Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (14/12)

547

Σήμερα η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Ο Ερμής θα περάσει στο γήινο και πρακτικό ζώδιο του Αιγόκερου και από τη νέα του θέση φέρνει ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη διευθέτηση καθημερινών υποχρεώσεων, καθώς και με την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων που άφησε το προηγούμενο διάστημα. Τώρα οι σκέψεις γίνονται συγκεκριμένες, προσγειωμένες και ρεαλιστικές, κάτι που θα βοηθήσει ουσιαστικά στη διευθέτηση αρκετών ζητημάτων. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Παίρνετε την απόφαση να χειριστείτε και να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο ζήτημα που τις προηγούμενες μέρες είχατε αναβάλει. Στις τρέχουσες υποθέσεις σας αναλαμβάνετε τα ηνία, δε θα αφήσετε εκκρεμότητες να σας αγχώνουν. Στόχος σας θα είναι να ξεκαθαρίσετε τις μπερδεμένες ή αιωρούμενες καταστάσεις, η στάση σας θα είναι αποφασιστική. Ξαναβρίσκετε την ψυχική σας δύναμη, θα είστε σε θέση να κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις, να βάλετε τάξη σε θέματα που απορροφούν τη ζωτικότητα και την ενέργεια σας. Η απόφαση σας να εκφράσετε ανοιχτά τις επιθυμίες σας και να διατυπώσετε τα παράπονα ή τους προβληματισμούς σας θα φέρει άνοιγμα βελτίωσης.

Περάστε σε ανάλογες διεκδικήσεις, κινηθείτε μεθοδικά και συγκρατημένα αποφεύγοντας τις ακρότητες και έντονες ρήξεις. Για εσάς τους απογοητευμένους θα υπάρξει ικανοποιητικό άνοιγμα, αλλάζετε τρόπο σκέψης, αποκτάτε δυναμική δράση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή μέρα θα σας εξοπλίσει με αυτοπεποίθηση. Αν κάποιοι από εσάς είχατε καταθέσει τα όπλα, τώρα θα αποκτήσετε τη διάθεση να περάστε και πάλι στη μάχη της διεκδίκησης. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι θα σημειώσετε επιτυχίες, η γοητεία σας θα είναι σε θέση να μαγνητίσει, προμηνύεται καινούργια γνωριμία. Η ξεκάθαρη στάση που θα κρατήσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα σας προφυλάξει από παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Δείξτε επαγγελματικό ζήλο, μην παραμελήσετε καταστάσεις που πρέπει να διεκπεραιωθούν, περάστε σε οριστικές λύσεις θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για τακτοποιήσεις. Τα γεγονότα θα σας αποδείξουν πως για να βγείτε από την στασιμότητα θα πρέπει να αναλάβετε δημιουργική δράση, όσο αδρανείτε τόσο θα υπάρχουν καθυστερήσεις. Έρχεται προοπτική νέου επαγγελματικού ανοίγματος θα σας δώσω τη συμβουλή να δεχτείτε την πρόταση, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες, στο χέρι σας θα βρίσκεται η προσωπική σας εξέλιξη.

Κάλεσμα θα λάβετε, θα γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα, μιλήστε και εκδηλωθείτε με αυθορμητισμό. Οι νεες γνωριμίες που θα προκύψουν θα είναι ενθαρρυντικές θα μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε υπέρ σας. Αποφύγετε τις αναβολές και τις ακυρώσεις, για να μπορέσετε να βγείτε από καταστάσεις αβεβαιότητας θα πρέπει να κινηθείτε αποφασιστικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, επιθυμία σας θα είναι να καθιερώσετε δίπλα σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε. Θα αναζητήσετε επαφές που να μπορούν να δημιουργήσουν προοπτική σταθερού δεσμού, θερμός και ευγενικός θα είναι ο τρόπος συμπεριφορά σας. Οργανώνεστε και περνάτε σε έναν πιο πρακτικό και άμεσο τρόπο δράσης, προσπάθειες επανασύνδεσης θα κλείσουν με συναισθηματική ικανοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, δε πρόκειται να αδρανήσετε ή να αρκεστείτε σε δεδομένα που πλέον δε σας καλύπτουν. Θα κινηθείτε ορμητικά και αισιόδοξα με στόχο να βελτιώσετε, να ικανοποιηθείτε, και να αποδείξετε πως δεν μπορούν να ασκήσουν επάνω σας αρνητική επιρροή. Ανάγκη σας θα είναι να εκφραστείτε και να συζητήσετε με ειλικρίνεια και όχι με υπεκφυγές ή καμουφλαρισμένες βλέψεις, η διάθεση σας θα είναι τολμηρή και απελευθερωμένη.

Η κίνηση σας να διατυπώσετε μια καινούργια επαγγελματική ιδέα δε θα έχει αποκαρδιωτική εξέλιξη, ενδιαφέρον θα δείξουν τα πρόσωπα στα οποία θα απευθυνθείτε. Σήμερα θα θελήσετε να συναντηθείτε με φίλους και με πρόσωπα που σας κάνουν να αισθάνεστε χαλαρά και οικεία, στις κοινωνικές σας επαφές θα περάσετε ευχάριστα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η ερωτική σας στάση θα είναι συμβιβαστική και ώριμη, στις συναντήσεις σας θα υπάρξουν συναισθηματικές εκμυστηρεύσεις. Θα σας παροτρύνω να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που αγαπάτε, θα ακούσετε αλήθειες που θα σας ανανεώσουν συναισθηματικά και θα ισχυροποιήσουν τη σχέση σας. Για τους ερωτικά ελεύθερους θα υπάρξει προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας με εντυπωσιακό πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αναλύστε τις αποτυχημένες ενέργειες, βρείτε αιτίες, εντοπίστε τις αδυναμίες σας και περάστε σε διορθώσεις. Αξιοποιήστε τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητας σας, βγάλτε στην επιφάνεια τον δυναμισμό σας και τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις. Τα γεγονότα θα δώσουν ώθηση στα επαγγελματικά σας ζητήματα, έρχονται συμβάντα που θα ανοίξουν δίοδο νέων συνεργασιών. Θα λάβετε πρόταση που θα αποτελέσει για εσάς μεγάλη πρόκληση, καλό θα είναι να αρπάξετε την ευκαιρία και να μην την αφήσετε ανεκμετάλλευτη, βάλτε φρένο στις ανασταλτικές θεωρίες.

Σας συμβουλεύω να μην δώσετε έκταση σε αρνητικές αμφιταλαντεύσεις, προμηνύονται θετικές εξελίξεις. Θα έχετε επαφές και συναντήσεις, η διάθεση σας θα είναι κοινωνική, σε επαφή θα ‘ρθείτε με καινούργια πρόσωπα, εκφράστε σκέψεις και ιδέες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη θα σας φέρει αισιόδοξα συμβάντα που θα ενδυναμώσουν τη θέληση σας, θα οχυρώσουν σχέσεις, ανάγκες και θέλω. Θα εμφανιστείτε δυναμικοί, με αποφασιστικότητα θα πλησιάσετε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Σήμερα θα είναι κατάλληλη στιγμή να τερματίσετε ανοιχτά ερωτικά ζητήματα, μιλήστε με ηρεμία και ειλικρίνεια. Η συγκαταβατική στάση με την οποία θα αντιμετωπίσετε το πρώην ταίρι σας θα οδηγήσει σε επανασύνδεση.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Εσείς οι φιλόδοξοι ανασυγκροτηθείτε και πατήστε γερά στο έδαφος, τα γεγονότα σας φέρνουν εξελίξεις και αποτελέσματα που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε την καριέρα σας ένα βήμα πιο μπροστά. Θα γίνουν συνομιλίες και συναντήσεις που θα δημιουργήσουν νέες συνεργασίες, θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για συμφωνίες που δε θα πρέπει να σας βρουν απροετοίμαστους, θα δοθούν μελλοντικές διαστάσεις. Σε κάποια συγκεκριμένα θέματα είναι πολύ πιθανόν να ανταλλάξετε δεσμευτικές υποσχέσεις γι αυτό ο λόγος σας θα πρέπει να είναι σοβαρός, πολύ καλά σκεπτόμενος, και όχι παρορμητικός.

Εσείς που αναζητάτε εργασία η πρόταση που θα σας γίνει θα έχει μελλοντικές προδιαγραφές δεν θα πρόκειται για μια εφήμερη ή περιστασιακή δουλειά. Σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα στις προσωπικές σας σχέσεις φανείτε διαλλακτικοί, αποφύγετε τα εγωιστικά πείσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα κατανόηση και διαίσθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στις ερωτικές σας συζητήσεις θα αποφύγετε τις κόντρες και τους εγωισμούς. Θα κλείσετε με ειρηνικό και δημιουργικό τρόπο ανοιχτές ερωτικές εκκρεμότητες, έρχονται οριστικά ξεκαθαρίσματα ίσως και μόνιμες δεσμεύσεις. Θετική απάντηση που θα λάβετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα σας ανοίξει πορεία για σταθερό μέλλον, θα βρείτε συναισθηματική ασφάλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Κάντε την προσπάθεια να αφήσετε να υπερισχύσει η θετική και δεχτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Στις δύσκολες περιπτώσεις που θα σας δημιουργηθεί άγχος ή εκνευρισμός καλό θα είναι η στάση σας να μην είναι αντιδραστικά πεισματική ή επιθετική. Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, αφήστε διαθέσιμο χρόνο για φιλικές συναντήσεις, συνομιλίες, και διαφόρων ειδών συναναστροφές. Ο εσωτερικός σας κόσμος ίσως να περάσει από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, κάντε την προσπάθεια να ρεγουλάρετε την κυκλοθυμία σας, η διάθεση σας θα αλλάζει όψη και μορφή.

Συμπονετική και προστατευτική στάση θα σας δείξει πρόσωπο από το κοντινό σας περιβάλλον ή από τον οικογενειακό σας κύκλο, ανοίξτε με εμπιστοσύνη την καρδιά σας, φανερώστε τις ανησυχίες σας. Λύση θα βρείτε σε υπόθεση που σας κούρασε ψυχολογικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, στην ερωτική σας ζωή θα θελήσετε να δημιουργήσετε μια νέα τάξη πραγμάτων με στόχο να απαλλαγείτε οριστικά απ’ την παρουσία προσώπων που δεν μπορούν να σας προσφέρουν σιγουριά ή δέσμευση. Θα φανείτε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί και συζητήσιμοι, σταθεροί θα είστε στις επιθυμίες και στις αναζητήσεις σας, παίρνετε απόφαση να αλλάξετε στάση αντιμετώπισης. Καταφθάνουν ριζικές αλλαγές, στηριζόμενες σε προσωπικές σας αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις και διαπραγματεύσεις κινηθείτε ενστικτωδώς βασιζόμενοι στη διαίσθηση σας και θα δείτε πως οι αποφάσεις που θα πάρετε θα αποδειχτούν σωστές και αποτελεσματικές. Ειλικρίνεια και ευθύτητα θα θελήσετε στις συζητήσεις και στις επαφές σας, αναζητήστε την αλήθεια, προσπαθήστε να μην δώσετε έκταση σε αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Σε οικονομικές συμφωνίες φανείτε ιδιαιτέρως προσεκτικοί, σε περίπτωση που θελήσετε να ρισκάρετε κινηθείτε με ορθολογισμό και σύνεση.

Στις δύσκολες περιπτώσεις πολύ καλά θα κάνετε και θα κρατήστε διπλωματική στάση. Εσείς που αναζητάτε εργασία θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε μια θέση με μελλοντική προοπτική, συνεχίστε να στέλνετε βιογραφικά και να κάνετε τις ανάλογες προσπάθειες. Έρχεται ευνοϊκό άνοιγμα που θα τονώσει την αισιοδοξία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η όψη της ημέρας θα σας κάνει συγκαταβατικούς και θερμούς με έντονη τη διάθεση να κατανοήσετε το ταίρι σας και να επικοινωνήσετε μαζί του σε βάθος. Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να προβείτε με σοβαρότητα σε δραστικές κινήσεις, τώρα θα νιώσετε έτοιμοι να περάσετε σε ουσιαστικές προτάσεις. Για τους ελεύθερους θα εμφανιστεί προοπτική νέας γνωριμίας, σας συμβουλεύω να την αξιοποιήσετε όσο καλυτέρα μπορείτε, θα υπάρξει δυνατότητα μακροχρόνιου δεσμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο πως μπορείτε να εξελιχτείτε και να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω. Εσείς που αντιμετωπίζετε τον τελευταίο καιρό δυσκολίες, ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να κινηθείτε κάπως ασυνήθιστα. Ίσως να νιώσετε πως οι συνθήκες σας ωθούν στο να πάρετε ριζικές αποφάσεις.

Σε οικονομικά θέματα σας δίνω τη συμβουλή να εστιάσετε στις επενδυτικές ευκαιρίες, οι κινήσεις και οι επιλογές σας καλό θα είναι να έχουν έναν σχετικό δίχτυ ασφαλείας, προσοχή να μην εκτεθείτε σε επικίνδυνα ρίσκα. Εμπιστευτείτε τις δυνατότητες σας ωστόσο δεν θα πρέπει να υποπέσετε σε υπερβολές σχετικά με την εκτίμηση της προσωπικής σας δύναμης και αντοχής. Η μέρα σας θα έχει ουσιαστικές επαφές επαγγελματικές και προσωπικές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, διαισθητική η αντίληψη σας. Έρχονται θερμές συνομιλίες, μια απρόσμενη συνάντηση θα ανανεώσει την ερωτική σας ζωή, θα φέρει τάξη και ισορροπία στα συναισθήματα σας. Ένα συμβάν θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σας εσάς και πρόσωπο που είχατε παγώσει τον τελευταίο καιρό, έρχονται επανασυνδέσεις, αναθεωρήσεις και γεγονότα που θα γεφυρώσουν διχασμένα αισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ιδιαίτερη σημασία θα δείξετε στην εξέλιξη της επαγγελματικής σας καριέρας και πορείας, διάσταση θα δώσετε στις βλέψεις σας, θα προβείτε σε ενέργειες επέκτασης και κατοχύρωσης. Αυτοπεποίθηση και δυναμισμός θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο δε θα αφήσετε τις ευκαιρίες να φύγουν ανεκμετάλλευτες, επικεντρωμένοι θα είστε στην επίτευξη των στόχων σας. Επιθυμία σας θα είναι να αποδείξετε την αξία σας, κάποιες ενέργειες σας στόχο θα έχουν να ενισχύσουν το επαγγελματικό σας γόητρο.

Σε τυχόν δυσκολίες ή μπερδεμένες καταστάσεις καλό θα είναι να αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα, οι εικασίες σας δε θα πρέπει να βασιστούν σε παλιές αποτυχίες. Όπου χρειάζεται διαλεύκανση δώστε χρόνο στα γεγονότα, φανείτε παρατηρητικοί, οργανώστε τη δράση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή όψη θα λήξει τη συναισθηματική απόσταση ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο της καρδιάς σας. Θα καταφέρετε να λύσετε τις παρεξηγήσεις, να αποκατασταθεί η αλήθεια και να βάλετε μια και καλή τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Μια χαρά θα τα πάτε στις συζητήσεις σας, σωστή θα είναι η διαίσθησή σας. Απελευθερώνεται η καρδιά σας, ανανεώνονται οι ερωτικές σας διαθέσεις, σήμερα θα ‘ρθείτε πολύ κοντά με πρόσωπο που επιθυμείτε ερωτικά εδώ και αρκετό καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Κινηθείτε και μιλήστε με ειλικρίνεια, ψάξτε για τις αιτίες και τις εξηγήσεις που θα λύσουν τους κόμπους. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα σας απασχολήσουν συνεργασίες και διαπραγματεύσεις, προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματική διάθεση. Δυναμική θα είναι η στάση σας, κυνηγήστε την άνοδο και καταξίωση, αν στόχος σας είναι η βελτίωση θα ανοιχτεί η δίοδος που θα σας βοηθήσει να δώσετε ώθηση στις εξελίξεις. Κλείνουν εμπόδια σχετικά με οικονομικά σας ζητήματα καταφθάνουν χρηματικές απολαβές, θετική κατάληξη θα έχουν οι δοσοληψίες σας.

Η επενδυτική ιδέα που θα σας έρθει στο μυαλό θα είναι διορατική και έξυπνη, εφαρμόστε την άφοβα. Εσείς οι απογοητευμένοι που νιώθετε πως αποτύχατε αποβάλλετε τον αρνητισμό, αποκτήστε καινούργιες μελλοντικές βλέψεις, ανανεώστε τα πλάνα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η διάθεσή σας θα είναι ειρηνική, θα σας βοηθήσει να εμπιστευτείτε και να κατανοήσετε το ταίρι σας. Θα προτιμήσετε τις ήσυχες και συμφιλιωτικές συζητήσεις, σε περίπτωση που κάνετε προσπάθειες επανασύνδεσης το αποτέλεσμα θα είναι ραντεβού θερμής κατάληξης. Αν κάποιοι από εσάς βιώνετε εδώ και πολύ καιρό ερωτική στασιμότητα, τώρα η όψη της ημέρας θα καταφέρει να σας κινητοποιήσει. Απρόοπτη συνάντηση θα σας ανοίξει προοπτική σοβαρών ερωτικών εξελίξεων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα θα θελήσετε να συζητήσετε και να μιλήσετε με ειλικρίνεια, ωστόσο προσοχή να μην εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις εξουσιαστικής διάθεσης, αποφύγετε να ‘ρθείτε σε αντιπαλότητα με πρόσωπα που ξέρετε πως δε σας συμφέρει να συγκρουστείτε. Προσπαθήστε η στάση σας να είναι διπλωματική, βρείτε τρόπο να ελιχτείτε. Η κινητικότητα σας θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για διεκπεραιώσεις και διαφόρων ειδών οικονομικές τακτοποιήσεις ωστόσο ίσως να υπάρξουν μικρό εμπόδια.

Ακμαία θα είναι η αισιοδοξία σας, θα προσεγγίσετε και θα διεκδικήσετε με δυναμισμό, αποφύγετε τις εμμονές. Θα υπάρξει ευχάριστο συμβάν που θα σας ανανεώσει, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αναθεωρήσετε, είναι πολύ πιθανόν να γνωριστείτε σε κοινωνικό επίπεδο με άτομα που θα βρείτε μεταξύ σας κοινά χαρακτηριστικά και ενδιαφέροντα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα θελήσετε να εδραιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις να τις στηρίξετε στο αίσθημα της αγάπης, με στόχο την ασφάλεια και την σταθερή διάρκεια. Σε ανοιχτές ερωτικές υποθέσεις θα αναζητήσετε άμεσο αποτέλεσμα, δεν αποκλείεται να πάρετε δεσμευτικές αποφάσεις. Εκφράστε τις επιθυμίες σας, διατυπώστε τις προτάσεις σας, θα βρείτε ανταπόκριση πρακτική αλλά και συναισθηματική. Σε προσωπικό ραντεβού θα ακουστούν λόγια αγάπης, που θα ισορροπήσουν την ψυχολογία σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Δημιουργική θα είναι η διάθεση σας με έντονη τη θέληση για ολοκληρωμένες και ουσιαστικές επαγγελματικές διεκδικήσεις. Σωστή θα είναι η οικονομική διαχείριση που θα εφαρμόσετε, σε συνετά πλαίσια θα κινηθούν τα έξοδα σας, μια συζήτηση σχετικά με μια καινούργια επαγγελματική ιδέα θα αποδειχτεί άνοιγμα αποδοτικό.

Για εσάς που θέλετε να διαφοροποιήσετε ή να αλλάξετε τελείως τα επαγγελματικά σας δεδομένα μια απρόσμενη ευκαιρία θα σας ανοίξει νέους δρόμους, οι εξελίξεις θα στηριχτούν στην ταχύτητα των ενεργειών σας, θα είναι λάθος αν φανείτε αναποφάσιστοι ή αν την τελευταία στιγμή σας καταβάλει το άγχος. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνουν για φιλικές εξόδους, πλησιάστε τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Θετικότητα θα εκπέμπει η στάση σας, θα είστε σε θέση να κερδίσετε εκτίμηση και εμπιστοσύνη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα η διαίσθηση σας θα είναι σωστή και θα κατέχει τον βασικό ρόλο στις πράξεις σας. Οι αποφάσεις και οι κινήσεις σας θα στηρίζονται στο ένστικτο σας και επειδή δεν πρόκειται να σας προδώσει, γι’ αυτό καλά θα κάνετε να το ακολουθήσετε πιστά. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε την αγάπη και τον ερωτισμό σας. Θα σας πλησιάσει πρόσωπο, που θα βρει πρόσφορο έδαφος και θα περάσει σε αποκαλύψεις.