Δούκας και Δούκισσα του Cambridge: Δημοσίευσαν την πιο ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη κάρτα για το 2021

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge αναπολούν το ταξίδι τους στην Ιορδανία

388

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge κυκλοφόρησαν τη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους για το 2021 και είναι πραγματικά υπέροχη!

Ο William και η Kate απεικονίζονται με τα τρία μικρά παιδιά τους, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis σε μια οικογενειακή φωτογραφία που τραβήχτηκε ιδιωτικά νωρίτερα φέτος σε μια οικογενειακή επίσκεψη τους στην Ιορδανία.

Υπενθυμίζουμε ότι η Δούκισσα του Cambridge είναι συναισθηματικά συνδεδεμένη με την Ιορδανία καθώς πέρασε κάποια από τα παιδικά – σχολικά της χρόνια στο Αμάν.

Η λεζάντα στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης των Cambridges έγραφε: “Χαιρόμαστε που μοιραζόμαστε μια νέα εικόνα της οικογένειας, η οποία εμφανίζεται στη φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα“. Σε αντίθεση με τις χριστουγεννιάτικες κάρτες των προηγούμενων ετών, η βασιλική οικογένεια είναι ντυμένη με καλοκαιρινά ρούχα, αλλά όλα τα μέλη εξακολουθούν να είναι απόλυτα εναρμονισμένα μεταξύ τους, όπως συμβαίνει συνήθως για τα οικογενειακά πορτρέτα.

Η Kate Middleton επέλεξε ένα ιδιαίτερα κομψό πράσινο φόρεμα, ενώ ο William τήρησε ένα smart casual look με ένα πουκάμισο πόλο και σορτς. Η φωτογραφία, σε γήινες αποχρώσεις, μπορεί να παραπέμπει σε ένα πιο θερμό κλίμα αλλά είναι απόλυτα ταιριαστή για τα Χριστούγεννα.