ΚΙΝΑΛ Πιερίας: Ευχαριστήριο

291

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους 2.792 πολίτες της Πιερίας, φίλους και μέλη του  Κινήματος, που προσήλθαν στις εκλογές  ανάδειξης προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής, αλλά και τους 3.585 πολίτες της Πιερίας, φίλους και μέλη του Κινήματος, που προσήλθαν στις εκλογές  την προηγούμενη Κυριακή και μας τίμησαν.

Τα αποτελέσματα λένε ότι η πορεία μας είναι ανοδική και ελπιδοφόρα. ανοίγουμε μια νέα σελίδα με αισιοδοξία, με αυτοπεποίθηση.

Πετύχαμε τον στόχο μας να κινητοποιήσουμε μεγάλο μέρος των προοδευτικών πολιτών. Έτσι διασφαλίζουμε ότι θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε μεγάλη την παράταξή μας. Αναδεικνύουμε την προοδευτική και δημοκρατική μας ταυτότητα και κοιτάμε μπροστά όλοι μαζί, τόσο οι 206.196 χθες όσο και οι 270.706 πολίτες της πρώτης Κυριακής.

Σας  ευχαριστούμε όλους από την καρδιά μας.

Σύντομα θα έχουμε διπλές εθνικές εκλογικές αναμετρήσεις και θέλουμε το Κίνημα Αλλαγής δυνατό, μεγάλο, συμπαγές.

Συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής  Νίκο Ανδρουλάκη και σε όλους τους συντρόφους που δούλεψαν για αυτή τη νίκη. Μια καθαρή εντολή που συνοδεύεται από υψηλές προσδοκίες. Μαζί όλοι να φτιάξουμε ένα Κίνημα δυνατό, ενωμένο, δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του.

Συγχαρητήρια και σε όσους υποστηρίξαν τον Γιώργο Παπανδρέου, καθώς και τους Ανδρέα Λοβέρδο, Παύλο Χρηστίδη, Παύλο Γερουλάνο και Χάρη Καστανίδη για τη συνεισφορά ιδεών, απόψεων, επιχειρημάτων, τα οποία θα είναι όπλα στη φαρέτρα του νέου μας προέδρου.

Συγχαρητήρια στις εφορευτικές επιτροπές που επιτέλεσαν στο ακέραιο την καθήκον τους και έφεραν σε πέρας με απόλυτη επιτυχία το έργο τους.

Κιτιξής Κώνσταντίνος

Γραμματέας ΝΕ Kινήματος Αλλαγής Πιερίας