J2US: Ποιο ζευγάρι πήρε την μεγάλη νίκη;

440

Με πολύ τραγούδι, χορό και λάμψη πραγματοποιήθηκε το τελευταίο J2US το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στον Alpha. Στην παρουσίαση βεβαίως βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Νίκος Κοκλώνης ενώ στην κριτική επιτροπή η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Σταμάτης Φασουλής και… από μακριά λόγω κοροναϊού η Δέσποινα Βανδή.

Σε μια γκεστ εμφάνιση, επίσης, στην επιτροπή έδωσε το παρών στο πλατό ο Νίκος Αλιάγας.

Όσον αφορά το διαγωνιστικό μέρος του τελευταίου J2US, ο Μαρίνος Κόνσολος με την Ελένη Δήμου, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την Κατερίνα Λιόλιου και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με τον Σταν (καθώς ο παρτενέρ της, Χάρης Βαρθακούρης είναι θετικός στον κοροναϊό) προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να εντυπωσιάσουν τόσο την επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Και αυτό γιατί η κορυφή θα είχε το όνομα ενός μόνο μη επαγγελματία επωνύμου μαζί βεβαίως με τον επαγγελματία παρτενέρ του. Ποιο όμως θα ήταν αυτό;

Ύστερα από όχι μία, όχι δύο, όχι τέσσερις αλλά… έξι γεμάτες και πλέον κεφάτες ώρες, ως είθισται άλλωστε φέτος στο J2US, ήρθε η ώρα ο Νίκος Κοκλώνης να ανακοινώσει τοι αποτέλεσμα. Έτσι, λοιπόν, νικητές στο φετινό σόου αναδείχθηκαν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου!