Αντώνης Ρέμος: Τι απαντά σε όσους τον κατακρίνουν για τις εμφανίσεις σε Μύκονο και Ντουμπάι

246

Κάθε χρόνο η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο είναι το γεγονός του καλοκαιριού για το νησί των ανέμων με τους vip παρευρισκομένους της να έρχονται από όλον τον κόσμο για να εξασφαλίσουν μία θέση.

Άραβες, Ρώσοι μεγιστάνες, Έλληνες celebrity καταφθάνουν στον συναυλιακό χώρο του θερέτρου για να απολαύσουν τον Έλληνα τραγουδιστή. Το ίδιο ισχύει και για Ντουμπάι και η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλοί εκείνοι που σχολιάζουν με επικριτικό τρόπο τις εμφανίσεις που κάνει για πιο υψηλά βαλάντια ο τραγουδιστής.

Η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» συνάντησε τον Αντώνη Ρέμο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και, μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής έδωσε για πρώτη φορά απάντηση στα κακόβουλα σχόλια.

«Τους καλώ να περάσουν κι αυτοί ένα βράδυ μαζί μου και να δουν αυτό που θεωρούν αυτοί ότι είναι ευτελισμός ή ότι είναι κάτι το οποίο δεν συνάδει με την αισθητική τους. Αν μη τι άλλο όμως είμαι ευθύς, κάνω τη δουλειά μου και τραγουδάω με την ίδια ψυχή είτε είναι κάποιος που θα έρθει στη Μύκονο και θα δώσει κάποιες χιλιάδες ευρώ για να κάτσει σε ένα τραπέζι και έρχεται από την Αραβία, από την Τουρκία, το Ισραήλ ή από οπουδήποτε, είτε είναι μια οικογένεια που ήρθαν να ακούσουν τον Ρέμο. Την ίδια ψυχή δίνω και την ίδια αγάπη παίρνω» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος.