Βελόπουλος: Το Άγιο Πνεύμα να φωτίσει την κυβέρνηση για να μην κάνει τραγικά λάθη

384

«Το Άγιο Πνεύμα να φωτίσει την κυβέρνηση, επιτέλους, για να μην κάνει τραγικά λάθη» δήλωσε, μετά τη λήξη της τελετής κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στην παλιά παραλία της Θεσσαλονίκης, ο βουλευτής και πρόεδρος του κόμματος «Ελληνική Λύση» Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις των Θεοφανίων στη Θεσσαλονίκη και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλή φώτιση.

«Σήμερα, εμείς οι ορθόδοξοι έχουμε μια πολύ μεγάλη γιορτή. Είναι η γιορτή των Θεοφανίων. Είναι η στιγμή που το Άγιο Πνεύμα, εν είδει περιστεράς, κατεβαίνει και φωτίζει τις ψυχές μας αλλά και τα σπίτια μας» είπε ο κ. Βελόπουλος και συνέχισε:

«Εμείς, ως Ελληνική Λύση, ευχόμαστε, αυτό το Άγιο Πνεύμα να φωτίσει την κυβέρνηση επιτέλους, για να μην κάνει τραγικά λάθη. Να φωτίσει και τον πρωθυπουργό και να μιλήσει στους υπουργούς του να μην μιλούν στην τηλεόραση και να πράττουν περισσότερα. Και το κυριότερο να μην υποδύονται τους γιατρούς, όταν είναι πολιτικοί».

«Εύχομαι, για τα χειρότερα που έρχονται σε επίπεδο οικονομίας, να βοηθήσει ο Θεός και το Άγιο Πνεύμα να φωτίσει τους υπουργούς Οικονομικών της χώρας να καταλάβουν ότι ο ελληνικός λαός πεινάει. Έρχονται δύσκολες στιγμές και πρέπει να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι. Χρόνια πολλά και καλή φώτιση σε όλους» προσέθεσε ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης».