Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (8/12)

510

Σήμερα το τετράγωνο του Άρη από το Σκορπιό με το Δία στον Υδροχόο.

Η ημέρα θα έχει μία υπερβολή στις κινήσεις, τις αποφάσεις αλλά και τις αντιδράσεις σου καθώς η δυσαρμονική συνάντηση Άρη-Δία θα σε κάνει να σκέφτεσαι και να κινείσαι «ή του ύψους ή του βάθους». Προσπάθησε να αποφύγεις αυτό το σενάριο ιδιαίτερα κατά τη διευθέτηση επαγγελματικών και οικονομικών υποχρεώσεων, μιας και αυτή είναι μία όψη η οποία μπορεί να αυξήσει τα έξοδα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα ίσως να υπάρξει αδυναμία προσαρμογής, μάλλον δε θα το αντέξετε το καθημερινό και το συνηθισμένο, δεν θα οριοθετήσετε διαθέσεις απόδρασης και  απεγκλωβισμού. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, ναι μεν θα υπάρξουν κάποιες συναισθηματικές εναλλαγές ωστόσο θα είστε σε θέση να πλησιάσετε και να προσεγγίσετε.

Φεύγουν οι βαριές σκέψεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα φροντίσετε για τη διασκέδαση σας, σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας μέσω social media. Εσείς οι αμφιταλαντευόμενοι δοκιμάστε να αυτοψυχαναληθείτε θα σας βοηθήσει να βρείτε τη διέξοδο που αναζητάτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, εύστοχη και επιτυχημένη θα είναι η επικοινωνιακή σας τακτική. Ο ειλικρινής διάλογος που θα γίνει μεταξύ σας θα μετατρέψει την απόσταση σε ένωση. Αν κάποιοι από εσάς βιώνετε σχέση καταπίεσης, δεν αποκλείεται να οδηγηθείτε σε απόφαση οριστικού χωρισμού. Η μέρα σας θα κλείσει δίνοντας οριστική κατάληξη σε ερωτικό ζήτημα που εδώ και καιρό σας προβληματίζει.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αυτοί που σας κούρασαν και ταλαιπώρησαν την ψυχολογία σας τώρα θα βρεθούν αντιμέτωποι με την αντίδραση σας, προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα αντιταχτείτε. Ανακτάτε δυνάμεις, την ανανέωση θα αναζητήσετε, ωστόσο προσοχή στις αντιδραστικές πράξεις και στις ενέργειες εκδίκησης. Ίσως να υπάρξουν μικρό εμπόδια στις χρηματικές σας υποθέσεις θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις με υπομονή.

Θα έχετε τη διάθεση για αγορές και κατανάλωση, προσοχή να μην παρασυρθείτε σε οικονομικές σπατάλες, διαχειριστείτε τα χρήματα σας εξοικονομώντας και όχι ξοδεύοντας. Σε τυχόν οικογενειακά προβλήματα  θα πρέπει να οριοθετήσετε την αντιδραστικότητα σας, θα υπάρξει η δυνατότητα να γίνει ξεκαθάρισμα και να σβηστούν τα κακώς κείμενα αρκεί η στάση σας να είναι άμεση και αποφασιστική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, δεκτικοί θα φανείτε στις προτάσεις που θα σας κάνουν, ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από ερωτικό πρόσωπο θα κλείσει τη μέρα σας με προσωπικό ραντεβού. Σήμερα θα υπάρξει ευχάριστη ερωτική έκπληξη, που θα δώσει νέες διαστάσεις στην ερωτική σας πορεία. Εσείς οι ερωτικά μόνοι σε απρόοπτη χρονική στιγμή θα αναστατωθείτε, θα προκύψει συμβάν νέας ερωτικής γνωριμίας. Απελευθερώστε τον αυθορμητισμό και τη γοητεία σας, θα υπάρξουν ερωτικές ανατροπές που θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ενθουσιασμός, ενέργεια και εναντίωση προς το ανιαρό κατεστημένο θα είναι τα βασικά σας στοιχεία, οι αλλαγές που θα επιδιώξετε θα είναι ουσιαστικές, ανατρεπτική θα είναι η στάση σας. Σε περίπτωση που έρθουν χρήματα στο πορτοφόλι σας δείξτε σύνεση στον τρόπο που θα τα διαχειριστείτε, μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα που θα σας παρουσιαστούν. Τα συμβάντα θα φέρουν θετικά ανοίγματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, αυτά που θα ακούσετε θα σας βοηθήσουν να πιστέψετε στον εαυτό σας, όμως προσοχή να μην υπερτιμήσετε τις ικανότητες σας και παγιδευτείτε σε επικίνδυνα ρίσκα.

Θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, ωστόσο μην ξεχάσετε να χαλιναγωγήσετε τον ενθουσιασμό σας για να μην υπάρξει ο κίνδυνος να υποπέσετε σε παρορμητικές ή επιπόλαιες επιλογές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σας συμβουλεύω να προχωρήσετε άφοβα στις ερωτικές κινήσεις που ήδη έχετε σκεφτεί ή σχεδιάσει, εκφραστείτε και προσεγγίστε, όλα θα πάνε μια χαρά. Μέσα στη σχέση σας επιτυχία θα υπάρξει στην επικοινωνία σας, ακόμα και αν εκφραστούν αντιθέσεις ή διχογνωμίες, η δική σας άποψη θα είναι αυτή που θα υπερισχύσει, θα είστε σε θέση να αντιπαραθέσετε έξυπνα επιχειρήματα. Σε ξαφνική, απρόοπτη στιγμή, θα εμφανιστεί ερωτικό πρόσωπο που θα καταφέρει να αλλάξει τη μελλοντική σας πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Εσείς οι δυσαρεστημένοι θα βάλετε φρένο στις καταστάσεις που σας ρίχνουν τη διάθεση. Σχετικά με υποθέσεις που σας αγχώνουν και σας στεναχωρούν θα βρείτε τρόπο να ελιχτείτε και να απεγκλωβιστείτε. Αναζητήστε τη σωστή δίοδο επικοινωνίας συνεχίσετε τις επαφές σας αποφεύγοντας τις έντονες ή αντιδραστικές αντιπαραθέσεις. Στα οικονομικά σας ίσως να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, για την ώρα σας συμβουλεύω να τρενάρετε τις τελεσίδικες αποφάσεις, καλλιεργήστε την υπομονή σας.

Στις επαγγελματικές σας επαφές και σχέσεις συμπεριφερθείτε με ειλικρίνεια και ξεκάθαρους στόχους, στις συνεργασίες σας δε θα υπάρξουν αρνητικές ανατροπές αρκεί να κρατήσετε μια σταθερή γραμμή. Εσείς που θέλετε να ξεφύγετε και να ανανεωθείτε προσπαθήστε να ξεχάσετε τα παλιά, εστιάστε στο τι μπορεί να γίνει για να μπορέσετε να αναζωογονηθείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα υποχωρούν τάσεις ανασφάλειας και απαισιοδοξίας, τώρα θα κυνηγήσετε τον έρωτα, την αίσθηση και την αλλαγή. Ερωτική θα είναι η σημερινή σας μέρα, θα προκύψουν ευχάριστες εκπλήξεις, ανατρεπτικός θα αποδειχτεί ο διάλογος που θα έχετε με πρόσωπο από το παρελθόν. Ένα συγκεκριμένο άτομο, με το στυλ και τα λόγια του θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, θα έχει όλα τα απαιτούμενα προσόντα για να κερδίσει την προσοχή σας.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ανήσυχη και ανατρεπτική θα είναι η διάθεση σας, αποφύγετε τις υπερβολές και τις εγωκεντρικές διαθέσεις. Η δυναμικότητα που θα νιώσετε θα βγάλει στην επιφανεια την ατίθαση πλευρά του χαρακτήρα σας.  Αντίσταση θα προβάλετε, ριζοσπαστικές θα είναι οι ενέργειες σας, θα κινηθείτε με τρόπο διαφορετικό ίσως και κάπως ασυνήθιστο.

Λεκτικά αλλά και πρακτικά θα εναντιωθείτε σε πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να φέρουν εμπόδια στις αποφάσεις σας ή στις απόψεις σας, δεν αποκλείεται σήμερα να κάνετε το τολμηρό βήμα να βγάλετε οριστικά από τη ζωή σας πρόσωπα που δεν ταιριάζουν ούτε στον χαρακτήρα σας ούτε στην προσωπικότητα σας. Κοινωνικοποιηθείτε, μην κρατήσετε κλειστή ή απρόσιτη στάση, προσπαθήστε να συμφιλιώσετε τις εσωτερικές σας αντιθέσεις. Στα οικογενειακά σας πρόσωπα δείξτε συγκατάβαση, αποκτήστε ήρεμη και ειρηνική διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, έρχονται προκλήσεις και ερωτικές προτάσεις. Ενδέχεται να δείτε με αρνητισμό μια πρόταση επανασύνδεσης, ωστόσο τα γεγονότα θα καταφέρουν να σας εκπλήξουν, ίσως και να σας αλλάξουν γνώμη. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, η παρουσία ενός ελκυστικού προσώπου θα ξυπνήσει τις ερωτικές σας διαθέσεις. Μην περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας, κινηθείτε με αυθορμητισμό, θα προκύψει επικοινωνία έντονης και αμοιβαίας έλξης. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να διαγράψετε το παρελθόν, να τερματίσετε την ερωτική σας στασιμότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Θα θελήσετε να αναδείξετε την προσωπικότητα σας, ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, η στάση σας θα είναι δυναμική και άμεση. Αναπτερωμένο θα είναι το ηθικό σας, μια πρόταση θα καταφέρει να σας αναζωογονήσει, διαφοροποιούνται τα αρνητικά δεδομένα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο βελτίωσης, στις επαγγελματικές σας συζητήσεις ευθύτητα και ειλικρίνεια θα υπάρξει στους διαλόγους σας, σε χρηματικές διεκδικήσεις κινηθείτε διπλωματικά.

Ίσως να διαφοροποιήσετε τους στόχους σας, δεν αποκλείεται να ανεβάσετε τον πήχη των διεκδικήσεων σας στοχεύοντας σε περισσότερα χρηματικά κέρδη. Στα οικογενειακά σας θέματα θα έχετε την ανάγκη να περάσετε σε ειλικρινείς διαλόγους, ωστόσο αν επιθυμείτε οριστικό ξεκαθάρισμα καλό θα είναι να μην βγάλετε ανυπόμονη στάση. Θα είστε σε θέση να εστιάσετε στην συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων, δείξτε κατανόηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα αναζητήσετε χαρούμενες και αισιόδοξες καταστάσεις, θα γυρίσετε την πλάτη σε πρόσωπα που σας πιέζουν, θα λήξετε οριστικά ερωτικές υποθέσεις που σας πνίγουν ή σας δυσαρεστούν. Παίρνετε απόφαση να βάλετε ποικιλία στη ζωή σας, ανέμελη και διασκεδαστική θα είναι η στάση σας, η παρουσία σας θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστική. Διατηρήστε την ευχάριστη και αισιόδοξη διάθεση που θα έχετε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Θα εναντιωθείτε σε πιέσεις και καταστάσεις που περιορίζουν την ελευθερία σας, προσπαθήστε να έχετε ισορροπημένο τρόπο σκέψης. Βγαίνει στην επιφάνεια η απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας στρεσάρουν ψυχολογικά ή έχουν εγωκεντρικές απαιτήσεις. Βάζετε στην άκρη καταστάσεις που σας περιορίζουν ή σας οδηγούν σε σπασμωδικές κινήσεις, με δυναμικές ενέργειες θα αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα.

Σε ένα συγκεκριμένο σας θέμα οι προτάσεις σας θα είναι πρωτότυπες, ωστόσο δε θα πρέπει να εκνευριστείτε ή να αποκαρδιωθείτε σε περίπτωση που δεν βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. Φανείτε κοινωνικοί, συζητήστε με τα καινούργια άτομα που θα συναναστραφείτε μέσω social media, αποδεχτείτε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση τις διαφορετικές απόψεις που ενδεχομένως να ακουστούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα υπάρξουν απρόοπτα ερωτικά ανοίγματα, που θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις ερωτικής ρουτίνας. Αν κάποιοι από εσάς έχετε βάλει στόχο να προχωρήσετε με καινούργιο ταίρι στη ζωή σας, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας και μάλιστα με άτομο εύθυμο, πρόσχαρο, και ανοιχτόκαρδο. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, η συνομιλία σας με ένα γοητευτικό πρόσωπο δεν αποκλείεται να κλείσει με πρόταση για ραντεβού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, ναι μεν θα είστε συζητήσιμοι και εκφραστικοί, ωστόσο προσοχή στα καυστικά σας σχόλια, έχετε το νου σας να μην προσβάλετε, αποφύγετε τις ειρωνείες. Στο εργασιακό σας περιβάλλον καλό θα είναι να κινηθείτε προνοητικά, μη πείτε λόγια που θα μπορούν να παρεξηγηθούν ή να ανοίξουν πεδία εντάσεων. Σήμερα επικεντρωθείτε σε επαφές φιλικών και αγαπημένων σας προσώπων, θα λάβετε χρήσιμες συμβουλές, δώστε σημασία στις συζητήσεις που θα έχετε με γονείς και αδέλφια.

Κάντε την προσπάθεια να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, σας συμβουλεύω να απομακρύνετε από τη μνήμη σας αρνητικά συμβάντα, εστιάστε στη θετική όψη των καταστάσεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα ενισχύσει τη μεθοδικότητά σας, θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να δράσετε με τρόπο αποφασιστικό και γρήγορο. Λύση θα βρείτε σε ένα συγκεκριμένο ερωτικό σας πρόβλημα, γεγονός που θα ανεβάσει την ψυχολογία σας, η τακτοποίηση μιας προσωπικής σας υπόθεσης θα φέρει ισορροπία στον εσωτερικό σας κόσμο. Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεσή σας, η δεκτικότητα που θα εκπέμπετε θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας μέσω social media. Σήμερα πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει κίνηση επανασύνδεσης, θα καταφέρει να σας βάλει σε σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα θα θελήσετε να βγείτε από το προκαθορισμένο, θα αναλύσετε τις καταστάσεις, απεγκλωβίζεστε από ασφυκτικά δεδομένα, θα βρείτε τρόπο να ρυθμίσετε τις ανασφάλειες σας. Έρχονται αλλαγές στις προσωπικές και κοινωνικές σας δραστηριότητες, ίσως να αποκτήσετε καινούργια αναζωογονητικά χόμπι. Σε εργασιακά θέματα κάποιες νέες προσπάθειες που θα κάνετε θα βρουν σταδιακά την καρποφορία που επιθυμείτε, έρχονται ευνοϊκά ανοίγματα, τακτοποιείτε τις υποθέσεις σας.

Σχετικά με μια οικονομική σας υπόθεση για την ώρα θα πρέπει να κάνετε υπομονή, αποφύγετε τις σπασμωδικές και ανυπόμονες ενέργειες. Διατυπώστε προτάσεις και ιδέες, φανερώστε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας. Σε θέματα διαφωνιών και εντάσεων βρίσκετε λύσεις, ο τρόπος σας θα είναι διπλωματικός και όχι απόλυτος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα κλείσει οριστικά μια παλιά ιστορία, δεν αποκλείεται να ανοίξει μια ολοκαίνουργια. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε ερωτικές καταστάσεις που χρήζουν αλλαγών, η διάθεσή σας για ξεκαθαρίσματα θα σας ωθήσει σε βαθιές συναισθηματικές συζητήσεις, σήμερα θα καταφέρετε να αλλάξετε τα ερωτικά σας δεδομένα. Ενδεχόμενο νέας γνωριμίας θα σας παρουσιαστεί μέσω social media, η δεκτική σας στάση σε συνδυασμό με τον ευχάριστο αυθορμητισμό σας, θα σας οδηγήσουν σε θερμό αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Καταδεκτική θα είναι η στάση σας, συνεργάσιμοι θα φανείτε στον εργασιακό σας χώρο, θα καταφέρετε να ενσωματωθείτε και να δουλέψετε μεθοδικά με κοινό σκοπό. Καταλαγιάσει η ορμητικότητα σας, εξασθενούν οι επιθετικές ή οι σκληρά μαχόμενες αντιδράσεις σας, δεν θα υπάρξει ανταγωνιστικότητα στις ενέργειες σας. Συναισθηματικός θα είναι ο τρόπος σκέψεις σας, υποχωρεί ο κάθετος ρεαλισμός, θα υπερισχύσει το συναίσθημα στους σκοπούς σας.

Σήμερα δεν αποκλείεται να προβείτε σε προσωπικές εξομολογήσεις, θα είστε σε θέση να μιλήσετε γι αυτό που αισθάνεστε και επιθυμείτε, δεν θα συγκαλύψετε ούτε θα καμουφλάρετε τις βλέψεις και τις προσδοκίες σας. Η κατανόηση που θα δείξετε σε ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο θα εμβαθύνει τους δεσμούς της φιλίας σας, θα ενωθείτε ακόμα περισσότερο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα θελήσετε να περάσετε σε ουσιαστικές ενέργειες, σε πράξεις που να μπορούν να σας βγάλουν από την ερωτική σας μονοτονία. Η στάση σας θα είναι δυναμική και άμεση, ειλικρινείς θα είστε στις συζητήσεις σας. Ξεκάθαρα λόγια που θα γίνουν ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα σας φέρουν συναισθηματικά πιο κοντά. Θα υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις που θα ανοίξουν δρόμο σταθερής ερωτικής σχέσης. Σήμερα θα αποκτήσει ενδιαφέρον η ερωτική σας ζωή, έρχονται απρόοπτες εξελίξεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές θα σας δώσουν άνοιγμα για αλλαγές, θα καταφέρετε να ανανεώσετε τη διάθεση σας. Αξιοποιήστε τα συμβάντα, ωστόσο τα βήματα σας θα πρέπει να είναι προσεκτικά. Αποφύγετε τις έντονες εξάρσεις και τις κτητικές ενέργειες, προσοχή να μην χειροτερέψετε καταστάσεις έκρυθμες και ανισόρροπες. Θα γίνουν συζητήσεις σε σοβαρό επίπεδο, το αποτέλεσμα θα σας ωθήσει στο να πάρετε ριζικές αποφάσεις σχετικά με  θέματα που σας απασχολούν από καιρό.

Κοινωνική θα είναι η μέρα σας, ανάγκη σας θα είναι να χαλαρώσετε. Μια ευχάριστη πρόταση θα σας βοηθήσει να αποφορτιστείτε και να βγείτε από καταστάσεις πίεσης. Ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία σας με φανερή διάθεση για αλλαγές, προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές και τις εξτριμ προτιμήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει την αισιόδοξη και επικοινωνιακή πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα επιλέξετε να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις ανιαρές, ανούσιες ή στενάχωρες, δεν πρόκειται να ασχοληθείτε με κουραστικές ή πιεστικές ερωτικές υποθέσεις. Τολμηρή θα είναι η στάση σας απέναντι σε πρόσωπα που θα γνωρίσετε για πρώτη φορά. Έντονο ερωτισμό θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας, αφήστε ελεύθερη την ερωτική σας αύρα, σήμερα θα έχετε θερμά ερωτικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Δε θα χάσετε την αισιοδοξία σας, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας, θα πιστέψετε στον εαυτό σας, θα είστε σε θέση να εμπιστευτείτε τις ικανότητες σας. Σήμερα θα υπάρξει συμβάν ευχάριστο και ανέλπιστο που θα σας ανοίξει καινούργια δίοδο, σας δίνω τη συμβουλή να την αξιοποιήσετε. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από δεσμευτικές καταστάσεις που τις θεωρείτε ασφυκτικές ή ψυχοφθόρες, πολύ καλά θα κάνετε και θα πράξετε με ανανεωμένο και διαφορετικό τρόπο σκέψης.

Η δυναμικότητα που θα εμφανίσετε σε συνδυασμό με την ανάγκη σας θα ελευθερία επιλογών θα σας βοηθήσει να βάλετε φρένο στις αναστολές και στους δισταγμούς. Θα είστε σε θέση να προχωρήσετε με αποφασιστικότητα προκειμένου να τερματίσετε υποθέσεις που παίζουν με την ψυχολογία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να δραστηριοποιηθείτε, ζωηρή και αρκετά κεφάτη θα είναι η συμπεριφορά σας. Η επιλογή σας να συμμετέχετε σε διαφόρων ειδών συναναστροφές, θα διευρύνει τον ερωτικό σας κύκλο, ανοίγοντας καινούργιους ορίζοντες. Ποικιλία θα υπάρξει στις διαθέσεις σας, η καρδιά σας δε θα μείνει κλειστή, η στάση σας θα είναι αποκαλυπτική. Μια απρόοπτη πρόταση θα αποτελέσει δυνατή ερωτική πρόκληση, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε δυναμικά, θα υπάρξει μελλοντική συνέχεια.