Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (17/12)

385

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων και αντίθεση της με τον Άρη στον Τοξότη.

Η ημέρα μπορεί να ξεκινήσει με ανατροπές στο πρόγραμμά σου ή δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα τα οποία θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένταση. Δώσε ιδιαίτερη σημασία στις συζητήσεις που θα γίνουν σήμερα με την επιρροή αυτής της εκρηκτικής όψης, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα θα μιλήσετε ανοιχτά, θα προσπαθήσετε να ρθείτε κοντά με τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε. Η αμεσότητα στα λόγια σας θα βοηθήσει στο να βρεθούν λύσεις σε προσωπικά σας ζητήματα. Θα καταφέρετε να βρείτε τρόπο συνεννόησης, θα μιλήσετε με συγκαταβατική διάθεση, άμεσο αποτέλεσμα θα έχουν οι εξηγήσεις και οι υποσχέσεις που θα δοθούν. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις με αποτέλεσμα να συμφιλιωθείτε με πρόσωπο που ενδεχομένως να είχατε τσακωθεί τις προηγούμενες μέρες.

Εσείς οι πιεσμένοι ή απογοητευμένοι δίνετε τέλος στις απαισιόδοξες σκέψεις, θα εστιάσετε στα θετικά στοιχεία, παίρνετε ουσιαστικές αποφάσεις τόσο για παροντικά θέματα όσο και για μελλοντικά. Βγείτε έξω, συναντηθείτε με φίλους, κάντε το βήμα να ανανεώσετε τη διάθεση σας και γενικότερα την ψυχολογία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ευνοϊκά γεγονότα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά, η μέρα ενδείκνυται για επανασυνδέσεις και εδραίωση σχέσεων. Θετική εξέλιξη θα έχει μια ερωτική σας συζήτηση, θα υπάρξει ξεκαθάρισμα που θα συνοδεύεται από μια δεσμευτική υπόσχεση. Εσείς που είστε στο ξεκίνημα καινούργια γνωριμίας, σε ραντεβού που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, απρόσμενες και ευχάριστες εξελίξεις θα ανοίξουν πορεία σταθερής ερωτικής σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Θα θελήσετε να αποφορτιστείτε και να ηρεμήσετε, προτίμηση θα δείξετε σε δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν. Θα θελήσετε να ξεγλιστρήσετε από επαγγελματικά θέματα που σας αγχώνουν και σας υποχρεώνουν να σπαταλήσετε όλη σας την ενέργεια. Η ανάγκη σας για ψυχική ηρεμία ίσως να σας οδηγήσει σε αποστασιοποίηση, θα προσεγγίσετε τα ζητήματα της καθημερινότητας σας κάπως πιο χαλαρά αποφεύγοντας την εσωτερική πίεση. Σήμερα θα δείξετε προτίμηση σε επαφές κοινωνικές που να μπορείτε να συμπεριφερθείτε ανέμελα και απελευθερωμένα.

Σε προτεραιότητα θα βάλετε τη σωματική και πνευματική σας ξεκούραση, δεχτικοί θα είστε σε προτάσεις φιλικών εξόδων, ευχάριστες συνομιλίες θα ελαφρύνουν τη σκέψη σας. Επιθυμία σας θα είναι να βρεθείτε σε οικείο περιβάλλον οικογενειακό ή φιλικό, να μιλήσετε περί ανέμων και υδάτων, να βγείτε από έγνοιες και προβληματισμούς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, διπλωματική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα αποφύγετε τις ακρότητες και τα παρατραβηγμένα πείσματα. Θερμή συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει ισορροπημένο κλίμα στη σχέση σας, θα βρείτε συνεννόηση και αποδοχή. Εσείς που είστε σε ρήξη ή σε χωρισμό, περνάτε σε περίοδο ερωτικής ισορροπίας, εξομολογήσεις καρδιάς θα λύσουν τις μεταξύ σας διαφωνίες, απαλλάσσεστε από συναισθηματικές ανασφάλειες. Σε οικείο σας περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψει καινούργια γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα θα τις αρπάξετε τις ευκαιρίες, ανεβασμένη θα είναι η αισιοδοξία σας, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές κινηθείτε σκεπτόμενα και σταθερά. Εσείς που συνεργάζεστε σε ομαδικό κλίμα οι σχέσεις και οι επαφές θα πορευτούν με ομαλότητα χωρίς κόντρες και ανταγωνισμούς. Η κοινωνική σας διάθεση θα σας κάνει δεχτικούς σε προτάσεις για εξόδους, οι συνομιλίες σας με φιλικά πρόσωπα θα καταφέρουν να ανεβάσουν τη διάθεση σας.

Ευχάριστα λόγια θα ακούσετε, στις συζητήσεις σας θα ειπωθούν κουβέντες που θα τονώσουν την αισιοδοξία σας. Εσείς οι απογοητευμένοι θα βρείτε στήριγμα και συμπαράσταση. Εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει, με άνεση θα μιλήσετε για τα συναισθήματα σας, σας δίνω τη συμβουλή να εκδηλωθείτε και να προσεγγίσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, η σημερινή μέρα θα φέρει ισορροπία στους διάλογους σας, ήρεμη θα είναι η έκφρασή σας, στόχος σας θα είναι η συνεννόηση και η συμφωνία. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είναι κατάλληλη στιγμή για επανασυνδέσεις ή λύση υποθέσεων που σας έχουν κουράσει ψυχολογικά. Σήμερα δεν αποκλείεται να αποκαλύψετε το ενδιαφέρον σας σε πρόσωπο που έχετε κρυφοερωτευτεί, να είστε σίγουροι πως η στάση του δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αισιοδοξία και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σήμερα θα νιώσετε απελευθερωμένοι από συναισθηματικούς φραγμούς, με όποιον συνομιλήσετε δεν θα κρύψετε τις διαθέσεις σας, θα φανερώσετε σκέψεις, θα προχωρήσετε σε προτάσεις. Θα εμφανιστείτε ομιλητικοί και ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, δημιουργικές θα είναι κάποιες συγκεκριμένες ιδέες σας, η εφαρμογή τους θα σας οδηγήσουν σε επιτυχημένη κατάληξη. Αν έχετε ανάγκη από διασκέδαση και διαφόρων ειδών αποδράσεις τότε δεχτείτε τις προτάσεις που θα λάβετε.

Ανανεωμένη θα είναι η ψυχολογία σας, η εκδηλωτική σας στάση θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπα με τα όποια θα ανοίξετε συζητήσεις που θα σας ανανεώσουν συναισθηματικά. Σήμερα στις συνομιλίες σας δε θα υπάρξει αρνητική διάθεση, θα είναι καλή μέρα για εξομολογήσεις και ξεκαθαρίσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα ένα συγκεκριμένο ραντεβού θα αλλάξει κλίμα στην καρδιά σας, μετατρέποντας την απογοήτευση σε σταθερή αισιοδοξία. Έρχονται απρόσμενες εξομολογήσεις που θα θέσουν νέες βάσεις στην ερωτική σας ζωή. Ευχάριστες αναστατώσεις θα λάβετε, θα συμβούν συναντήσεις και συνομιλίες που θα ανοίξουν την προοπτική καινούργιας ερωτικής σχέσης. Ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, η κατάληξη θα σας ενθουσιάσει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η αλλαγή στον τρόπο σκέψης σας θα ανοίξει νέους ορίζοντες. Ίσως να σας ξαφνιάσει μια απρόοπτη πρόταση που θα ακούσετε, σας συμβουλεύω να την δεχτείτε. Φανείτε ανοιχτοί στα νέα ενδεχόμενα, διοχετεύστε τη δεκτικότητα σας, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στα γεγονότα και να αλλάξετε τα δεδομένα. Συγκαταβατικότητα και θετική ενέργεια θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, παίρνετε την απόφαση να αλλάξετε τακτική δράσης και συμπεριφοράς.

Ευχάριστες καταστάσεις θα προκύψουν στις προσωπικές σας επαφές, καταφθάνει συναισθηματικό άνοιγμα. Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα αποφύγετε τις λεκτικές κόντρες. Αν θέλετε να περάσετε σε προτάσεις θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να δράσετε. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συναντήσεις και κοινωνικές σχέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα εμφανιστείτε ήρεμοι και συγκαταβατικοί, γεγονός που θα σας κρατήσει μακριά από ψυχοφθόρους ανταγωνισμούς και επίδειξη ισχύος. Οι εγωιστικές σας τάσεις θα είναι συνειδητά περιορισμένες, η ηρεμία στη συμπεριφορά σας θα αποτελέσει πρόσφορο έδαφος για συναισθηματικές εκμυστηρεύσεις. Κάποιο πρόσωπο θα βρει το θάρρος να σας ανοίξει την καρδιά του, οι ερωτικά μόνοι δεν αποκλείεται να ακούσετε ένα είδος θέρμης ερωτικής εξομολόγησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Θετική, αισιόδοξη, και ενθουσιώδης θα είναι η στάση σας, επιθυμία σας θα είναι να προσπεράσετε τον συντηρητικό τρόπο ζωής και σκέψης και να απελευθερώσετε τη δράση σας. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές και βελτιώσεις, κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται θα αλλάξετε συναισθηματικές κατευθύνσεις. Αναθεωρείτε τις απόψεις σας για καταστάσεις που στο παρελθόν σας είχαν ρίξει στην αδράνεια, απεγκλωβίζεστε από φοβίες και προκαταλήψεις.

Παίρνετε απόφαση να απαλλαγείτε από άτομα που σας δημιουργούν ανασφάλειες, με ψυχικό δυναμισμό θα απαγκιστρωθείτε από συμπλέγματα και εξαρτήσεις. Νέες ευκαιρίες θα σας δοθούν, θα νιώσετε πανέτοιμοι να τις αξιοποιήσετε υπέρ σας , αυτή τη φορά η αισιοδοξία θα είναι ο οδηγός των ενεργειών σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θετική εξέλιξη θα δοθεί σε μια συγκεκριμένη ερωτική σας υπόθεση, αν ψάχνετε λύση θα τη βρείτε, αν κάνετε σκέψεις περί δεσμεύσεων θα υπάρξει ευνοϊκό άνοιγμα. Έρχεται ισορροπία στην επικοινωνία σας, προχωρήστε στις απαιτούμενες διεκδικήσεις, θα υπάρξει αίσιο τέλος και προοπτική μόνιμης σχέσης. Για τους χωρισμένους μια τυχαία αντάμωση θα ανοίξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, λόγια καρδιάς θα καταλήξουν σε ευχάριστο συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, που θα αποτελέσει βάση για σταθερό δεσμό.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ανανεωμένη θα είναι η ψυχολογική σας διάθεση, θα προχωρήσετε με αισιοδοξία, η διαίσθηση σας και η δημιουργικότητα σας θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Με μεθοδικές και συμφιλιωτικές πράξεις θα κλείσετε ένα αρνητικό κεφάλαιο που σας δημιουργούσε ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και έριχνε το ηθικό σας. Απεγκλωβίζεστε από συναισθηματικές παγίδες, τώρα θα δώσετε βάση και αξία μόνο σε ότι μπορεί να σας οδηγήσει στη βελτίωση και στη δημιουργική αλλαγή.

Σε πρόβλημα που δημιουργήθηκε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον αναλαμβάνετε τα ηνία, εσείς με δικές σας ενέργειες και πρωτοβουλίες θα καταφέρετε να ηρεμήσετε το κλίμα. Εκφραστείτε αυθόρμητα και με ειλικρίνεια, δώστε άμεσες εξηγήσεις για να μπορέσουν να μπουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, έρχονται ουσιαστικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή, όσοι από εσάς θέλετε να σταθμεύσετε ερωτικά, θα εμφανιστεί μπροστά σας πρόσωπο με βλέψεις που στην πορεία θα αποδειχτούν σοβαρά δεσμευτικές. Αποκαλυπτικές εκμυστηρεύσεις θα φανερώσουν κρυμμένα αισθήματα και επιθυμίες, σε περίπτωση που επιθυμείτε κατάληξη δέσμευσης, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να την διεκδικήσετε. Λήγουν συναισθηματικά αδιέξοδα, για τους ερωτικά μόνους καταφθάνει γνωριμία με πρόσωπο, που θα βρει τρόπο να σας γοητεύσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Πολύ καλά θα κάνετε και θα αποφύγετε να δώσετε έκταση σε διαφωνίες και γενικότερα σε καταστάσεις που θα ελλοχεύουν κίνδυνο παρεξηγήσεων. Οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες για ξεκαθαρίσματα, θα υπάρξει κατανόηση και συνεννόηση. Σε θέματα διαφωνιών δε θα έχετε διάθεση να παρατραβήξετε το σκοινί, θα είστε σε θέση να περιορίσετε τις παρορμητικές αντιδράσεις και ενέργειες. Θετικοί θα είστε σε προτάσεις για συναντήσεις, επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας δε θα δώσετε αρνητικές απαντήσεις.

Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να σας ανοιχτεί συναισθηματικά, ίσως να πρόκειται για οικογενειακό άτομο που ουσιαστικά θα θελήσει από εσάς υποστήριξη και συμπαράσταση. Δείξτε τη συγκαταβατική και δοτική πλευρά του χαρακτήρα σας, μιλήστε με ειλικρίνεια, φανερώστε ανοιχτά αυτό που σκέπτεστε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα θα είστε συγκαταβατικοί, τη διπλωματία σας θα τη χρησιμοποιήσετε όχι με στόχους επιθετικούς, αυτή τη φορά ο σκοπός σας θα είναι η ειρηνική συνύπαρξη. Σε περίπτωση που είστε τσακωμένοι, η στάση που θα κρατήσετε θα δώσει λύσεις σε ενοχλητικές παρεξηγήσεις αποτρέποντας τις περεταίρω εντάσεις. Τα συμβάντα θα είναι τυχερά για τους ερωτικά μόνους, η συνάντησή σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, θα αποκτήσετε βλέψεις ερωτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να τονωθεί η αυτοπεποίθηση σας, παίρνετε την απόφαση να αναλάβετε πρωτοβουλίες, εσείς με δική σας προτροπή θα σπρώξετε και θα κινήσετε τις στάσιμες καταστάσεις. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας, εσείς που θέλετε αλλαγές να λάβετε πρόταση που θα σας δώσει το άνοιγμα να προβείτε σε διεκδικήσεις. Απρόοπτες συναντήσεις μέσα σε φιλικό ή οικογενειακό περιβάλλον θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, απελευθερώνεστε από προβληματισμούς και βαριές έγνοιες.

Η μέρα σας θα είναι δραστήρια, επικοινωνιακή και ευχάριστη, θα συνομιλήσετε με καινούργια πρόσωπα, τώρα θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να ανοιχτείτε σε κοινωνικό επίπεδο. Δείξτε ενδιαφέρον στις συλλογικές και κοινωνικές δραστηριότητες, κάντε το βήμα να συμμετέχετε εθελοντικά, η προσφορά σας θα εκτιμηθεί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να αποτραβηχτείτε από εντάσεις, κόντρες υπεροχής και εγωιστικές διεκδικήσεις. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί προς την επίλυση διαφωνιών, στόχος σας θα είναι να περάσετε ήρεμες στιγμές, χωρίς συγκρούσεις. Η επιλογή σας να κρατήσετε θερμή στάση στις ερωτικές σας συνομιλίες και η επιθυμία σας να μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου προσώπου, θα σας φέρουν ευχάριστη ερωτική κατάληξη. Προμηνύεται έναρξη σταθερού ερωτικού δεσμού!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η ανάγκη σας για επικοινωνία θα σας απελευθερώσει συναισθηματικά, σήμερα ελεύθερα θα μιλήσετε θα εκφραστείτε και θα πράξετε. Οι σκέψεις σας θα είναι θετικές και όχι αγχωτικές με αποτέλεσμα να καταφέρετε να βρείτε την ψυχική και εσωτερική σας ισορροπία. Εσείς που νιώθετε μπερδεμένοι ή παγιδευμένοι θα είστε σε θέση να εστιάσετε στη ρεαλιστική όψη των καταστάσεων, δε θα αφήσετε την φαντασία σας να σας οδηγήσει σε αδιέξοδα ή ακραίες στάσεις. Ευχάριστη εξέλιξη θα πάρει μια προσωπική σας συνάντηση, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί δίοδος συστηματικών επαφών.

Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, πράξτε με βάση την διαίσθηση σας, ωστόσο μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον ενθουσιασμό σας. Θα έχετε πρόσχαρη και χαρούμενη διάθεση στις κοινωνικές σας επαφές, στις συζητήσεις σας θα διατυπώσετε ελεύθερα απόψεις και ιδέες, εκφραστείτε με αμεσότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες συναισθηματικές επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις θα δώσουν ανάσα στην ψυχολογία σας. Συγκαταβατική και συνεννοήσιμη θα είναι η στάση σας, στις συνομιλίες σας θα επιλέξετε τους χαμηλούς τόνους, θα αποφύγετε εντάσεις και επιθετικά λόγια. Σήμερα η μέρα σας θα είναι θερμή, ερωτική, ίσως και αποκαλυπτική. Εσάς τους ερωτικά μόνους ενδέχεται να σας ξαφνιάσει η εξομολόγηση που θα ακούσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα θα είστε ευχάριστοι στην επικοινωνία σας, ανοιχτόκαρδη και δεκτική θα είναι η στάση σας, θα ακούσετε και θα αφουγκραστείτε. Η μέρα σας θα έχει συναντήσεις και συνομιλίες που θα δώσουν πνοή αισιοδοξίας στο σκεπτικό σας. Ο τρόπος που θα εκφραστείτε και θα συζητήσετε θα είναι οικείος και ευθύς, θα μιλήσετε ανοιχτά για τα συναισθήματα σας. Σε θέματα οριστικών ξεκαθαρισμάτων και απαντήσεων σας συμβουλεύω η στάση σας να μην είναι επιφανειακή ή επιπόλαιη, σκεφτείτε πολύ καλά αυτά που θα πείτε.

Κοινωνική θα είναι η στάση σας θα κάνετε νεες γνωριμίες θα μιλήσετε με καινούργια άτομα. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη για τακτοποιήσεις, πρακτικά θα δραστηριοποιηθείτε θα κάνετε άμεσες προτάσεις ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία και τη βιασύνη, δώστε χρόνο στις εξελίξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να γίνετε αγαπητοί, ελκυστικοί, ενδεχομένως και κάπως ρομαντικοί. Διατηρήστε αεράτο το στυλ σας, επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες συμπτώσεις που θα ανοίξουν προοπτική νέας γνωριμίας. Σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε με αυθορμητισμό, αξιοποιήστε τις τυχαίες συναντήσεις που θα προκύψουν. Θα σας δοθεί άνοιγμα για ολοκαίνουργια ερωτική σχέση, θα υπάρξει η δυνατότητα αυτή η γνωριμία να γίνει δεσμός ζωής με μελλοντικές προδιαγραφές.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Δεκτικότητα και συμπόνια θα δείξετε στα πρόσωπα που σας περιβάλουν, θα είστε συγκαταβατικοί και εξωστρεφείς. Θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συζητήσιμοι με έντονη την επιθυμία για συνεννόηση και ισορροπία. Στα οικογενειακά σας, ένας ειρηνικός και συμφιλιωτικός διάλογος θα ισορροπήσει τη σχέση σας με πρόσωπο που μέχρι τώρα η επικοινωνία μεταξύ σας δεν ήταν ιδιαιτέρως ομαλή. Θα είστε εξοπλισμένοι με θετική διάθεση, θα δικαιολογήσετε και θα κατανοήσετε. Πρόταση που θα λάβετε θα έχει θετική εξέλιξη, ανοίγεται νέα επικοινωνιακή δίοδος.

Σε περίπτωση που χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις τα συμπεράσματα και τα πορίσματα σας δε θα πρέπει να είναι βιαστικά. Οι κινήσεις και οι επιλογές σας θα είναι εύστοχες, διορθώνετε λανθασμένες παρελθοντικές πράξεις, τώρα θα είστε σε θέση να καταλάβετε ποιες ενέργειες σας δεν έπρεπε να γίνουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη για συναισθηματική ηρεμία και ψυχική ξεκούραση. Θα προτιμήσετε να ζήσετε θερμές στιγμές με το αγαπημένο σας ταίρι, σήμερα δεν αποκλείεται να ανοίξετε συζήτηση περί οριστικών δεσμεύσεων. Με δική σας πρωτοβουλία θα κάνετε κίνηση επανασύνδεσης, καταφέρνοντας να δώσετε την λύση που απαιτείται. Εσείς που είστε σε ερωτική αναζήτηση, σήμερα θα κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον προσώπου, που θα σας φανεί ιδιαιτέρως γοητευτικό.