Επιμελητήριο Πιερίας : Πόρτα-πόρτα μοίρασε ευχές και δώρα στους επαγγελματίες της Πιερίας (φωτο)

522

Πόρτα-πόρτα μοίρασε το Επιμελητήριο Πιερίας ευχές και δώρα στους επαγγελματίες της Πιερίας με αφορμή τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου που ξεκίνησε πέρυσι, με αφορμή τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας και οι οποίες δεν επέτρεψαν τη Γιορτή Αγοράς και το καθιερωμένο μοίρασμα δώρων σε ειδικό κιόσκι στον πεζόδρομο, έτυχε θετικής ανταπόκρισης από τους επαγγελματίες του νομού οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές με τα στελέχη του Επιμελητηρίου που περνούσαν από το κατώφλι των καταστημάτων τους προσφέροντάς τους την παραδοσιακή βασιλόπιτα και άλλα δώρα.

«Εύχομαι υγεία και δύναμη στους συναδέλφους μας που αγωνίζονται να σταθούν όρθιοι σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον με πολλούς αστάθμητους παράγοντες εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης. Παραμένουμε δίπλα τους με πρωτοβουλίες που στόχο έχουν να ανακουφίσουν τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία, με συνέπεια και σχεδιασμό για καλύτερες μέρες. Χρόνια Πολλά!» ευχήθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.