Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (27/12)

455

Σήμερα το τρίγωνο της Σελήνης που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Η ημέρα θα βοηθήσει πάρα πολύ στη διευθέτηση τελευταίων εκκρεμοτήτων όπως και κάποιων επαγγελματικών υποχρεώσεων οι οποίες έμειναν λίγο πίσω. Η ευνοϊκή όψη Σελήνης-Κρόνου θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε έχει το καθημερινό σου πρόγραμμα και να παραμείνεις απερίσπαστος σε αυτό. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι,

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινή μέρα απαιτεί να κοιτάξετε αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον σας σε μια συναλλαγή/συζήτηση με συνεργάτες ή πρόσωπα από το κοινωνικό σας περιβάλλον φίλοι Κριοί, να προσέξετε τις παγίδες που στήνονται γύρω σας και τις φρούδες υποσχέσεις που σας τάζουν άτομα που επιβουλεύονται την χαρά και την ευημερία σας. Μην υποκύψετε στην συναισθηματική πίεση του ερωτικού συντρόφου, αφουγκραστείτε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του άλλου σας μισού, εκφράζοντας παράλληλα και την δική σας πλευρά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε και να κατακτήσετε. Σήμερα κάποιο πρόσωπο θα πολιορκήσετε ερωτικά, θα καταφέρετε να κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον του. Ανέμελη ίσως και κάπως ατίθαση θα χαρακτηριστεί η ερωτική σας συμπεριφορά, θα βρεθείτε στο επίκεντρο προσώπων που ήδη ενδιαφέρονται για εσάς ερωτικά, αλλά δε θα λείψουν και οι εκπλήξεις από μια γνωριμία με ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Σήμερα το γοητευτικό παρουσιαστικό σας δε θα περάσει απαρατήρητο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η όψη της ημέρας ίσως πυροδοτήσει σήμερα αγαπητοί Ταύροι ζητήματα που αφορούν την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, κάποιες εντάσεις και εκρήξεις με τον ερωτικό σας σύντροφο ή κάποιον εγκάρδιο φίλο, που αν δεν χειριστείτε την κατάσταση με νηφαλιότητα και ηρεμία, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια σοβαρή ρήξη. Στρέψτε την ενεργητικότητα και τον δυναμισμό σας στο πάθος και την δοτικότητα, βιώστε ευτυχισμένες, αφοσιωμένες στιγμές στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, η όψη της ημέρας θα σας κάνει ερωτικούς, τολμηρούς, και συναισθηματικούς, σήμερα θα καταφέρετε να φανείτε ελκυστικοί στα μάτια του προσώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Για εσάς που είστε σε σταθερή σχέση περνάτε σε περίοδο έντονης ερωτικής έλξης, τερματίζουν πράξεις ανώριμου εγωισμού, τώρα θα βρείτε τη συναισθηματική σας ισορροπία. Για κάποιους από εσάς ενδεχομένως να υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, κινηθείτε αυθόρμητα, έρχονται ευχάριστες εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Όσα συναισθήματα επιμένουν να παραμένουν κρυφά μέσα σας φίλοι Δίδυμοι, είναι με την δική σας θέληση και βούληση και όχι αποτέλεσμα της στάσης και της συμπεριφοράς των άλλων γύρω σας. Εξωτερικεύστε τις συναισθηματικές σας ανάγκες και τα θέλω σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, τσαλακωθείτε στα μάτια του ερωτικού σας συντρόφου, για να αποσπάσετε την ζεστασιά και την τρυφερότητα που δικαιούστε, για να ισορροπήσει το κλίμα στον δεσμό σας, μην εγωιστεύετε και μην πεισμώνετε για ψύλλου πήδημα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θερμός και δυναμικός θα είναι ο τρόπος που θα προσεγγίσετε ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο, να είστε σίγουροι πως θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον του. Προοπτική ερωτικής επανασύνδεσης θα σας φέρει μια τυχαία συνάντηση, προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι ως προς τα αισθήματα σας. Ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε με άτομο που τελικά τα θερμά σας λόγια, θα καταφέρουν να το πείσουν πως αξίζει να σας δώσει την ευκαιρία που ζητάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η διάθεσή σας να συνευρεθείτε με τα προσφιλή σας άτομα και τους φίλους σας σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι, μπορεί να καταλήξει σε μια εξαιρετική, προσωπική και κοινωνική συγκέντρωση, που θα αναπτερώσει το ηθικό σας και θα φέρει χαρά και ευτυχία στην ζωή σας. Μην παραμελείτε το ερωτικό σας ταίρι και μην έχετε παράλογες απαιτήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις, διαθέτετε τη δύναμη και το θάρρος να απαλλάξετε τον δεσμό σας από τα εμπόδια, την γκρίνια και την ίντριγκα, η τύχη είναι μαζί σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα έχετε τη διάθεση να διοχετεύσετε τον ερωτισμό σας, να δημιουργήσετε καινούργια ερωτικά ανοίγματα χωρίς ενδοιασμούς και επιφυλάξεις. Συναντήσεις, πρόσωπα και ευχάριστοι διάλογοι, θα σας βοηθήσουν να περάσετε μια πολύ ευχάριστη μέρα, αν χειριστείτε σωστά την ελκυστικότητα σας, τότε θα προκύψει θερμή ερωτική εξέλιξη. Θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα μπορέσει να σας κρατήσει δίπλα του σταθερά και μόνιμα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αρχίστε να βάζετε από σήμερα τα σταθερά θεμέλια και να επενδύετε σε καινούριες, επαγγελματικές προτάσεις, στην καλυτέρευση των συνθηκών της ζωής σας, στην συναισθηματική ευεξία και την αρμονία με τον άνθρωπο που έχετε επενδύσει ερωτικά. Οι αστρολογικές όψεις και οι πλανητικοί σχηματισμοί, εξάρουν την φαντασία και τον αισθησιασμό σας και παγώνουν τον εκνευρισμό και την απογοήτευση, εκμεταλλευτείτε το με τον ιδανικότερο τρόπο, για να περάσετε ζεστές, ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας..

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, θερμά λόγια που θα ακουστούν σε τηλεφώνημα, θα φέρουν κατάληξη προσωπικής συνάντησης. Θα νιώσετε την ανάγκη να απελευθερώσετε τον ερωτισμό σας χωρίς αναστολές. Προχωρήστε ελεύθερα σε συναισθηματικές αποκαλύψεις, περάστε σε άμεσες ερωτικές πράξεις, σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξει επανασύνδεση. Για τους ερωτικά μόνους θα σημειωθεί αισιόδοξο ελπιδοφόρο συμβάν, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Ετοιμαστείτε για έντονες ερωτικές αλλαγές, καταφθάνουν δυνατές εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Απίστευτα δημιουργική και οργανωτική είναι η σημερινή μέρα φίλοι Παρθένοι, για να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τις επιδιώξεις σας, για να συζητήσετε με συναδέλφους και συνεργάτες τα επόμενα, σημαντικά βήματα στην δουλειά σας, για να εμπιστευτείτε τα προβλήματα και τα διλήμματά σας στο άλλο σας μισό, για να κερδίσετε την στήριξη των δικών σας ανθρώπων. Οι αδέσμευτοι μην αφήσετε ανεκμετάλλευτο ένα τρυφερό ειδύλλιο, γοητέψτε το αντίθετο φύλο, ο έρωτας κρύβεται στις πιο απίθανες περιπτώσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα σας δοθεί το κίνητρο να τοποθετήσετε σε νέα βάση την ερωτική σας ζωή, τώρα θα αλλάξουν τα δεδομένα και για εσάς τους χωρισμένους και για εσάς τους τελείως ελεύθερους. Πρώην ερωτικό σας ταίρι θα καταφέρει να ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης, έρχεται άνοιγμα για ουσιαστικές αλλαγές, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Για τους ερωτικά μόνους καταφθάνει καινούργια ερωτική πρόκληση, το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει θα στοχεύει από την αρχή στο σταθερό δεσμό.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Δεν σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα σήμερα αγαπητοί Ζυγοί να είσαστε οι πρωτοπόροι και οι πρωταγωνιστές, ούτε στον χώρο της δουλειάς σας, ούτε στις διαπροσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις, αρκεί να παρακολουθείτε τα γεγονότα και τις καταστάσεις εκ των έσω, να γνωρίζετε ανά πάσα ώρα και στιγμή τι συμβαίνει γύρω σας, να μην αφήνετε την τύχη της συναισθηματικής σας ζωής στα χέρια ατόμων που δεν θέλουν το καλό σας. Μια συναρπαστική γνωριμία περιμένει τους αδέσμευτους, υλοποιήστε τα όνειρά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, δεν υπάρχει περίπτωση να πέσετε σε αδράνεια, τα γεγονότα θα κυλίσουν με τέτοια ταχύτητα που δε θα σας αφήσουν να μείνετε με σταυρωμένα χέρια, τώρα θα δράσετε άμεσα και αποτελεσματικά. Τακτοποιείτε και μάλιστα με επιτυχία ένα ερωτικό σας ζήτημα, αυτή τη φορά ό,τι υποσχεθείτε θα καταφέρετε να το τηρήσετε. Ζήτημα χωρισμού θα κλείσει με άμεση επανασύνδεση, θα υπάρξει ευχάριστη συνάντηση και κατάληξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γίνετε όσο περισσότερο ένθερμοι και ευγενικοί μπορείτε με τους συνεργάτες και τους αγαπημένους σας φίλους σήμερα καλοί μου Σκορπιοί, διορθώστε τις εντυπώσεις που έχουν οι άλλοι για εσάς, ανοίγοντας την αγκαλιά σας στον ερωτικό σύντροφο και την καρδιά σας στα οικεία σας άτομα. Φτιάξτε μια ζεστή και αισθησιακή ατμόσφαιρα στον δεσμό σας, αποσαφηνίστε τις επιθυμίες σας κάνοντας μια ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σας, μην επιτρέπετε στην σκοτεινότητα και την πλήξη να βλάπτουν την σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα διακρίνεστε από δυναμισμό, έντονο συναισθηματισμό, και δυνατό ένστικτο. Η προσοχή που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα σας δώσει το έναυσμα καινούργιας ερωτικής αρχής. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν αισθήματα που θα έχουν την δυνατότητα να φέρουν ριζικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Σε περίπτωση που προκύψει σχέση, σας διαβεβαιώνω πως δε θα είναι καθόλου περαστική.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μπορείτε σήμερα να διεκδικήσετε χρήματα που σας οφείλονται από υπηρεσίες που προσφέρατε και δεν περιμένετε ότι θα σας επιστραφούν οι κόποι σας φίλοι Τοξότες, να εκπλαγείτε από την στήριξη συναδέλφων που έδειχναν αντιπαλότητα στις θέσεις σας, να δεχτείτε μια υπέροχη πρόταση από τον ερωτικό σύντροφο για μια πάγια επιθυμία σας. Τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν, οι ανάγκες σας βρίσκουν λύσεις και απαντήσεις, οι αμφιβολίες για το ταίρι σας σβήνουν, με την φροντίδα και την στοργή του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η όψη της ημέρας θα φέρει αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας, τώρα θα απομακρυνθείτε από αρνητικές εικασίες, θα αρνηθείτε να παραμείνετε σε θέση αναμονής. Αναλαμβάνετε δυναμικές πρωτοβουλίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ερωτικά πάνω σε νέες βάσεις. Δεν αποκλείεται σήμερα να πάρετε απόφαση να κλείσετε παλιές ερωτικές ιστορίες και ταυτόχρονα να δώσετε ερωτικά ανοίγματα σε καινούργια πρόσωπα. Θερμή συνομιλία θα έχει κατάληξη προσωπικής συνάντησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η διαίσθηση και το ένστικτό σας γίνονται σήμερα σοφοί καθοδηγητές σας αγαπητοί Αιγόκεροι, στις σημαντικές, επαγγελματικές αποφάσεις και τις σοβαρές, προσωπικές επιλογές που καλείστε να πάρετε για το κοντινό μέλλον. Οι εύστοχες κινήσεις σας, η καλοσύνη που εκπέμπετε και η ευφράδεια του λόγου σας, μαγνητίζουν μια νέα γνωριμία για τους αδέσμευτους, συσπειρώνουν την ενότητα και την ομοψυχία στην σχέση σας, οι τρυφερές σκέψεις για το ταίρι σας, γίνονται αισθησιακές στιγμές πάθους και αφοσίωσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα έχετε την ικανότητα να νικήσετε εμπόδια και κακοτυχιές, δυναμική θα είναι η στάση σας, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Η μέρα θα σας βοηθήσει να ανοιχτείτε στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Παρελθοντικό ερωτικό ζήτημα κλείνει με επανασύνδεση. Σήμερα μην αρνηθείτε πρόταση για προσωπικό ραντεβού, αναπάντεχη συνομιλία θα φέρει ευχάριστες ερωτικές ανατροπές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αποκτάτε δύναμη και ενεργητικότητα σήμερα φίλοι Υδροχόοι, για να καταφέρετε να φέρετε εις πέρας όλες τις υποθέσεις και τα ζητήματα που αφορούν την δουλειά σας, αλλά και τις προσωπικές σας δοσοληψίες. Βγείτε από τις δυσκολίες και τα μπερδέματα που κατατρώνε τον δεσμό σας, με τα ισχυρά όπλα της αγάπης και της αφοσίωσης στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, αφήστε πίσω σας τις άσχημες στιγμές του χθες. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ανανέωση, αισιοδοξία, και ενθουσιασμό θα νιώσετε κατόπιν απρόσμενων ερωτικών συμβάντων. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα ανανεώσουν τις ερωτικές σας διαθέσεις. Σήμερα θα νιώσετε την επιθυμία να αφεθείτε στις ερωτικές προκλήσεις με τρόπο αισθησιακό, εκδηλωτικό, ίσως και κάπως ρομαντικό. Αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας, υποκύψτε στην έλξη που θα νιώσετε, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα καταφέρει να βγάλει την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ξεδιπλώστε τις ικανότητες, την αξιοσύνη και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα σήμερα αγαπητοί Ιχθύες, επανακτήστε την αυτοπεποίθηση στα χαρίσματα και τις αρετές σας και κερδίστε τις εντυπώσεις και την ουσία στο περιβάλλον που κινείστε. Απομακρύνετε με μεθοδικότητα και όχι με ανταγωνιστική διάθεση, τα κακοήθη σχόλια για την σχέση σας, μην εμπιστεύεστε κακοπροαίρετα άτομα και, μην εξωτερικεύετε τα μυστικά σας, οι εξαιρετικές στιγμές με το ταίρι σας ανταμείβουν τους πόθους και το ταμπεραμέντο σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να κλείσετε παλιές ανοιχτές πληγές, τώρα θα καταφέρετε να λύσετε παρεξηγήσεις με ερωτικό πρόσωπο που η σχέση σας στο παρελθόν είχε λήξει άδοξα. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα προκύψει από δική σας πρωτοβουλία, θα ανοίξει δρόμο επανασύνδεσης. Η διαλλακτική σας στάση θα φέρει θερμό ερωτικό αποτέλεσμα και μάλιστα μεγάλης διάρκειας. Ανατρεπτικά συμβάντα θα έχουν ως κατάληξη τη σταθερή ερωτική ένωση, δε θα λείψουν εκδηλώσεις έντονης έλξης.