Πιερία: Παραίτηση ΒΟΜΒΑ στον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού

463

Μόλις σήμερα το πρωί έγινε γνωστή η παραίτηση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού και στενής συνεργάτιδας του Δημάρχου κ. Αναστάσιου Μανώλα, κυρίας Αφροδίτης (Αφρούλας) Κουτσουμάρη.
Να σημειωθεί ότι η παραίτηση της κυρίας Κουτσουμάρη δεν αφορά μόνο την θέση της ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και ως δημοτική σύμβουλος, με αποτέλεσμα την θέση της στο δημοτικό συμβούλιο ν’ αναλάβει ο πρώτος επιλαχών κ. Πάσχος Δημήτριος.

Οι επίσημοι λόγοι που επικαλείται η κ. Κουτσουμάρη είναι προσωπικοί, ωστόσο στα πολιτικά πηγαδάκια της περιοχής μιλάνε για έντονη δυσφορία της ίδιας προς την διοίκηση και τον τρόπο που λειτουργεί τα 2,5 τελευταία χρόνια.

Η αλήθεια πάντως είναι, ότι ένα γενικό κλίμα δυσφορίας υπάρχει τον τελευταίο καιρό στην Δήμο Πύδνας – Κολινδρού, ενώ από την πλευρά της διοίκησης τηρείται γενικά σιγή ιχθύος γύρω από την κατάσταση.

Σίγουρα η παραίτηση της κυρίας Αφρούλας Κουτσουμάρη θα συζητηθεί πολύ τις επόμενες ημέρες και αναμένεται να φέρει πολιτικές εξελίξεις στην Βόρεια Πιερία.

(Πηγή φωτογραφίας: Οδηγός Πιερίας)