Μαγνησία: Τα αντιεμβολιαστικά sms ιερέα αναστατώνουν τους πιστούς (φωτο)

256

Σε ρεσιτάλ αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας έχει επιδοθεί το τελευταίο διάστημα ένας ιερέας από την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, ο οποίος “βομβαρδίζει” τους πιστούς με μηνύματα συνωμοσιολογικού περιεχομένου. Ο 46χρονος παπάς παραμένει ανεμβολίαστος, ενώ νόσησε από κοροναϊό τόσο ο ίδιος, όσο και όλα τα μέλη της οικογένειάς του!

Το TheNewspaper.gr αποκαλύπτει σήμερα αποκλειστικά μερικά από τα δεκάδες sms που στέλνει καθημερινά στο ποίμνιό του, προκειμένου να τους πείσει οτι με τα εμβόλια “θα αλλάξει το DNA τους”, χαρακτηρίζοντάς τα “χάραγμα”!

Βεβαίως, οι απόψεις αυτές, εκτός από επικίνδυνες, αφού προτρέπει έμμεσα τους πολίτες να μείνουν απροστάτευτοι από την COVID 19, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την επίσημη θέση της Εκκλησίας, όπως αυτή έχει εκφραστεί πολλές φορές από τον ίδιο τον Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο, ο οποίος έκανε άμεσα το εμβόλιο και προέτρεψε τον κόσμο να πράξει το ίδιο.

Ο ιερέας φαίνεται ότι είναι μέλος διαφόρων ομάδων στα κοινωνικά δίκτυα, και από εκεί αντλεί “Ψεκασμένο” περιεχόμενο με ψεύτικες ειδήσεις, προκειμένου να επηρεάσει αδαείς πολίτες.

Δείτε εικόνες: