Ζώδια: οι ημερήσιες προβλέψεις (01/01/2022)

480

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένο το 2022 με υγεία, αγάπη και ευτυχία!!! Η σημερινή μέρα κρύβει προκλήσεις και παρεξηγήσεις φίλοι Κριοί με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, γι’ αυτό χρειάζεται να επιστρατέψετε το διπλωματικό σας ταλέντο και την ευγλωττία σας και όχι την έκρυθμη έμφυτη διάθεσή σας, για να μαγνητίσετε το ενδιαφέρον του ερωτικού σας συντρόφου, για να αισθανθείτε την υποστήριξη των φίλων και των αγαπημένων σας ατόμων. Είναι πολύ πιθανό να σας εκπλήξει πρόσωπο από το παρελθόν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ανανεωμένη και απελευθερωμένη θα είναι η σκέψη σας, στις κινήσεις σας δε θα υπάρξουν αναστολές ή φραγμοί. Εσείς που είστε στα πρόθυρα νέας ερωτικής αρχής σήμερα θα τολμήσετε να προχωρήσετε σε ουσιαστικές προτάσεις, που εκ των πρότερων σας φανερώνω πως θα γίνουν αποδεκτές. Θα δημιουργήσετε συνθήκες για ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις, η θερμή ανταπόκριση που θα λάβετε θα ανοίξει πορεία σταθερής και μακροχρόνιας σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένο το 2022 με υγεία, αγάπη και ευτυχία!!! Αισθάνεστε σήμερα την ανάγκη αγαπητοί Ταύροι να απομακρυνθείτε από το θόρυβο της συνεχούς δραστηριότητας και του κόσμου γύρω σας και να ξεφύγετε μοναχικά ή με έμπιστους φίλους με μια απόδραση που θα σας χαρίσει ζωντάνια, κέφι και ευχαρίστηση. Προσέξτε ιδιαίτερα τις συναισθηματικές σας επιλογές, δείξτε το ενδιαφέρον και την αφοσίωσή σας στον άνθρωπο που σας συντροφεύει ερωτικά, διώξτε τα εμπόδια από την επανασύνδεση που τόσο περιμένατε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, θα νιώσετε έτοιμοι να προσχωρήσετε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα, ένα καινούργιο πρόσωπο θα υποκύψει στην ελκυστικότητα σας. Η όψη της ημέρας σας δίνει ευκαιρία νέας γνωριμίας, από εσάς θα εξαρτηθεί η ταχύτητα των γεγονότων και των εξελίξεων. Ζωηρή και πρόσχαρη θα είναι η διάθεση σας, εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι ανταποκριθείτε με αυθορμητισμό το νέο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, σας διαβεβαιώνω πως θα σας βγει σε καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένο το 2022 με υγεία, αγάπη και ευτυχία!!! Επανεξετάστε τις επαγγελματικές και κοινωνικές σας σχέσεις σήμερα φίλοι Δίδυμοι, εάν αγαπάτε το αντικείμενο της δουλειάς σας, δρομολογήστε τα σχέδια και τα πλάνα σας για το κοντινό μέλλον, επιταχύνοντας τις προσπάθειες και τους κόπους σας. Έχετε αρκετά κίνητρα σε συναισθηματικό επίπεδο για να δεχτείτε μια σημαντική πρόταση από ερωτικό πρόσωπο του παρελθόντος, εκφράστε τις ουσιαστικές σας επιθυμίες και τις ανάγκες της καρδιάς σας, μην παραδίνεστε στο πάθος δίχως να θέσετε τους δικούς σας όρους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα μια τυχαία συνάντηση με πρόσωπο γοητευτικής εμφάνισης θα καταφέρει να εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσει έντονο συναισθηματικό δίλλημα. Αν είστε ήδη σε σχέση καλό θα είναι να μην βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία που υπάρχει αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε εσάς και το ερωτικό σας ταίρι. Αν όμως είστε ελεύθεροι και μόνοι, τότε προχωρήστε σε κινήσεις προσέγγισης, θα βρείτε άμεση ανταπόκριση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένο το 2022 με υγεία, αγάπη και ευτυχία!!! Κάντε ένα καινούριο ξεκίνημα σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι στην ζωή σας, γνωρίζοντας ανθρώπους και γεγονότα που μπορούν να προσφέρουν απλόχερα στην καθημερινότητά σας χαρά και ευχαρίστηση. Οι οικονομικές σας επιδιώξεις αρχίζουν και παίρνουν σάρκα και οστά, μην πατάτε επί πτωμάτων για να κατακτήσετε τα όνειρά σας, συνεργαστείτε με τα προσφιλή σας άτομα και το ταίρι που σας ενδιαφέρει, αξιολογήστε τις συνθήκες που επικρατούν στον δεσμό σας, ώστε η ημέρα σας να κυλήσει ήρεμα και αρμονικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, αναθεωρείτε και επαναπροσδιορίζετε. Αν κάποιοι από εσάς είχατε καταθέσει τα όπλα, τώρα θα αποκτήσετε τη διάθεση να περάσετε και πάλι στην μάχη της διεκδίκησης. Για εσάς τους ερωτικά μόνους κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και αυθορμητισμό, το πρόσωπο που θα θελήσετε να προσεγγίσετε δε θα σας απορρίψει. Ανανεώνεται το κλίμα, αλλάζουν οι συνθήκες της ερωτικής σας ζωή σας, σήμερα κάποιο πρόσωπο θα σας ανοιχτεί ερωτικά, έρχεται με πρόταση συνάντησης.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένο το 2022 με υγεία, αγάπη και ευτυχία!!! Συνεχίστε σήμερα να αγωνίζεστε για μεγαλύτερη διαύγεια και ξεκάθαρες συναλλαγές με τους συναδέλφους και τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν φίλοι Λέοντες, όσοι από εσάς είσαστε μόνοι συναισθηματικά, μια καινούρια, τρυφερή γνωριμία ακόμα και μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο είναι πιθανόν να σας τονίσει την αυτοπεποίθηση και να μαγνητίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας. Είναι μια ημέρα για τους ζευγαρωμένους που χαρακτηρίζεται από μεγάλη, συναισθηματική επιτυχία με το άλλο σας μισό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η καρδιά σας θα είναι απελευθερωμένη, σήμερα θα βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας ερωτικής γνωριμίας. Η έντονη διάθεση σας για διασκέδαση και διαφόρων ειδών ευχάριστων δραστηριοτήτων θα φέρει άνοιγμα ερωτικών περιπετειών. Σήμερα δε θα ανεχτείτε από το ταίρι σας περιορισμούς και πιέσεις, στόχος σας θα είναι να κρατηθείτε μακριά από αγχωτικές καταστάσεις. Εσείς οι ανεξάρτητοι, βασική σας επιθυμία θα είναι η περιπέτεια, το εφήμερο, και όχι το δεσμευτικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένο το 2022 με υγεία, αγάπη και ευτυχία!!! Αρχίστε με μεθοδικότητα και ηρεμία αγαπητοί Παρθένοι να απομακρύνετε σταδιακά από την καθημερινότητά σας πρόσωπα, γεγονότα και καταστάσεις που επιβαρύνουν την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή και που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και τις φιλοδοξίες σας. Χρειάζεται να δείξετε λίγο ακόμα υπομονή για να τακτοποιηθούν οι δυσκολίες σε συναισθηματικό επίπεδο, να ρίξετε νερό στο κρασί σας στις διαφωνίες με το ταίρι σας, ακόμα και αν υπάρχουν κάποιες αναποδιές, μπορούν να διορθωθούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ανήσυχη και απρόβλεπτη θα είναι η καρδιά σας, οι ερωτικές σας διαθέσεις θα σας ωθήσουν σε αποκαλυπτικές ενέργειες και προσεγγίσεις. Απρόοπτες ερωτικές εκπλήξεις θα φέρουν αναστατώσεις, έρχεται ερωτική συνάντηση που θα ξυπνήσει καταπιεσμένα αισθήματα βαθιάς συναισθηματικής έντασης. Εσείς που είστε σε σχέση, αλλάζετε τακτική, θα είστε σε θέση να δείξτε περισσότερη κατανόηση στο ταίρι σας, η συμπεριφορά σας θα είναι διαλλακτική.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένο το 2022 με υγεία, αγάπη και ευτυχία!!! Η όψη της ημέρας σας κάνει φίλοι Ζυγοί πιο συμπονετικούς και περισσότερο ανθεκτικούς με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα. Ξεκαθαρίστε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στην δουλειά σας και την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, ένα ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν, είναι πολύ πιθανόν να επηρεάσει την ψυχολογία και την διάθεσή σας, μην αφήνετε ανοιχτές πόρτες στο χθες, αν δεν έχει να σας προσφέρει κάτι έντιμο και ειλικρινές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, αλλάζουν οι διαθέσεις σας, τώρα θα αφήσετε στην άκρη τάσεις ηττοπάθειας, εσείς οι ίδιοι θα δώσετε νέα τροπή στην ερωτική σας σχέση. Σήμερα θα κινηθείτε απελευθερωμένα και δυναμικά, η στάση σας θα είναι εκδηλωτική και αυθόρμητη, το παρουσιαστικό σας θα εκπέμπει ελκυστικότητα. Η εξομολόγηση ενός συγκεκριμένου προσώπου, θα αλλάξει τα δεδομένα της ερωτικής σας ζωής, εντελώς απρόοπτα ανοίγεται κύκλος νέων ερωτικών περιπετειών με κατάληξη την έναρξη σταθερής σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένο το 2022 με υγεία, αγάπη και ευτυχία!!! Δεν θα λείψουν σήμερα οι ευκαιρίες αγαπητοί Σκορπιοί για να κάνετε ένα νέο εργασιακό ξεκίνημα, για να ασχοληθείτε με καινούρια ενδιαφέροντα σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο, για να δεχτείτε οι αδέσμευτοι το φλερτ μιας εξαιρετικής γνωριμίας, να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν μαζί με τον άνθρωπο που αγαπάτε, να μπείτε ψυχικά και σωματικά στην διαδικασία μιας συγκατοίκησης, μιας επισημοποίησης του δεσμού σας, να απογειώσετε την σχέση σας με την αισθησιακή και ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ανέμελη και χαλαρή θα είναι η στάση σας, θα αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις, δε θα έχετε καμία διάθεση για προβληματισμούς. Αισιοδοξία θα σας χαρακτηρίζει, η παρουσία σας θα είναι αεράτη και ιδιαιτέρως ελκυστική, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και τα βλέμματα του αντιθέτου φύλου. Προσοχή στις παρορμητικές ενέργειες, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να κρατήσετε μια ισορροπημένη σκέψη και στάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένο το 2022 με υγεία, αγάπη και ευτυχία!!! Είναι η καταλληλότερη ημέρα φίλοι Τοξότες, για να αφήσετε πίσω σας τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σας και να ασχοληθείτε κυρίως με τα πράγματα και τις υποθέσεις που έχουν για εσάς πραγματικό και ουσιαστικό νόημα. Διαπιστώστε πως οτιδήποτε σας απασχολεί, αρχίζει σταδιακά και σταθερά να λύνετε για το συμφέρον σας, οργανώστε ένα ταξίδι αναψυχής με τον ερωτικό σας σύντροφο, αποδεσμεύστε την καρδιά σας από πληγές του παρελθόντος που ίσως σας χτυπήσουν και πάλι την πόρτα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, διορατική θα είναι η αντίληψη σας, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε τη συναισθηματική κατάσταση του ατόμου που αγαπάτε. Ανέμελη και ξέγνοιαστη θα είναι η διάθεση σας, η στάση σας θα είναι ερωτική, θα αποφύγετε τις περιττές και ανούσιες συγκρούσεις. Για εσάς τους μόνους και ελεύθερους, η ζωηρή σας διάθεση και ο ερωτισμός που θα εκπέμπετε, θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε ένα καινούργιο πρόσωπο, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί μεταξύ σας πορεία σταθερής σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένο το 2022 με υγεία, αγάπη και ευτυχία!!! Γίνεστε ακόμα περισσότερο πολυάσχολοι σήμερα με τις υποθέσεις και τα βάρη που έχετε επωμιστεί στην δουλειά σας αγαπητοί Αιγόκεροι και χρειάζεται να προσέξτε ιδιαίτερα τις προσωπικές σας αντοχές για να μην παρουσιαστούν κάποια μικροπροβλήματα με την υγεία σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα οικογένειας, σχέσης, σπιτιού, φίλων, δείχνοντας την συμπαράσταση και την στήριξη σας σε όσα προσφιλή σας άτομα έχουν την ανάγκη σας, αγκαλιάστε το άλλο σας μισό με στοργική και ρομαντική διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα αποτραβηχτείτε από οτιδήποτε απειλεί τη συναισθηματική σας ισορροπία, οι ελεύθεροι θα φανείτε δεχτικοί στις νέες ερωτικές προκλήσεις. Με οικειότητα θα ανταποκριθείτε στο πρόσωπο που θα σας προσεγγίσει, σας φανερώνω πως θα έχει επάνω του στοιχεία ικανά να εξιτάρουν το ερωτικό σας ενδιαφέρον, είναι πολύ πιθανό να το ερωτευτείτε. Σήμερα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να κάνει την εμφάνιση του άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν, προσοχή στα διλλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένο το 2022 με υγεία, αγάπη και ευτυχία!!! Είναι μια εξαιρετική ημέρα για να δικαιωθείτε επαγγελματικά και οικονομικά φίλοι Υδροχόοι, για να διαπιστώσετε πως οι κόποι σας καρποφόρησαν, για να αντιληφθείτε πως οι προσπάθειες που καταβάλλατε σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο, τώρα μπορούν να γίνουν πράξεις και χειροπιαστές αποδείξεις ζωντάνιας και ψυχικής ανάτασης. Επικεντρωθείτε στην συναισθηματική και σεξουαλική ισορροπία του δεσμού σας, περάστε αρμονικά, ρομαντικά και τρυφερά με το ταίρι σας, απολαύστε τον έρωτα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να απαλλαγείτε από ενοχλητικές ερωτικές εκκρεμότητες και γενικά από καταστάσεις μέσα στη σχέση σας που σας αγχώνουν. Η ανάγκη σας για ανέμελη επικοινωνία χωρίς εντάσεις και ανούσιες κόντρες, θα σας κάνει πράους και συγκαταβατικούς, ερωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν αποκλείεται να καταλήξει σε θερμές ερωτικές εκδηλώσεις, προμηνύεται έναρξη νέας ερωτικής σχέσης!

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένο το 2022 με υγεία, αγάπη και ευτυχία!!! Σήμερα αγαπητοί Ιχθύες, δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε οριστικά και αμετάκλητα οποιεσδήποτε εκκρεμότητες προσωπικής ή επαγγελματικής φύσης σας βαραίνουν από το παρελθόν. Είναι σχεδόν βέβαιο πως ερωτικό πρόσωπο που ακόμα σας απασχολεί θα κεντρίσει εκ νέου το ενδιαφέρον και την προσοχή σας, δείξτε ανεκτικότητα στις συζητήσεις, αλλά αναζητήστε παράλληλα τις πράξεις εκείνες που θα σας γοητέψουν για να προχωρήσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα ανακτάτε δυνάμεις. Η σωστή σας κρίση σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για ερωτική σταθερότητα, θα σας οδηγήσουν σε αποφασιστικές και πολύ εύστοχες ενέργειες. Σας φανερώνω πως θα καταφέρετε να αποκτήσετε αυτό που ζητάτε, η στιγμή θα είναι ευνοϊκή για καθοριστικές ερωτικές συναντήσεις, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Σήμερα ένα γεγονός θα σας αποδείξει πως όλα μπορούν να συμβούν, αρκεί να το επιθυμείτε σε βάθος.