The Voice: Η 16χρονη που σάρωσε στον ημιτελικό – “Σε 10 χρόνια θα είμαστε περήφανοι για σένα”

609

Οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με σκοπό να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και να φτάσουν ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην μεγάλη νίκη.

Μία από τις παίκτριες που εντυπωσίασε είναι η Άννα Αργυρού η οποία ερμήνευσε το τραγούδι «Listen». Οι coaches έμειναν έκπληκτοι με την ερμηνεία της, με τον Σάκη Ρουβά να συγκινείται και να τη χειροκροτεί όρθιος.

«Συγκινούμαι πάρα πολύ, σε βλέπω τώρα πάνω στην σκηνή πόσο υπέροχο πλάσμα είσαι, σαν ένα μπουμπούκι που ανθίζει διαρκώς και δεν έχει τελειωμό. Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα μας δείξεις την ομορφιά σου. Όχι την εξωτερική, αυτή την έχεις, δεν χρειάζεται να μιλάμε, αλλά την εσωτερική λάμψη, την σεμνότητα που έχεις. Η Άννα είναι φοβερό κορίτσι και δουλευταρού, παρόλο που είχαμε θεματάκια με τη φωνή της, έκατσε και εργάστηκε μεθοδικά» ανέφερε ο coach της.

«Θέλω ο κόσμος να θυμάται πως είσαι μόλις 16 ετών, θέλω να το θυμάται αυτό ο κόσμος, Δεν ξέρω τι θα γίνει σήμερα, αλλά εγώ αυτό που νιώθω μέσα μου για σένα είναι πως ακριβώς σε δέκα χρόνια θα είμαστε περήφανοι σαν Έλληνες ότι έχουμε μια τέτοια Άννα, το λέω αυτό και συγκινούμαι. Μπράβο Άννα, μπράβο», είπε η Έλενα Παπαρίζου.

The Voice: Δείτε την ερμηνεία της Άννας Αργυρού