Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (6/01)

470

Σήμερα η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία στο ζώδιο των Ιχθύων. 

Η Σελήνη συναντά το Δία και υπόσχεται εύνοια κατά τη διάρκεια της ημέρας.  Σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία για να προσεγγίσεις κάποια ζητήματα που σε απασχολούν, να δεις φίλους και να κάνεις σημαντικές κινήσεις σε θέματα που αφορούν στην προσωπική σου ζωή, κυρίως αισθηματικές υποθέσεις, μιας και φαίνεται πως η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Προσοχή στις υπερβολές καθώς θα μπορούσαν να χαλάσουν όμορφες στιγμές. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Προσοχή στις παρορμητικές ενέργειες, τα ξεσπάσματα και τις νευρικές αντιδράσεις, χειριστείτε τις καταστάσεις με αυτοσυγκράτηση, με ψυχραιμία και με θετική σκέψη. Έντονες θα είναι οι συζητήσεις σας, επαναστατική θα είναι η διάθεση σας. Βασική σας ανάγκη θα είναι να αλλάξετε τις ασφυκτικές ή αρνητικές συνθήκες, να επηρεάσετε και να κυριαρχήσετε. Απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, σήμερα δε θα θελήσετε περιορισμούς, είναι πολύ πιθανόν να βρείτε διέξοδο σε ασυνήθιστες δραστηριότητες ή συναναστροφές.

Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας δε θα απορρίψετε προτάσεις, θα υπάρξουν αναζωογονητικές συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεδώσετε και να ανανεωθείτε ψυχολογικά. Ξεκινήστε χαλαρά τη μέρα σας, τα γεγονότα θα κυλήσουν ανάλογα με την ροή και την ώθηση που εσείς θα δώσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, τώρα θα έχετε τη δύναμη να απελευθερωθείτε από συναισθηματικές εξαρτήσεις και από παρελθοντικά ερωτικά πρόσωπα. Θα είστε πλέον σε θέση να πάρετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε δράση με στόχο το καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα. Με το ταίρι σας θα περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις, θα εντοπίσετε αίτιες, θα βρείτε λύσεις. Σας φανερώνω πως αυτή τη φορά οι υποσχέσεις που θα ανταλλάξετε θα έχουν βάση και αξία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Βγαίνει στην επιφάνεια η αντιδραστική πλευρά του χαρακτήρα σας, σήμερα θα διαφωνήσετε και θα αντιταχτείτε σε τυχόν πεισματικές διαθέσεις τρίτων, δώστε προσοχή στον τρόπο χειρισμού σας ελλοχεύει κίνδυνος ρήξεων και εντάσεων. Με δυναμισμό θα αναλάβετε την καθοδήγηση των καταστάσεων και των υποθέσεων που χρήζουν άμεση διεκπεραίωση, με επίμονο τρόπο θα περάσετε σε ξεκαθαρίσματα. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να κυνηγήσετε τη βελτίωση, με αποφασιστικότητα βάζετε φρένο σε αρνητικές καταστάσεις, ωστόσο το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα είστε σε θέση να κινηθείτε συγκρατημένα και μεθοδικά.

Οι ιδέες σας θα είναι πρωτότυπες, ο τρόπος που θα μιλήσετε θα είναι αυθόρμητος και απελευθερωμένος, όμως αναγκαίο θα είναι να οριοθετήσετε την ορμητικότητα σας. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διεκδικήσεις, σε οικονομικά θέματα μη φανείτε πεισματικά αδιάλλακτοι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή μέρα θα σας προκαλέσει συναισθηματικές εντάσεις που θα προκύψουν από την ανάγκη σας να απεγκλωβιστείτε από τη στασιμότητα και να κυνηγήσετε την ερωτική ένταση.  Με το ερωτικό ταίρι που αυτή τη στιγμή διατηρείτε στη ζωή σας θα περάσετε σε εκ βάθους αναλύσεις, θα προσπαθήσετε να εξηγήσετε και να κατανοήσετε τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ σας.  Για τους ερωτικά μόνους έντονη θα είναι η διάθεση σας για ερωτικές δοκιμασίες, ευχάριστες συνομιλίες θα ανοίξουν δίοδο καινούργιας ερωτικής γνωριμίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από τη στάση σας, προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην τακτική που θα χειριστείτε τις υποθέσεις σας, σε επαγγελματικά θέματα αποφύγετε την οξύθυμη συμπεριφορά και αντίδραση. Ανάγκη σας θα είναι να κυριαρχήσετε, να πείσετε και να εισακουστείτε, ωστόσο το επιτυχημένο αποτέλεσμα θα απαιτεί επιχειρηματολογία και μέθοδο, η απαιτητικότητα και οι εκνευρισμοί θα σας στοιχίσουν. Πάθος θα χαρακτηρίζει τις ενέργειες σας, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε την πώρωση, φανείτε συγκαταβατικοί και όχι απόλυτοι.

Θα βγει στην επιφάνεια η αυθόρμητη και εκδηλωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, σε κοινωνικό επίπεδο θα προσεγγίσετε, θα γνωριστείτε με καινούργια άτομα, ωστόσο αν θέλετε να κερδίσετε τις συμπάθειες αποφύγετε την έπαρση και την αυτοπροβολή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, τώρα θα νιώσετε την δύναμη να διώξετε αρνητικά πρόσωπα από τη ζωή σας, δεν θα ανεχτείτε άλλο πιέσεις στασιμότητες και εξαρτήσεις. Θα είναι σωστή χρονική στιγμή για να κάνετε το βήμα να απαλλαγείτε μια και καλή από ότι σας απογοήτευσε ή σας κούρασε ψυχολογικά. Σήμερα θα υπάρξουν διαπιστώσεις που θα σας βγάλουν από ανασφάλειες και καχυποψίες. Τυχαία γνωριμία θα σας δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσετε την ερωτική σας ζωή με καινούργιο πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στα οικονομικά σας ζητήματα, η στάση σας δεν θα πρέπει να είναι επιπόλαια. Επιρρεπείς θα είστε σε αγορές και περιττά έξοδα προσπαθήστε να περιορίσετε τις σπατάλες, ίσως να θελήσετε να ξεδώσετε ρίχνοντας το στην υπερκατανάλωση. Θα σας συμβούλευα να αποφύγετε υπογραφές δανείων και οικονομικών συμφωνιών, το άγχος σας ίσως να σας οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις και επιλογές. Στις επαφές σας θα είστε επικοινωνιακοί, προσπαθήστε να σκεφτείτε και να πράξετε με κατανόηση, στις προσωπικές σας υποθέσεις περιορίστε τάσεις κτητικότητας.

Στον οικογενειακό σας τομέα σε συνάντηση που θα υπάρξει επιχειρήστε να λύσετε τα αρνητικά ζητήματα, στοχεύστε στη συνεννόηση και στην ισορροπία. Για να τερματιστούν οι εντάσεις ίσως θα πρέπει να περάσετε σε αναθεωρήσεις σχετικά με τις βλέψεις και τις απαιτήσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη σας φέρνει εκπλήξεις και τυχαία γεγονότα που θα αναστατώσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν εξάρσεις και ακραία αισθήματα. Θα σας εξιτάρει ο προσωπικός διάλογος που θα έχετε με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, στην κουβέντα σας θα αποκαλυφθούν κρυμμένες αλήθειες. Θα φανείτε ιδιαιτέρως μαχητικοί, στις κινήσεις σας θα εφαρμόσετε μελετημένη στρατηγική. Σήμερα δεν αποκλείεται να κάνετε προσπάθεια επανασύνδεσης, οι εξελίξεις θα είναι ενθαρρυντικές.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σας δίνω τη συμβουλή να μη δώσετε έκταση στις εξάρσεις σας, αν νιώσετε πιεσμένοι ή εγκλωβισμένοι εκρηκτική και αλλοπρόσαλλη θα γίνει η στάση σας. Στον οικογενειακό σας τομέα, εσείς που έχετε εντάσεις και άλυτα προβληματάκια αν μιλήσετε με ειλικρίνεια θα λάβετε συγκατάβαση και θετική ανταπόκριση, περάστε σε άμεσες προτάσεις. Αν θέλετε αλλαγές προσπαθήστε να αποβάλλετε τον αντιδραστικό τρόπο σκέψης και τακτικής, επιχειρήστε να εισχωρήσετε στο βάθος των καταστάσεων και θα δείτε πως θα καταφέρετε να καταλήξετε σε θετικό αποτέλεσμα.

Προσοχή στις οικονομικές σας ενέργειες αφήστε για αργότερα κινήσεις ρίσκου. Κάποιες καταστάσεις ενδεχομένως να μην είναι ιδιαιτέρως ευδιάκριτες, ωστόσο αν δώσετε χρόνο στα γεγονότα θα μπει φως στο τοπίο, θα μπορέσετε να αποσαφηνίσετε και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, μια φιλική σας συνάντηση θα πάρει ερωτική μορφή και εξέλιξη. Σήμερα ο έντονος ερωτισμός σας θα σας δημιουργήσει την διάθεση να περάσετε σε παρορμητικές δυναμικές εκδηλώσεις, αρκετά τολμηρές θα είναι οι ερωτικές σας προσεγγίσεις. Ενισχυμένο θα είναι το ενδιαφέρον  σας για διεκδικήσεις, θα υπάρξουν απρόσμενες προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε έναν νέο τρόπο ζωής. Δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές εναλλαγές, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Προσοχή σε συναισθήματα αγανάκτησης και καταπιεσμένης ορμητικότητας, ίσως να προκληθεί ένα είδος συναισθηματικών εκρήξεων στις επαφές σας, κατά πάσα πιθανότητα οι συνθήκες θα γίνουν έκρυθμες από τις δικές σας αντιδράσεις. Σήμερα αν δεν νιώθετε ήρεμοι και κατασταλαγμένοι μην πιέσετε τον εαυτό σας να πάρει ριζικές αποφάσεις, οι αμφίρροπες ή αρνητικές καταστάσεις για να τακτοποιηθούν θα χρειαστεί χρόνος και υπομονή.

Προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε το άγχος σας, προσοχή στις παρορμήσεις σας, θα πρέπει να περιοριστούν οι κυκλοθυμίες και ο καχύποπτος τρόπος σκέψης. Ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε ριζικά κάποια δεδομένα της καθημερινότητας σας, δεν αποκλείεται να προβείτε σε ασυνήθιστες ενέργειες. Κινηθείτε μεθοδικά, το νου σας να μην παγιδευτείτε σε απωθημένα και αρνητικές μνήμες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα δε θα έχετε διάθεση να κρύψετε αυτό που θα νιώσετε, ειλικρινείς και εσώψυχες συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τις αυταπάτες σας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα προκύψει καινούργια γνωριμία που δε θα είναι περαστική ούτε ανούσια. Έντονη ερωτική έλξη θα προκύψει ανάμεσα σας εσάς και σε πρόσωπο, που θα σας γοητεύσει από την πρώτη ματιά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα συμπεράσματα που θα επιχειρήσετε να βγάλετε, ίσως να παρασυρθείτε από σκέψεις αρνητικές ή προκατειλημμένες. Αμφισβητήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, σε κάποια ζητήματα ελλοχεύει κίνδυνος να δώσετε λάθος εξήγηση. Σε επαγγελματικά ζητήματα που απαιτούνται αποφάσεις ή πρωτοβουλίες ενδεχομένως να υπάρξουν εσωτερικές αναστολές, διστακτική θα είναι η στάση σας.

Σε περιπτώσεις οικονομικών ρίσκων πολύ καλά θα κάνετε και θα κινηθείτε με επιφύλαξη, αποφύγετε τις παράτολμες ενέργειες. Η συμβουλή μου είναι να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας και τις επιθυμίες σας, αν οι βλέψεις σας είναι μπερδεμένες οι εξελίξεις δε θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να εκφράσετε ανοιχτά αυτό που θέλετε και επιδιώκετε, καλλιεργήστε την υπομονή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ο συναισθηματικός σας κόσμος ενδέχεται να περάσει από έντονα σκαμπανεβάσματα, κύματα θα εμφανιστούν στην καρδιά σας. Πάθος, ένταση και ανάγκη για εξακριβώσεις θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, τα γεγονότα θα φέρουν συναντήσεις που θα λύσουν μυστήριες καταστάσεις. Αποφύγετε κινήσεις που θα μπορούν να προκαλέσουν σκηνές ζήλειας από το ταίρι σας. Καλό θα είναι να οριοθετήσετε την αινιγματική σας συμπεριφορά για να μην υπάρξουν αμφισβητήσεις και καχυποψίες που θα οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Καλό θα είναι να αποφύγετε τις κόντρες και τις συγχύσεις, προκλήσεις θα υπάρξουν σήμερα, ίσως να γίνουν κάπως ανταγωνιστικές διαθέσεις. Δε θα είστε συγκαταβατικοί και ανεκτικοί με τα πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας προκαλέσουν, ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις, καλό θα είναι να μην δημιουργηθεί εχθρική ατμόσφαιρα. Η τάση που θα έχετε να αντιδράσετε ή να εναντιωθείτε σε κάποια περιοριστικά για εσάς όρια, θα σας οδηγήσει σε πεισματικές πράξεις που δεν αποκλείεται να προκαλέσουν ρήξεις ή αντιπάθειες.

Θα καταφέρετε να βρείτε συνεννόηση αρκεί να έχετε την ανάλογη διάθεση, επιτακτική ανάγκη θα είναι να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία. Ασχοληθείτε με θέματα και δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν, στο κλείσιμο της μέρας θα βρεθείτε με φίλους και παρέες που θα καταφέρουν να σας αποφορτίσουν και να σας ανανεώσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ο δυναμισμός και ο ερωτικός σας μαγνητισμός θα σας κάνουν ακαταμάχητους. Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, με σωστή κρίση θα ψυχολογήσετε το ταίρι σας, σήμερα θα αναζητήσετε την δυνατή αίσθηση ίσως και το φλογερό πάθος. Προτάσεις και ανέμελες συζητήσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, θα σας ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα γνωρίσετε. Άτομο εντυπωσιακής εμφάνισης οικιοθελώς θα εγκλωβιστεί στα ερωτικά σας δίχτυα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Φανείτε διαλλακτικοί σας δίνω τη συμβουλή να μην δυσκολέψετε τις επικοινωνιακές συνθήκες, καλό θα είναι να μην βαρύνετε το κλίμα. Είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστείτε κάπως οξύθυμοι και αντιδραστικοί, επιρρεπείς θα είστε σε κόντρες και αντιδράσεις, προσοχή στην προσκόλληση και την ισχυρογνωμοσύνη. Καλό θα είναι, για σήμερα τουλάχιστον, να αποφύγετε τις συζητήσεις γύρω από οικονομικά θέματα, μην αναλάβετε ρίσκα, τρενάρετε όσο μπορείτε τις επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις ή αναποδιές, σας δίνω τη συμβουλή να μην πιέσετε τις καταστάσεις.

Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, εκδηλώστε αυθόρμητα τα αισθήματα σας, ωστόσο θα πρέπει να κινηθείτε με χαλαρή διάθεση και όχι με απαιτητικότητα ή επιβολή. Στα προσωπικά και οικογενειακά σας ζητήματα δείξτε συγκατάβαση, εξουσιαστικές διαθέσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα προκύψουν δυνατά συναισθηματικά γεγονότα που θα σας δημιουργήσουν ένταση, θα προκληθεί ανεξέλεγκτη έλξη. Η μέρα σας θα έχει απρόοπτες επαφές, μη προγραμματισμένες συναντήσεις, η ξαφνική εμφάνιση ενός καινούργιου ατόμου θα διευρύνει τις ερωτικές σας βλέψεις, αποκτάται καινούργιες επιθυμίες. Παλιά ερωτική σας υπόθεση θα βγει στο προσκήνιο, αν δεν θέλετε να μπλεχτείτε με το παρελθόν τότε ολοταχώς βάλτε πλώρη για τα καινούργια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Καλό θα είναι να προσπαθήσετε να οριοθετήσετε συναισθήματα κτητικότητας και κυριαρχίας, δεν θα πρέπει να αφήσετε το εαυτό σας να εγκλωβιστεί στις εσωτερικές σας εμμονές. Ίσως να υπάρξουν τάσεις απομόνωσης απόρριψης και εσωστρέφειας. Θα είναι λάθος αν προσκολληθείτε σε αρνητικές σκέψεις, ελλοχεύει κίνδυνος να δημιουργήσετε αδιέξοδα που ουσιαστικά δεν υπάρχουν. Καλό θα είναι να μη κρατήσετε κλειδωμένη την καρδιά σας, φανερώστε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας στα πρόσωπα που ξέρετε πως θέλουν να σας βοηθήσουν.

Μια συζήτηση σας σχετικά με θέμα που σας δημιουργεί αμφιβολίες θα δώσει φως στις αρνητικές πτυχές της σκέψης σας. Έρχεται άνοιγμα σε επαγγελματικό ζήτημα που σας αγχώνει και που ως τώρα δε σας άφηνε να οργανώσετε τα μελλοντικά σας πλάνα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ίσως να σας δημιουργήσει τη διάθεση να κλειστείτε στον εαυτό σας κρατώντας μυστική την συναισθηματική σας κατάσταση, ωστόσο το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα κάνει την προσπάθεια να διεισδύσει στον ψυχικό σας κόσμο. Θα σας παροτρύνω να ανοίξετε την καρδιά σας, θα είναι μια σωστή μέθοδος να εκτονώσετε την εσωτερική σας ένταση, θα καταφέρετε να βρείτε συναισθητική διέξοδο. Ευχάριστη πρόταση δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε γεγονός νέας ερωτικής γνωριμίας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Περιορίστε τις πράξεις ή τις επιλογές αβέβαιης κατάληξης, αναζητήστε σταθερότητα επαγγελματική και οικονομική. Θα σας κουράσουν τα σκαμπανεβάσματα, καλό θα είναι να μην δώσετε τροφή στις ανασφάλειες και στο άγχος σας. Σας συμβουλεύω για την ώρα να αφήσετε στην άκρη τις ριψοκίνδυνες κινήσεις κυρίως σε θέματα οικονομικά, στην προκειμένη φάση ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό αποφεύγοντας τα επικίνδυνα άλματα.

Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί χρέος ή να αυξηθεί σε περίπτωση που ήδη έχετε οφειλές. Διατηρήστε επικοινωνιακή τη στάση σας, καλό θα είναι να μην αρνηθείτε να συζητήσετε και να ξεκαθαρίσετε. Εσείς που νιώθετε κουρασμένοι ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας αποφορτίζουν από τις καθημερινές έγνοιες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ερωτικές και αισθησιακές θα είναι οι διαθέσεις σας. Σε συνδυασμό με την ανάγκη σας να σταθμεύσετε ερωτικά και να αποκτήσετε σταθερότητα, θα γίνετε προσιτοί σε πρόσωπο που πολιορκεί από καιρό το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Θα προκύψουν ευχάριστες συναντήσεις, η συμπεριφορά σας θα είναι άμεση και επικοινωνιακή. Τα γεγονότα θα σας φέρουν αντικριστά με πρόσωπο, που από την πρώτη στιγμή θα παρατηρηθεί αμοιβαία έλξη μεταξύ σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αναποφασιστικότητα θα σας διακρίνει, ίσως να γίνουν από πλευράς σας σπασμωδικές κινήσεις, προσπαθήστε να εντοπίσετε και να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και ποιοί είναι οι στόχοι σας. Η υπομονή σας ενδεχομένως να είναι κάπως περιορισμένη, αλλοπρόσαλλες και μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις σας. Οι φοβίες σας ίσως να μην σας βοηθήσουν να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις και τις ανάγκες σας, αποφύγετε την εσωστρέφεια, στα εμπόδια και στους φραγμούς θα πρέπει να κινηθείτε διπλωματικά και όχι σπασμωδικά ή απαισιόδοξα.

Ανάγκη σας θα είναι να βρείτε διέξοδο στα τυχόν προβλήματα, ωστόσο όλα θα χρειαστούν μέθοδο. Εσείς οι πιεσμένοι που νιώθετε ασφυκτικές τις συνθήκες της καθημερινότητας σας θα πρέπει να βρείτε λύσεις και όχι να επιδεινώσετε την κατάσταση. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον στις συζητήσεις που θα κάνετε μιλήστε με ειλικρίνεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργεί τη διάθεση να ξεφύγετε από τον προγραμματισμό και τη ρουτίνα, θα κάνετε ότι περνά από το χέρι σας προκειμένου να διεισδύσετε σε μια διαφορετική συναισθηματική διάσταση. Ένταση, έλξη, και πάθος θα αναζητήσετε, ίσως να μην λείψουν σκηνές ζήλειας, ενδεχομένως να μην περιορίσετε την ανάγκη σας να φτάσετε στα άκρα. Οι προτάσεις που θα λάβετε για εξόδους διασκέδασης θα σας προσφέρουν ευχάριστες ανέμελες στιγμές, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρει τρόπο να σας πλησιάσει ερωτικά.