Μαριάνα Τουμασάτου για ανεμβoλίαστους: Πιο πιθανό να μη νοσούν αφού κάνουν τεστ, από εμάς τους εμβoλιασμένους

388

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε στο πλατό του Πρωινού και μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε για τους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός εξέφρασε την άποψή της για την κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και την πρόσβαση των ανεμβολίαστων σε θέατρα με τεστ.

Η Μαριάννα Τουμασάτου δεν θέλει να κάνει εμβόλιο στην κόρη της

Όπως υπογράμμισε η Μαριάννα Τουμασάτου για τον εμβολιασμό «εγώ έχω εμβολιαστεί. Δεν έκανα ακόμα τρίτη δόση. Δεν είναι η ώρα της, αλλά θα την κάνω. Ο Αλέξανδρος (ο σύζυγός της) έχει κάνει το πρώτο εμβόλιο. Εγώ δεν νομίζω ότι θέλουμε να εμβολιαστεί το παιδί. Είναι ένα εμβόλιο που δεν έχει δείξει ακόμα πολλά πράγματα. Δεν θέλω να έχω άποψη για κανένα άλλο παιδί πλην του δικού μου. Δεν είμαι της γνώμης κάνε εμβόλιο ή μη κάνεις εμβόλιο. Είναι μια ευθύνη που οφείλει ο καθένας να πάρει για τον εαυτό του χωρίς να επεμβαίνει κανείς επ’ αυτού».

Η άποψη της Μαριάννας Τουμασάτου για τους ανεμβολίαστους

Όσον αφορά τους ανεμβολίαστους, η Μαριάννα Τουμασάτου επεσήμανε «αν κάνει κάποιος τεστ, έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να μην έχει covid από εμάς τους εμβoλιασμένους», ενώ για την πρόσβαση στο θέατρο, που επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους, συμπλήρωσε «εγώ θεωρώ ότι όποιος θέλει να εμβολιαστεί, να εμβολιαστεί, όποιος δεν θέλει, να μη το κάνει. Απλά μπορεί να φέρνει τα αντίστοιχα διαπιστευτήρια όχι του εμβολίου, αλλά του τεστ που δηλώνει ότι έρχεται όσο το δυνατόν πιο ασφαλής στον επαγγελματικό του χώρο. Στο κάτω-κάτω αν κάνει κάποιος τεστ, έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να μην έχει κοροναϊό από εμάς τους εμβολιασμένους. Θέλει φροντίδα από όλους μας».

Για το χρηματικό ποσό στους νέους, αλλά και το πρόστιμο στους ηλικιωμένου, η Μαριάννα Τουμασάτου εξέφρασε την αντίθεσή της, σημειώνοντας «έχεις κάθε δικαίωμα να μη θέλεις το εμβόλιο. Αυτό το υποχρεωτικό και το τιμωριτικό ούτε εγώ το θέλω. Ή πείσε με να το κάνω ή άσε με να αποφασίσω για το τι θέλω. Απλά μη μου λες να μη το κάνω, δε σου λέω να το κάνεις».