1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αστυνομικών

461

H Διεθνής Ένωση Αστυνομικών/Τοπική Διοίκηση Πιερίας την Πέμπτη 23/12 και κατά τις ώρα 16:00’ εως 18:00’ στα PLAYZONE (Ηλία Βενεζη 47, Κατερίνη) διοργανώνει το 1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου μεταξύ Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας με σκοπό τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και της εξασφάλισης τροφίμων και ποτών, τα οποία θα παραδοθούν στον Σύλλογο Πολυτέκνων Πιερίας για την προσφορά των εορταστικών γευμάτων και την στήριξη πολύτεκνων οικογενειών του νομού μας.

Κατόπιν επικοινωνίας με την Πρόεδρο του συλλόγου πολυτέκνων, όπου θα παραδοθούν και όλα τα συγκεντρωθέντα είδη, ενημερωθήκαμε ότι υπάρχει ανάγκη για τρόφιμα μακράς διάρκειας, αλλά κυρίως για είδη υγιεινής (χαρτικά, πάνες, απορρυπαντικά κ.α.).

Παρακαλούμε για την εθελοντική και ενεργή συμμετοχή όλων των μελών μας αλλά και οποιουδήποτε το επιθυμεί, προκειμένου να συμβάλουμε ώστε τις ημέρες των εορτών όλα τα νοικοκυριά να διαθέτουν τα απαραίτητα.

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη μας και σε όλο τον κόσμο Υγεία! Ειρηνικά και Ευτυχισμένα Χριστούγεννα! Και ο καινούργιος Χρόνος να φέρει σε όλους πολλά Χαμόγελα!

Servo per amiceko

Υπηρετώ δια της Φιλίας