Νίκος Βέρτης: Τα πρώτα λόγια του για την περιπέτεια με τον κοροναϊό

438
Με μια μακροσκελή ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το μεσημέρι της Κυριακής αναφέρθηκε στην περιπέτειά του.
Όπως έκανε γνωστό πριν από λίγες ημέρες ο Νίκος Βέρτης, βρέθηκε θετικός στον κορoναϊό και το Σάββατο (18/12) ο τραγουδιστής ανακοίνωσε πως ανέβαλε τις εμφανίσεις του στο «YTON» αυτό το Σαββατοκύριακο.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Βέρτη:
Αγαπημένοι μου φίλοι, σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις θερμές ευχές σας και την στήριξη σας! Η αγάπη σας δίνει δύναμη και στην πιο δύσκολη κατάσταση! Θέλω όμως να σας ενημερώσω ότι το πέρασα ευτυχώς πολύ ήπια και πώς ο covid με πρόλαβε (αναπάντεχα) δύο μέρες πριν την προγραμματισμένη τρίτη δόση του εμβολίου μου.
Έκανα τεστ αφού είχα ένα ύποπτο συναχάκι και νομίζω πώς όλοι μας πρέπει να έχουμε την αίσθηση της ευθύνης σε τέτοιες περιπτώσεις που μπορεί να υπάρχει η πιθανότητα να νοσούμε, έστω τόσο διακριτικά και ελαφριά. Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που εμβολιαζόμαστε, αν νοσούμε να νοσούμε ανώδυνα χωρίς απώλειες.
Σημασία έχει πώς νιώθω πολύ καλά σωματικά όπως και ηθικά που τουλάχιστον προσπάθησα να αποτρέψω την τυχόν διασπορά του λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις. Σε λίγες ημέρες θα επιστρέψω κανονικά και πάλι στις εμφανίσεις μου στο ΥΤΟΝ the music show!
Συγκεκριμένα από αυτήν την Παρασκευή παραμονή Χριστουγέννων λειτουργώντας κανονικά το εορταστικό μας πρόγραμμα!! Καλές γιορτές με Υγεία και με πολλές ευτυχισμένες στιγμές σε όλους!