Αυτοκτόνησε ο μετρ του Νότη Σφακιανάκη

540

Σαν κεραυνός έπεσε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση ότι ο πρώην μετρ του Νότη Σφακιανάκη έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο 59χρονος Σ.Δ. που διέγραψε μία πορεία μέσα στα φώτα και την λάμψη, σε μεγάλες πίστες και υπήρξε επί χρόνια ο στενότερος συνεργάτης του διάσημου καλλιτέχνη, αποφάσισε να γράψει με τραγικό τρόπο το φινάλε της ζωής του.

Ο 59χρονος σύμφωνα με την Espresso ήταν γνωστός σε ευρύ κύκλο αφού εκτός από τον Νότη Σφακιανάκη, είχε συνεργαστεί και με άλλα μεγάλα ονόματα στις πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Τα τελευταία χρόνια ο Σ.Δ. είχε επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ηράκλειο της Κρήτης, όπου το πρωί της Τετάρτης εντοπίστηκε νεκρός στο κλιμακοστάσιο του σπιτιού του.

Δίπλα στο άψυχο σώμα του πρώην μετρ βρισκόταν ένα όπλο με το οποίο είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι.

Μάλιστα είχε αφήσει και ένα σημείωμα προς τους συγγενείς του στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της τραγικής του απόφασης.

Όσοι γνώριζαν τον 59χρονο έχουν να λένε για το πόσο αγαπητός και πρόσχαρος άνθρωπος ήταν. Αυτά που τον λύγισαν ήταν τα οικονομικά προβλήματα καθώς τα τελευταία χρόνια είχε βιώσει την ανεργία και βάδιζε μόνος προς το αδιέξοδο, δεδομένου ότι δεν είχε αποκτήσει οικογένεια.

Η σπαρακτική ανάρτηση του Γιώργου Μουκίδη

Ο Γιώργος Μουκίδης έγραψε ένα σπαρακτικό μήνυμα στον λογαριασμό του στο facebook. “Φταίμε όλοι μας για αυτό που έκανες. Εμείς οπλίσαμε το χέρι σου. Οι δικοί σου άνθρωποι” αναφέρει μεταξύ άλλων.