Παραμένει στη Μελβούρνη ο Djokovic – τη Δευτέρα η τελική απόφαση

Το θρίλερ με την υπόθεση του Novak Djokovic συνεχίζεται και ο Σέρβος τενίστας θα παραμείνει στη Μελβούρνη και τις επόμενες ημέρες, καθώς η εκδίκαση της έφεσης που άσκησε, πήρε αναβολή για τη Δευτέρα (10/01).

486

Όπως μεταδίδει η δημοσιογράφος της The Australian, Courtney Walsh, η υπόθεση του Novak Djokovic πήρε αναβολή και θα εκδικαστεί στο ομοσπονδιακό δικαστήριο την ερχόμενη Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου.

Θυμίζουμε πως μετά απ’ αυτή την περιπετειώδη βραδιά που πέρασε ο Djokovic στο αεροδρόμιο και τη μη έγκριση τελικά της βίζας του, μεταφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης στο ξενοδοχείο Park, όπου τον συνόδευσαν και τον πρόσεχαν αστυνομικοί.

Οι δικηγόροι του άσκησαν αμέσως έφεση για να εξαντλήσουν τις πιθανότητες του κορυφαίου τενίστα του κόσμου να αποφύγει την απέλαση, που φυσικά θα σημαίνει και πως δεν θα μπορέσει να παίξει στο Australian Open.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, με την ανακοίνωση της παράτασης ως τη Δευτέρα, ενδέχεται να μεταφερθεί σε διαφορετικό, πιο ελεύθερο περιβάλλον, κάτι πάντως που δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα.