Συνεχίζονται τα Εσπερινά Κηρύγματα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης

304

Συνεχίζονται, υπό το συντονισμό και την πατρική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου,  τα εσπερινά κηρύγματα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης, μία ακόμη σημαντική ποιμαντική και κατηχητική δράση της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, που έχει πλέον καθιερωθεί.

Οι Εσπερινές Ομιλίες,  οι οποίες πραγματοποιούνται τα τελευταία 30 χρόνια, καλύπτουν κάθε φορά μία ενιαία θεματική ενότητα παρέχοντας  στους ακροατές των ομιλιών αυτών τη δυνατότητα συνεχούς και εμπεριστατωμένης κατάρτισης πάνω σε βασικά θέματα της Ορθόδοξης Πίστης.

Αυτήν την Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021, στις 6μ.μ., στον Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Βαρνάβα (Ι. Ναός κάτωθεν του Καθεδρικού), ο Θεολόγος –Ιεροκήρυκας κ. Μάριος Δομουχτσής  θα ομιλήσει με θέμα: «Πορεία προς τη Βηθλεέμ».

Κατά την εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά  μέτρα κατά της διασποράς του κοροναϊού COVID-19. Τις ομιλίες το χριστεπώνυμο πλήρωμα έχει τη δυνατότητα να τις παρακολουθήσει και διαδικτυακά, μετά το πέρας τους,  μέσα από το επίσημο κανάλι YouΤube της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.