Η συκοφαντία και η προβοκάτσια δεν είναι ελευθερία και δημοκρατική ενημέρωση

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ BLOG «ΛΕΥΤΕΡΙΑ»

434

Του Παναγιώτη Σαββίδη,

Οι «εργολάβοι» του αντικομουνισμού και της «αντιΚΚΕδολογίας» στην Πιερία προχώρησαν σε άλλη μια συκοφαντική  ανάρτηση για το ΚΚΕ, ανεβάζοντας αφίσα που έχει καταγγελθεί προ πολλού από οργανώσεις του, σαν αφίσα με προβοκατόρικο περιεχόμενο που δεν απηχεί  τις θέσεις του ΚΚΕ.

Οι «εγκέφαλοι» του blog « ΛΕΥΤΕΡΙΑ»  παίρνοντας με την σειρά τους  την σκυτάλη από άλλους προβοκάτορες αντικομουνιστές όπως έγινε στον Βόλο, αναρτώντας  ψευδεπίγραφη αφίσα που έχει για περιεχόμενο της «ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ».

Η συγκεκριμένη ενέργεια προσπαθεί να δημιουργήσει σύγχυση για τις ξεκάθαρες θέσεις του ΚΚΕ για το θέμα του «Κοροναιού»  και τα εμβόλια.

Προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στην επικοινωνία που έχει αυτό το διάστημα με το λαό, μέσα από σε ένα πλατύ άνοιγμα που κάνει σε όλη την χώρα, συζητώντας την ανάγκη οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα να συμπορευτούν με το ΚΚΕ δίνοντας περιεχόμενο στο σύνθημα  «μονό ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό».

Το ΚΚΕ πρωτοστατεί στην πάλη ενάντια στην διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση που κινείται στην λογική κόστους – οφέλους παίζοντας στα ζάρια την ζωή του λαού.

Το ΚΚΕ είναι ένα ενάντια στην μετατροπή του εμβολίου από ανάγκη και δικαίωμα σε μέσο διαίρεσης και διχόνοιας του λαού που επιχειρεί η κυβέρνηση για να κρύψει την διάλυση του δημόσιου συστήματος υγείας που δεν ενισχύει και δεν θωρακίζει.

Κανένα υγειονομικό μέτρο δεν πάρθηκε τα 2 αυτά χρόνια του «Κοροναιού» παρά μόνο μέτρα τιμωρητέα, κατασταλτικά, εκβιαστικά.

Η επίκληση της «ατομικής ευθύνης» έγινε η πανάκεια για να ενοχοποιηθεί ο λαός που μετράει χιλιάδες νεκρούς από την έναρξη της «Πανδημίας».

Αυτός  πληρώνει το τίμημα από την μέχρι τώρα διαχείριση, με την κυβέρνηση να φτάνει μέχρι σε γελοιότητες (η θνησιμότητα εκτός ΜΕΘ είναι ίδια με εντός ΜΕΘ) για να δικαιολογήσει την αντιλαϊκή – αντιυγειονομική πολιτική της.

Το ΚΚΕ δεν διαχωρίζει τον λαό σε «εμβολιαστές και αντιεμβολιαστές» και ενισχύουν διάφορα παράξενα μορφώματα που παίζουν τον ρολό της «άλλης όψης του νομίσματος».

«Μαζί με τα απόνερα της γέννας δεν πετάμε και το μωρό».

Το εμβόλιο είναι όπλο της επιστήμης και δεν πρέπει να απαξιώνεται όπως γίνεται σήμερα με ευθύνη των κυβερνώντων και των κερδοσκόπων υγείας.

Χρειάζεται να υπάρξει  ολοκληρωμένη και  ουσιαστική εκστρατεία ενημέρωσης ανά Περιφέρεια, νομό, πόλη, χωριά από αρμόδιο επιστημονικό δυναμικό και γιατρούς που θα απαντάνε σε απορίες και εύλογες ανησυχίες που υπάρχουν.

Αντί αυτού η κυβέρνηση επιλεγεί να μετατρέψει ορισμένους γιατρούς και επιστήμονες  σε «μαϊντανούς» της και να προπαγανδίζουν καθημερινά από τηλεοπτικά πάνελ  την ανάλγητη και αντιυγεινομική πολιτική της.

Αυτές τις ξεκάθαρες θέσεις και πολλές άλλες ακόμα επιχείρησε για άλλη μια φορά να προβοκάρει το blog «ΛΕΥΤΕΡΙΑ».

Ο αντικομουνιστικός τους οίστρος είναι τέτοιος που πλέον δύσκολα ξεχωρίζουν την αλήθεια από το ψέμα.

Ας τους ευχηθούμε λοιπόν περαστικά.