνας, θα διατίθεται και μετά την περίοδο των εορτών από το βιβλιοπωλείο «Νέστωρ» στη συμβολική τιμή των €5 και τα έσοδα από την πώλησή του θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου. Για παραγγελίες μπορείτε επίσης να απευθύνεστε και στο τηλ. 6937341100.

Στο σημείο αυτό ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  του νηπιαγωγείου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι συνετέλεσαν στη δημιουργία αυτού του cd:

  • Τα παιδιά και τους νηπιαγωγούς του 16ου νηπιαγωγείου Κατερίνης.
  • Το «Μουσικό Εργαστήρι Ολύμπου», κύριος σκοπός του οποίου είναι η ανάδειξη και προώθηση της μουσικής και του πολιτισμού αλλά και η ευαισθητοποίηση του πολίτη απέναντι στα μουσικά δρώμενα μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων σε τοπικό, πανελλαδικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Υπεύθυνος σπουδών ο κ. Νίκος Πατρής τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη συνολική προσφορά του.
  • Το βιβλιοπωλείο Νέστωρ και ειδικά τη Νέστορα Δέσποινα για την αφήγηση του παραμυθιού.
  • Τα Pink Studios Katerini όπου και έγινε η ηχογράφηση και η μίξη από τον κ. Γιάννη Παρλαπάνο. Τα Pink Studios είναι η πρώτη αλυσίδα Studio ηχογράφησης στην Ελλάδα και τα τελευταία 3 χρόνια βρίσκονται και στην Κατερίνη. Ένας χώρος που στέκεται δίπλα στους καλλιτέχνες και υπογράψει πάρα πολλές διαφορετικές παραγωγές. Τα Pink studios Katerini έχουν επαγγελματικό χώρο ακόμα και για την πρόβα, στηρίζοντας την προετοιμασία του Live ή της μουσικής παραγωγής !!!
  • Τη γραφίστρια κ. Δήμητρα Κυριακούλη για τον σχεδιασμό και την εικονογράφηση του CD.
  • Tον σύλλογο «Νεανική Αρωγή», που ανταποκρίθηκε με αμεσότητα και αγάπη στο κάλεσμα του Συλλόγου μας, για την ευγενή χορηγία τους. Η κίνησή τους αυτή χάρισε χαμόγελα στα παιδιά μας καθώς η στήριξή τους είναι πολύτιμη και υποσχέθηκαν να είναι δίπλα μας όταν υπάρχει ανάγκη. Ευχόμαστε να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους και καλή δύναμη.

Για την ευγενική χορηγία τους:

  • Την εταιρεία TSAKIRIS Auto Transport η οποία είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο των εθνικών και διεθνών μεταφορών αυτοκινήτων εδώ και είκοσι χρόνια.
  • Την εταιρεία AVRALCO, η οποία με έδρα την Κατερίνη, είναι η πρώτη χρονικά εταιρεία παραγωγής κάγκελων αλουμινίου από προφίλ, στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών από το 1963 και αποκλειστικά με την παραγωγή κάγκελων αλουμινίου από το 1983 μέχρι σήμερα.
  • Την εταιρία Ecosip η οποία εξειδικεύεται στην ανακύκλωση από το 1994. Από το 2005 η Εcosip καθιερώθηκε ως το κέντρο διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών στην περιοχή της Πιερίας σε συνεργασία με τη HERRCO, την ελληνική εταιρία αξιοποίησης ανακύκλωσης.
  • Την Crepaland Κατερίνης. H Crepaland άνοιξε το πρώτο κατάστημα με αποκλειστική διάθεση κρέπας το 1998. Σήμερα, με 14 καταστήματα της Crepaland στην Ελλάδα, δύο νέα καταστήματα υπό κατασκευή και 6 στην Κύπρο, η Crepaland είναι ανάμεσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες πώλησης κρέπας στην Ευρώπη.
  • Την εταιρία «Sportplanet». Ο ιστοτόπος www.sportplanet.gr είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα λιανικής πώλησης αθλητικών ειδών μέσω διαδικτύου, ενώ δραστηριοποιείται  στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
  • Το ζαχαροπλαστείο «Μιχαηλίδης Δια Χειρός», στη διεύθυνση Μ. Αλεξάνδρου 74. Γνωστό για τα σιροπιαστά, τα γλυκά ταψιού, τους λουκουμάδες αλλά και γλυκά κάθε είδους σε εξαιρετικές τιμές και την άψογη εξυπηρέτηση.

 

Συμμετέχουν:

Ενορχήστρωση – Προγραμματισμός : Γιάννης Παρλαπάνος

Κιθάρα : Νίκος Πατρής

Τραγούδι : Χρυσάνθη Ευαγγελοπούλου

Κρουστά : Πέτρος Σακκούλας

Ούτι : Γιάννης Παρλαπάνος

Backing Vocals : Δημήτρης Δριστάς – Γιάννης Παρλαπάνος