Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (18/12)

408

Σήμερα το τρίγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Η ημέρα θα είναι βοηθητική στο να δεις με ρεαλισμό τα ζητήματα που σε απασχολούν και να προσπαθήσεις να διευθετήσεις οτιδήποτε υπάρχει μέσα στο ημερήσιο πλάνο. Αυτή η όψη θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς και να δουλέψεις πάνω στα θέματα που σε ενδιαφέρουν απερίσπαστος και αν το κάνεις αυτό είναι σίγουρο πως θα ανταμειφθείς. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ευρηματική σκέψη και εμφάνιση νέων ιδεών θα είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά σας. Θα είστε ενισχυμένοι με σταθερή θέληση για δράση, η αισιοδοξία που θα νιώσετε θα αποτρέψει τυχόν αναστολές. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κερδίσετε αυτό στο οποίο θα στοχεύσετε, τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε ερωτικά. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποκαλύψει τα ερωτικά αισθήματα που τρέφει για εσάς, δεν αποκλείεται να ξαφνιαστείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, οι πλανητικές όψεις της ημέρας σας φέρνουν απρόοπτα ερωτικά συμβάντα που θα αναζωογονήσουν αισθήσεις, επιθυμίες και βλέψεις. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, ελκυστικό θα είναι το ερωτικό σας ταπεραμέντο, θελκτικοί θα φανείτε στο αντίθετο φύλο. Μην αρνηθείτε καμία πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις, μια αναπάντεχη συνομιλία θα σας φέρει ερωτικές ανατροπές. Η ελκυστική σας εικόνα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον προσώπου που θα βρει τον σωστό τρόπο να σας πλησιάσει. Καταφθάνει νέα γνωριμία με προδιαγραφές!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα μάλλον δε θα έχετε διάθεση για εργασία ή για επαγγελματικές έγνοιες. Οι διαθέσεις σας θα είναι κοινωνικές, η όψη σας ιδιαιτέρως ερωτική, οι πράξεις σας θα τείνουν στην καλοπέραση και όχι στους προβληματισμούς. Ενδεχομένως να σας κυριεύσει μια ελαφριά μυστικοπάθεια, ωστόσο ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, θα καταφέρει να σας κάνει να του ανοιχτείτε συναισθηματικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ίσως να χαρακτηρίζεστε από αναποφασιστικότητα, απαισιόδοξες σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους. Μέσα στη σχέση σας, με το ταίρι σας ασυμβίβαστη θα είναι η στάση σας, στόχο θα έχετε να περάσετε το δικό σας, προσοχή στην υπερβολική επιμονή. Σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι θα προκύψει συναισθηματικό και ερωτικό ξέσπασμα, που ναι μεν θα φέρει εντάσεις, αλλά στο τέλος θα βάλει τα πράγματα σε τάξη τερματίζοντας τον χωρισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Περιορισμένη θα είναι η ζωτικότητα σας, την εμφάνιση τους θα κάνουν ανασταλτικές σκέψεις, ίσως να είναι κάπως ενοχική η στάση σας. Η σημερινή αστρολογική όψη θα καταφέρει να σας αλλάξει τη διάθεση, ευχάριστα τηλεφωνήματα και αποκαλυπτικές πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να δείτε τις εξελίξεις με αισιοδοξία. Πρώην ερωτικό σας ταίρι θα σας προτείνει συνάντηση, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε μεταξύ σας τα μπερδεμένα σημεία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, διατηρήστε θερμές τις ερωτικές σας διαθέσεις και ετοιμαστείτε καταφθάνουν ευχάριστες ανατροπές. Ένα πρώην ερωτικό σας ταίρι θα σας φανερώσει αισθήματα ικανά να αλλάξουν την αρνητική πορεία που πήρε η σχέση σας. Σήμερα οι συγκυρίες θα βοηθήσουν στο να σας αποκαλυφθεί ένα συγκεκριμένο άτομο που εδώ και πολύ καιρό έκρυβε το ερωτικό του ενδιαφέρον για εσάς. Θα εκπλαγείτε από τις αποκαλύψεις που καταφθάνουν, κρατήσετε ακμαία την αισιοδοξία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα αναθερμάνει παλιές σχέσεις, επαγγελματικές ή ερωτικές. Έρχονται ευχάριστα συμβάντα, με δημιουργικό αποτέλεσμα θα κλείσουν οι συνομιλίες σας. Σήμερα προτεραιότητα θα δώσετε στα ερωτικά σας ζητήματα και όχι τόσο στα επαγγελματικά, θα έχετε τη διάθεση να βρεθείτε με αγαπητά σας άτομα συγγενικά ή φιλικά, δε θα απορρίψετε προτάσεις για συναντήσεις. Για όσους από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας, θα σας δοθεί ευκαιρία σχέσης με άτομο που θα αισθανθείτε έντονη και αμοιβαία έλξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, αισιόδοξες και ζωηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, ενθαρρυντικά γεγονότα θα σας βοηθήσουν να σβήσετε παλιά λάθη, ξεχνάτε παρελθοντικές ερωτικές αποτυχίες. Τώρα θα έχετε την ψυχική δύναμη να κυνηγήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, σας παροτρύνω να ρισκάρετε, θα σας βγει σε καλό. Περάστε σε διεκδικήσεις, αξιοποιήστε την νέα γνωριμία που θα προκύψει, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσετε καινούργιο νόημα στη ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η μέρα ίσως να σας δημιουργήσει τάσεις μοναχικότητας, όχι όμως με την έννοια της μοναξιάς, αλλά με την έννοια της ανάγκης για εσωτερική ηρεμία. Θα επιλέξετε να βρεθείτε με πρόσωπα που αγαπάτε και νιώθετε πραγματική οικειότητα, που σημαίνει πως θα απορρίψετε παρέες ανθρώπων που δε σας γεμίζουν συναισθηματικά. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει ιδιαιτέρως θερμούς και συγκαταβατικούς με το ταίρι σας, εσείς οι ερωτικά μόνοι φανείτε δεχτικοί στο ενδεχόμενο νέας γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, έρχονται ανοίγματα, καταφθάνει μια θετική πρόταση που θα αλλάξει το ερωτικό σας κατεστημένο. Θερμό ερωτικό μαντάτο θα λάβετε κατόπιν απροόπτου τηλεφωνήματος, θα φέρει αισιοδοξία στην καρδιά σας και σταθερό ταίρι στη ζωή σας. Σήμερα θα περάσετε σε δυναμικές πράξεις, που όλες θα σας βγουν σε καλό. Ειλικρινή και αναλυτική κουβέντα με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει ξεκαθαρίσματα και αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα ενδεχομένως να εμφανιστούν μικρό εμπόδια που θα ανατρέψουν ή θα καθυστερήσουν για λίγο τα σχέδια σας, ίσως να χρειαστεί να ακυρώσετε κάτι που έχετε κανονίσει, ωστόσο δε θα υπάρξει κάποια μεγάλη απογοήτευση. Έρχεται θετική αλλαγή στον ερωτικό σας τομέα, ένα συμβάν θα καταφέρει να σας αναζωογονήσει. Μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα ανοίξει καινούργιες ερωτικές προοπτικές, δεν αποκλείεται να αφορά ζήτημα επανασύνδεσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα σας δοθεί η αφορμή να βγείτε μπροστά από τα γεγονότα,  ρισκάρετε, περάσετε σε προτάσεις, δε θα απογοητευτείτε. Μια απρόοπτη συνάντηση θα φέρει νέο ερωτικό ξεκίνημα δυνατών και μελλοντικών προδιαγραφών. Ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου ερωτικού προσώπου θα φέρει εξελίξεις ευχάριστες και άμεσες. Μην περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας, ακολουθήστε τις αυθόρμητες διαθέσεις σας και θα δείτε πως η κατάληξη θα είναι υπέρ σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να συναντηθείτε και να επικοινωνήσετε, η στάση σας θα είναι κοινωνική, εύστοχη θα είναι η τακτική προσέγγισης σας. Σήμερα επιθυμία σας θα είναι να μείνετε  μακριά από ανθρώπους που σας δημιουργούν ανασφάλεια ή ψυχικό κενό, θα συνδεθείτε περισσότερο με την οικογένεια σας. Σε πολύ κοντινό φιλικό σας άτομο θα βρείτε την συναισθηματική κατανόηση που χρειάζεστε. Στον ερωτικό σας τομέα, θα υπάρξει πρόσωπο που θα ανταποκριθεί στο θερμό σας ενδιαφέρον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα νιώσετε έτοιμοι να αποκαλύψετε τα κρυμμένα ως τώρα αισθήματα που νιώθετε για ένα συγκεκριμένο άτομο. Σχετικά με πρώην ερωτικό σας ταίρι, αποτελεσματική θα είναι η συζήτηση που θα ανοίξετε, σήμερα θα στρωθεί έδαφος για επανασύνδεση. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ραντεβού, σας δίνω τη συμβουλή να φανερώσετε ελεύθερα τις ερωτικές διαθέσεις που θα σας διακατέχουν, εκδηλώστε τα αισθήματα σας, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας αναζωογονήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η μέρα ίσως να σας φέρει μια ελαφριά αδράνεια, τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα όσο και σε ερωτικά. Θα είναι κάπως περιορισμένη η διάθεση σας να κυνηγήσετε, θα προτιμήσετε να ακολουθήσετε την ροή των γεγονότων έτσι όπως αυτή έρχεται, χωρίς να έχετε όρεξη για διεκδικήσεις και αλλαγές. Αποφύγετε στάση απάθειας ή αδιαφορίας ως προς το ερωτικό σας ταίρι, θα υπάρξει κίνδυνος παρερμηνεύσεων. Δεχτείτε πρόταση για νυχτερινή έξοδο, θα υπάρξει ευχάριστη έκπληξη!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, δυναμική και παράτολμη θα είναι η στάση σας, με αποκαλυπτικό τρόπο θα πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Σήμερα γοητευτική θα είναι η παρουσία σας, για εσάς τους ερωτικά μόνους θα προκύψει νέα γνωριμία. Ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά θα βρει τη δύναμη να περάσει σε εξομολογήσεις που δεν αποκλείεται να ενεργοποιήσουν παλιά σβησμένα σας αισθήματα. Η μέρα σας θα κλείσει με ξεκίνημα νέας ερωτικής αρχής.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Έρχονται νέα ανοίγματα επικοινωνίας με φίλους, συνεργάτες και ερωτικά πρόσωπα. Διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και συνεργασίες θα προχωρήσουν ομαλά και θα καταλήξουν υπέρ σας δίνοντας σας την ευκαιρία να απεγκλωβιστείτε από τη στασιμότητα. Καινούργιες ιδέες και νέες σκέψεις θα καταφέρουν να υλοποιηθούν, επιτυχία θα βρει ένας συγκεκριμένος σας στόχος. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, προσεγγίσετε και εκδηλωθείτε, καταφθάνει γνωριμία πολλά υποσχόμενη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα προκύψουν θετικές αλλαγές στις συνθήκες της ερωτικής σας ζωής. Ένα πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, ετοιμαστείτε για επαφές που θα δώσουν νέα κατεύθυνση στην καθημερινότητα σας. Ευχάριστες διαστάσεις θα πάρει η συνάντηση σας με άτομο που θα βρει τρόπο να σας αποκαλύψει τι νιώθει για σας. Έρχονται συναισθηματικές εξελίξεις που θα απαιτούν ταχύτητα και άμεση δράση. Δείξτε εμπιστοσύνη στην γοητεία σας, ανταποκριθείτε με αυθορμητισμό στις νέες προκλήσεις που θα υπάρξουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ίσως να έχετε την τάση να θέλετε να κλειστείτε στον εαυτό σας. Θα σας παροτρύνω να ακούσετε την συμβουλή που θα σας δώσει πολύ κοντινό σας πρόσωπο, θα αποδειχτεί πολύτιμη και θα δώσει λύση σε έναν συναισθηματικό κόμπο, που εσείς οι ίδιοι δημιουργείτε στον εαυτό σας. Για όσους από εσάς είστε σε σχέση, μια αποκαλυπτική συζήτηση με το αγαπημένο σας ταίρι θα βάλει τα πράγματα σε τάξη, τερματίζουν οι αυταπάτες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, δυναμική και θερμή θα είναι η στάση σας και η καρδιά σας, θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα με κατάληξη εσείς και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να ξεκινήσετε ερωτικό δεσμό μεγάλης διάρκειας. Μια ξαφνική ερωτική πρόταση που θα λάβετε θα αναπτερώσει το ηθικό σας, έρχονται ευχάριστες ερωτικές αναστατώσεις. Ξεκαθαρίζει το τοπίο ανάμεσα σε εσάς και παλιό σας ταίρι, τα λόγια που θα ακούσετε θα αλλάξουν  την ερωτική σας πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σε εργασιακά θέματα θα εμφανιστούν στο σκεπτικό σας νέες ιδέες και εμπνευσμένοι τρόποι συνεργασίας. Καλό θα είναι να μην εξαντλήσετε τις πνευματικές σας ικανότητες και τις σωματικές σας αντοχές, βρείτε χρόνο για ξεκούραση και διασκέδαση. Πείτε ναι στην πρόταση για φιλική έξοδο, θα ανανεωθεί η διάθεση σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας ερωτικής γνωριμίας. Έρχονται ευχάριστες εξελίξεις, απρόσμενα γεγονότα θα σας αναζωογονήσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι συγκυρίες και τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από καταστάσεις στασιμότητας. Η θετική απάντηση που θα δώσετε σε πρόταση συνάντησης, θα ανοίξει καινούργια κατεύθυνση στην ερωτική σας πορεία. Αυτή τη φορά θα πάρετε την απόφαση να εκδηλώσετε την έλξη σας χωρίς αναστολές. Για εσάς που αναζητάτε νέα ερωτική γνωριμία, φανείτε παρατηρητικοί, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον του επάνω σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ίσως να νιώσετε δυσαρεστημένοι με τις επαγγελματικές ή εργασιακές σας συνθήκες, δε θα είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις. Θα εμφανιστούν ανοίγματα, έρχονται θετικά γεγονότα, καλό θα είναι να έχετε συνειδητοποιήσει τι ακριβώς χρειάζεστε στη ζωή σας. Ένα ερωτικό πρόσωπο καταφθάνει με σοβαρή πρόταση, αν την δεχτείτε, τότε δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να καταλήξετε σε δεσμευτική σχέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, αποκαλυπτική διάθεση και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Δυναμικές θα είναι οι ενέργειες σας, έντονη η ερωτική σας γοητεία, διατηρήστε την υψηλή αυτοπεποίθηση που θα νιώσετε και θα δείτε πως θα βρείτε επιτυχία στους ερωτικούς σας στόχους. Ευχάριστη ερωτική συνάντηση θα επιφυλάσσει η σημερινή μέρα, καλό θα είναι να μην αρνηθείτε να δείξετε αυτό ακριβώς που θα αισθανθείτε.