Νεκροί δύο από τους τρεις αρνητές γιατρούς – Ερευνάται για θάνατο ασθενούς ο τρίτος

552

Η μοίρα φαίνεται πως παίζει άσχημα παιχνίδια και μας δείχνει το πλέον τραγικό της πρόσωπο την περίοδο της πανδημίας του κοροναϊού. Το τελευταίο εξάμηνο, τρεις γιατροί είχαν απασχολήσει το Πειθαρχικό όργανο του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, δημιουργώντας “πονοκέφαλο” στους συναδέλφους τους για τις αντιεπιστημονικές τους θεωρίες, που άγγιζαν την… μεταφυσική και τη συνωμοσία!

Όπως είχε αποκαλύψει το TheNewspaper.gr στις 3 Ιουλίου οι γιατροί ελέγχθηκαν από τα αρμόδια όργανα για τα πεπραγμένα τους και τις δημόσιες τοποθετήσεις τους.

«Θεωρούμε ότι αυτοί οι “συνάδελφοι” δεν προσφέρουν καλές ιατρικές υπηρεσίες στους συνανθρώπους μας. Είναι αντιεπιστημονικές οι απόψεις που εκφράζουν. Καλούμε τον κόσμο να μην τις ακούει. Αυτές τις απόψεις εναντίον του εμβολίου ή της πραγματικότητας με μη ορθολογικά επιστημονικά επιχειρήματα, δεσμευόμαστε να επιληφθούμε των περιστατικών αυτών» έλεγε μιλώντας στο TheNewspaper.gr ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Ευθύμης Τσάμης και συνεχίζει: «Είμαστε αποφασισμένοι να το πάμε μέχρι τέλος. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχουν συναδελφικότητες και άλλα τέτοια».

Δυστυχώς όμως, η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι για δύο από τους τρεις γιατρούς. Ο πρώτος σκοτώθηκε σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα στις αρχές Δεκεμβρίου, ενώ ο δεύτερος νόσησε από κοροναϊό και τελικά κατέληξε, μετά από διασωλήνωση στο Νοσοκομείο Βόλου, λίγες ημέρες μετά τον συνάδελφό του.

Όσο για τον τρίτο, απασχόλησε προ ημερών τα ΜΜΕ όλης της χώρας μετά τις αποκαλύψεις, ότι με τις αντιεπιστημονικές του πράξεις έφυγε από τη ζωή μία γυναίκα και κινδύνευσαν άλλοι ασθενείς του, από συνταγές “ματζούνια” που τους χορηγούσε, ενώ η Εισαγγελία ερευνά σε βάθος την υπόθεση για να ασκήσει δίωξη, αν αυτό κριθεί αναγκαίο.