Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (31/12)

360

Σήμερα το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Η τελευταία ημέρα της χρονιάς ξεκινά με μαχητική διάθεση και με την όρεξη να διευθετήσεις κάθε υποχρέωση και κάθε τι που έχει μείνει σε εκκρεμότητα. Σήμερα μπορείς να ξεμπερδεύεις με αρκετά πράγματα, το μόνο που χρειάζεται είναι να το βάλεις στόχο. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τα κατάλληλα ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να περάσετε σε διεκδικήσεις. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, αποτελεσματικοί θα είστε στην εργασία σας, αποφασιστικότητα θα σας διακρίνει. Ένα συγκεκριμένο ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε λαμβάνει τέλος, δε θα υποκύψετε σε απαιτήσεις προσώπων που σας φθείρουν ψυχικά. Μην αρνηθείτε καμία πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις, μια αναπάντεχη συνομιλία θα σας φέρει ευχάριστες εξελίξεις, η γνωριμία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα συμβάλει στην επαγγελματική σας άνοδο.

Σήμερα θα είστε σε θέση να κυνηγήσετε την αλλαγή, θα αποφύγετε τις αναβολές και τα τρεναρίσματα. Σε οικογενειακά ζητήματα θα καταφέρετε να ισορροπήσετε έκρυθμες καταστάσεις, οι πράξεις σας θα είναι αποφασιστικές. Σε περίπτωση που υπήρχαν τσακωμοί ή αντιπαραθέσεις θα βρεθεί η μέση οδό, η στάση σας θα έχει στρατηγική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, νέους στόχους, νέο ερωτικό ξεκίνημα θα σας φέρει η σημερινή μέρα. Θα έχετε τη διάθεση να αναζητήσετε το καλύτερο και τη δύναμη να αναδομήσετε το ισχύον, οι απογοητευμένοι θα διαγράψετε το παρελθόν σας. Για εσάς τους ελευθέρους, ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αίτια μιας συνάντησης, θα προκύψει νέα γνωριμία, ο σωστός χειρισμός της γοητείας σας θα φέρει αποτέλεσμα άξιο των προσδοκιών σας. Η μέρα σας θα κλείσει με αρχή μιας δυνατής και έντονης ερωτικής ιστορίας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Δημιουργικές θα είναι οι επαφές που θα προκύψουν, σας δίνω τη συμβουλή να χειριστείτε τις καταστάσεις με αυτοσυγκράτηση και οργανωμένη σκέψη. Η μέρα σας θα έχει επαφές και εξελίξεις που θα καθορίσουν την επαγγελματική σας πορεία και εξέλιξη γι αυτό θα πρέπει να φανείτε οξυδερκείς, σήμερα θα παρθούν αποφάσεις. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε στάδιο οικονομικών διαπραγματεύσεων ή γίνονται συζητήσεις για κάποια αγοροπωλησία, προσπαθήστε να κινηθείτε ώριμα και συνετά, αποφύγετε τις αγχωμένες ενέργειες.

Σήμερα κάποιοι από εσάς ίσως να πιεστείτε προσπαθήστε να ελέγξετε τις απότομες ή νευρικές αντιδράσεις , σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις ακρότητες. Σε θέματα οικογενειών υποθέσεων καλό θα είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, πράξτε με εγκράτεια και συγκατάβαση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή όψη θα ξεσηκώσει τις διαθέσεις σας, θα ανανεώσει τον τρόπο σκέψης σας. Σήμερα θα τα δείτε όλα με αισιοδοξία και δυναμικότητα, βασική σας επιθυμία θα είναι να βελτιώσετε την ερωτική σας σχέση. Ξαφνική εμφάνιση συγκεκριμένου προσώπου θα δώσει καινούργιες διαστάσεις στην καθημερινότητά σας, καταφθάνει προοπτική νέας γνωριμίας που ίσως να πιάσει στον ύπνο την καρδιά σας. Δεχτείτε την πρόταση που θα λάβετε, τα γεγονότα θα καταφέρουν να σας αναστατώσουν, προμηνύονται ευχάριστες συνέπειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σας δίνω τη συμβουλή να μην δώσετε έκταση σε καταστάσεις με πρόσωπα που μεταξύ σας υπάρχει ανταγωνισμός. Καλό θα είναι να αποφύγετε τα αιχμηρά σχόλια που ξέρετε πολύ καλά πως θα προκαλέσουν, γενικότερα σε συζητήσεις γύρω από επίμαχα θέματα θα πρέπει να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση, η αγανάκτηση θα κάνει αντιδραστική τη στάση σας. Σε εσάς που αναζητάτε επαγγελματικά μια νέα ευκαιρία καλό θα είναι να αποφύγετε τις αγχωτικές ενέργειες, δεν πρέπει να πιέσετε τις καταστάσεις, ελλοχεύει κίνδυνος στην πορεία να μετανιώσετε και να θεωρήσετε πως πράξατε επιπόλαια.

Μια φιλική συνάντηση θα τονώσει τις διαθέσεις σας, ευχάριστη κουβέντα θα ανοίξετε, τα λόγια που θα ακούσετε θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τις εργασιακές έννοιες. Σε τυχόν συναισθηματικές συζητήσεις μιλήστε με ειλικρίνεια, κρατήστε στάση συγκαταβατική και όχι πεισματική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας θα ανοίξει νέους ορίζοντες στην ερωτική σας ζωή. Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με άτομο από το παρελθόν, με αποτέλεσμα μια σβησμένη φαινομενικά ιστορία να λάβει νέο ξεκίνημα. Η απόφασή σας να αναθεωρήσετε απόψεις θα σας βγει σε καλό, σήμερα ο τρόπος σκέψης σας θα σας ωθήσει σε ανατρεπτικές κινήσεις. Ουσιαστικά, στην παρούσα φάση λήγει το μεταβατικό στάδιο, βγαίνετε από την αναμονή και την καθυστέρηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σωστό θα είναι το ένστικτο σας, σας συμβουλεύω να το ακούσετε στις περιπτώσεις που υπάρχουν διλλήματα και η σκέψη σας είναι μπερδεμένη. Οι επαγγελματικές σας συζητήσεις θα είναι αποτελεσματικές και η δράση σας εποικοδομητική, με σοβαρότητα θα κινηθείτε και θα ανταπεξέλθετε. Συγκρατημένες θα είναι οι οικονομικές σας κινήσεις, τα άλματα θα τα μελετήσετε πολύ καλά, επιφυλακτικότητα θα σας διακρίνει, πολύ καλά θα κάνετε και θα αποφύγετε τα ριψοκίνδυνα βήματα. Οικειοθελώς θα κρατηθείτε μακριά από καταστάσεις αβεβαιότητας, επικεντρωθείτε στην εξασφάλιση και στην κατοχύρωση.

Εσείς οι στρεσαρισμένοι παίρνετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση, αυτή τη φορά οι κινήσεις σας θα είναι οργανωμένες και όχι σπασμωδικές, σας διαβεβαιώνω πως δε θα μετανιώσετε για τις ενέργειες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να βγάλετε από τη μνήμη σας τις αποτυχημένες σχέσεις, σήμερα θα πάρετε απόφαση να σταματήσετε να εστιάζετε στις αρνητικές αναμνήσεις. Για εσάς τους ελεύθερους μέσα σε οικείο περιβάλλον θα κάνει την εμφάνιση του ένα καινούργιο πρόσωπο, η φιλική σχέση που θα αναπτυχτεί μεταξύ σας πολύ γρήγορα θα πάρει πορεία ερωτικής εξέλιξης. Τα γεγονότα θα σας δώσουν το έναυσμα να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή, ξεχνάτε το παρελθόν προχωρείτε δυναμικά σε παρόν και μέλλον.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Προσπαθείτε να φανείτε συνεννοήσιμοι, σήμερα οι αντιδράσεις σας ίσως να είναι υποκινούμενες από απωθημένα, η στάση σας μάλλον δε θα είναι διαλλακτική, ενδεχομένως να υπάρξουν κόντρες και ανταγωνιστικές διαθέσεις. Στις δοσοληψίες σας προσπαθήστε να κρατήσετε μεθοδική και συνεργάσιμη συμπεριφορά, το πείσμα και οι εγωκεντρικές ενέργειες θα φέρουν αρνητική εξέλιξη. Αποφύγετε τα επίμαχα θέματα και τις αιχμηρές κουβέντες, επιλέξτε να συναντηθείτε και να συνομιλήσετε με πρόσωπα που σας ευχαριστούν και νιώθετε πως μπορείτε να συνεννοηθείτε.

Επικοινωνιακό άνοιγμα θα έχετε με οικογενειακά σας άτομα, προσπαθήστε να περάσετε ευχάριστες και ανέμελες στιγμές, σας συμβουλεύω να μην ανοίξετε θέματα που ξέρετε που θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις και έντονες διαφωνίες. Η ισορροπία των επαφών σας θα εξαρτηθεί από την αυτοσυγκράτηση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η μέρα θα ταράξει τα θεμέλια της ερωτικής σας σχέσης, ό,τι προκύψει να είστε σίγουροι πως θα σας βγει σε καλό. Τα γεγονότα θα σας δώσουν το έναυσμα να αναποδογυρίσετε τα αρνητικά συναισθήματα, τώρα θα αντιμετωπίσετε με διαφορετική τακτική το ερωτικό σας ταίρι. Σε περίπτωση που βρίσκετε ανιαρό ή στάσιμο το κλίμα της ερωτική σας ζωή τότε διεκδικήστε τις αλλαγές που χρειάζεστε, θα βρείτε ανταπόκριση. Εσείς οι μοναχικοί και απόμακροι, αξιοποιήστε τη γνωριμία που θα προκύψει, θα σας βοηθήσει να αναζωογονηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις επαγγελματικές και συγκεκριμένα στις οικονομικές σας εξελίξεις, θα εμφανιστείτε οργανωτικοί, θα τον κυνηγήσετε τον στόχο σας. Σε περίπτωση που επιδοθείτε σε επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα, σας συμβουλεύω σκεφτείτε με ορθολογισμό. Σε θέματα που υπάρχουν εμπόδια δεν θα πρέπει να απογοητευτείτε, κινηθείτε μεθοδικά, όλα θα πρέπει να γίνουν μέσα σε ισορροπημένα πλαίσια χωρίς ακρότητες.

Θα στρέψετε τα ενδιαφέροντα σας σε χρηματικά ζητήματα, διεκδικήστε με στρατηγική. Στόχος σας θα είναι να διευρύνετε τις προοπτικές, να βελτιωθείτε και να εξασφαλίσετε. Ανοίγονται καινούργια ενδεχόμενα, σας συμβουλεύω να κινηθείτε αποφασιστικά, οι συμφωνίες που θα κλείσετε θα αποδειχτούν προσοδοφόρες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι σήμερα τερματίζετε τα παλιά και ξεκινάτε για καινούργια. Θα προκύψει νέα γνωριμία, οι συμπτώσεις θα φέρουν δίπλα σας πρόσωπο που θα έχει όλα τα προσόντα να σας εξιτάρει ερωτικά, ανοίγεται διαδρομή ερωτικής περιπέτειας με μεγάλη και ευχάριστη πορεία. Δεν αποκλείεται να πέσει δυνατός έρωτας επάνω σας και επειδή θα προκύψει από τυχαίο συμβάν, γι’ αυτό μην απορρίψετε καμία πρόταση για έξοδο. Σήμερα κλείνει για εσάς η πόρτα της αποτυχίας, έρχονται επιτυχίες που θα σας ενθουσιάσουν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μελετήστε με ρεαλισμό και ορθολογισμό τα ανοίγματα στις οικονομικές σας συνεργασίες σας και γενικότερα στην επαγγελματική σας επικοινωνία. Θα είστε εφοδιασμένοι με αποφασιστικότητα γεγονός που θα σας βοηθήσει να δώσετε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα που από καιρό εκκρεμούν, ωστόσο μην κινηθείτε αγχωμένα. Φανείτε διαλλακτικοί, θα καταφέρετε να διατηρήσετε ήρεμο κλίμα μέσα στον οικογενειακό σας χώρο, θα δοθεί λύση σε θέμα που δημιουργούσε εντάσεις.

Ευαισθησία και κατανόηση θα έχει η στάση σας, γεγονός που θα σας κάνει προσιτούς και ζεστούς στο περιβάλλον που κινείστε. Θα έχετε την ανάγκη να εξωτερικεύσετε ψυχικά σας θέματα σε κοντινά σας πρόσωπα, περάστε σε ουσιαστικές συζητήσεις, μιλήστε με ειλικρίνεια, εσείς οι μπερδεμένοι θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ένα συμβάν θα σας δώσει τη δυνατότητα να απαλλαγείτε από τη μίζερη στασιμότητα, έρχεται αισιοδοξία στην καρδιά σας, βγαίνετε από την αδράνεια. Τα γεγονότα θα σας αποδείξουν πως όσο πιο σύντομα δράσετε, τόσο πιο γρήγορα θα σταθμεύσει κοντά σας το πρόσωπο που επιθυμείτε. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, θα προκύψει καινούργια γνωριμία, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους έντονα χτυποκάρδια. Το κλίμα θα είναι ιδιαιτέρως θερμό, καλό θα είναι να το διατηρήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Θα υπάρξει η δυνατότητα για καινούργιο ξεκίνημα, εσείς που δεν έχετε εργασία αρπάξτε τις ευκαιρίες, θα δημιουργηθούν νέες καταστάσεις, ανοίγονται καινούργιοι ορίζοντες. Δραστηριοποιηθείτε και τονώστε την αυτοπεποίθηση σας, προσπαθήστε να αναδείξετε τις ικανότητες σας. Φανείτε ανοιχτοί στα νέα ενδεχόμενα, διοχετεύστε τη δεκτικότητα σας, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να προσχωρήστε σε μια νέα αρχή.

Τα γεγονότα και οι συγκυρίες θα έχουν τη δυνατότητα να σας προσφέρουν ανανέωση, άνοδο και βελτίωση, σκεφτείτε αισιόδοξα και θετικά, βάλτε φρένο στον αρνητικό τρόπο σκέψης. Εφοδιαστείτε με αποφασιστικότητα, μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν. Ανοιχτείτε κοινωνικά θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να δικτυωθείτε ή να προωθηθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα ίσως να αισθανθείτε πως σας κουράζει η ρουτίνα, θα θελήσετε να κινηθείτε προς άλλου είδους ερωτικές κατευθύνσεις. Η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να αποκτήσετε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Σήμερα θα διεκδικήσετε αλλαγές, μια πρόταση που θα λάβετε θα σας δώσει την ευκαιρία να ζήσετε διαφορετικές εμπειρίες και να διευρύνετε τις ερωτικές σας γνωριμίες. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του, αν αξιοποιήσετε αυτό το νέο ερωτικό άνοιγμα, θα υπάρξει κατάληξη που θα σας εκπλήξει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Οι συγκυρίες θα δημιουργήσουν ανοίγματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σας, ανανεώνεται το σκεπτικό σας, τώρα βασική σας προτεραιότητα θα είναι να διεκδικήσετε και να εξελιχτείτε με στόχο την προσωπική σας βελτίωση επαγγελματική και οικονομική. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τους έντονους και εμμονικούς ανταγωνισμούς μη πέσετε στην παγίδα να φθείρετε ή να κουράσετε την ψυχολογία σας.

Τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά θα ανοιχτούν νέες συνεργασίες, οι προτάσεις που θα ακουστούν θα είναι ουσιαστικές καλό θα είναι να κινηθείτε με αμεσότητα. Η επαγγελματική σας πορεία μπαίνει σε τροχιά σταθερότητας και μελλοντικής εξέλιξης δεν χρειάζεται να αγχωθείτε. Σε κοινωνικό επίπεδο φανείτε εκδηλωτικοί, μη προσπαθήστε να κρύψετε ή να καμουφλάρετε αυτό που θα νιώσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, με πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί παίρνουν νέες διαστάσεις οι επαφές σας, ουσιαστικά σήμερα θα μπει το νερό στο αυλάκι. Σε συνομιλία τετ α τετ με το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα καταφέρετε να σπρώξετε την κατάσταση στο σημείο που επιθυμείτε, η αποδοχή μιας πρότασης που θα κάνετε, θα φέρει κατάληξη δεσμού. Εκφράστε αυτό που επιθυμείτε, εκδηλώστε τα αισθήματά σας, τα γεγονότα θα κινηθούν υπέρ σας. Έρχεται ευχάριστο και προσδοκώμενο αποτέλεσμα, που θα σας βγάλει από την απογοήτευση και τη στασιμότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα θα βρείτε τον τρόπο να στηρίξετε και να ανεβάσετε την ψυχολογία σας, θα νιώσετε έτοιμοι να κινηθείτε απελευθερωμένα. Πολύ καλά θα κάνετε και θα πάρετε την απόφαση να αφήσετε στην άκρη εσωτερικές φοβίες και υποσυνείδητες ανασφάλειες, θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τις αδυναμίες σας. Σε οικονομικά ζητήματα σωστός και μεθοδικός θα είναι ο χειρισμός σας, η σκέψη σας θα είναι οργανωτική. Οι κοινωνικοί χαρακτήρες θα θελήσετε να διευρύνετε τις γνωριμίες σας, κάντε το βήμα να προσεγγίσετε με αυθορμητισμό και αμεσότητα.

Σε επαγγελματικά θέματα θα αναλάβετε ρίσκα, ίσως να επιχειρήσετε να αλλάξετε την κατεύθυνση της πορεία σας, η συνεργασία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα στο μέλλον σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε δυνάμεις, σήμερα κλείνουν τα εμπόδια που δε σας άφηναν να προχωρήσετε ή να δεσμευτείτε. Νέα ανοίγματα θα προκύψουν για τους ερωτικά μόνους, μη γυρίσετε την πλάτη στις νέες προκλήσεις, διεκδικήσεις και προσεγγίσεις θα έχουν κατάληξη επιτυχίας. Για εσάς τους χωρισμένους, η μεθοδική τακτική που θα εφαρμόσετε θα έχει ως αποτέλεσμα να αναζωπυρωθούν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το πρώην ταίρι σας. Επανέρχεται στη ζωή σας μια παλιά και μεγάλη σας αγάπη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η σκέψη σας και η αντίληψη σας θα είναι διεισδυτική, οι εξηγήσεις που θα προσπαθήσετε να δώσετε είτε για αυτά που νιώθετε, είτε γι αυτά που συμβαίνουν, θα πρέπει να στηρίζονται στον ορθολογισμό. Ο εκνευρισμός, ο αρνητισμός, και η αμφισβήτηση, δε θα πρέπει να κάνουν αδύναμη ή υποκινούμενη την κρίση σας. Καλό θα είναι να μην βγάλετε πεισματική στάση, χαλιναγωγήστε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, μη μείνετε προσκολλημένοι μόνο στις δικές σας εκδοχές. Αφήστε ανοιχτό ένα παράθυρο συνεννόησης, κινηθείτε συγκαταβατικά και διπλωματικά.

Σας δίνω τη συμβουλή να διατηρήσετε την ανάγκη σας για φιλικές συναντήσεις και συναναστροφές, οι συνομιλίες με φίλους θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ορθή και αισιόδοξη σκέψη. Για προβλήματα ή για θέματα που σας βαραίνουν ψυχολογικά αποφύγετε τις σκοτεινές εικασίες και εκδοχές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα θα σας φέρει συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να κλείσετε παλιές, αρνητικές ιστορίες, ανοίγοντας ταυτόχρονα καινούργιες υποθέσεις. Η ανεβασμένη σας διάθεση και η ανάγκη για να οργανώσετε τη ζωή σας, θα σας κάνουν θετικούς σε μια απρόσμενη πρόταση που θα λάβετε, θα αποτελέσει πρόκληση ερωτική. Θα υπάρξει νέο ερωτικό άνοιγμα στη ζωή σας, σας φανερώνω πως θα είναι μεγάλο λάθος αν το αγνοήσετε. Σήμερα οι συμπτώσεις και τα γεγονότα θα απαιτούν από εσάς άμεση αποφασιστικότητα.

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, θα θέσετε νέες επαγγελματικές επιδιώξεις, μακροχρόνια θα γίνουν τα πλάνα σας, τώρα διαφοροποιείτε τους στόχους σας. Με αισιοδοξία και ανάγκη για διαφάνεια θα χειριστείτε σκοτεινές υποθέσεις ή ζητήματα για τα οποία υπάρχουν κενά και σας δημιουργούν καχύποπτες σκέψεις. Στις συζητήσεις σας θα δώσετε έκταση, θα αναζητήσετε εξηγήσεις, θα περάσετε σε αναλύσεις, κλείνετε υπόθεση που σας είχε κουράσει τον τελευταίο καιρό.

Αισιόδοξες πληροφορίες θα σας δώσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας αλλάξει τρόπο σκέψης και στάσης σχετικά με ένα επαγγελματικό σας ζήτημα. Έρχονται έντονες συναισθηματικές ανατροπές, ξεκαθαρίζουν ζητήματα που σας δημιουργούσαν απορίες. Τα γεγονότα θα σας παρακινήσουν να πάρετε νέες αποφάσεις, η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να δώσετε τις απαιτούμενες λύσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα μια πολύ όμορφη ερωτική πρόκληση θα σας γεμίσει με ενθουσιασμό, μη φοβηθείτε να χαρείτε, γιατί το γεγονός δεν πρόκειται να κλείσει με αποτυχία. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει στην ερωτική σας ζωή, καλοδεχτείτε το χωρίς αρνητικές σκέψεις, το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να το διώξει από κοντά σας, θα είναι η ανασφάλεια και οι ανυπόστατες καχυποψίες. Η σημερινή μέρα θα σας προσφέρει δυνατό ερωτικό άνοιγμα, κλείνει ο κύκλος της απογοήτευσης και της απόρριψης.