Οι ερωτικές στάσεις που αναζήτησε ο πλανήτης στην Google το 2021

272

Όπως κάθε χρόνο, λίγο πριν την εκπνοή του, ο πλανήτης κάνει παραδοσιακά την ανασκόπησή του. Από τα γεγονότα, τα πρόσωπα και τις τάσεις που στιγμάτισαν το έτος, μέχρι και τις στάσεις στο σεξ που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον.

Σε αυτές επικεντρώθηκε και η Wethift data συλλέγοντας τις σχετικές αναζητήσεις που έγιναν στην Google από 30 χώρες (μεταξύ αυτών δε βρίσκεται η Ελλάδα).

Η πιο δημοφιλής στάση στο σεξ για το 2021

Οι ερωτικές στάσεις που αναζήτησε ο πλανήτης στην Google το 2021

Σύμφωνα με την πλατφόρμα, το reverse cowgirl (ανάποδη καουμπόισσα) είναι επίσημα η πιο δημοφιλής ανάμεσα στις δημοφιλείς στάσεις για τη φετινή χρονιά, με πάνω από το ένα τρίτο των χωρών -από την Ισπανία έως την Αργεντινή και από την Ολλανδία έως το Χονγκ Κονγκ- να την αναζητά περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στην Google.

Ουσιαστικά πρόκειται για μία στάση όπου η γυναίκα κάθεται πάνω στον ξαπλωμένο ανάσκελα άντρα και του γυρίζει την πλάτη. Εννοείται ότι ενέχει βαθμό δυσκολίας ως προς την εκτέλεσή της και δεν συγκαταλέγεται καθόλου τυχαία στις πιο επικίνδυνες στάσεις. Έρευνες έχουν δείξει ότι τραυματίζει 5 στους 10 άντρες κατά μέσο όρο, οδηγώντας σε κάταγμα πέους.

Τι ψάχνουν οι Ευρωπαίοι

Το 69 και η όρθια εκδοχή του είναι επίσης δύο στάσεις που αναζήτησε πολύ ο πλανήτης. Περισσότερο όμως οι χώρες της Ευρώπης, όπως είναι η Γαλλία, η Γερμανία και η Ιταλία.

Το Ηνωμένο Βασίλειο από την άλλη, έδειξε την προτίμησή του στην κάπως περίπλοκη αλλά τρυφερή στάση πρέτσελ: εκείνη ξαπλώνει στο πλάι και εσύ έρχεσαι γονατιστός να μπεις ανάμεσα στα πόδια της. Σηκώνεις το πάνω πόδι της και το τυλίγεις γύρω από τη μέση σου.

Η Ιρλανδία είναι η μόνη χώρα που αναζήτησε ανάμεσα στις στάσεις την butter churner (η γυναίκα είναι ξαπλωμένη ανάσκελα, λυγίζει τα πόδια και τα φέρνει πάνω από το κεφάλι της με τον άντρα να διεισδύει από πάνω), ενώ η Νότια Αφρική η μόνη που έψαξε πώς γίνεται η wheelbarrow. Η στάση καροτσάκι είναι επίσης άκρως επικίνδυνη για τραυματισμό: η γυναίκα ξαπλώνει μπρούμυτα, ο άντρας την πιάνει από τα πόδια και τη σηκώνει στον αέρα, ενώ εκείνη στηρίζεται στα χέρια της.

Απ’ ό,τι έδειξαν τα δεδομένα της πλατφόρμας, ο κόσμος διψά για kinky ερωτικές εμπειρίες και στάσεις. Το αν πράγματι τις δοκιμάζει στο κρεβάτι ή μένει μόνο στο να τις ψάχνει στη μηχανή αναζήτησης είναι άλλο θέμα, που δε μας αφορά κιόλας.