Έκρυβε κλεμμένο αυτοκίνητο Λαρισαίου σε συνεργείο στην Πιερία

496

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών και άγνωστου μέχρι στιγμής ατόμου, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος

 

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών και άγνωστου μέχρι στιγμής ατόμου, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, χθες (10-12-2021) το πρωί, μετά από έλεγχο των αστυνομικών σε επιχείρηση-συνεργείο αυτοκινήτων στην Πιερία, ιδιοκτησίας ημεδαπού, στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, βρέθηκε και κατασχέθηκε σε αποθήκη, επιμελώς κρυμμένο, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο είχε αφαιρεθεί πρωινές ώρες της 08-12-2021 από σημείο της πόλης.

Το αφαιρεθέν όχημα είχε μεταφερθεί την ίδια ημέρα, 08-12-2021, στο συνεργείο, από έτερο ημεδαπό δράστη. Το αφαιρεθέν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

Επιπρόσθετα, στον αύλειο χώρο της επιχείρησης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη -2- Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, η προέλευση-ιδιοκτησία των οποίων διερευνάται.