Η κοπή της πίτας διοίκησης & εργαζομένων στο Δημαρχείο Κατερίνης

Εορταστική ατμόσφαιρα, αισιοδοξία & ευχές για το 2022

480

Σε μία ζεστή – γιορτινή ατμόσφαιρα, γεμάτη ευχές και αισιοδοξία και με αναφορές στις προκλήσεις του νέου χρόνου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, η κοπή της πίτας των εργαζομένων στο Δημαρχείο Κατερίνης.

Ειδικότερα, την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεοφάνης Τερζόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Νταντάμης, Σταύρος Χριστοφορίδης, Γιάννης Νταντάμης, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Γιώργος Τσιαλός, η πρόεδρος της ΔΗΠΑΚ Α.Ε. Ασημίνα Πούλιου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κώστας Λιακόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΚ Δημήτρης Ζησιμόπουλος, οι εργαζόμενοι στο Δημαρχείο, καθώς και μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Δημοτικών υπαλλήλων Πιερίας.

Όπως τόνισε απευθυνόμενος στους εργαζομένους ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος: «Εύχομαι από καρδιάς υγεία. Θέλω να ευχαριστήσω το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου μας και των νομικών μας προσώπων, για την ιδιαίτερα αποτελεσματική συνεργασία και συμβολή στο μεγάλο έργο που επιτελείται. Όλους τους εργαζομένους που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την εξυπηρέτηση των δημοτών μας. Είμαι βέβαιος, ότι, θα καταφέρουμε το 2022 να πετύχουμε τους ιδιαίτερα υψηλούς στόχους μας που έχουμε θέσει. Να συνεχίσουμε όλοι να προσέχουμε με τον covid. Την επόμενη χρονιά να είμαστε όλοι εδώ υγιείς […]».

Χαιρετισμό και ευχές για μια παραγωγική και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία και οικογενειακή γαλήνη απηύθυνε επίσης, ο Αντιδήμαρχος της Υπηρεσίας Δόμησης, Γιώργος Νταντάμης: «Είναι πολύ μεγάλο το έργο που επιτελείται στον Δήμο μας και η συμβολή σας είναι σημαντική. Να έχουμε καλή χρονιά και να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι» σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κώστας Λιακόπουλος ευχαρίστησε για την εποικοδομητική συνεργασία όλους τους εργαζομένους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, συμβολικά ολιγοήμερη άδεια δόθηκε σε τρεις τυχερούς εργαζόμενους που κληρώθηκαν από τους ονομαστικούς καταλόγους του προσωπικού.