Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (29/12)

264

Σήμερα η είσοδος του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων.

Ο Δίας περνά στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων και από τη νέα του θέση θα φέρει τα συναισθήματα σε πρώτο πλάνο. Αφιέρωσε χρόνο για να ενδυναμώσεις τις σχέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που ξέρεις πως έχετε κοινές ιδέες και αντιλήψεις. Θέματα τα οποία αφορούν συλλογικές δράσεις και εθελοντικούς σκοπούς θα έρθουν σε προτεραιότητα και θα ευνοηθούν για το επόμενο διάστημα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και οι Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σας κυριεύουν οι καλλιτεχνικές σας ανησυχίες σήμερα αγαπητοί Κριοί, σε αντίθεση με την όχι και τόσο καλή σας διάθεση για δουλειά, ωστόσο είναι μία πολύ δημιουργική μέρα για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας, για να ασχοληθείτε με τα θέλω και τις επιθυμίες σας, για να ανοίξετε ένα συναισθηματικό θέμα που σας ενδιαφέρει με τον ερωτικό σύντροφο, για να ξεχάσετε για λίγο την εγωιστική και παρορμητική πλευρά του εαυτού σας, για να σκύψετε πάνω από τα διλήμματα και τις ανησυχίες του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, προμηνύεται νέο ερωτικό ξεκίνημα. Για εσάς που είστε ερωτικά μόνοι, προετοιμαστείτε θα συνομιλήσετε και θα γνωριστείτε με καινούργιο άτομο ελκυστικής εμφάνισης που δε θα είναι καθόλου περαστικό στη ζωή σας. Καταφθάνει έρωτας με αμοιβαία αισθήματα που θα εξελιχθεί σε αγάπη μακράς διάρκειας. Εσείς που ήδη έχετε σταθερό ταίρι θα επεκταθούν οι βλέψεις σας, σήμερα θα μιλήσετε για δεσμεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η αστρολογική όψη της ημέρας φίλοι Ταύροι επηρεάζει τον τρόπο που θα σκεφτείτε και θα δράσετε στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή, επισπεύδει τις καταστάσεις και τις εξελίξεις στο περιβάλλον που κινείστε, διώχνει την αγωνία και το άγχος σας για το αύριο. Μην επιχειρήσετε ένα καινούριο, συναισθηματικό ξεκίνημα γιατί θα απογοητευτείτε, προσπαθήστε όμως να κρατήσετε κοντά σας τα ήδη κεκτημένα σας, είτε είναι αγάπη και αφοσίωση στην σχέση σας, είτε κάποιο πολύτιμο αντικείμενο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η αστρολογική όψη της ημέρας σας φέρνει ανοίγματα και νέες ερωτικές προοπτικές. Καταφθάνει μια θετική πρόταση που θα αλλάξει το ερωτικό σας κατεστημένο, θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανανεωθείτε και να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο. Για εσάς που είστε ήδη σε σχέση ή σταθερό δεσμό, μια τολμηρή και αναλυτική κουβέντα με το ταίρι σας θα φέρει ξεκαθαρίσματα και αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά, δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση συγκατοίκησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη απρόοπτες καταστάσεις που θα σας αιφνιδιάσουν άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δυσάρεστα αγαπητοί Δίδυμοι, για αυτό το λόγο επιστρατέψτε το διπλωματικό και επικοινωνιακό σας χάρισμα και ζητήστε την βοήθεια και την στήριξη αγαπημένων φίλων και συναδέλφων, για να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες και μπερδέματα στην δουλειά ή στην ερωτική σας ζωή. Αποφύγετε έναν διαπληκτισμό με το ταίρι σας για ανούσιες λεπτομέρειες, ρίξτε νερό στο κρασί των εντάσεων και όχι λάδι στη φωτιά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και τον ερωτισμό σας, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να προσεγγίσετε και να αναζητήσετε καινούριες γνωριμίες. Εσάς τους απογοητευμένους θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε τα δεδομένα, απεγκλωβίζεστε από τον αρνητισμό. Η εμφάνιση ενός εντυπωσιακού προσώπου θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, ενδέχεται να πάρετε ανατρεπτικές αποφάσεις που όμως θα σας βγουν σε καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Επιβάλετε σήμερα τους δικούς σας ρυθμούς φίλοι Καρκίνοι, αποβάλλοντας από το περιβάλλον που κινείστε όσους βιάζονται και όλους εκείνους που ζητούν επιτακτικά την προσοχή και το ενδιαφέρον σας. Σκεφτείτε αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον σας, αγκαλιάστε το ταίρι σας με ζεστασιά και ρομαντική διάθεση, βγείτε με φίλους οι αδέσμευτοι, μια ευχάριστη γνωριμία είναι πιθανό να σας φτιάξει το κέφι. Η αστρολογική όψη της ημέρας, δεν ευνοεί την επανασύνδεση που περιμένετε

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, έρχονται ανατροπές και εκπλήξεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοιχτεί ερωτικά, από καιρό έχετε κερδίσει το ενδιαφέρον του, τώρα θα βρει το θάρρος να σας εκδηλωθεί. Περνάτε σε περίοδο αισιοδοξίας και ερωτικών αλλαγών, πρόταση συνάντησης θα λάβετε από πρόσωπο που ήδη διατηρείτε στην καρδιά σας. Η μέρα σας θα κλείσει με ραντεβού που θα ανανεώσει αισθήματα και ταυτόχρονα θα δημιουργήσει άνοιγμα σταθερής ερωτικής σχέσης.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είστε ικανοί και έτοιμοι να κάνετε ένα σοφό, σοβαρό και σταθερό επαγγελματικό βήμα αγαπητοί Λέοντες και η σημερινή μέρα, ευνοεί κάθε καλά στημένο και θεμελιωμένο όνειρό σας, να πάρει σάρκα και οστά. Οι πλανητικές συντεταγμένες είναι στο πλευρό σας, προκειμένου να κάνετε καθοριστικές επιλογές και στην ερωτική σας ζωή, αρκεί να οπλιστείτε με μεγάλη υπομονή και κατανόηση, να κινηθείτε με τεράστια μαεστρία, να αναζωογονήσετε τον δεσμό σας με πρωτόγνωρες, αισθησιακές ιδέες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, ναι μεν ο δυναμισμός σας θα είναι έντονος, ωστόσο θα φανείτε στο ταίρι σας ανεκτικοί και δοτικοί, θα αποφύγετε τις λεκτικές διαμάχες, αυτή τη φορά θα έχετε τη διάθεση να δώσετε σημασία στην ουσία και στην αξία των αισθημάτων. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι ή από καιρό χωρισμένοι, θα έχετε άνοιγμα  νέας γνωριμίας. Εντυπωσιακό θα είναι το στυλ σας, σήμερα θα είστε γοητευτικοί και ιδιαιτέρως ερωτεύσιμοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μοιραστείτε ισορροπημένες και ειλικρινείς στιγμές με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα σήμερα φίλοι Παρθένοι, τονώστε την πεσμένη σας ψυχολογία με ανθρώπους και καταστάσεις γύρω σας, που έχουν την δύναμη να σας κάνουν να χαμογελάτε και να χαίρεστε. Διώξτε από τον δεσμό σας την μίζερη και στάσιμη κατάσταση, επιλέγοντας έναν ρομαντικό περίπατο για δύο, αλλάζοντας τακτική προσέγγισης στο άλλο σας μισό, τονίζοντας την εξωτερική σας εμφάνιση, ελευθερώνοντας την φλογερή σας λίμπιντο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να κλείσετε οριστικά τα αρνητικά ερωτικά κεφαλαία της ζωής σας. Η στάση σας θα είναι ελκυστική και τολμηρή, σήμερα θα αξιοποιήσετε τις νέες προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Ευχάριστες συναντήσεις θα ανοίξουν νέο ερωτικό ορίζοντα, κινηθείτε με αυθορμητισμό και περάστε σε ανάλογες προσεγγίσεις. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σας πλησιάσει, η επιλογή σας να του δείξετε άμεσα το ενδιαφέρον σας, θα σας βγει σε καλό.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η αστρολογική όψη της ημέρας δημιουργεί αγαπητοί Ζυγοί γέφυρα με το παρελθόν σας και την ίδια στιγμή σας προκαλεί αίσθημα ευθύνης για να μην ξαναγίνουν τα ίδια λάθη με ερωτικό άτομο που περιμένετε να επανασυνδεθείτε. Κανένα ανθρώπινο χέρι, δεν μπορεί να βάλει φρένο σήμερα στο κέφι, στη ζωντάνια και την ισορροπημένη σας διάθεση, αναζωογονείστε τον δεσμό σας οι ζευγαρωμένοι, γοητέψτε ένα υπέροχο ειδύλλιο οι αδέσμευτοι φίλοι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, δε θα υποκύψετε σε παγίδες ανασφάλειας ή ηττοπάθειας, δυναμική και ανατρεπτική θα είναι η στάση σας. Απομακρύνονται οι απαισιόδοξες σκέψεις, η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, θα ανοιχτείτε συναισθηματικά. Έρχονται δυναμικές αποφάσεις, καινούργιο πρόσωπο θα εισβάλει στην ερωτική σας ζωή. Θα υπάρξουν τυχαία συμβάντα που θα καταλήξουν σε έναρξη νέας σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η αστρολογική όψη της ημέρας αναπτερώνει τις ελπίδες και τα όνειρά σας για να πραγματοποιηθούν τα σχέδια και οι επαγγελματικές και προσωπικές σας φιλοδοξίες αγαπητοί Σκορπιοί. Οι συναισθηματικές σας επιθυμίες για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, γίνονται περισσότερο έντονες από ποτέ, είσαστε ασυγκράτητοι με το ταίρι σας, αλλά και με τυχόν πρόσωπα που επιβουλεύονται την ενότητα του δεσμού σας. Μην συγκρατηθείτε οι αδέσμευτοι, αν σας μαγέψει ένα τρυφερό φλερτ.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η αστρολογική όψη της ημέρας σας φέρνει απρόσμενα ερωτικά ανοίγματα, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να αναλάβετε δράση δυναμική, αλλάζετε στόχους και πλεύση. Εσείς οι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι θα έχετε διάθεση για έντονες ερωτικές δραστηριότητες, οι προσεγγίσεις σας θα βρουν την προσδοκώμενη επιτυχία, καταφθάνει καινούργια γνωριμία. Ένα γοητευτικό πρόσωπο θα σας φλερτάρει, στο χέρι σας θα είναι αν θα προχωρήσετε σε σχέση σταθερή ή απλά περιστασιακή.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα φίλοι Τοξότες, φλογίζονται οι προσωπικές και συναισθηματικές σας επιθυμίες, κινείστε σε γοργούς ρυθμούς στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές, αλλά χρειάζεστε πνευματική διαύγεια και ευλυγισία στις επιλογές σας, για να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας. Διοχετεύστε την περίσσια ενέργειά σας σε δραστηριότητες που σας αρέσουν, κάντε ένα μακρινό περίπατο με το άλλο σας μισό, γοητέψτε οι αδέσμευτοι φίλοι μια ζεστή, νεογέννητη γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, πνοή ανανέωσης θα σας φέρει η αστρολογική όψη της ημέρας, θα είστε δεκτικοί στις απρόοπτες ερωτικές προκλήσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους. Ενδέχεται κάποιοι από εσάς να πάρετε την απόφαση να δώσετε οριστικό τέλος με ερωτικό πρόσωπο που προσπαθεί να σας πιέσει ή να σας βάλει στα καλούπια του. Για εσάς που επιθυμείτε έναν ξέγνοιαστο και πιο ανέμελο τρόπο ερωτικής ζωής, θα έχετε την ευκαιρία που αναζητάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Όσο περνούν οι ώρες σήμερα, τόσο περισσότερο ενεργητικοί και δυναμικοί γίνεστε στον επαγγελματικό σας χώρο αγαπητοί Αιγόκεροι, αντιστρέφεται η μουντή και σκοτεινή σας διάθεση με την στήριξη και την φροντίδα αγαπημένων προσώπων και του ερωτικού σας συντρόφου, μεταμορφώνεται εξ’ ολοκλήρου το κλίμα στην συναισθηματική σας ζωή. Είναι προτιμότερο να αναβάλετε μια συνάντηση, μια έξοδο, μια συγκέντρωση, παρά να είσαστε αγχωμένοι και προβληματισμένοι με τις καταστάσεις που επικρατούν γύρω σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα δώσουν ώθηση τόσο στη σκέψη σας όσο και στη δράση σας, οι ερωτικές σας προσεγγίσεις θα είναι άμεσες. Σήμερα στα ερωτικά σας ζητήματα, καινούργια ή παλιά, θα κινηθείτε με τρόπο αποφασιστικό, στόχος σας θα είναι να δημιουργήσετε διαφορετικά ενδεχόμενα. Όσοι από εσάς τολμήσετε να πλησιάσετε το καινούργιο γοητευτικό πρόσωπο που θα σας συναρπάσει, η κατάληξη θα είναι ιδιαιτέρως θετική, έρχονται ευχάριστες αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σας αγχώνουν υπερβολικά τα οικονομικά σας και οι εργασιακές εκκρεμότητες που σας περιτριγυρίζουν σήμερα φίλοι Υδροχόοι. Η σημερινή μέρα θα βασανίζει τις σκέψεις και το μυαλό σας για να βρείτε λύσεις και απαντήσεις στις κακοτυχίες και τις παγίδες που έχουν προκύψει. Εδραιώστε την πίστη στις ικανότητες και τα ταλέντα σας, μην σκύβετε αμέσως το κεφάλι στις δυσκολίες και τα διλήμματα, εμπιστευτείτε την αξιοσύνη σας, κερδίστε το προσωπικό σας στοίχημα στον έρωτα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε τέλος στην αναμονή, στην στασιμότητα και στην αδράνεια. Δυναμικές και αποφασιστικές πράξεις θα σημειωθούν από την πλευρά σας, τόσο σε θέματα επανασύνδεσης όσο και σε θέματα δέσμευσης. Με δικές σας κινήσεις θα δημιουργήσετε ερωτικό κλίμα μέσα στη σχέση σας, θα καταφέρετε να ρεγουλάρετε το ταίρι σας. Για τους ερωτικά μόνους, έρχεται προοπτική νέα ερωτικής γνωριμίας, καινούργιος έρωτας θα κάνει την εμφάνιση του.

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αν κάτι από τα θέματα που σας απασχολούν στην δουλειά σας δεν προχωράει όπως περιμένατε, μην σταματάτε να προσπαθείτε με αυτές τις καταστάσεις που εξελίσσονται και σας περιμένουν να προχωρήσετε μαζί τους, μην απελπίζεστε αγαπητοί Ιχθύες με την κάθε στραβοτιμονιά και κακοτυχία, έχετε τις ικανότητες και τις δυνατότητες να φέρετε εις πέρας οτιδήποτε σας ανατεθεί. Αγκαλιάστε το ταίρι που σας ενδιαφέρει ερωτικά με ζεστασιά και τρυφερότητα, μην μεταφέρετε στον δεσμό σας τα διλήμματα της δουλειάς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, αποτελεσματικότητα θα έχουν οι προσεγγίσεις σας, σήμερα θα δράσετε με τρόπο εντυπωσιακό. Επιφυλάξεις, αναστολές, και σκοτεινές σκέψεις λαμβάνουν τέλος. Καλοδεχτείτε τα αισιόδοξα συμβάντα που θα προκύψουν, αξιοποιήστε τις απρόοπτες προτάσεις που θα λάβετε. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα βρει τρόπο να σας πλησιάσει, αυτό το άτομο θα σας ερωτευτεί, θα έχει βλέψεις για σταθερή ερωτική σχέση, οι εξελίξεις θα σας ενθουσιάσουν.