Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (3/01)

454

Σήμερα η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου.

Ο Ερμής περνά στον αέρινο Υδροχόο και από τη νέα του θέση θα βοηθήσει στην εύρεση  λύσεων σε ζητήματα τα οποία σε απασχολούν. Το ζώδιο του Υδροχόου αποτελεί μία καλή θέση για τον Ερμή, κάτι που θα ενισχύσει σημαντικά την επικοινωνία, η οποία θα αποτελέσει το Α και το Ω όλων των ζητημάτων για το επόμενο διάστημα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ζυγοί, Δίδυμοι και οι Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα η επικοινωνία γίνεται δύσκολη και η συνεννόηση με τους γύρω σου μοιάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Θα υπάρχουν πολλές στιγμές μέσα στην ημέρα που άλλο θα λες και άλλο θα καταλαβαίνουν οι άλλοι. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και έχε την υπομονή να εξηγήσεις όσες φορές χρειαστεί αυτό που εννοείς. Το πρόγραμμα σου είναι αρκετά φορτωμένο και σήμερα. Χρειάζεται οργάνωση και καλή θέληση για να τα βγάλεις εις πέρας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, μια συζήτηση συναισθηματικού ξεκαθαρίσματος θα σας οδηγήσει σταδιακά σε σταθερό δεσμό. Τολμήστε να κάνετε τις επιθυμίες σας πράξη, οι συνθήκες θα είναι ιδανικές, ο δρόμος για σταθεροποίηση και δεσμεύσεις θα είναι ανοιχτός χωρίς εμπόδια ή κινδύνους. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για εξομάλυνση σχέσεων και ερωτικής επανένωσης, γι αυτό αξιοποιήστε καταλλήλως τις συναντήσεις που θα υπάρξουν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή μέρα δίνει βελτίωση σε σχέσεις που είχαν πρόβλημα την προηγούμενη περίοδο. Έρχεσαι σε επαφή με κόσμο που είχατε χαθεί και η ατμόσφαιρα είναι φιλική και όμορφη. Κάποια ιστορία που είχε τελειώσει απότομα, έχεις την ευκαιρία να την ξαναζήσεις. Αυτή τη φορά βέβαια καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός γιατί η διάρκεια πάλι δεν είναι εγγυημένη. Δέχεσαι προσκλήσεις για εξόδους και διασκέδαση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, μια δελεαστική πρόταση θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας και να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποιες ερωτικές σας κινήσεις ή επιλογές. Έρχεται προοπτική νέας γνωριμίας, αυτή τη φορά θα το περάσετε από κόσκινο το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, δεν θα έχετε σκοπό να σπαταλήσετε το χρόνο σας. Τυχαίο ερωτικό συμβάν θα σας φέρει κοντά σε μια μεγάλη σας επιθυμία, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σταθερής ερωτικής σχέσης με πρόσωπο που ήδη έχετε στην καρδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η σημερινή μέρα σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις ένα οικονομικό θέμα. Τώρα μπορείς να σχεδιάσεις και να πραγματοποιήσεις ένα πλάνο που είχες στο μυαλό σου αλλά δεν μπορούσε να προχωρήσει. Ζητάς κοινωνική αναγνώριση. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν στιγμές στην ημέρα που θα θέλεις να κλειστείς στον εαυτό σου και να ονειρεύεσαι μόνος. Μην απομονώνεσαι διώχνοντας τους ανθρώπους που σε νοιάζονται από κοντά σου. Δέξου τις προτάσεις που θα έχεις από φίλους για διασκέδαση. Υπάρχει περίπτωση να κάνεις σημαντικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή μέρα θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα σας, θα νιώσετε την ανάγκη να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε, δεν αποκλείεται να βάλετε στόχους δέσμευσης ίσως και επισημοποίησης. Αν σκέπτεστε να περάσετε σε δυναμικές προτάσεις να το κάνετε, η τύχη θα είναι ευνοϊκή με τους τολμηρούς, θα λάβετε θερμές απαντήσεις που θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά και ερωτικά. Μείνετε σταθερά στους στόχους σας, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα βελτιώσουν τις συνθήκες της ερωτικής σας ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα δεν μπορείς να εξηγήσεις τι είναι αυτό που σου φταίει. Ίσως βγάλεις νεύρα στο οικογενειακό περιβάλλον. Η δουλειά και οι υποχρεώσεις είναι αρκετές και πρέπει να οργανώσεις  διάφορες καταστάσεις στο γραφείο. Από την άλλη δεν έχεις καμία διάθεση αλλά μηχανικά διεκπεραιώνεις τις υποχρεώσεις σου. Στα ερωτικά όμως οι εκπλήξεις που σε περιμένουν μαλακώνουν την διάθεσή σου. Βλέπεις μια ιστορία που είχε παγώσει ξαφνικά τώρα να έχει εξελίξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σοβαρότητα θα δείξετε στα εξομολογητικά λόγια που θα ακούσετε από πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό διατηρεί για εσάς κρυφό ερωτικό ενδιαφέρον. Η σημερινή μέρα θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα νιώσετε ισχυροί και αποφασισμένοι να κινηθείτε χωρίς υποχωρήσεις. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, σήμερα θα περάσετε σε έντονες συζητήσεις, η κουβέντα σας θα κλείσει με ευχάριστη κατάληξη ενδεχομένως δεσμευτικής απόφασης.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Έχεις ανάγκη από ανανέωση, θέλεις καινούργια πράγματα στη ζωή σου και είσαι διατεθειμένος να κάνεις τα πάντα για να το καταφέρεις. Οι κοινωνικές εκδηλώσεις που ήταν το καλύτερο σου μέχρι τώρα, νιώθεις να σε πνίγουν και τις αποφεύγεις. Δεν έχεις όρεξη για κόσμο και για οποιαδήποτε επαφή. Μην κάνεις τα πράγματα να φαίνονται τραγικά. Και φίλους έχεις που σε αγαπάνε και κατακτήσεις στον ερωτικό τομέα. Αν προσέξεις λίγο καλύτερα υπάρχουν άτομα που σε θαυμάζουν και σε πολιορκούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, ώριμη θα είναι η στάση σας, τερματίζετε κόντρες και παρεξηγήσεις. Η ερωτική σας γοητεία δεν θα περάσει απαρατήρητη, κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή σας. Θα υπάρξει απρόοπτη ερωτική πρόκληση, για εσάς που είστε αρκετό καιρό μόνοι, θα εμφανιστεί μπροστά σας πρόσωπο που θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερό δεσμό με προοπτική μόνιμης κατάληξης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Οι γύρω σου ζητάνε την προσοχή σου. Καλείσαι να ασχοληθείς σήμερα με θέματα τρίτων. Δίνεις βοήθεια σε άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Ακόμα ίσως να πρέπει να συμβουλέψεις φίλους για σοβαρές τους υποθέσεις. Το ταίρι σου ζητάει και αυτό προσοχή. Νιώθει ότι το έχεις παραμελήσει. Πρέπει να δώσεις βάση στα λόγια του και να τα πάρεις σοβαρά. Αν είσαι ελεύθερος υπάρχουν προοπτικές για γνωριμίες και φλερτ με άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον. Ωστόσο πρέπει να είσαι προσεκτικός που πας να μπλέξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σοβαρότητα οργάνωση και ρεαλισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σταθεροί θα είναι οι στόχοι σας. Αποφασιστική και σίγουρη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, όσοι από εσάς επιδιώκετε σταθερή σχέση τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία είτε με προοπτική επανασύνδεσης είτε με ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Εσείς που δεν ενδιαφέρεστε καθόλου για πρόσωπο από τα παλιά τότε δείξτε άμεσο ενδιαφέρον στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα μπορεί να νιώσεις ότι παρεξηγείσαι από τους γύρω σου. Είσαι ενθουσιώδης και δεν αποκαλύπτεις μυστικά σου σε άτομα που δεν θα έπρεπε. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στα λόγια σου για να μην εκτεθείς. Προσπάθησε να μετριάσεις τις κουβέντες σου και το καυστικό σου χιούμορ. Οι παρεξηγήσεις έρχονται γρήγορα χωρίς να το περιμένεις. Συναισθηματικά περνάς ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, η μέρα σου δίνει ευκαιρία για να γίνει πραγματικότητα μια ερωτική σου επιθυμία. Η καλή σου διάθεση βοηθάει στο να θέλουν οι άλλοι να βρίσκονται μαζί σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει ωριμότητα στον τρόπο σκέψης σας, τώρα θα έχετε διάθεση για ειλικρινείς διαλόγους και εποικοδομητικές συζητήσεις. Αποφασιστική και δημιουργική θα είναι η συμπεριφορά σας, εσείς που έχετε ανοιχτές ερωτικές υποθέσεις θα καταφέρετε να κλείσετε ζητήματα που τα είχατε αφήσει να εκκρεμούν. Το ισορροπημένο σας σκεπτικό θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε με τον πλέον καταλληλότερο τρόπο το άνοιγμα δέσμευσης που θα εμφανιστεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Υπάρχει πολύ δουλειά και φορτωμένο πρόγραμμα αλλά υπάρχουν και πολλές κοινωνικές επαφές και συναντήσεις ταυτόχρονα. Εσύ τρέχεις να τα προλάβεις όλα και θέλεις να τα κάνεις όλα εξίσου καλά. Το αποτέλεσμα είναι να είσαι στο τέλος της ημέρας εξουθενωμένος. Καλύτερα να βάλεις ένα πρόγραμμα και να πεις και να κανα όχι. Δεν χωράνε πολλά καρπούζι κάτω από την ίδια μασχάλη. Καλή διάθεση υπάρχει και το κλίμα είναι ευχάριστο. Βλέπεις πρόσωπα αγαπημένα που είχες να δεις καιρό. Μοιράζεσαι αναμνήσεις με φίλους και συγγενικά πρόσωπα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, δυναμικές και συνειδητές θα είναι η ενέργειες σας, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι λογικές, υπεύθυνες, όλες θα στοχεύουν στη μελλοντική σας εξέλιξη. Ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν θα κάνει προσπάθεια επανένωσης. Οι πράξεις αγάπης που θα γίνουν από την πλευρά του θα στηρίζονται στην ειλικρίνεια, καλό θα είναι να τις εκτιμήσετε. Αν ακόμα έχετε αισθήματα γι αυτό το άτομο, δείξτε εμπιστοσύνη δεν θα υπάρξει δεύτερο γεγονός απογοήτευσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η ξεκούραση σήμερα είναι αναγκαία. Οι προηγούμενες ημέρες σου έχουν αφαιρέσει όλη την ενέργεια. Δεν νομίζω όμως ότι μπορείς να τα καταφέρεις αφού οι εξελίξεις έρχονται να σε προλάβουν. Θέματα που προκύπτουν στη δουλειά επιστούν την προσοχή σου. Συναισθηματικά υπάρχει δραστηριότητα έντονη. Αν είσαι δεσμευμένος μικροπαρεξηγήσεις τελικά γίνονται η αιτία να αναζωπυρωθεί το πάθος. Αν είσαι ελεύθερος οι γνωριμίες που κάνεις είναι πολλές και με τον ενθουσιώδη χαρακτήρα σου γοητεύεις τους γύρω σου. Υπάρχεις ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον που πλέον το βλέπεις ερωτικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, αποφασιστικότητα και τόλμη για κατάκτηση ερωτικών στόχων θα σας φέρει η αστρολογική όψη της ημέρας, σήμερα θα κλείσουν υπέρ σας συζητήσεις και προσεγγίσεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι που ψάχνετε ένα πρόσωπο να σας κινήσει το ενδιαφέρον, φανείτε κοινωνικοί και προσιτοί, στο δρόμο σας θα πέσει άτομο πολλά υποσχόμενο. Θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας ενδεχομένως σε χώρο που θα βρεθείτε εκεί για πρώτη φορά. Εντυπωσιακό άτομο σοβαρής προσωπικότητας θα τραβήξει την προσοχή σας και εσείς τη δική του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αλλαγές, πολλές αλλαγές που σε ξαφνιάζουν και σε αποπροσανατολίζουν. Στο εργασιακό σου περιβάλλον αυτό που θεωρούσες δεδομένο ανατρέπεται. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Σου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστείς για κάτι καλύτερο. Η τύχη είναι με το μέρος σου. Στα συναισθηματικά αν δεν έχουν έρθει έτσι όπως τα υπολόγιζες υπάρχει εκνευρισμός και άγχος της αναμονής. Καλύτερα να μη δράσεις σήμερα για να εξελιχθούν τα πράγματα και να περιμένεις απλά να δεις πως θα κυλήσουν από μόνα τους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, στην επικοινωνία σας θα υπάρξουν δυσκολίες, ίσως να κλονιστούν κάπως οι ισορροπίες μέσα στη σχέση σας, σας συμβουλεύω να αποφύγετε παρορμητικές αντιδράσεις και τάσεις ισχυρογνωμοσύνης. Για εσάς που είστε άνευ σχέσης, μια απρόοπτη πρόταση και ένα ξαφνικό γεγονός, θα καταλήξει σε δυνατή ερωτική πρόκληση μελλοντικής εξέλιξης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να ξεκινήσεις τα πάντα από την αρχή. Θέλεις να αλλάξεις από τη διακόσμηση του σπιτιού σου μέχρι το εργασιακό σου περιβάλλον. Σε έχει πιάσει μια μανία να τα τινάξεις όλα στον αέρα. Καλό θα ήταν να βάλεις κάποιους στόχους και να πας με μεθοδευμένες κινήσεις. Υπάρχουν άλλωστε θέματα από το παρελθόν που σε βασανίζουν και αν δεν τα λύσεις δεν μπορείς να προχωρήσεις. Όσον αφορά τα αισθηματικά, νέες γνωριμίες σου χαρίζουν ενθουσιασμό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, τώρα περιορίζετε τις υπερβολές, οι σκέψεις σας γίνονται ρεαλιστικές, τα σχέδια σας θα πατούν γερά στο έδαφος. Συγκρατημένη θα είναι η στάση σας, θα αποφύγετε την εριστική συμπεριφορά και το αντιδραστικό πείσμα. Με συναισθηματισμό θα χειριστείτε τις υποθέσεις μέσα στη σχέση σας, θα αποδειχθεί εφευρετική η σκέψης σας δίνοντας λύση σε δύσκολα ζητήματα. Ανταποκριθείτε με θερμότητα στο διάχυτο ερωτισμό που θα σας εκδηλώσει το ταίρι σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Υπάρχει σήμερα ανάγκη για συναισθηματική επιβεβαίωση. Το οικογενειακό περιβάλλον είναι δίπλα σου και σου δίνει την αγάπη που χρειάζεσαι. Το ταίρι σου από την άλλη δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό που σε έχει πιάσει και το εκλαμβάνει ως ανασφάλεια. Αν είσαι ελεύθερος διεκδικείς έντονα ακόμα και άτομα που ίσως σε άλλη περίοδο της ζωής να μην έδινες σημασία. Καλύτερα να εντοπίσεις πρώτα το στόχο και μετά να κινηθείς. Υπάρχουν ευκαιρίες για γνωριμίες. Οπότε θα ήταν λάθος να ασχοληθείς με άτομα του παρελθόντος, όσο και αν νομίζεις ότι μια κατάσταση που έχει τελειώσει σε τραβάει ακόμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα οδηγηθείτε σε σωστές αποφάσεις, θα είστε σε θέση να αναλάβετε το ρίσκο να αλλάξετε το κατεστημένο της ερωτικής σας ζωής. Θα δείξετε σοβαρότητα στις ερωτικές σας συζητήσεις, κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να ανοίξτε κουβέντα περί επίσημης δέσμευσης. Έρχονται αλλαγές και νέες γνωριμίες, θα καταφέρετε να τις αξιοποιήσετε με τρόπο έξυπνο, συνετό, και ιδιαιτέρως δημιουργικό.