Μόνικα Μπελούτσι: «Θέλω να γεράσω όμορφα»

433

Η πανέμορφη Ιταλίδα σταρ φωτογραφίζεται για το περιοδικό «Sunday Times Style» και εξηγεί τη σχέση της με τον χρόνο, την εξωτερική της εικόνα και το φαγητό

Αναμφίβολα η Μόνικα Μπελούτσι είναι σύμβολο της θηλυκότητας, με τις γυναίκες να εμπνέονται από το στιλ της και τους άνδρες να την ονειρεύονται.

Στα 57 της έτη, η Ιταλίδα ντίβα φωτογραφίζεται για το περιοδικό «Sunday Times Style» και μιλά για τη σχέση της με το χρόνο που κυλά, το σώμα της και το φαγητό.

«Υπάρχουν πλέον πολλές γυναίκες που νιώθουν ελεύθερες να μεγαλώνουν με διαφορετικό τρόπο» υπογράμμισε.

Όσον αφορά τις διατροφικές της συνήθειες, δήλωσε πως απεχθάνεται τις δίαιτες. Αντιθέτως, λατρεύει τα ζυμαρικά και της αρέσει το κρασί. Αποφεύγει τις απαιτητικές προπονήσεις και τα αυστηρά διατροφικά πλάνα, αλλά κάνει συχνά Pilates. Ωστόσο, πριν από κάποια σημαντική δουλειά ή project, γυμνάζεται αρκετά και προσέχει το διατροφολόγιό της.

«Δεν έχω εμμονή. Πάντα ήμουν μία γυναίκα με καμπύλες, ποτέ πολύ αδύνατη, αυτή είναι η φύση μου. Και θέλω να γεράσω όμορφα. Όταν είσαι 50 ή 60, δεν έχεις τις ίδιες ανάγκες με τα 20 σου χρόνια. Αλλάζεις, όπως όταν βλέπεις το μωρό σου να μεγαλώνει, ξέρεις ότι προτεραιότητα είναι εκείνο. Ερχόμαστε δεύτεροι. Αυτό μας δίνει άλλη προοπτική» υποστηρίζει η σπουδαία ηθοποιός.

«Υπάρχουν πολλές διαφορετικές στιγμές στη ζωή. Όταν είσαι πολύ νέος, έχεις αυτό που στη Γαλλία αποκαλούν “la beauté du diable”, την ομορφιά του διαβόλου, που είναι απλώς φυσικό, είναι η ομορφιά της νιότης. Και η ζωή συνεχίζεται. Το σώμα γερνάει και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ταυτόχρονα, είμαστε τυχεροί, γιατί αν γερνάμε, σημαίνει ότι έχουμε μεγάλη ζωή. Καθώς το σώμα γερνάει, η ψυχή μεγαλώνει» σκέφτεται η Ιταλίδα σταρ.

Η Μόνικα Μπελούτσι έχει δύο κόρες, την 17χρονη Ντέβα και την 11χρονη Λεονί, με τον πρώην σύζυγό της Βενσάν Κασέλ, από τον οποίο χώρισε το 2013.

Πρόσφατα την θαυμάσαμε και με κατάξανθα μαλλιά για τις ανάγκες της νέας της ταινίας «Τhe Girl In The Fountain». Μετά τον ρόλο της ως Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο, τον Σεπτέμβριο του 2021, όπου μάγεψε το αθηναϊκό θεατρόφιλο κοινό, τώρα θα ενσαρκώσει μία άλλη γυναίκα που άφησε το στίγμα της στον κινηματογράφο, τη θρυλική Σουηδή Anita Ekberg. Το σίγουρο είναι πως η Μόνικα Μπελούτσι, με το ταλέντο της, το νάζι και το σεξαπίλ της, θα μας σαγηνεύει ξανά και ξανά.