Δήμος Δίου-Ολύμπου: Προσφορά βιβλίων από το ΠΟΚΕΛ στο Δημοτικό Σχολείο Νέων Πόρων

273

Εκατό βιβλία παιδικής λογοτεχνίας προσέφερε το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών του Νομού Λάρισας (ΠΟΚΕΛ) στο Δημοτικό Σχολείο Νέων Πόρων του Δήμου Δίου-Ολύμπου. Η προσφορά των βιβλίων έγινε στο πλαίσιο της σχετικής δράσης του ΠΟΚΕΛ με αποδέκτες σχολεία, φορείς, βιβλιοθήκες και συλλόγους σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας, όπου υπάρχει ειδικό εκπαιδευτικό ενδιαφέρον, ανάγκες ή προβλήματα.

Λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν και τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της πανδημίας, τα βιβλία παραδόθηκαν στη διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Νέων Πόρων κα Μαρία Αθανασίου, παρουσία της προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δήμου Δίου-Ολύμπου κας Σοφίας Ζουρζούρα και της καθηγήτριας αγγλικής φιλολογίας του σχολείου κας Ασημίνας Φαρφάρα-Καρτσιούκα.

Τόσο η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής όσο και η διευθύντρια και η καθηγήτρια του Δημοτικού Σχολείου εκφράζουν θερμές ευχαριστίες προς τους υπευθύνους του Πολιτιστικού Κέντρου Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας για την πολύτιμη αυτή προσφορά που εμπλούτισε σημαντικά τη βιβλιοθήκη του σχολείου.