Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (25/12)

334

Σήμερα το τρίγωνο της Σελήνης που βρίσκεται στην Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Η αρμονική όψη Σελήνης/Ουρανού θα σε βοηθήσει να ανασυνταχθείς, να δεις κάποια ζητήματα τα οποία σε απασχολούν αρκετά και μόλις αποκτήσεις μία καλύτερη εικόνα για αυτά είναι σίγουρο πως θα βρεις και τις λύσεις τους. Ξαφνικές ιδέες ακόμα και ξαφνικές συναντήσεις θα παίξουν το ρόλο τους στη διευθέτηση πολλών ζητημάτων. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Είσαστε λίγο πιο ευέξαπτοι και επίμονοι σήμερα, φίλοι Κριοί, κυρίως μέχρι το απόγευμα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται περισσότερη διαλλακτικότητα και ισορροπία στις κοινές αποφάσεις που θα πάρετε με τα κοντινά άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο σε θέματα που αφορούν κυρίως τις σημαντικές σας επιλογές και τις επιδιώξεις σας για το κοντινό μέλλον. Η όψη της ημέρας, φέρνει έντονο πάθος στη σχέση σας, αλλά και επικινδυνότητα για μια διαμάχη χωρίς επιστροφή με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, πάθος, συναισθηματικές εκρήξεις και έντονη παρορμητικότητα θα σας φέρει η όψη της ημέρας. Προσοχή στον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε το ερωτικό σας ταίρι, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές και διαφοροποιήσεις, δεν αποκλείεται να τηρήσετε στάση κάθετη ίσως και ακραία. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, είναι πολύ πιθανό να το ερωτευτείτε και να οδηγηθείτε σε πράξεις ασυνήθιστες ή ιδιαιτέρως τολμηρές.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Νέος αέρας μπαίνει στη ζωή σας σήμερα, αγαπητοί Ταύροι, είτε με τη μορφή αλλαγών στις προσωπικές και κοινωνικές σας επαφές και γνωριμίες, είτε γιατί σας δημιουργείται η διάθεση να δραπετεύσετε με ένα αγαπημένο φιλικό σας άτομο σε μια ξέγνοιαστη και χαρούμενη διαδρομή, ξεφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο από τη στασιμότητα και την μουντάδα της καθημερινότητας. Μην απογοητεύεστε με το παραμικρό με το σύντροφό σας, δώστε την ευκαιρία στο δεσμό σας να σας ξαφνιάσει με μια ευχάριστη πρόταση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ερωτική και αυθόρμητη θα είναι η στάση σας. Αν πάρετε απόφαση να ανοιχτείτε ερωτικά σε πρόσωπο που εδώ και καιρό προσπαθείτε να τραβήξετε την προσοχή του, να ξέρετε πως θα βρείτε θερμή ανταπόκριση στις προσεγγίσεις σας. Σε περίπτωση που αναζητάτε νέα γνωριμία, τώρα θα σας δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα, ιδιαιτέρως ελκυστικό θα το βρείτε το πρόσωπο που θα συνομιλήσετε. Αξιοποιήστε τις θερμές σας διαθέσεις, εκδηλώστε την έλξη σας, αυτή η καινούργια γνωριμία θα πάρει πολύ γρήγορα ερωτική έκταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Κάντε σήμερα, φίλοι Δίδυμοι, ό,τι σας αρέσει και σας ευχαριστεί, δίχως να επηρεάζεστε από τη γνώμη και τις κριτικές αγαπημένων ατόμων και φίλων. Η καταπίεση που αισθάνεστε στο δεσμό σας δεν είναι τίποτα άλλο από ένα τρυφερό ξέσπασμα, κάντε πράξη τα όνειρά σας, συζητήστε με το ταίρι σας για τις αμφιβολίες σας, αφήνοντας τις εξελίξεις να τρέξουν προς όφελός σας. Η σημερινή μέρα σας προτρέπει να μείνετε απαθείς και ατάραχοι στις ίντριγκες, την κακοήθεια και τις προκλήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας σας φέρνει ευχάριστες συναντήσεις και όμορφες συνομιλίες, η μέρα σας θα κλείσει με ερωτικό γεγονός. Η μέρα δε θα σας αφήσει να παρεκκλίνετε από τους ερωτικούς σας στόχους, με σύμμαχο τη γοητεία σας θα καταφέρετε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ακολουθήστε τον αυθορμητισμό σας, εκφράστε ελευθέρα τα αισθήματα σας, η κατάληξη θα είναι θερμό ραντεβού. Σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας αναστατώσει ερωτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή μέρα σάς βρίσκει να αισθάνεστε υπερδιέγερση και δυναμισμό, αγαπητοί Καρκίνοι, να υπολογίζετε στη μεγάλη σας ενεργητικότητα και την κινητικότητα για να φέρετε εις πέρας όλες τις ευθύνες και τα βάρη που έχετε επωμιστεί. Ένας ερωτικός, καινούριος πειρασμός που περιτριγυρίζει τους αδέσμευτους φίλους, ίσως γίνει αφορμή να υπερ-αισιοδοξείτε, δείχνοντας υπεροψία και εγωισμό. Προστατευτείτε από περιττά έξοδα και αλόγιστες σπατάλες που δημιουργούν ανισορροπία στο καθημερινό ισοζύγιο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα σας πλησιάσει. Τα θερμά λόγια που θα ακουστούν σε τηλεφώνημα, θα φέρουν κατάληξη προσωπικής συνάντησης, η εξέλιξή σας θα είναι άμεση και ιδιαιτέρως ερωτική. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο η νύχτα σας να κλείσει με αναπάντεχες ερωτικές αποκαλύψεις. Για εσάς που βρίσκεστε σε σταθερή σχέση προσοχή στην πεισματική συμπεριφορά, διεκδικήστε με ισορροπημένο τρόπο.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα, το δικό σας μυαλό τρέχει στον όγκο της δουλειάς που σας περιμένει, στις επιδιώξεις και τους στόχους που έχετε βάλει για το μέλλον, ενώ προς το απόγευμα σας εφιστώ την προσοχή, γιατί ο ενθουσιασμός και ο παρορμητισμός σας, ίσως πέσουν πάνω σε υψωμένα τείχη, που αν καταφέρετε να ξεπεράσετε, αγαπητοί Λέοντες, τότε εξασφαλίζετε τη σταθερότητα και την ηρεμία και στη συναισθηματική σας ζωή. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, και εκφράστε την αγάπη σας χωρίς δισταγμούς

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα υπάρξουν απρόοπτες συναντήσεις, που θα κλείσουν με ερωτικά ξεκαθαρίσματα. Παλιό ερωτικό σας ταίρι θα κάνει την εμφάνισή του, σε περίπτωση που έχουν συμβεί μεταξύ σας παρεξηγήσεις, τώρα θα είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Όσοι από εσάς είστε ερωτικά μόνοι ή έχετε πάρει απόφαση να διαγράψετε τελείως το παρελθόν σας, φανείτε δεχτικοί στο καινούργιο πρόσωπο, που με ελκυστικό και άμεσο τρόπο θα κάνει το βήμα να σας προσεγγίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η όψη της ημέρας, φίλοι Παρθένοι, είναι πολύ πιθανό να πυροδοτήσει σήμερα τη νευρικότητα και το άγχος σας και πολύ φοβάμαι πως αν προσπαθήσετε να μιλήσετε σε έντονο και προκλητικό ύφος με τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο, τότε υπάρχει σοβαρή περίπτωση να ανατραπούν οι ισορροπίες στις προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις. Η επιθυμία σας να είστε με το ταίρι σας και η ανάγκη να κάνετε το επόμενο βήμα, είναι σίγουρο πως θα ταράξουν τα ήρεμα νερά του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, με ζωτικότητα και έντονη ενέργεια θα σας εφοδιάσει η όψη της ημέρας, η δραστική σας κινητοποίηση θα προκαλέσει γεγονότα που θα σας ανοίξουν δρόμους ερωτικής επιτυχίας. Λαμβάνει τέλος το στάδιο της αναμονής, έρχεται κοντά σας πρόσωπο που το προσμένατε αρκετό καιρό, τερματίζουν εμπόδια και καθυστερήσεις, ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης. Ο δρόμος θα είναι ανοιχτός για ουσιαστικές αλλαγές, τολμήστε να κάνετε πράξη αυτό που σκέπτεστε, σας διαβεβαιώνω πως το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο και ικανοποιητικό.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η όψη της ημέρας διώχνει τις οποιεσδήποτε εντάσεις έχουν δημιουργηθεί στο περιβάλλον που κινείστε, αγαπητοί Ζυγοί, απομακρύνοντας από την ατμόσφαιρα το εύφλεκτο και έκρυθμο κλίμα που είχε σκοτεινιάσει τις σχέσεις σας. Δεν είναι μια εύκολη και πρόσχαρη μέρα η σημερινή, όμως είναι εκείνη που μπορείτε να κάνετε ένα ήρεμο διάλειμμα από την πίεση και τις υποχρεώσεις σας, με έναν τρυφερό περίπατο με το ταίρι σας, με την απελευθέρωση της συναισθηματικής και ψυχικής σας κόπωσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η όψη της ημέρας θα σας δώσει την ώθηση να ανοίξετε την καρδιά σας, τώρα θα φανερώσετε σκέψεις και αισθήματα με αυθορμητισμό και απόλυτη ειλικρίνεια. Με δική σας πρωτοβουλία θα προκύψουν εξομολογήσεις, εξηγήσεις, αλλά και υποσχέσεις, που τελικά θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ερωτικά ένα βήμα πιο μπροστά. Η εμφάνιση ενός γοητευτικού προσώπου θα ανανεώσει τις διαθέσεις σας, έρχονται ευχάριστες και ανέμελες συναντήσεις, σήμερα θα θελήσετε να ερωτευτείτε και να αγαπήσετε χωρίς αναστολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Οι καλλιτεχνικές και δημιουργικές σας ανησυχίες βρίσκουν σήμερα, καλοί μου Σκορπιοί, τη δίοδο για να εκδηλωθούν και να θαμπώσουν τα προσφιλή σας άτομα και τους φίλους σας. Σκεφτείτε καλά και λογαριάστε τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν οι επιλογές και οι σημαντικές σας αποφάσεις για το μέλλον της συναισθηματικής σας ζωής, κάντε πράξεις τα θέλω και τις επιθυμίες σας, συμβουλευτείτε τον ερωτικό σας σύντροφο για τα θέματα που σας απασχολούν στη δουλειά σας, αποκτήσετε συμμάχους και όχι εχθρούς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, απελευθερωμένη και ζωηρή θα εμφανιστεί τόσο η στάση σας όσο και η καρδιά σας. Η ερωτική σας συμπεριφορά θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για επανασυνδέσεις, αλλά και για ολοκαίνουργιες γνωριμίες. Σήμερα θα φλερτάρετε και θα σας φλερτάρουν, το γοητευτικό παρουσιαστικό σας θα τραβήξει τα κατάλληλα βλέμματα, το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε. Ανοίγεται προοπτική ερωτικής σχέσης με άτομο ενδιαφέρουσας, ίσως και εξτριμ προσωπικότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Έχετε σήμερα την τάση, αγαπητοί Τοξότες, να ξοδέψετε χρήματα και να κάνετε αλόγιστες σπατάλες, να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και τα τετριμμένα της καθημερινότητας, χωρίς να σκεφτείτε αν οι υπερβολές σας οδηγήσουν σε πιθανή οικονομική αδυναμία. Η όψη της ημέρας πιθανόν σας προκαλέσει την διάθεση της φυγής από τα κοντινά σας πρόσωπα, για να ξεκαθαρίσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας απέναντι στο ταίρι σας και σε μια σχέση που ακροβατεί εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, τολμηρή και αποφασιστική θα είναι η στάση σας, σε συνδυασμό με τον ερωτισμό που θα εκπέμπετε, θα είναι πολύ εύκολο για σας να προσελκύσετε το πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας. Με οικείο και αυθόρμητο τρόπο θα σας φλερτάρει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που δεν αποκλείεται να κλέψει την καρδιά σας από τις πρώτες σας ματιές. Αισιοδοξία, χαρά και νέο ερωτικό άνοιγμα θα σας φέρει το ραντεβού που θα κλείσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Προσέξτε πολύ σήμερα, φίλοι Αιγόκεροι, τα νεύρα και το άγχος σας, κυρίως μέχρι το απόγευμα. Οι πλανητικές αναταραχές στο ζώδιό σας φέρνουν απογοήτευση και θλίψη για πρόσφατα λάθη και παραλείψεις που προέκυψαν στη δουλειά σας και μπορούσατε να τα είχατε αποφύγει. Όσον αφορά στην προσέγγιση του προσώπου που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να ξεπεράσετε τώρα τα εμπόδια και τις παγίδες που έμπαιναν ανάμεσά σας, ανοίγοντας το δρόμο και τους ορίζοντες μιας νέας, συναισθηματικής πραγματικότητας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από στάσιμες καταστάσεις, κύρια επιθυμία σας θα είναι οι ουσιαστικές αλλαγές. Ίσως να μπείτε στον πειρασμό να ταρακουνήσετε τα δεδομένα της σχέσης σας, αποφύγετε ακρότητες. Ερωτισμός και μαχητικότητα θα κατευθύνουν τις πράξεις σας, αν στοχεύετε στην επανασύνδεση, θα την κερδίσετε. Εσείς οι ερωτικά μόνοι αξιοποιήστε τη γοητεία σας, ενδιαφέρον θα έχει το καινούργιο πρόσωπο που τυχαία θα συνομιλήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η  όψη της ημέρας σάς αναγκάζει να βγάλετε στην επιφάνεια τα βαθιά σας συναισθήματα για τους κοντινούς ανθρώπους που σας περιβάλλουν, αλλά και να εισπράξετε την ίδια στιγμή μια πιο ήπια και αρμονική αντιμετώπιση από την οικογένεια, τους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην κοιτάτε το απώτερο μέλλον της σχέσης σας, μην αντιστέκεστε στις όμορφες και τρυφερές στιγμές με το ταίρι που αγαπάτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα ζωηρέψει τον συναισθηματικό σας κόσμο, σήμερα θα εστιάσετε στον έντονο ερωτισμό που θα σας διακατέχει. Θα έχετε τη διάθεση για αλλαγές, ποικιλία θα αναζητήσετε στην ερωτική σας ζωή και επειδή θα είστε τολμηροί στις προσεγγίσεις σας, γι’ αυτό θα καταφέρετε να προσελκύσετε το γοητευτικό πρόσωπο που θα γνωρίσετε. Οι ερωτικές σας διαθέσεις θα έχουν ορμή και παρόρμηση, να είστε σίγουροι πως θα περάσετε μια ιδιαιτέρως θερμή μέρα ευχάριστων εξελίξεων.

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Κάποιες μικροπαρεξηγήσεις και αντιφάσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα, με γνωστούς και φίλους, είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε σήμερα, φίλοι Ιχθύες, να κάνετε μια καυτή συζήτηση με το ταίρι σας, που ίσως αποτελεί για σας πηγή έμπνευσης και ισορροπίας, προκειμένου να οργανώσετε τα τρέχοντα και σημαντικά θέματα της καθημερινότητας στην εργασιακή και κοινωνική σας ζωή. Κάντε θετικές αλλαγές στο περιβάλλον σας, στο σπίτι σας και στην εξωτερική σας εμφάνιση, τονίζοντας το εκλεκτικό σας ταμπεραμέντο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, μια πολύ ευχάριστη συζήτηση με συγκεκριμένο πρόσωπο που διατηρείτε στο ερωτικό σας στόχαστρο, θα ανανεώσει το κλίμα στην καρδιά σας. Καταφθάνουν αλλαγές που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο ερωτικό σας μέλλον, τώρα θα μπουν βάσεις για σταθερή ερωτική σχέση, που η πορεία της θα σας δώσει μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση. Σας συμβουλεύω να μην περιορίσετε την αισθησιακή και ρομαντική σας διάθεση, εκδηλωθείτε άφοβα, χωρίς ενδοιασμούς.