Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (12/12)

455

Σήμερα το εξάγωνο του Ερμή βρίσκεται στον Τοξότη με το Δία στον Υδροχόο.

Η ημέρα έρχεται με επικοινωνιακή διάθεση κάτι που θα βοηθήσει και  στη διευθέτηση πρακτικών ζητημάτων της καθημερινότητας αλλά και στην επικοινωνία και την επαφή σου με τους άλλους.  Σήμερα αξίζει να αφιερώσεις χρόνο στους φίλους σου και στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ιδιαίτερα  σε αυτά που έχεις να δεις πολύ καιρό. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Υδροχόοι, Ζυγοί και Τοξότες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Επαγγελματική ωριμότητα θα δείξετε στις εργασιακές σας υποθέσεις, έρχονται χρηματικές απολαβές, συναισθηματική ικανοποίηση θα νιώσετε από κριτική που θα σας ασκηθεί. Σήμερα κλείνετε ανοιχτά ζητήματα που σας αγχώνουν, με δυναμισμό αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες. Ενδεχομένως να υπάρξει απρόοπτη πρόταση, εσείς που αναζητάτε εργασία θα πάρετε τα πάνω σας, ανοίγεται δυνατότητα σταθερής εργασίας μελλοντικών προδιαγραφών.

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δημιουργικά βήματα, έρχονται εποικοδομητικά ανοίγματα, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να προχωρήστε και να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας βλέψεις. Η επικοινωνιακή σας διάθεση θα δημιουργήσει έδαφος για ουσιαστικές συζητήσεις, ενεργήσετε με στόχο τα άμεσα ξεκαθαρίσματα, η ανταπόκριση που θα λάβετε δε θα σας απογοητεύσει. Συμφιλιώνεστε εσείς οι τσακωμένοι ή παρεξηγημένοι, δίνετε τέλος στα αρνητικά σχόλια και στις λανθασμένες εντυπώσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, έρχεται θετική κατάληξη σε ερωτική σας συζήτηση, οι χωρισμένοι θα έχετε αποτέλεσμα επανένωσης. Ακαταμάχητη θα είναι η γοητεία σας, το στυλ σας θα καταφέρετε να το προβάλετε μ’ ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό τρόπο, πολύ εύκολα θα προσελκύσετε καινούργια άτομα. Ένα πρόσωπο θα καταφέρει να δημιουργήσει μεταξύ σας κλίμα έλξης, στο τέλος της κουβέντας σας θα ακουστεί θερμή ερωτική πρόταση. Θα υπάρξει αμοιβαίο ερωτικό ενδιαφέρον με απρόβλεπτες διαστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αισιόδοξα συμβάντα θα σας απομακρύνουν από τον πεσιμιστικό τρόπο σκέψης και από την παθητική ή αδιάφορη στάση. Παίρνετε τα πάνω σας, αποκτάτε δυναμικές πεποιθήσεις, οι ιδέες σας θα είναι πρωτοποριακές. Ανανεώνεστε ψυχολογικά,  αναλαμβάνετε άμεση δράση, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να κλείσετε ανοιχτές επαγγελματικές υποθέσεις. Εσείς που από καιρό ψάχνετε για εργασία  ίσως να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας και γενικότερα την επαγγελματική σας κατεύθυνση, το έναυσμα θα δοθεί από ένα συγκεκριμένο άνοιγμα που δε θα είναι στις προβλέψεις σας.

Ένα οικογενειακό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε λαμβάνει τέλος, πατάτε πόδι σε καταπιεστικές συνθήκες ή σε καταστάσεις που σας δημιουργούν περιορισμούς και φραγμούς. Μην αρνηθείτε πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις, βγείτε έξω, αφεθείτε στη ροη των γεγονότων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή μέρα θα δώσει μια δυνατή ώθηση στην ψυχολογία σας, θα σας απαλλάξει από προβληματισμούς, επιθυμία σας θα είναι να κινηθείτε απελευθερωμένα χωρίς αναστολές. Επιμελημένη θα είναι η εξωτερική σας εμφάνιση, η έντονη ερωτική σας διάθεση θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο που οι επαφές σας δεν μείνουν στο απλό φλερτ. Για τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει ευκαιρία σταθερής ερωτικής σχέσης που θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις. Η μέρα σας θα κλείσει με συνάντηση, που θα φέρει ριζικές και ευχάριστες αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δημιουργικές προτάσεις θα ακούσετε, σε επαγγελματικές συζητήσεις θα συμμετέχετε, η υπευθυνότητα και η εργατικότητα σας  θα σας ανοίξουν δίοδο προόδου, δεν αποκλείεται να υπάρξει ενδεχόμενο προαγωγής. Σήμερα  θα δείτε με πιο υπεύθυνο και πιο σοβαρό μάτι κάποιες επαγγελματικές καταστάσεις, επικεντρωθείτε στις συνεργασίες σας. Σε εργασιακές σας υποθέσεις που επείγει η διεκπεραίωση τους θα εμφανιστείτε πρακτικοί και αποδοτικοί. Σε οικονομικά θέματα αγορές ή πωλήσεις δείξτε ενδιαφέρον στα επενδυτικά ενδεχόμενα, προσπαθήστε να σιγουρέψετε την ασφάλεια των χρηματικών ποσών που θα διαθέσετε.

Στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα συμπεριφερθείτε σταθερά και ώριμα κάνοντας τα κοντινά σας άτομα να νιώσουν ασφάλεια, εμπιστοσύνη και συναισθηματική ισορροπία. Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας και η στάση σας, θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τον κύκλος των γνωριμιών σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, καταφθάνει ένα απρόσμενο ερωτικό άνοιγμα, τυχαία συνάντηση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για καινούργια ερωτική γνωριμία. Ένα ευχάριστο και τυχαίο γεγονός θα σας φέρει τετ α τετ με πρόσωπο που η συνομιλία σας θα αποτελέσει ξεκίνημα σχέσης, εσείς οι ερωτικά μόνοι τερματίζετε την μοναχικότητα σας. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση, η θερμή και ερωτική σας στάση θα δώσει τέλος σε τσακωμούς και εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες θα ανοιχτούν, η ανάγκη σας για συντονισμό και ανασυγκρότηση θα σας βοηθήσει να τις αξιοποιήσετε υπέρ σας. Είναι πολύ πιθανόν ένα χρηματικό πόσο που αναμένατε να έρθει στα χέρια σας, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε μια πολύ σοβαρή σας υποχρέωση που βάραινε ως τώρα την ψυχολογία σας. Ευχάριστες συναντήσεις θα έχετε με φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα, η αισιοδοξία που θα νιώσετε θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε συναισθηματικά.

Σε διέγερση θα βρίσκονται οι πνευματικές σας ικανότητες, η διορατικότητα σας θα λύσει τυχόν κόμπους στην επικοινωνία σας. Αυθορμητισμός θα διακρίνει τόσο τα λόγια σας όσο και τις κινήσεις σας, σήμερα θα μιλήσετε ελεύθερα, θα νιώσετε την ανάγκη να φανερώσετε αλήθειες, οι κουβέντες σας θα είναι άμεσες και ειλικρινείς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα ανοιχτείτε συναισθηματικά στο καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, η στάση σας θα είναι πρόσχαρη, αισιοδοξία θα νιώσει το άτομο που θα σας πλησιάσει. Εσείς που θέλετε να πειραματιστείτε ή να προχωρήσετε την ζωή σας αποκομμένοι από τα παλιά, σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να κινηθείτε αποφασιστικά, η μέρα θα είναι ευνοϊκή για δημιουργικά αποτελέσματα.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Θα υπάρξει διαύγεια στη σκέψη σας, σήμερα θα καταφέρετε να διαχειριστείτε επιτυχώς τις δύσκολες καταστάσεις. Στις συζητήσεις σας η στάση σας θα είναι διαλλακτική, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις λεκτικές κόντρες. Θα προκύψουν δυνατά συναισθηματικά γεγονότα που θα ανατρέψουν ανασφάλειες και θα φέρουν ισορροπία στον εσωτερικό σας κόσμο. Η μέρα σας θα είναι κοινωνικά γεμάτη με έντονη δραστηριότητα, θα υπάρξει συνεννόηση στις συζητήσεις σας, δεκτικότητα θα σας χαρακτηρίζει, ένα καινούργιο άτομο θα διευρύνει τον φιλικό σας κύκλο.

Θα εμφανιστείτε ψυχικά γενναιόδωροι, η στάση σας θα είναι δυναμική, θα βοηθήσετε και θα συμπαρασταθείτε. Θερμή θα είναι η συμπεριφορά σας με έντονη τη διάθεση να εκφράσετε την αγάπη σας χωρίς φόβους ή αναστολές. Προστατευτικοί θα είστε με τα μέλη της οικογενείας σας, θα επιτύχετε ισορροπία στις επαφές σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για νέες γνωριμίες, η εμφάνιση σας θα είναι εντυπωσιακή, η στάση σας θα αποπνέει αυτοπεποίθηση, σας προτρέπω να περάσετε ανεπιφύλακτα σε δυναμικές προσεγγίσεις. Κινητοποιηθείτε αποφασιστικά, σήμερα θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την καρδιά του ατόμου που επιθυμείτε. Αλλαγές θα υπάρξουν στην ερωτική σας καθημερινότητα, θα τις προκαλέσει η θέλησή σας να απαλλαγείτε οριστικά από ό,τι σας δημιουργεί στασιμότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Τα συμβάντα θα είναι ενθαρρυντικά θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε με θετική σκέψη. Η στάση σας σήμερα θα είναι διπλωματική, η διάθεση σας ειρηνική, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τυχόν έκρυθμες καταστάσεις. Συνεννόηση θα υπάρξει στις συζητήσεις σας, η μέρα ενδείκνυται για κλείσιμο επαγγελματικών ή οικονομικών συμφωνιών. Συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο επαγγελματικού ενδιαφέροντος θα πάρει θετική έκταση, θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε νέα συνεργασία με εποικοδομητική κατάληξη.

Σε περίπτωση που σας μπερδεύει η στάση ενός συγκεκριμένου προσώπου το άμεσο ξεκαθάρισμα που θα ζητήσετε θα ξεδιαλύνει τις αρνητικές εντυπώσεις, σας συμβουλεύω να μιλήσετε ελεύθερα χωρίς υπεκφυγές. Προμηνύεται οικονομικό άνοιγμα που θα σας φέρει ικανοποίηση, θα μπορέσετε να προβείτε σε αγορές, τακτοποιήστε τους λογαριασμούς και τις οφειλές σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα δε θα λείψουν οι νέες ερωτικές ευκαιρίες, θα υπάρξουν προκλήσεις και ανοίγματα. Σήμερα θα μπείτε στον πειρασμό να ρισκάρετε χωρίς ενδοιασμούς ή συντηρητικές επιφυλάξεις και σας φανερώνω πως θα σας βγει σε καλό. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας, δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Είστε στην χρονική στιγμή που η πειραματική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να αξιοποιήστε τα νέα ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αλλάζει η οπτική σας γωνία, σήμερα ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα υπάρξει στο σκεπτικό σας, δυναμική θα είναι η στάση σας. Η δεκτικότητα που θα σας διακρίνει θα φέρει θετικά αποτελέσματα στον επαγγελματικό σας χώρο. Συλλογικές εργασίες θα έχουν δημιουργικό αποτέλεσμα, τυχόν πρωτοποριακές απόψεις ή τακτικές θα γίνουν αποδεκτές. Με επιτυχία θα κλείσουν οι εργασίες που έχετε αναλάβει, ο επαγγελματισμός σας θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε σας και σε πρόσωπα που χρειάζεστε την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τους.

Η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να γλυτώσετε απ παγίδες, θα βρείτε ουσιαστικές λύσεις σε θέματα που χρήζουν άμεση τακτοποίηση. Συνομιλίες και συναντήσεις θα σας προτρέψουν στο να αλλάξετε στάση ζωής, φεύγουν οι ανασφάλειες για απόρριψη ή αποτυχία, τώρα βάζετε μπρος την υλοποίηση των σχεδίων σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε ερωτικά, θα περάσετε σε προσωπικές αποκαλύψεις, δε θα λείψουν οι στιγμές πάθους και ρομαντισμού. Αυτή τη φορά δε θα θελήσετε να αποφύγετε εξομολογήσεις και εκμυστηρεύσεις, η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ερωτικό ραντεβού. Επειδή δε θα νιώσετε κανένα είδος ερωτικής αναστολής, γι’ αυτό θα ανταποκριθείτε άμεσα στο ερωτικό ενδιαφέρον που θα σας δείξει πρόσωπο, που εδώ και πολύ καιρό προσπαθεί να σας πλησιάσει ερωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ανοίγονται νέες προοπτικές επαγγελματικής και οικονομικής βελτίωσης, σήμερα  μην προσπεράσετε ή αγνοήσετε τις ευκαιρίες. Οι προσπάθειες σας θα έχουν αποτέλεσμα,   σας συμβουλεύω να μην καταθέσετε τα όπλα. Έρχονται έσοδα, θα εισπράξετε χρήματα  ωστόσο θα πρέπει να τα χειριστείτε με μεθοδικότητα και όχι με διάθεση υπερκατανάλωσης, αποφύγετε τις υπερβολικές ή ανούσιες αγορές.  Ενισχυμένη θα είναι η κοινωνικότητα σας, σήμερα θα θελήσετε να βγείτε έξω, να βρεθείτε ανάμεσα σε κόσμο, να συνομιλήσετε και να γνωρίσετε.

Εσείς που ταλαιπωρήστε από κάποιο συγκεκριμένο συναισθηματικό ή οικογενειακό πρόβλημα, ίσως να εμφανίσετε σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμίες, ενδεχομένως να δυσανασχετήσετε με αναμνήσεις που θα σας έρθουν στο νου.  Στις συναντήσεις που θα έχετε προσπαθήστε να κάνετε ειλικρινείς κουβέντες, δείτε τις καταστάσεις με ρεαλισμό, εντοπιστείτε που αυταπατάστε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, έρχονται συναισθηματικές αναστατώσεις, βραδινή ώρα δε θα γλυτώσετε από στιγμές έντονου πάθους. Ελκυστική θα είναι η παρουσία σας, θερμή η στάση σας, θα ανταπεξέλθετε ικανοποιητικώς στα απρόοπτα και ιδιαιτέρως ευχάριστα συμβάντα. Σήμερα θα κυνηγήσετε και θα κατακτήσετε ερωτικό πρόσωπο, που θα σκοπεύει να σταθεροποιηθεί μόνιμα στην ερωτική σας ζωή. Είτε με παλιό πρόσωπο είτε με καινούργιο, προμηνύεται έναρξη μακροχρόνιου δεσμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ευνοούνται οι αλλαγές και οι προσπάθειες, σήμερα ανανεώστε τους επαγγελματικούς σας στόχους, οργανώστε καινούρια σχέδια, κάντε το βήμα να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα που σας δυσανασχετούν. Διορατική θα είναι η σκέψη σας, θα είστε επικοινωνιακοί συνομιλητές, θετική κατάληξη θα έχουν οι επαγγελματικές σας επαφές. Ο αυθορμητισμός σας θα σας οδηγήσει σε πράξεις αποφασιστικές,  σας προτρέπω να δώσετε σημασία και έκταση στην καινούργια επαγγελματική συνεργασία που θα εμφανιστεί.

Κινηθείτε με αμεσότητα, οι συγκυρίες και οι συμπτώσεις θα δουλέψουν υπέρ σας, η συμβουλή μου είναι οι σκοποί και οι βλέψεις σας να πατούν γερά στο έδαφος. Φεύγει εμπόδιο σε ένα οικονομικό σας θέμα, ολοκληρώνεται επιτυχώς μια σύναψη ή μια συμφωνία, ουσιαστικά κλείνει ζήτημα που ήταν ανοιχτό από την προηγούμενη περίοδο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα η ανάγκη σας για δημιουργικό και βάσιμο αποτέλεσμα θα σας οδηγήσει σε νέες αποφάσεις. Η σημερινή όψη θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας, θα είστε σε θέση να διεκδικήσετε ριζικές αλλαγές. Τώρα θα νιώσετε τη σιγουριά πως μπορείτε να προσπεράσετε το παρελθόν και να ξεκινήσετε σχέση με καινούργιο πρόσωπο. Θα σας εντυπωσιάσει άτομο που οι περαιτέρω επαφές σας θα είναι στο χέρι σας αν θα έχουν κατάληξη δεσμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Έρχονται νέα ανοίγματα επικοινωνίας με φίλους, συνεργάτες και οικογενειακά πρόσωπα. Ανανεώνονται τα πλάνα σας, σε διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και συνεργασίες θα πρέπει να αποφύγετε τις βιασύνες.  Αν σκεφτείτε με ορθολογισμό θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις άγχους, από διλλήματα και από τάσεις αναποφασιστικότητας. Καινούργιες ιδέες και νέες σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, επιτυχία θα βρει ένας συγκεκριμένος σας στόχος οργανώστε τις ενέργειες σας.

Με οξυδέρκεια και προνοητικότητα θα πρέπει να διαχειριστείτε τα χρηματικά σας ποσά. Φιλική έξοδο θα ανανεώσει τη διάθεση σας, θα σας αναζωογονήσουν οι ευχάριστες εξελίξεις και τα απρόσμενα γεγονότα. Η μέρα σας θα είναι γεμάτη με συζητήσεις ξεκαθαρίσματος, θα υπάρξουν κοινωνικές συναναστροφές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα πατήσετε φρένο στη στασιμότητα, θα εναντιωθείτε στην πίεση. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα αναστατώσει την καρδιά σας, σήμερα σε εσάς τους ελεύθερους και μόνους θα δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερό ταίρι. Μια απρόοπτη συνάντηση θα ξυπνήσει την ζωτικότητά σας, θα ενισχύσει την παρορμητικότητά σας, θα έχετε το άνοιγμα να ερωτευτείτε και να πολιορκήσετε. Έρχεται ευκαιρία που θα αλλάξει τα δεδομένα σας και θα φέρει καινούργιο νόημα στην ζωή σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Παίρνετε απόφαση να κυνηγήσετε στόχους και επιθυμίες, σήμερα δημιουργικό θα είναι το πείσμα σας, ωστόσο αποφύγετε τις υπερβολές και τις ωραιοποιήσεις. Σήμερα θα επαναπροσδιορίσετε τους οικονομικούς σας σκοπούς καθώς και την επαγγελματική σας τακτική, θα επανεξετάσετε προοπτικές και ενδεχόμενα. Ευρηματική σκέψη και εμφάνιση νέων ιδεών θα είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά σας. Θα είστε ενισχυμένοι με σταθερή θέληση για δράση, η αισιοδοξία που θα νιώσετε θα σας αποτρέψει από τυχόν αναστολές.

Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να προσχωρήσετε στους στόχους σας, τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε προσωπικά. Εσείς οι απογοητευμένοι αποφύγετε τις ανυπόμονες ή σπασμωδικές ενέργειες, δώστε χρόνο στα γεγονότα, το νου σας να μην παρασυρθείτε σε λανθασμένες επιλογές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή όψη θα σας απελευθερώσει ερωτικά και σεξουαλικά, δεν αποκλείεται να εμφανίσετε τάσεις ρομαντισμού, δεκτικοί θα είστε στις προκλήσεις που θα προκύψουν. Σήμερα θα κυνηγήσετε το καινούργιο και το άγνωστο, θα είστε σε θέση να εκδηλωθείτε και να προσεγγίσετε χωρίς ανασφάλειες. Με αφορμή μια καινούργια γνωριμία που θα κάνετε, ενδέχεται να αλλάξετε τις ερωτικές σας βλέψεις ή τοποθετήσεις, τώρα θα εστιάσετε στο χαλαρό και το απελευθερωμένο.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα σε συναλλαγές και οικονομικές δοσοληψίες προσοχή στο ενδεχόμενο της παραπλάνησης. Διάθεση για αλλαγές και νέες δημιουργικές ιδέες θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας βλέψεις,  επιχειρηματικό θα είναι το πνεύμα σας. Θα υπάρξουν ευνοϊκά ανοίγματα για δημιουργικές συνεργασίες και εποικοδομητικές συνομιλίες, προσοχή σε συζητήσεις γύρω από  αγορές και χρηματικά ποσά.

Θα νιώσετε δυνατοί και έτοιμοι να αναλάβετε ευθύνες που η διεκπεραίωση τους θα ενισχύσουν το γόητρο σας, ίσως να σας αναθέσουν πλάνα και προγράμματα. Εσείς που αναζητάτε εργασία ή θέλετε δεύτερη απασχόληση, ανοίγεται προοπτική σταθερής θέσης που θα έχει τη δυνατότητα μελλοντικής εξέλιξης. Οι ευκαιρίες θα είναι άμεσες ωστόσο προσοχή στις βιαστικές εξιδανικεύσεις σκεφτείτε σε ρεαλιστικά πλαίσια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα ενδυναμώνεται η ψυχολογία σας, έρχεται έντονος ερωτισμός στις διαθέσεις σας, θα είστε εμφανίσιμοι και εντυπωσιακοί. Κάποιο πρόσωπο θα ικανοποιηθεί πλήρως από τη θερμή ερωτική σας στάση, θα περάσει σε αποκαλυπτικές εξομολογήσεις που θα σας ικανοποιήσουν συναισθηματικά. Πρόσχαρες συναντήσεις θα φέρουν αισιοδοξία στο τρόπο σκέψης σας και σε συνδυασμό με την αυξημένη ερωτική σας γοητεία, θα καταφέρετε να περάσετε μια πολύ όμορφη και ρομαντική μέρα. Τυχαίο συμβάν θα κλείσει με γεγονός νέας γνωριμίας.