Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (30/12)

378

Σήμερα η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Η επικοινωνία σήμερα θα αποπνέει μυστήριο καθώς πολλά είναι αυτά τα οποία θα εννοηθούν αλλά δεν θα ειπωθούν. Η τόσο στενή σχέση Ερμή/Πλούτωνα θα ενισχύσει τις διαισθητικές σου ικανότητες και θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις και τις προθέσεις των ανθρώπων που θα συναναστραφείς.Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αγαπητοί Κριοί, μια καινούρια, ευχάριστη και δημιουργική περίοδος ανατέλλει για τα επαγγελματικά και προσωπικά σας όνειρα. Μην αφήσετε καμιά ευκαιρία να περάσει απαρατήρητη, είτε αυτή αφορά μια προοπτική στην καριέρα σας, είτε έχει να κάνει με την συναισθηματική ζωή των αδέσμευτων κυρίως. Τα ερωτικά των ζευγαρωμένων είναι ηφαίστειο και λάβα που δεν σβήνει, η σχέση σας έχει ανάγκη από ρομαντική και τρυφερή διάθεση, το ταίρι σας αποζητά την αγκαλιά σας

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ανανεωμένη ίσως και κάπως εξτρεμιστική θα είναι η διάθεση σας, θα θελήσετε να ζήσετε απελευθερωμένα, φεύγουν αναστολές και επιφυλάξεις. Βάζετε σε εφαρμογή σκέψεις που από καιρό διατηρείτε στο μυαλό σας. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν καινούργιες ερωτικές κατευθύνσεις, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσετε με ολοκαίνουργιο έρωτα.  Εσείς που είστε σε αναμονή περιμένοντας κίνηση από πρώην ταίρι σας ετοιμαστείτε θα σημειωθεί ανατρεπτική πράξη. Για τους χωρισμένους καταφθάνει επανασύνδεση με προοπτική δέσμευσης.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ευχάριστα νέα για τα οικονομικά και τα εργασιακά σας έρχονται σήμερα στο προσκήνιο φίλοι Ταύροι, τακτοποιούνται προσωπικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν, ενώ χαρούμενες ειδήσεις φθάνουν και σε συναισθηματικό επίπεδο. Οι φόβοι και οι ανασφάλειές σας για την ενότητα του δεσμού σας υποχωρούν, μια πρόταση από τον ερωτικό σύντροφο βάζει τέλος στο άγχος και τις αμφιβολίες σας, θυμηθείτε όμορφες στιγμές από το παρελθόν με το ταίρι σας, μην αφήνετε την γκρίνια και την μιζέρια να μαυρίζουν την καρδιά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα κινηθείτε αποφασισμένα να φτάσετε στον στόχος σας, θα είστε σε θέση να πάρετε ριζικές αποφάσεις, τώρα θα σας δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα για να κάνετε πράξη μια μεγάλη σας επιθυμία. Για εσάς που είστε ελεύθεροι χωρίς σχέση, απρόοπτες προτάσεις θα φέρουν άνοιγμα για νέες ερωτικές γνωριμίες και εξελίξεις. Δείξτε ενδιαφέρον στο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, εκδηλωθείτε χωρίς αναστολές, καταφθάνουν απρόσμενες ερωτικές εκπλήξεις που θα ανανεώσουν τη ζωή σας και τις επιθυμίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αποφύγετε σήμερα τις υπερβολές και τις πιεστικές τακτικές σε συναδέλφους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα αγαπητοί Δίδυμοι, η τύχη είναι στο πλευρό σας για να βάλετε σε τάξη τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, αλλά και να δελεάσετε το ταίρι σας με μια υπέροχη πρόταση για έξοδο. Οπλιστείτε με θάρρος και αποφασιστικότητα, πάρτε πρωτοβουλίες οι αδέσμευτοι για μια ιδανική γνωριμία, χαρίστε την ζεστασιά και το χαμόγελό σας στο άλλο σας μισό, βελτιώστε την επικοινωνία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας, θα σας ωθήσει στο να δοκιμάσετε έναν πιο άμεσο τρόπο αντιμετώπισης των ερωτικών σας καταστάσεων. Η ελκυστική παρουσία ενός προσώπου θα καταφέρει να εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, με απελευθερωμένο τρόπο θα αφεθείτε στην έλξη σας. Έρχονται ευχάριστες και απρόοπτες εξελίξεις που θα καταφέρουν να δώσουν νέα κατεύθυνση στην ερωτική σας ζωή. Κλείνετε παλιά αρνητικά ερωτικά κεφάλαια, ίσως να δώσετε τέλος στο ενδεχόμενο της επανασύνδεσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ένας νέος κύκλος αρχίζει στην δουλειά σας, που φαίνεται πως θα εξυπηρετήσει τις φιλοδοξίες και τις κρυφές σας επιδιώξεις φίλοι Καρκίνοι από σήμερα μια καινούρια, ευχάριστη και τρυφερή γνωριμία που μπορεί να γίνει η ιδανική σχέση για όσους είσαστε αδέσμευτοι, δελεάζει το ενδιαφέρον και την προσοχή σας. Ακολουθείστε την διαίσθηση και το ένστικτό σας που ενισχύονται ακόμα περισσότερο με τις τρέχουσες πλανητικές συγκυρίες, ακούστε τους χτύπους και τα θέλω της καρδιάς και αποφασίστε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, από σήμερα ανανεώνεται η ψυχολογία σας, βάζετε νέους ερωτικούς στόχους, με τολμηρό τρόπο θα προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Ένα ερωτικό πρόβλημα που αφορά χωρισμό ή συναισθηματικό πάγωμα, λαμβάνει τέλος, καταφθάνει ξεκαθάρισμα που θα κλείσει με επανασύνδεση και ελπιδοφόρες υποσχέσεις. Προσωπικό ραντεβού θα έχει θετικό αποτέλεσμα μελλοντικής πορείας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, μια αναπάντεχη συνομιλία θα έχει ως κατάληξη να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Παραμένετε για μια ακόμα ημέρα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της προσοχής των συναδέλφων και των προσφιλών σας ατόμων αγαπητοί Λέοντες, γι’ αυτό προσπαθήστε να διατηρήσετε αυτή την θέση στις συνειδήσεις των γύρω σας, απολαύστε τα προνόμια που σας δίνονται και μην γίνεστε αχάριστοι με τον ερωτικό σας σύντροφο, πιέζοντας για αποφάσεις και επιλογές που δεν μπορεί να σας προσφέρει άμεσα. Πάρτε αισθησιακές πρωτοβουλίες για να καρπωθείτε το πάθος και την αφοσίωση του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ζωτικότητα, αισιοδοξία και διάθεση για ανατρεπτικές ενέργειες. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από ασφυκτικά δεδομένα και καταπιεστικές ερωτικές υποθέσεις, έρχονται αλλαγές στην καρδιά σας και στις βλέψεις σας. Ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου ίσως να αποτελέσει νέο έρωτα στη ζωή σας. Μην περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας, ακολουθήστε τις αυθόρμητες διαθέσεις σας, η κατάληξη θα ανοίξει καινούργιο ερωτικό ορίζοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Χρειάζεται σήμερα να παραμείνετε ανεπηρέαστοι από απρόοπτες καταστάσεις που πιθανόν να δημιουργηθούν γύρω σας φίλοι Παρθένοι, να μην δίνετε περισσότερη σημασία από αυτήν που αξίζουν οι υποθέσεις που αφορούν την δουλειά σας, να μην εκφέρετε την άποψή σας σε τυχόν κόντρες και καβγάδες που θα είσαστε παρόντες. Αποφύγετε να διαπληκτιστείτε με τον άνθρωπο που συντροφεύει την συναισθηματική σας ζωή, χαμηλώστε τους τόνους και υψώστε την ρομαντική και τρυφερή σας διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, από σήμερα αλλάζετε οπτική και συναισθηματική τοποθέτηση, αυτές τις μέρες κάτι ασυνήθιστο ή επαναστατικό θα πράξετε, θα επιδοθείτε σε ενέργειες που δεν τις έχετε κάνει ποτέ ως τώρα. Ένα απρόοπτο συμβάν θα διαφοροποιήσει τις βλέψεις σας κατά συνέπεια και τις ερωτικές σας συνθήκες, έρχονται αλλαγές σε επαφές και σχέσεις. Σε προσωπική συνάντηση εσείς οι ίδιοι θα επιδιώξετε ξεκαθάρισμα καταλήγοντας σε ριζικές αποφάσεις, ίσως ένα παλιό ερωτικό κεφάλαιο να κλείσετε και ένα ολοκαίνουργιο να ξεκινήσετε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Είναι η καλύτερη μέρα για να οικοδομήσετε μια καινούρια αρχή σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας το επιθυμείτε και το έχετε απόλυτη ανάγκη αγαπητοί Ζυγοί, η όψη της ημέρας τροφοδοτεί τις επιθυμίες και τις προσωπικές και συναισθηματικές σας επιδιώξεις και τονίζει τα θέλω της καρδιάς σας με τον άνθρωπο που έχετε επιλέξει να σας συντροφεύει. Οι αδέσμευτοι φλερτάρετε με μια τρυφερή γνωριμία, μην αρνείστε την πρόταση ενός νεογέννητου ειδυλλίου, κάτι πολύ όμορφο ανατέλλει στα ερωτικά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να περάσετε σε οργανωμένη δράση. Με ιδιαιτέρως μεθοδικό τρόπο θα προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, τώρα θα καταφέρετε να το κερδίσετε συναισθηματικά και ερωτικά. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σας, προχωρήστε σε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις, φανερώστε τα πραγματικά σας αισθήματα. Θα υπάρξει μεταξύ σας μια ουσιαστική και καθοριστική συνάντηση, με το ενδεχόμενο όχι απλά να τα ξαναβρείτε, αλλά πολύ γρήγορα να δεσμευτείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Καινούριες συνθήκες δημιουργούνται φίλοι Σκορπιοί από σήμερα, στην επαγγελματική σας καριέρα και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, τα οικονομικά σας αποκτούν προοπτική ανόδου, οι κόποι σας δικαιώνονται, η ατομική σας καταξίωση φέρνει σταθερότητα και σιγουριά και στην συναισθηματική σας ζωή. Μια νεογέννητη, τρυφερή γνωριμία για τους αδέσμευτους, συναρπάζει, ενθουσιάζει και γοητεύει την φλογερή σας λίμπιντο, αποσπά το ενδιαφέρον και την προσοχή σας, απογειώνει πρωτόγνωρα την μουντή σας διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα κάνετε καινούργια ερωτικά σχέδια. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα φέρει ευχάριστα αναποδογυρίσματα με αισιόδοξη και χαρούμενη κατάληξη, σας δίνω τη συμβουλή να έχετε ξεκάθαρη στάση και σταθερή συμπεριφορά. Καινούργιο άτομο θα εμφανιστεί στον δρόμο σας, θα νιώσετε την στάση του οικεία του και θερμή, αν δείξετε εμπιστοσύνη και κινηθείτε με αυθορμητισμό να ξέρετε πως η εξέλιξη δε θα σας απογοητεύσει. Για κάποιους απ’ εσάς ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να λάβετε πρόταση επανασύνδεσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Δημιουργική ώθηση και ουσιαστική βούληση αποκτάτε σήμερα αγαπητοί Τοξότες. Η όψη της ημέρας επηρεάζει θετικά τα νέα ξεκινήματα στη δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή και παράλληλα να ενθαρρύνει τους αδέσμευτους, να κατακτήσετε ένα καινούριο ειδύλλιο που αποσπά το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό σας. Οι ζευγαρωμένοι ανανεώστε την σχέση σας, πάρτε ουσιαστικές πρωτοβουλίες προσέγγισης στο ταίρι σας, για να αποφορτίσετε την αμήχανη και παγωμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ανήσυχες θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, ζωτικότητα και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις. Έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία, εσείς οι ερωτικά μόνοι διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας και θα δείτε πως θα βρείτε επιτυχία στις προσεγγίσεις σας, προμηνύεται νέο ερωτικό ξεκίνημα. Ευχάριστο ερωτικό γεγονός θα επιφυλάσσει το προσεχώς τριήμερο, απρογραμμάτιστη συνάντηση θα δημιουργήσει προοπτική νέα γνωριμίας με πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Φίλοι Αιγόκεροι, ανοίξτε τα φτερά σας σε νέα ξεκινήματα είτε αφορούν στον επαγγελματικό χώρο που κινείστε, είτε έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με την συναισθηματική σας ζωή. Εμπιστευτείτε τις δημιουργικές σας ικανότητες και την αξιοσύνη σας και κατακτήστε τις επιθυμίες της καρδιάς σας και τα όνειρα που κάνετε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, οι αδέσμευτοι φλερτάρετε με το αντίθετο φύλο, γοητέψτε μια υπέροχη γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, αφήνετε πλέον τις αναβολές και τις καθυστερήσεις, προχωρήστε με τολμηρά βήματα σας φανερώνω πως θα τα πάτε πολύ καλά, στόχο θα βρουν οι ενέργειες σας. Καταφθάνει μια ιδιαιτέρως ευχάριστη και ανατρεπτική συνάντηση που θα τερματίσει τις τυχόν αδιέξοδες συναισθηματικές καταστάσεις. Έρχονται προκλήσεις και ερωτικές προτάσεις, θα σας ενθουσιάσει η καινούργια γνωριμία που θα κάνετε, σας διαβεβαιώνω πως η κατάληξη θα είναι θετική, τολμήστε να ερωτευτείτε χωρίς ανασφάλειες ή αρνητικές εικασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Προετοιμαστείτε αγαπητοί Υδροχόοι για σημαντικές και αιφνιδιαστικές συναντήσεις που προκύπτουν στην δουλειά και την προσωπική σας ζωή, για επαφές και συζητήσεις με ανωτέρους και σημαίνοντα άτομα που επηρεάζουν με την γνώμη τους την πρόοδο και την ευημερία σας. Πατήστε γερά στα πόδια σας σήμερα, διαθέτετε την συμπαράσταση των οικείων σας και του ερωτικού σας συντρόφου, έχετε την υποστήριξη της τύχης και των ταλέντων σας, κάντε ένα ανατρεπτικό και ουσιαστικό βήμα στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα αλλάξουν για τα καλά οι διαθέσεις σας, τόλμη και ερωτισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, εσείς οι ίδιοι θα δώσετε νέα τροπή στις υποθέσεις σας. Η στάση σας θα είναι εκδηλωτική και αυθόρμητη, το παρουσιαστικό σας θα εκπέμπει ελκυστικότητα. Η εξομολόγηση ενός συγκεκριμένου προσώπου, θα αλλάξει τα δεδομένα της ερωτικής σας ζωής, εντελώς απρόοπτα ανοίγεται κύκλος νέων ερωτικών περιπετειών με κατάληξη που θα είναι ιδιαιτέρως θετική.

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ανοίγονται δρόμοι στα οικονομικά και τα επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν σήμερα φίλοι Ιχθύες, τακτοποιούνται προς όφελός σας εκκρεμότητες από το παρελθόν, δίνονται απαντήσεις και λύσεις σε προσωπικά και συναισθηματικά ζητήματα που επηρεάζουν την ηρεμία και την γαλήνη του δεσμού σας. Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους στον ερωτικό σας σύντροφο, αλλά παράλληλα ακούστε τις ευθύνες και τα λάθη που σας αναλογούν, για να επανέλθει η ισορροπία στην σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα σας δημιουργηθεί ανάγκη για συναισθηματικό ξεμπλοκάρισμα, τώρα θα επικεντρωθείτε στο να δοθούν οι σωστές λύσεις και να τερματίσουν τυχόν ψυχοφθόρες καταστάσεις μέσα στη σχέση σας. Για εσάς που επιθυμείτε δέσμευση, ένα συμβάν και μια αναλυτική συζήτηση θα δώσουν σοβαρές διαστάσεις στην πορεία σας, δεν αποκλείεται να περάσετε σε επίσημες υποσχέσεις και προτάσεις. Εσείς που είστε ερωτικά μόνοι, ανακτήστε την αυτοπεποίθηση σας, επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, έρχεται γνωριμία με μελλοντικές προδιαγραφές!