Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (9/12)

365

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων.

Η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και από τη νέα της θέση θα σε οδηγήσει να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα τα οποία σχετίζονται με αγαπημένα  χόμπι, δημιουργικές δραστηριότητες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για εσένα. Το καλύτερο σενάριο για αυτή την ημέρα είναι να αφιερώσεις χρόνο βλέποντας μία ταινία ή να διαβάσεις ένα βιβλίο, καθώς η Σελήνη από τη νέα της θέση θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αλλάξεις παραστάσεις, να χαλαρώσεις και να ταξιδέψεις έστω και νοητά. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Σκορπιοί, Καρκίνοι και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Εστιάστε σήμερα στα θετικά, βγείτε από τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, βγάλτε από τη σκέψη σας τις δυσοίωνες προβλέψεις και εκδοχές. Κάπως απρόβλεπτη θα είναι η συμπεριφορά σας, γενικότερα η στάση σας ίσως να είναι αναποφάσιστη, δε θα θελήσετε έγνοιες. Μια συγκεκριμένη συζήτηση θα σας επηρεάσει σε βάθος, αλλάζετε σκέψη και στάση, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ανατρεπτικές πράξεις.

Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ζήσετε με ένταση και με ανανεωμένη διάθεση, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή δεσμεύσεις που σας πιέζουν. Αν εκφραστείτε και αποκαλύψετε θα καταφέρετε να λύσετε προβλήματα, θα μπει φως σε σκοτεινά σημεία που σας δημιουργούν αναστολές και αμφιβολίες. Στις προσωπικές σας επαφές προχωρήστε σε κουβέντες συναισθηματικού βάθους, μην αποφύγετε τις εξομολογήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, οι πράξεις σας θα είναι κάπως σπασμωδικές, η σκέψη σας θα αναζητά τρόπους να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις πίεσης, καλό θα είναι να μην προσπαθήσετε να βρείτε διέξοδο σε νευρικά ξεσπάσματα και αντιδραστικές εξάρσεις. Δε θα είναι καλή ιδέα σήμερα να τσακωθείτε με το ταίρι σας. Κατά την διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν ερωτικά γεγονότα που αν τα δείτε με αισιόδοξο μάτι, τότε θα καταφέρετε να ανανεωθείτε ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Καλό θα είναι σήμερα να μην γίνει απόλυτα ασυμβίβαστη η στάση σας, προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις ή εργασιακές συνθήκες. Αν θέλετε να σταθεροποιηθεί η πορεία σας επαγγελματική ή προσωπική κινηθείτε προσγειωμένα, οι τολμηρές και ασυνήθιστες επιλογές ίσως να μην έχουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρξουν εκκρεμότητες που να μπορούν να σας δημιουργήσουν άγχος ή ανασφάλεια.

Η συναισθηματική σας κατάσταση ενδεχομένως να μην είναι ισορροπημένη, καχύποπτες σκέψεις και άστοχα συμπεράσματα θα σας οδηγήσουν σε λάθη που δεν είναι σίγουρο αν θα είστε σε θέση να τα διορθώσετε. Ναι μεν θα έχετε διάθεση για ανανέωση και αναζωογόνηση, ωστόσο η συμπεριφορά σας είναι πολύ πιθανόν να γίνει αλλοπρόσαλλη και αντιφατική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, κάποια απρόοπτα συμβάντα θα σας αναγκαστούν να αποκαλύψετε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο τις ερωτικές σας σκέψεις και διαθέσεις. Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκδηλώσετε αυτό ακριβώς που νιώθετε, σας συμβουλεύω να αφήσετε στην άκρη τις αναστολές, θα υπάρξει άνοιγμα σταθερής ερωτικής σχέσης. Μην απορρίψετε προτάσεις που θα λάβετε από καινούργια πρόσωπα, σήμερα κάποιος θα σας προκαλέσει ξάφνιασμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αναποφασιστικότητα και μπερδεμένες σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα, αν εκνευριστείτε ή πιεστείτε υπάρχει κίνδυνος να χάσετε την αυτοσυγκράτηση και τον ορθολογισμό σας. Εσείς που νιώθετε στρεσαρισμένοι ή κουρασμένοι, για σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε τα επαγγελματικά συμβούλια και την ανταλλαγή ιδεών, ενδεχομένως να κινηθείτε με αρνητισμό. Οι άμεσες ή επείγουσες διεκπεραιώσεις ίσως να σας αγχώσουν, μάλλον δεν θα μπορέσετε να ενεργήσετε μεθοδικά.

Αντιφάσεις και εσωτερικές αντιθέσεις θα υπάρξουν, η αντίληψη σας θα είναι παρασυρόμενη, η στάση σας επηρεασμένη. Μην προχωρήσετε ή μην αποφασίσετε υπό συνθήκες άγχους θα πέσετε σε λάθη και σε μη συμφέρουσες επιλογές. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, εστιάστε στα πρόσωπα που μπορούν να σας αποφορτίσουν και να αναζωογονήσουν τις διαθέσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα ίσως να μην είναι ισορροπημένες οι αντιδράσεις σας, στους διαλόγους με το ταίρι σας θα υπάρξει ένταση. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δείτε τις καταστάσεις με πιο αισιόδοξο μάτι, δε θα πέσετε στην παγίδα της απογοήτευσης. Σε περίπτωση που είστε σε δίλημμα σχετικά με θέμα επανασύνδεσης, καλό θα είναι για σήμερα τουλάχιστον να μην πιέσετε τον εαυτό σας να δώσει τελεσίδικη απάντηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Προσοχή στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που ενδεχομένως να προκύψουν σήμερα, μην αφήσετε ανεξέλεγκτη τη σκέψη σας, το νου σας να μην παγιδευτείτε σε καχυποψίες ή ψευδαισθήσεις. Η χρονική στιγμή δε θα είναι ευνοϊκή για ρίσκα και απότομες αλλαγές, προσοχή στην παρατραβηγμένη αντίδραση. Ίσως να σας πιάσει μια ανασφάλεια γύρω από θέματα μελλοντικής εξέλιξης, καλό θα είναι οι κινήσεις σας να είναι μετρημένες και οι πράξεις σας επιφυλακτικές.

Προσπαθήστε να προστατέψετε τον εαυτό σας, αποφύγετε να εστιάσετε στις αρνητικές εκδοχές, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κρατηθείτε μακριά από επαναλαμβανόμενα λάθη. Διατηρήστε την κοινωνική σας διάθεση, προτιμήστε συζητήσεις περί ανεμών και υδάτων. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, εστιάστε στις ανέμελες συνομιλίες και επαφές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη ενδεχομένως να σας κάνει ευέξαπτους και απόλυτους, καλό θα είναι να μη φορτίσετε τη σκέψη σας με αρνητικές εικασίες. Θα σας παροτρύνω να ανοίξετε στο ταίρι σας την καρδιά σας, γιατί μόνο έτσι θα υπάρξει η ευκαιρία να ακουστούν λόγια και απόψεις που θα μπορούν να σας απεγκλωβίσουν από συναισθηματικές αυταπάτες. Η μέρα θα σας δώσει την ευκαιρία να συναναστραφείτε με ευχάριστα και καινούργια πρόσωπα μέσω διαδικτύου, θερμές συζητήσεις θα ανανεώσουν τις ερωτικές σας διαθέσεις.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Προσπαθήστε να κινηθείτε συνετά και προσγειωμένα, σήμερα ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση, η συμπεριφορά σας ενδεχομένως να γίνει ανυποχώρητη σε κάποια συγκεκριμένα θέματα. Προσοχή στα ρίσκα που θα αναλάβετε, μη βιαστείτε, εξακριβώστε πριν αποφασίσετε. Μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα, σας συμβουλεύω να μην αφήσετε την υπερβολική αυτοπεποίθηση να σας ρίξει σε παγίδες.

Κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανόν να αλλάξετε την κατεύθυνση των επαγγελματικών σας αναζητήσεων, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ασυνήθιστες πράξεις, αποφύγετε τις επιπόλαιες επιλογές. Σήμερα ενδεχομένως να είναι κάπως αντικομφορμιστική η στάση σας, βασική σας επιθυμία θα είναι να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή συνθήκες που περιορίζουν την προσωπική σας εξέλιξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα δε θα είστε συγκρατημένοι, η στάση σας θα είναι ορμητική και αρκετά πεισματική. Δυσκολία που αντιμετωπίζετε μέσα στη σχέση σας, για σήμερα τουλάχιστον δε θα ταχτοποιηθεί, ωστόσο μην πέσετε στην παγίδα της απογοήτευσης ή του άγχους. Η μέρα σας θα κλείσει με απρόοπτη συνάντηση. Ο ερχομός ενός ερωτικού προσώπου από τα παλιά θα κερδίσει την αποκλειστικότητα στη σκέψη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αποφύγετε τον εγωκεντρικό τρόπο σκέψης, σήμερα οι επιθυμίες σας θα πρέπει να είναι συνετές, σας συμβουλεύω να μην εμφανιστείτε ασυγκράτητοι ή αντιδραστικοί. Προσοχή στις βλέψεις και στους στόχους που θα βάλετε, ενδεχομένως να μην είναι προσγειωμένες οι επαγγελματικές και οικονομικές σας επιδιώξεις. Θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, μελετήσετε πολύ καλά τους παράγοντες και τις προοπτικές, οι επιπολαιότητες θα σας στοιχίσουν.

Κοινωνικές θα είναι οι διαθέσεις σας, θα μιλήσετε και θα συζητήσετε με στόχο να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που χρειάζεστε την υποστήριξη τους. Σε οικογενειακά θέματα που απαιτούνται λύσεις άμεση θα είναι η παρέμβαση σας, δεν θα έχει σκοπό να μείνετε με σταυρωμένα χέρια, οι ενέργειες σας θα είναι αποφασιστικές, ωστόσο αποφύγετε την επιμονή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ευχάριστες και απρόοπτες συναντήσεις θα σας φέρει η σημερινή όψη. Θα υπάρξουν συνομιλίες και επαφές που θα φέρουν συμφιλίωση, εσείς οι χωρισμένοι σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε. Ξεκάθαρα λόγια και αποκαλυπτικές εξηγήσεις θα σβήσουν τα κακώς κείμενα, θα δημιουργεί άνοιγμα για σταθερή σχέση. Δεν αποκλείεται να δοθούν μεταξύ σας δεσμευτικές υποσχέσεις, σας δίνω τη συμβουλή να δείξετε ανεπιφύλακτα το ενδιαφέρον σας, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από προκαταλήψεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Διφορούμενες διαθέσεις ίσως να σας κάνουν αναποφάσιστους, άτοποι δισταγμοί ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους, σήμερα δεν αποκλείεται να αναβάλετε και να ακυρώσετε. Προσπαθήστε να αποφύγετε την αδράνεια, δραστηριοποιηθείτε και προχωρήσετε στη διευθέτηση των καθημερινών σας ζητημάτων. Λειτουργήστε πρακτικά και άμεσα, μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν, αποβάλετε το άγχος, κινηθείτε οργανωμένα.

Δείξτε μεγάλη προσοχή στις οικονομικές σας κινήσεις, δεν θα πρέπει να υποκύψετε σε παραπλανητικές αγορές ή σε περιττά έξοδα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις σπατάλες, καλό θα είναι το ενδιαφέρον σας να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις και τους λογαριασμούς που πρέπει να εξοφληθούν. Διαθέστε χρόνο στις οικογενειακές σας υποθέσεις και σχέσεις, μη βγάλετε συμπεράσματα αν πρώτα δεν βεβαιωθείτε, περιορίστε την καχυποψία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα υπάρξει αλλαγή στον τρόπο σκέψης σας, απελευθερώνεστε από τάσεις ηττοπάθειας, τώρα θα αξιοποιήσετε επιτυχώς τις νέες ερωτικές προκλήσεις που θα κάνουν την εμφάνισή τους. Οι ερωτικές εξελίξεις δε θα σας αφήσουν παραπονεμένους. Θερμή συναισθηματική συζήτηση που θα ανοιχτεί μεταξύ σας, θα λύσει τις παρεξηγήσεις, θα ανοιχτεί δίοδος για σταθερή ερωτική σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα προσπαθήστε να διατηρήσετε τις προσωπικές εσωτερικές σας ισορροπίες, καλό θα είναι να διατηρήσετε υπό έλεγχο την κυκλοθυμία και την αντιδραστικότητας, το νου σας στην έκταση που θα πάρει μια διαφωνία ή ένας συναγωνισμός. Προσοχή στις κουβέντες σας, ενδεχομένως στις συζητήσεις σας να ειπωθούν λέξεις ή να δοθούν υποσχέσεις που μετά θα είναι δύσκολο να αναιρεθούν. Οι αντιδράσεις σας ενδεχομένως να είναι κάπως ορμητικές, σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε εγκρατείς, σκεφτείτε με ορθολογισμό.

Προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε σε θέματα οικογενειακά, οι καταστάσεις θα απαιτούν υπομονή, αποστασιοποιηθείτε και δώστε χρόνο στα γεγονότα. Οι κοινωνικές συναναστροφές θα σας βοηθήσουν να βγει στην επιφάνεια η χαλαρή και ανέμελη πλευρά του χαρακτήρα σας

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα μέσα στη σχέση σας καλό θα είναι να μην παρατεντώσετε το σκοινί. Εσείς και το ταίρι σας είστε διαφορετικοί χαρακτήρες, είναι λογικό να έχετε διαφορετική γνώμη, ωστόσο προσπαθήστε να διατηρήσετε κάποια όρια στις αντικρουόμενες απόψεις σας. Όσο για τους ερωτικά μόνους, κρατήστε ακμαία την ερωτική σας διάθεση, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας, καραδοκεί καινούργια ερωτική γνωριμία μέσω διαδικτύου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αντιμέτωποι θα ‘ρθείτε με τις ψυχολογικές σας εναλλαγές, σήμερα ίσως να εμφανιστεί στις διαθέσεις σας άρνηση ή απαισιοδοξία, προσπαθήστε να ρυθμίσετε τις συναισθηματικές σας εξαρτήσεις και ανασφάλειες, εστιάστε στην πραγματικότητα αντιμετωπίζοντας την με ψυχραιμία και ρεαλισμό. Οι αρνητικές σκέψεις ίσως να δώσουν τροφή στις αυταπάτες σας, μη γίνετε θύμα ψευδαισθήσεων, μην αποφασίσετε βασιζόμενοι στις εικάσεις σας και όχι σε όλα όσα πραγματικά συνέβησαν.

Εσείς που αισθάνεστε κουρασμένοι ή ταλαιπωρημένοι αφήστε στην άκρη υποθέσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά, διασκεδάστε, συνομιλήσετε με οικεία σας πρόσωπα, αποκολληθείτε έστω και για λίγο από έγνοιες και προβληματισμούς. Η μέρα ενδείκνυται για κοινωνικές επαφές, προσπαθήστε να ξεδώσετε και να αποφορτιστείτε, ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας τονώνουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ίσως να είναι κάπως απαισιόδοξος ο τρόπος σκέψης σας, θα σας δώσω τη συμβουλή να φανείτε διαλλακτικοί, καλό θα είναι να αποφύγετε πεισματικές απόψεις και εμμονές. Επικεντρωθείτε σε θέματα που μπορούν να σας προσφέρουν ήρεμες και ξέγνοιαστες στιγμές, με το ταίρι σας αποφύγετε τις συζητήσεις για θέματα που σας αγχώνουν. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, μια ανατρεπτική συνομιλία μέσω διαδικτύου θα αλλάξει τα δεδομένα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Κρατήστε τις κυκλοθυμίες και τις εξάρσεις σας σε ισορροπημένο και ελεγχόμενο πλαίσιο,  σήμερα καλό θα είναι να μην ξεφύγουν και δημιουργηθούν ρήξεις, αν παγιδευτείτε στην επιμονή ενδεχομένως να υποπέσετε σε εγωκεντρικές πράξεις. Τολμηρές θα είναι οι ενέργειες σας, νέο τρόπο προσέγγισης θα εφαρμόσετε σε κάποια συγκεκριμένα ζητήματα επαγγελματικά ή προσωπικά, κινηθείτε μεθοδικά. Για να υπάρξει θετική κατάληξη σε μια συγκεκριμένη σας οικονομική κίνηση ή συμφωνία θα πρέπει να είστε σε θέση να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας.

Σκεφτείτε προνοητικά με στόχο την εξασφάλιση και την κατοχύρωση, τα ρίσκα σας θα πρέπει να έχουν ρεαλιστική υπόσταση. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες, φανείτε προσιτοί και φιλικοί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι σήμερα η στάση σας θα είναι οξύθυμη, επαναστατική, ωστόσο οι κινήσεις σας θα είναι σπασμωδικές. Ένα γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα για να συνομιλήσετε με πρώην ερωτικό σας ταίρι. Ένα καινούργιο και ιδιαιτέρως γοητευτικό πρόσωπο μέσω διαδικτύου θα εισβάλει στη σκέψη σας, το αν θα εισχωρήσει και στην ερωτική σας καθημερινότητα θα εξαρτηθεί καθαρά και μόνο από εσάς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Συναισθηματικά θα είστε κάπως φορτισμένοι, σήμερα ίσως οι σκέψεις σας και οι επιθυμίες σας να είναι μπερδεμένες, δεν είναι ανάγκη να βιαστείτε να κινηθείτε ή να αποφασίσετε. Αποφύγετε τις παράτολμες ενέργειες τόσο σε θέματα οικονομικά όσο και σε προσωπικά, η εσωτερική σας αστάθεια ενδέχεται να σας οδηγήσει σε επιλογές για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσετε. Κάντε την προσπάθεια να κρατήσετε υπό τον έλεγχο σας ορμές και αντιδράσεις, αν σκεφτείτε με ορθολογισμό θα καταφέρετε να ισορροπήσετε και να γλυτώσετε από παρορμητικά λάθη.

Με τα οικογενειακά σας πρόσωπα ανοιχτείτε και επικοινωνήστε, σας συμβουλεύω να μην κρατήσετε κλειστή στάση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα συζητήστε το με ωριμότητα και θετική διάθεση. Μην αφήσετε καχύποπτες σκέψεις να βγάλουν τις εικασίες σας εκτός πραγματικότητας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα νιώσετε έντονα την ανάγκη για αποδράσεις, διαφοροποιήσεις και αλλαγές. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ακολουθήσετε καινούργια ερωτική πορεία. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο -μπορεί και μέσω διαδικτύου- θα στοχεύσει στην καρδιά σας με ξεκάθαρες και σοβαρές βλέψεις, δεν αποκλείεται να πρόκειται για άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα προσοχή στις επιλογές σας και κυρίως στον τρόπο που θα αντιδράσετε. Αποφύγετε την πεισματική εναντίωση, προσοχή στον αντίλογο και στις διχογνωμίες κυρίως με πρόσωπα που συσχετίζεστε σε καθημερινή βάση. Ένα συγκεκριμένο άτομο ενδεχομένως να σας προκαλέσει, προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας. Ανάγκη σας θα είναι η προσωπική ελευθερία, θα βγει στην επιφάνεια η ανεξάρτητη πλευρά του χαρακτήρα σας ωστόσο θα πρέπει αν αποφευχθεί η απότομη συμπεριφορά.

Προτιμήστε τις χαλαρές καταστάσεις, για σήμερα τουλάχιστον αποφύγετε τις σοβαρές αποφάσεις και τις δεσμευτικές υποσχέσεις. Εσείς οι εξαντλημένοι ή προβληματισμένοι καλό θα είναι να μην παγιδευτείτε στα εσωτερικά σας συμπλέγματα, ξεκαθαρίστε με το εαυτό σας τι ακριβώς θέλετε, μερικές φορές κάποια θέματα θέλουν απλά τον χρόνο τους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αποτινάξετε πιεστικά δεσμά, ωστόσο η εσωτερική σας πίεση ίσως να σας οδηγήσει σε πράξεις αψυχολόγητες, ενδεχομένως και άστοχες. Σας συμβουλεύω να φανείτε δεκτικοί σε πρόταση που θα σας κάνει πρώην ερωτικό σας ταίρι, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναδομήσετε την παλιά σας σχέση πάνω σε καινούργια βάση.