ΠΣΑΤ: Αντετοκούνμπο και Σάκκαρη οι κορυφαίοι της χρονιάς

322

Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών, η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αναδείχθηκε κορυφαία ομάδα για το 2021, στη «Γιορτή των Κορυφαίων 2021» του ΠΣΑΤ που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε στη σχετική ψηφοφορία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ και της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού.

Η Μαρία Σάκκαρη αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια για το 2021 στη «Γιορτή των Κορυφαίων» του ΠΣΑΤ. Η Ελληνίδα τενίστρια έφτασε μέσα στο 2021 στους ημιτελικούς σε δύο τουρνουά γκραν σλαμ (Ρολάν Γκαρός και US Open), ενώ «σκαρφάλωσε» στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης. Η 26χρονη αθλήτρια επικράτησε στη σχετική ψηφοφορία της Άννας Ντουντουνάκη και της Κατερίνας Στεφανίδη.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς, ενώ ήταν και πολυτιμότερος παίκτης των τελικών, αναδείχθηκε καλύτερος αθλητής για το 2021 στη «Γιορτή των Κορυφαίων» του ΠΣΑΤ. Ο “Greek Freak” επικράτησε στη σχετικη ψηφοφορία του Στέφανου Ντούσκου και του Μίλτου Τεντόγλου.

Ο Θοδωρής Βλάχος αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής για το 2021 από τον ΠΣΑΤ. Ο έμπειρος προπονητής απέσπασε το συγκεκριμένο βραβείο, επειδή οδήγησε την εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού επικράτησε στη σχετική ψηφοφορία του Χάρη Παυλίδη και του Γιώργου Πομάσκι.