Έλληνας ομογενής σκότωσε την σύντροφό του με σπαθί και ισχυρίστηκε ότι έγινε ληστεία

285

Μέχρι θανάτου μαχαίρωσε την 35χρονη σύντροφό του, Μίντι Σίνγκερ, ο Έλληνας ομογενής στις ΗΠΑ, Πίτερ Οικονόμου.

Όπως μεταδίδει το People, ο 37χρονος ομογενής κατηγορείται για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού και οπλοκατοχή τετάρτου βαθμού για τον θάνατο της Σίνγκερ, σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας του Κουίνς.

Προσοχή, ακολουθούν περιγραφές που ενδέχεται να ενοχλήσουν κάποιους από τους αναγνώστες.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η Σίνγκερ χτυπήθηκε στο κεφάλι με αμβλύ αντικείμενο και μαχαιρώθηκε πολλές φορές γύρω από τον λαιμό και τον κορμό. Το θύμα να δέχθηκε μαχαιριές στα οπίσθιά με ένα σπαθί και στο στήθος με ένα κατσαβίδι.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του Οικονόμου επισκέφτηκε το διαμέρισμά του για να τον ελέγξει, και εκείνος της χτύπησε το κεφάλι στην πόρτα, καλώντας στη συνέχεια το 911, σύμφωνα με πηγές του NYPD που επικαλείται η New York Daily News.
Η αστυνομία λέει ότι ο Οικονόμου επινόησε μια ιστορία, υποστηρίζοντας στον εκπρόσωπο του 911 ότι κακοποιοί που προσποιούνταν στους αστυνομικούς επιχείρησαν να διαρρήξουν το διαμέρισμά του. Η Daily News, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές, αναφέρει ότι ο Οικονόμου είπε στους αστυνομικούς ότι η Σίνγκερ ήταν «στη ντουλάπα».
Ένας γείτονας κατέθεσε ο Οικονόμου πάλεψε με τους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να τον βάλουν μέσα σε αυτοκίνητο και έσπασε ένα παράθυρο.

 

Μια σελίδα GoFundMe έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει στην πληρωμή των εξόδων κηδείας της Σίνγκερ. «Η Μίντι ήταν μια καταπληκτική γυναίκα που έζησε τη ζωή έντονα και αγαπούσε πολύ τους φίλους της», αναφέρει η σελίδα. «Ήταν πραγματική έμπνευση για τον χαρούμενο τρόπο ζωής της, ζώντας κάθε στιγμή», προσθέτει.