Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (11/12)

322

Σήμερα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Η Αφροδίτη θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα και η συνάντησή τους θα φέρει στο προσκήνιο λάθη, πάθη και έντονα συναισθήματα. Τα θέματα που αφορούν τον αισθηματικό αλλά και τον οικονομικό τομέα χρειάζονται ιδιαίτερη διαχείριση και προσεκτικές κινήσεις. Αυτή είναι μία όψη η οποία θα κρατήσει για αρκετές ημέρες, για αυτό η προσοχή θα πρέπει να είναι διαρκείας. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά και ενθαρρυντικά θα στρώσουν έδαφος για αγορές και υλικές ανάγκες, σήμερα θα τις κάνετε τις αγορές σας. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να ακούσετε καινούργια επαγγελματική πρόταση, μην φοβηθείτε να ρισκάρετε. Σας δίνω τη συμβουλή να μην απορρίψετε τα νέα ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα ή την αποτυχία.

Εποικοδομητική και ουσιαστική συζήτηση θα ανοίξετε με προϊστάμενο πρόσωπο, θα φέρει θετική κατάληξη σε ζήτημα που αφόρα τα μηνιαία σας έσοδα, ίσως να δημιουργηθεί προοπτική αύξησης. Λήγει η στασιμότητα και η αναμονή, καταφθάνουν εξελίξεις δυνατών προδιαγραφών που θα περιμένουν τις αποφάσεις σας. Ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, κινηθείτε και διεκδικήστε με σύνεση, αποφύγετε την αδράνεια και τις καθυστερήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή μέρα θα ισορροπήσει τις συναισθηματικές σας αντιθέσεις, η στάση σας θα είναι συγκαταβατική, ίσως και κάπως ρομαντική. Τηλεφώνημα που θα λάβετε από πρόσωπο ερωτικό θα καταλήξει σε συνάντηση. Σήμερα στους ερωτικούς σας διάλογους θα αναζητήσετε την αλήθεια, θα απαιτήσετε ξεκαθαρίσματα και εξηγήσεις, σε περίπτωση χωρισμού θα επανασυνδεθείτε. Ένα πρόσωπο θα κάνει την προσπάθεια να σας φλερτάρει, δείξτε θετική διάθεση, δε θα προκύψει κάτι το αρνητικό ή ενοχλητικό.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ορθολογισμός θα σας διακρίνει, σήμερα θα είστε σε θέση να βάλετε μπροστά τη λογική, δυνατή και σωστή θα είναι η αντίληψη σας. Θα μιλήσετε και θα κινηθείτε ναι μεν με αμεσότητα, ταυτοχρόνως όμως και με διπλωματία. Διορατικότητα και σωστό ένστικτο  θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα θα είστε σε θέση να αντιληφτείτε ποια επιλογή σας συμφέρει και τι πρέπει να αποφύγετε. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα ανοίξουν δρόμο μελλοντικών εξελίξεων, τα αποτελέσματα μακροχρόνια θα είναι κερδοφόρα.

Διευρύνεται ο κοινωνικός σας κύκλος καινούργια πρόσωπα θα γνωρίσετε, θα είστε σε θέση να κερδίσετε τις συμπάθειες. Ένα συγκεκριμένο άτομο θα δείξει εκτίμηση και εμπιστοσύνη στις γνώσεις και στις ικανότητες σας, συμφέρουσα θα είναι η πρόταση που θα σας κάνει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η σχέση σας θα περάσει από κάποια σκαμπανεβάσματα, ενδεχομένως να νιώσετε εκνευρισμό ή απογοήτευση. Θα υπάρξει δυσκολία στην επικοινωνία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ωστόσο η μέρα θα μαλακώσει τις αντιδράσεις σας, θα σας αποτρέψει από καβγάδες. Εσείς οι ερωτικά μόνοι δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνουν, σήμερα μέσα σε φιλικό ή οικείο περιβάλλον θα προκύψει άνοιγμα νέας γνωριμίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Διατηρήστε την αυτοεκτίμηση σας, σήμερα τονώστε την αυτοπεποίθηση σας, οι συνθήκες θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσετε στις οικονομικές σας διεκδικήσεις. Ορθολογισμός θα σας διακρίνει, θα απουσιάζει ο παρορμητικός ενθουσιασμός, η μελετημένη τακτική που θα εφαρμόσετε θα έχει θετικό αποτέλεσμα, να είστε σίγουροι πως δεν πρόκειται να πέσετε έξω στους υπολογισμούς και στους σχεδιασμούς σας.

Στον οικονομικό σας τομέα έρχονται ανοίγματα, οι συμφωνίες σας θα έχουν θετική εξέλιξη, στις προτάσεις που θα κάνετε φροντίστε ο τρόπος σας να είναι ήρεμος και διαλλακτικός, μην κινηθείτε με πεισματική διάθεση. Εσείς που αντιμετωπίζετε προβλήματα ή υπάρχουν χρέη θα καταφέρετε να ορθοποδήσετε, ουσιαστικά θα σας ανοιχτεί η δίοδος που θα σας βοηθήσει να βρείτε την απαιτούμενη λύση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι ίσως να έχετε μια ελαφριά τάση προς την απαισιοδοξία, ωστόσο η σημερινή όψη θα φροντίσει να φέρει γεγονότα που θα σας δραστηριοποιήσουν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ανάγκη να παρατήσετε τις σκέψεις και να περάσετε σε άμεση δράση. Μια συνάντηση θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, ένα πρόσωπο-έκπληξη θα γίνει αιτία για να αλλάξετε στόχους στην ερωτική σας ζωή. Σήμερα δεν αποκλείεται να σημειωθεί νέο ερωτικό ξεκίνημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Τερματίζουν εμπόδια και αδιέξοδες καταστάσεις, σήμερα η εσωτερική σας διάθεση θα σας ενισχύσει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, στοιχεία που θα δώσουν στη σκέψη σας θετικότητα και όχι αρνητισμό. Διλλήματα, προβληματισμοί και αμφιβολίες λαμβάνουν τέλος, αλλάζετε τρόπο σκέψης, τώρα θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις βασιζόμενοι στη λογική, το ένστικτο σας θα είναι σωστό. Διπλωματική στάση θα κρατήσετε στις συνομιλίες σας, στόχος σας θα είναι οι εποικοδομητικές συμφωνίες, οι δημιουργίες συνεργασίες και οι επανασυνδέσεις.

Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις, συμφιλιώνεστε με πρόσωπο του στενού σας κύκλου λύνοντας διαφωνία που σας δυσκόλευε εδώ και πολύ καιρό. Καινούργιο άνοιγμα θα υπάρξει στην εργασία σας θα συνοδεύεται με σταθερά χρηματικά έσοδα. Θετική κατάληξη μιας συνεργασίας σας θα ικανοποιήσει τις οικονομικές σας προσδοκίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα εμφανιστείτε κάπως ευάλωτοι συναισθηματικά, η σχέση σας ενδεχομένως να περάσει από μια μικρή κρίση. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε καχυποψίες και εμμονές, μη γίνετε θύμα αρνητών σκέψεων. Μια πολύ θερμή πρόταση από πρόσωπο που θα κερδίσετε την συμπάθεια του θα έχει ευχάριστες και μόνιμες εξελίξεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι σήμερα θα βρείτε το άτομο που θα κερδίσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα θα τονωθεί η διάθεση σας για προβολή, θα προσπαθήσετε να προβάλετε τις ικανότητες σας, αυτό που θα θελήσετε θα είναι να ξεχωρίσετε και να πείσετε για τις δυνατότητες σας. Τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά,  εσείς που στο προηγούμενο στάδιο είχατε πέσει σε αδράνεια τώρα αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, θα υπάρξει έντονη ζωτικότητα. Εργατική και υπεύθυνη θα είναι η στάση σας, δε θα αναβάλετε, με δυναμισμό θα χειριστείτε τις ανοιχτές υποθέσεις. Χρηματικά ποσά θα έρθουν στα χέρια σας, δεν αποκλείεται να γίνουν και κάποιες ουσιαστικές προγραμματισμένες αγορές.

Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, στις κοινωνικές σας επαφές θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ανοιχτόκαρδη θα είναι η συμπεριφορά σας,  στα αγαπημένα σας πρόσωπα θα δείξετε ενδιαφέρον και προστασία, θα παρέμβετε εκεί που θα είναι απαραίτητη η μεσολάβηση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, αλλαγές θα υπάρξουν στα ερωτικά σας δεδομένα, πίσω από απρόσμενες συναντήσεις θα κρύβονται ευχάριστες εκπλήξεις. Καινούργιο πρόσωπο θα εισχωρήσει στην ερωτική σας ζωή, θα περάσετε σε πράξεις προσέγγισης που θα έχουν επιτυχημένο αποτέλεσμα. Ερωτικό πρόσωπο που προσφάτως έχετε χωρίσει θα σας πλησιάσει με διαθέσεις συμφιλίωσης, θα ταχτοποιηθεί ο λόγος που σας οδήγησε σε χωρισμό. Κρατήστε θετική στάση στις θερμές προτάσεις που θα λάβετε, έρχονται θετικές ανατροπές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Από  αισιοδοξία και εσωτερικό δυναμισμό θα χαρακτηρίζεστε, σήμερα η θετική σας σκέψη  θα απελευθερώσει το πνεύμα σας, αναδιοργανώνετε κινήσεις και μελλοντικά πλάνα. Η αυτοπεποίθηση σας δεν θα σας αφήσει να ανακόψετε τη δράση σας, τολμηρές θα είναι οι ενέργειες σας, θα νιώσετε την ανάγκη να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε.  Στο εργασιακό σας περιβάλλον αν σκέπτεστε να περάσετε σε δυναμικές προτάσεις να το κάνετε, θα βρείτε πρόσφορο έδαφος για τις ιδέες σας ή για τις αλλαγές που ενδεχομένως να θέλετε να προτείνετε.

Μείνετε σταθερά στους στόχους σας, οικονομικούς ή επαγγελματικούς, η μεθοδική επιμονή θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σας. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα συναναστραφείτε και θα διασκεδάσετε, αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να φλερτάρει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και συνομιλίες που θα αναστατώσουν το συναισθηματικό σας κόσμο, ωστόσο θα σας δοθεί η ευκαιρία να μάθετε αλήθειες που θα σας βγάλουν από τις αυταπάτες σας. Τα μαντάτα που θα λάβετε θα είναι θετικά και όχι αρνητικά, προσέξτε να μην παρασυρθείτε από προκαταλήψεις ή αρνητικές αναμνήσεις. Σας συμβουλεύω να μην αναλωθείτε σε ανυπόστατα σενάρια, εστιάστε στην ουσία τόσο των γεγονότων όσο και των αισθημάτων.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα σε ηρεμία θα βρίσκεται η ψυχολογία σας και γενικότερα ο εσωτερικός σας κόσμος. Θα είστε συζητήσιμοι και επικοινωνιακοί με ευχέρεια λόγου και ορθολογική σκέψη. Οι κουβέντες και οι προτάσεις σας θα έχουν σεβαστά και βάσιμα επιχειρήματα, ο τρόπος που θα εκφράσετε τις απόψεις σας θα φέρει άμεση και αποτελεσματική κατάληξη. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξει ειλικρίνεια και σαφήνεια, στοιχεία που θα κλείσουν παρεξηγημένες ή αρνητικές υποθέσεις. Μια ιδέα που θα εκφράσετε στον επαγγελματικό σας χώρο θα αποτελέσει γερή βάση για μελλοντική εξέλιξη.

Σήμερα θα έχετε προτάσεις φίλων για εξόδους, η μέρα σας θα έχει συναντήσεις και τηλεφωνήματα. Η Ανεβασμένη σας διάθεση πρόσχαρη θα κάνει τη στάση σας, θα είστε δεχτικοί και όχι αρνητικοί. Σήμερα θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε σχέσεις και επαφές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, κάποιες αμφιβολίες θα σας βάλουν σε λαβύρινθο σκέψης, αλλά τελικά θα ανακαλύψετε καταστάσεις που θα σας πείσουν πως τίποτα δεν κινείται εναντίον σας. Ειλικρινή λόγια θα τονώσουν την εμπιστοσύνη ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα ξαναβρείτε την ψυχολογική σας ισορροπία. Εσείς οι ερωτικά μόνοι εστιάστε στις καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν, προμηνύεται έναρξη νέας ερωτικής σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Θετικές εξελίξεις θα φέρουν οι επικοινωνιακές σας ικανότητες, σήμερα στις επαγγελματικές σας διεκδικήσεις και συζητήσεις θα καταφέρετε να ασκήσετε την επιρροή που θέλετε, με επιτυχία θα τερματίσουν οι διάλογοι σας. Διαύγεια, κοφτερή αντίληψη και δημιουργικότητα θα είναι τα τρία βασικά στοιχεία σας, οι υποθέσεις σας κλείνουν με κατάληξη που θα σας ικανοποιήσει. Να το εμπιστευτείτε το ενιστικό σας, σωστή θα είναι η διαίσθηση σας, δεν θα πέσει έξω το προαίσθημα σας.

Στον εργασιακό σας χώρο κερδίζετε εκτίμηση και εμπιστοσύνη, έρχονται ευνοϊκές προτάσεις και συνεργασίες, στρώνεται πρόσφορο έδαφος για κερδοφόρες επιλογές. Τονώστε την αυτοπεποίθηση σας και περάστε σε διεκδικήσεις δεν θα βγείτε χαμένοι. Στον κοινωνικό σας τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, εσείς που στηρίζεστε στις δημόσιες σχέσεις θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα κυνηγήσετε την αλήθεια προκειμένου να απεγκλωβιστείτε από τις προσωπικές σας εμμονές. Μέσα στη σχέση σας θα προκαλέσετε έντονες συζητήσεις, θα ακούσετε κουβέντες που θα σας προβληματίσουν, ωστόσο θα καταφέρετε να βγείτε από τις ψευδαισθήσεις σας. Εσείς που είστε σε στάδιο χαλαρής σχέσης θα προσχωρήσετε σε πιο σταθερό επίπεδο, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στην πορεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Θα καταλαγιάσει η διάθεση σας για έντονα ρίσκα, σήμερα στόχος σας θα είναι να βγείτε από την αβεβαιότητα. Ουσιαστικά αυτό που θα θελήσετε θα είναι η σιγουριά και η εξασφάλιση. Στις οικονομικές σας συμφωνίες ή διεκδικήσεις θα τα πάτε πολύ καλά, ωστόσο σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις παθιασμένες ενέργειες, κρατήστε υπό έλεγχο την επιμονή σας. Διορατικότητα και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, αποφύγετε πράξεις εγωκεντρικές για να μην έχετε αποτελέσματα αντίθετα απ αυτά που περιμένετε. Αποκτήστε διαλλακτικότητα, θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις και δημιουργικές συνομιλίες.

Στον οικογενειακό σας τομέα για να αποφύγετε τις ψυχολογικές πιέσεις καλό θα είναι να κινηθείτε με χαλαρότητα, μη παίρνετε τα πάντα τοις μετρητοίς. Δεχτείτε προτάσεις για φιλικές συναναστροφές, φροντίστε για την ηρεμία και την ψυχολογική σας ισορροπία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή όψη θα ενισχύσει τις ερωτικές σας διαθέσεις και επειδή δεν είστε χαρακτήρες που θα αφήσετε ένα ερωτικό ενδεχόμενο να σας φύγει χωρίς προσπάθεια, γι’ αυτό ετοιμαστείτε να πρωταγωνιστήσετε σε μια ξαφνική και έντονη ερωτική υπόθεση. Τα γεγονότα θα είναι απρόοπτα και θα ξεκινήσουν από μια συνάντηση που θα είναι συγκύρια και όχι ραντεβού. Αξιοποιήστε τη γοητεία σας, σας παροτρύνω να κινηθείτε γρήγορα και αποφασιστικά, να θυμάστε πως στη βράση κολλάει το σίδερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Δεν πρέπει να υποκύψετε σε τυχόν απαισιόδοξες διαθέσεις, σήμερα τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά, θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα ήδη κεκτημένα, με ευχέρεια λόγου θα διατυπώσετε τις απόψεις σας. Στις επαγγελματικές σας συνομιλίες θα τα πάτε πολύ καλά, θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για να εφαρμόσετε τις τυχόν πρωτοποριακές σας ιδέες ή μεθόδους. Στην εμφάνιση μια καινούργιας προοπτικής θα επικεντρωθεί το ενδιαφέρον σας, θα  υπάρξει η δυνατότητα να  εξελιχτείτε και να προβάλετε τις επαγγελματικές σας δυνατότητες και γνώσεις.

Βελτιώνεται το κλίμα στις συναδελφικές σας σχέσεις, δεν αποκλείεται να ανοίξουν νεες συνεργασίες. Για εσάς που αναζητάτε εργασία, θα υπάρξουν ανοίγματα που δεν πρέπει να τα αφήσετε αναξιοποίητα, το ενδεχόμενο θα που θα εμφανιστεί θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα είναι μια πολύ καλή μέρα για ξεκίνημα νέας ερωτικής αρχής. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά και για εσάς που θέλετε να επανασυνδεθείτε και για εσάς που επιθυμείτε νέα γνωριμία. Τυχαία συνάντηση θα προκύψει και θα φέρει θερμές εξελίξεις. Φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν και σε περίπτωση που εσείς οι ίδιοι σκοπεύετε να κάνετε κάποια πρόταση, τότε σπεύστε να την εκφράσετε, γιατί θα υπάρξει προσδοκώμενο αποτέλεσμα με πολύ ευχάριστες διαστάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Θα βρείτε την χρυσή οδό στην επικοινωνία σας, σήμερα σκεπτόμενη και οξυδερκής θα είναι η κρίση σας, σε συνδυασμό με τη σταθερότητα στις απόψεις σας θα καταφέρετε να  συνεννοηθείτε. Οι επαγγελματικές σας συζητήσεις θα πορευτούν θετικά, σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις σωστή θα είναι η αντίληψη σας, θα είστε σε θέση να κλείσετε συμφωνίες με συμφέρουσα και εποικοδομητική κατάληξη.

Λύση θα δοθεί σε ένα θέμα που σας δημιουργούσε δισταγμούς ή εμπόδια, ουσιαστικά θα βρείτε την δίοδο που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο ή τον ανασταλτικό τρόπο σκέψης. Φιλική και οικεία διάθεση θα δείξετε στην επικοινωνία σας με τους τρίτους. Σας δίνω τη συμβουλή να εξωτερικεύστε τα συναισθήματα σας, διοχετεύστε τη θετική σας ενέργεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα βγει η ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας, η ανάγκη σας για αλλαγές θα σας κάνει θετικούς στις καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν. Συναισθηματική και ερωτική θα είναι η διάθεσή σας, θα συνομιλήσετε με άτομο που οι επαφές σας θα πάρουν περεταίρω έκταση. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερό ταίρι. Γοητευτικό θα είναι το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σταθερού δεσμού.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα θα κάνετε το βήμα να αναλύσετε και να επεξεργαστείτε, θα ψάξετε αιτίες, προσπαθήστε να εντοπίσετε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες.  Εύκολα θα ενθουσιαστείτε, η σκέψη σας θα είναι θετική, αισιόδοξοι θα φανείτε στα καινούργια επαγγελματικά αλλά και οικονομικά ενδεχόμενα. Ίσως να γίνουν κάπως αόριστες οι διαθέσεις σας, θα αναζητήσετε ελευθερία κινήσεων, θα αντιδράσετε σε περίπτωση που κάποιοι επιχειρήσουν να σας κατευθύνουν. Σε επαγγελματικά θέματα προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στις δουλειές σας, μόνο έτσι θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε ανοιχτές υποθέσεις.

Στις εργασιακές σας δοσοληψίες θα αποφύγετε τις εντάσεις, θα συμπεριφερθείτε με υπομονή και διπλωματία. Σε τυχόν διλλήματα επαγγελματικά ή οικονομικά  εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διαίσθηση σας, διεισδυτική θα είναι η αντίληψη σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, ίσως να ξεφύγει λίγο η καχυποψία σας, προσοχή να μη φανείτε υπερβολικοί στις εκτιμήσεις σας. Ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να ανακαλύψετε κρυμμένες μυστικές καταστάσεις, η διαδικασία αναζήτησης στην οποία θα περάσετε, θα σας ανοίξει τα μάτια. Θα σας φανερωθούν αλήθειες, που θα σας βοηθήσουν να συνεχίσετε τη ζωή σας πάνω σε πιο σταθερές βάσεις.