Απαγωγή επιχειρηματία Κυπαρίσση: Ραγδαίες εξελίξεις – Ένα εκατομμύριο ευρώ λύτρα ζητούν οι δράστες

380

Θρίλερ με την εξαφάνιση γνωστού ιδιοκτήτη επιχείρησης ανταλλακτικών αυτοκινήτων, Γιώργου Κυπαρίσση στο Μενίδι, καθώς η Αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες την αντιμετωπίζει,πλέον, ως απαγωγή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες φέρονται να έχουν επικοινωνήσει με συγγενείς του επιχειρηματία που κρατείται όμηρος και να έχουν ζητήσει λύτρα κάτι παραπάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ.

Τι προηγήθηκε

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο επιχειρηματίας το βράδυ της Τρίτης έτρωγε σε ταβέρνα στα Λιόσια και γύρω στη μία μετά τα μεσάνυχτα, μίλησε με φιλικό του πρόσωπο στο τηλέφωνο, χωρίς ωστόσο να έχει έχει γίνει γνωστό πού βρισκόταν εκείνη την ώρα ο Γιώργος Κυπαρίσσης. Η γυναίκα με την οποία ήταν στο τηλέφωνο φέρεται να τον άκουσε να φωνάζει βοήθεια. Εν συνεχεία, η ίδια κάλεσε φίλο του επιχειρηματία, ο οποίος ήταν αυτός που ειδοποποίησε την Αστυνομία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Η αστυνομική έρευνα που είναι σε εξέλιξη έχει επικεντρωθεί και στο σπίτι του Γιώργου Κυπαρίσση που βρίσκεται στο Ντράφι της Πεντέλης, όπου ερευνάται η περιοχή αλλά και οι κάμερες ασφαλείας από παρακείμενες οικίες, ενώ λαμβάνονται και καταθέσεις από μάρτυρες.

Σημειώνεται ότι στις 7/8/2020 είχε γίνει ληστεία στην επιχείρησή του και είχαν πυροβολήσει τον αδερφό του.

Δύο καμμένα ΙΧ εξετάζονται ως ύποπτα

Στον οικισμό Φοίνικα στα Σπάτα έχουν βρεθεί καμένα δύο αυτοκίνητα. Ωστόσο τα δύο ΙΧ εικάζεται ότι τυλίχθηκαν στις φλόγες νωρίτερα από την τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία του επιχειρηματία. Η έρευνα όμως της ΕΛΑΣ και σε αυτή την κατεύθυνση βρίσκεται σε εξέλιξη.