Ζώδια: ημερήσιες προβλέψεις (6/12)

460

Σήμερα το εξάγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Η ημέρα έρχεται με ιδιαίτερα δυναμική ενέργεια την οποία αν αξιοποιήσεις προς όφελός σου μπορείς να ξεμπερδεύεις με δουλειές και υποχρεώσεις. Οι «προκλήσεις» ανήκουν στις αγαπημένες αυτής τις όψης, για αυτό σήμερα αν βάλεις στόχο να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταφέρεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο  είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Σκορπιοί.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Θετικές σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα, θα θελήσετε να αναζωογονηθείτε, να ταξιδέψετε, να αποφορτιστείτε. Μια πρόταση που θα λάβετε ή που εσείς θα κάνετε, θα καταφέρει να σας ανανεώσει, θα σας βοηθήσει να αποδράσετε από τα καθέκαστα και να ανιαρά. Ένα γεγονός που θα προκύψει θα έχει θετική κατάληξη, ενδεχομένως να σας φέρει καινούργιο επικοινωνιακό άνοιγμα, ανανεώνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Αυξημένα θα είναι τα έξοδα σας, προσοχή να μην υπερβεί η διάθεση σας για υλικές αγορές, χειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Ανέμελη θα είναι η διάθεση σας και η σκέψη σας ωστόσο μη βιαστείτε και δώσετε πρόχειρες λύσεις σε δύσκολα θέματα που αφορούν επαγγελματικά ή προσωπικά σας ζητήματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, οι αισθήσεις σας θα είναι απελευθερωμένες, έντονη θα είναι η διάθεση σας να προβείτε σε αλλαγές. Μην κάνετε πίσω στις ερωτικές σας διεκδικήσεις, προχωρήστε ελευθέρα και άφοβα τα γεγονότα θα υποστηρίξουν τις νέες σας αποφάσεις. Καταστάσεις που σας έφεραν προβληματισμό και ανησυχία μπαίνουν σε τάξη, βρίσκετε λύσεις και διεξόδους, απεγκλωβίζεστε από παρελθοντικούς ερωτικούς βραχνάδες. Ανταποκριθείτε στο πρόσωπο που με εμφανή τρόπο θα διεκδικήσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Θα αισθανθείτε δυνατοί και ακμαίοι σήμερα, παίρνετε αποφάσεις που στόχο θα έχουν να αλλάξετε και να βελτιώσετε. Με αισιοδοξία θα επεκτείνετε τα επαγγελματικά σας βήματα, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε ωστόσο οι βλέψεις σας θα πρέπει να είναι εφικτές και προσγειωμένες. Διπλωματική θα είναι η στάση σας, στις διαπραγματεύσεις σας θα υπάρξει δίοδος συνεννόησης, τυχόν συμφωνίες θα κλείσουν με εποικοδομητικό αποτέλεσμα.

Σήμερα θα θελήσετε να μιλήσετε με ειλικρίνεια και σαφήνεια, ανοίξτε τολμηρούς διαλόγους, προχωρήστε σε ξεκαθαρίσματα και διευθέτηση ανοιχτών υποθέσεων. Εσείς οι προβληματισμένοι, βγαίνετε από την ανασφάλεια, αφήνετε στην άκρη την αδράνεια, θα είναι σωστή χρονική στιγμή να αναλάβετε τα ηνία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ζωηράδα θα αποκτήσουν οι διαθέσεις σας, ανυποχώρητα και παρορμητικά θα διεκδικήσετε ανεκπλήρωτες σας επιθυμίες. Κάτι μέσα σας θα σας οδηγήσει στο να τολμήσετε να κυνηγήσετε τα όνειρα σας και θα σας βγει σε καλό, η εκδηλωτική σας στάση θα σας φέρουν πολύ κοντά στους στόχους σας. Αυτή τη φορά δεν θα υποκύψετε σε ηττοπάθειες, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να επανασυνδεθείτε ή να αποκτήσετε ένα ολοκαίνουργιο ερωτικό ταίρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα επάνω σε νέα βάση θα ξανά σκεφτείτε προτάσεις ενδεχόμενα και προοπτικές. Ουσιαστικές θα είναι οι ενέργειες σας, αναδομείτε, αναθεωρείτε και επανεκτιμάτε γεγονότα της προηγούμενης περιόδου. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για αλλαγές ανανέωσης καθώς και γι’ αποφάσεις σχετικά με ζητήματα εξέλιξης. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξει ευκαιρία να αποκατασταθούν σχέσεις και επαφές, τώρα θα μπορέσετε να διορθώσετε λάθη, φεύγει ο αρνητισμός και το αντιδραστικό πείσμα.

Οξυδέρκεια και ώριμη αντιμετώπιση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα καταφέρετε να λύσετε θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά. Απρόοπτα γεγονότα θα σας ωθήσουν στο να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, διαφοροποιείτε τους στόχους σας, θα εστιάσετε σε αυτά που έχουν πραγματική αξία και ουσία. Οι επαφές σας θα κλείσουν με δημιουργικό αποτέλεσμα, κινηθείτε αποφασιστικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να ανατρέψετε καταπιεστικές ερωτικές σχέσεις,  θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε από ανιαρές καταστάσεις. Μέσα στη σχέση σας, ναι μεν θα δείξτε κατανόηση στο ταίρι σας, ωστόσο θα θέστε τους όρους σας, θα ξεκαθαρίσετε αισθήματα, θα περάστε σε άμεσες διεκδικήσεις. Σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξει διπλό ερωτικό ενδεχόμενο. Από την μια ένα πρόσωπο από τα παλιά, από την άλλη μια ολοκαίνουργια ερωτική γνωριμία μέσω social media, προσοχή στα συναισθηματικά διλλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα βγαίνετε από τις αρνητικές σκέψεις, ναι μεν θα είναι ρεαλιστικό το σκεπτικό σας ωστόσο θα είστε σε θέση να φιλοσοφήσετε τις καταστάσεις. Η διάθεση σας δε θα είναι αρνητική, σε επαγγελματικά θέματα η παρορμητικότητα σας θα σας ωθήσει σε ενέργειες δυναμικές, δε θα παγιδευτείτε στην αδράνεια. Οι συζητήσεις σας θα είναι εποικοδομητικές, ενδεχομένως να καταφέρετε να στρώσετε έδαφος για μελλοντικές συνεργασίες. Θα φανείτε συζητήσιμοι και αναλυτικοί, ωστόσο στα λόγια σας καλό θα είναι να υπάρχει αυτοσυγκράτηση προσοχή στις αυθόρμητες κουβέντες.

Σε οικονομικά θέματα αποφύγετε τις χρηματικές σπατάλες, επικεντρωθείτε στα επενδυτικά ενδεχόμενα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διαφόρων ειδών διεκδικήσεις, όσοι απ’ εσάς περιμένετε απαντήσεις ή νέες ευκαιρίες καταφθάνουν εξελίξεις που θα σας ικανοποιήσουν. Σε θέματα αποφάσεων στηριχτείτε στα γεγονότα και όχι στις προσωπικές σας εικασίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα πάρετε την απόφαση να βάλετε τέλος στο παρελθόν, στόχος σας θα είναι να ξεχάσετε παλιές πικρές στιγμές και ανεκπλήρωτους έρωτες. Περνάτε σε αναζήτηση νέων ερωτικών περιπετειών, θα έχετε την ευκαιρία να μηδενίσετε και να ξαναρχίσετε πάλι από την αρχή. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο μέσω social media, καλοδεχτείτε τις ερωτικές προκλήσεις που θα υπάρξουν!

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα χαλαρή θα είναι η στάση σας, θα αποφύγετε να δώσετε σημασία σε καταστάσεις που προκαλούν εντάσεις ή ρήξεις, από την πλευρά σας δε θα υπάρξει διάθεση για αντιπαλότητες, θα καταφέρετε να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας. Επικεντρωμένοι θα είστε στα άμεσα ζητήματα που χρήζουν πρακτική δράση. Επιχειρείστε να δώσετε νέα πνοή στην καθημερινότητα σας, ασχοληθείτε με καινούργια ενδιαφέροντα, πολύ καλά θα κάνετε και θα δώσετε μεγάλη σημασία στην κοινωνική σας εικόνα.

Νέες γνωριμίες -μέσω social media- θα κάνουν την εμφάνιση τους, σας δίνω τη συμβουλή να δείξετε ενδιαφέρον στα καινούργια άτομα που θα σας συστήσουν, θα συνομιλήσετε με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, Εσείς που θέλετε να αλλάξετε τα δεδομένα σας θα έχετε την ευκαιρία που αναζητάτε, κινηθείτε με αμεσότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, όρεξη για αλλαγές και ανατροπές θα σας φέρει η όψη της ημέρας. Η μέρα σας θα  είναι γεμάτη με συναντήσεις και διαφόρων ειδών συζητήσεις. Θα αποφύγετε οποιαδήποτε κατάσταση σας προκαλεί ανία, θα έχετε έντονη τη διάθεση να ανανεωθείτε ερωτικά. Σε βραδινό ραντεβού θα σας δοθεί η ευκαιρία να απελευθερώσετε το ερωτικό σας πάθος, δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε και κάπως ρομαντικοί. Διατηρήστε ακμαίο τον ερωτισμό σας, έρχονται δυνατές στιγμές έλξης, σήμερα θα απελευθερωθείτε και θα ερωτευτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα ευνοϊκές θα είναι οι επικοινωνιακές συνθήκες, τα λόγια που θα ακούσετε θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα ανανεωθούν οι διαθέσεις σας, έρχονται ανοίγματα επαγγελματικά, οι διάλογοι σας θα είναι εποικοδομητικοί. Σήμερα θα λάβετε απρόσμενη πρόταση που θα δώσει νέα ώθηση στη δράση σας, θα είναι σωστή η επιλογή σας να την δεχτείτε με αμεσότητα χωρίς χρονοτριβές. Σε περίπτωση που περιμένετε κάποιο σημαντικό τηλεφώνημα θα το λάβετε, τα μαντάτα θα είναι ευχάριστα.

Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να μην είστε σε θέση να αποφύγετε τα διλλήματα, ενδεχομένως να νιώσετε αναποφάσιστοι. Τα προβλήματα και τις δυσκολίες χειριστείτε τα με μεθοδική υπομονή και αυτοσυγκράτηση, μη το βάλετε κάτω με το πρώτο εμπόδιο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε ελεύθερα, θα αναλάβετε πρωτοβουλίες, μάχιμες θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις. Σήμερα δεν αποκλείεται αποφασίσετε να πλησιάσετε πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό διατηρείτε στο ερωτικό σας στόχαστρο.. Ανταποκριθείτε στις περιστάσεις με αυθορμητισμό, δεν υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείτε. Σε περίπτωση που εμφανιστούν ενδοιασμοί ακολουθήστε τη διαίσθηση σας θα σας βγει σε καλό.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα φεύγει η διστακτικότητα και ο αρνητισμός σε θέματα αλλαγών, τώρα θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε και να πειραματιστείτε. Ο ενθουσιασμός παίρνει τη θέση της επιφύλαξης και της καχυποψίας, απελευθερώνετε τη δράση σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα δώσετε ώθηση στα γεγονότα. Εκδηλωτική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα μιλήσετε ευθέως, θα εμφανιστείτε αποκαλυπτικοί και αυθόρμητοι στις προσεγγίσεις σας.

Στις συζητήσεις σας θα είστε ξεκάθαροι, σαφήνεια θα έχουν τα λόγια σας, σε θέματα διαφωνιών δεν θα έχετε τη διάθεση να κοντραριστείτε. Εσείς οι απογοητευμένοι θα έχετε δυνατότητα νέας αρχής, θα λάβετε πληροφορίες που θα φέρουν αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς, συγκαταβατικός θα γίνει ο τρόπος σκέψης σας. Δεκτική θα είναι η στάση σας, σήμερα σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα φανείτε αισιόδοξοι, επικοινωνιακοί και δραστήριοι, ωστόσο προσοχή να μην αφεθείτε ανεξέλεγκτα στις ονειροπολήσεις σας. Σήμερα θα αναζητήσετε συναισθηματική διέξοδο, καλό θα είναι να βάλετε όρια στη φαντασία σας. Βραδινή ώρα θα προκύψει ξαφνικό και ευχάριστο ερωτικό γεγονός που θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τα ερωτικά σας δεδομένα, ίσως να επρόκειτο για επανασύνδεση με πρώην ερωτικό σας ταίρι. Δεχτικοί θα είστε στα καινούργια πρόσωπα μέσω social media, θα δημιουργηθούν νέες συνθήκες στην ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η εσωτερική σας ανανέωση δε θα σας αφήσει να σκεφτείτε αρνητικά ή απαισιόδοξα, σήμερα θα αφήσετε τον εαυτό σας να ενθουσιαστεί. Έρχονται απρόοπτα γεγονότα που θα αναζωογονήσουν επιθυμίες, βλέψεις, και στόχους. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, κοινωνική και δοτική θα είναι η στάση σας, θελκτικοί θα είστε στο φιλικό σας περιβάλλον, σε κοινωνικό επίπεδο θα κερδίσετε τις συμπάθειες, διευρύνονται οι γνωριμίες σας.

Απρόοπτη γνωριμία θα ανοίξει νέο ορίζοντα στον επαγγελματικό σας τομέα, η πρόταση που θα ακούσετε θα δημιουργήσει νέες προοπτικές. Ένα οικονομικό ζήτημα που σας ταλαιπωρεί αρχίσει να γίνεται πλέον διαχειρίσιμο, θα δοθεί λύση, θα σας βοηθήσει ο διακανονισμός που θα προκύψει. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, θα είναι σωστή η επιλογή σας να αποφύγετε τις καχύποπτες σκέψεις και θεωρίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας θα σας κάνει συναισθηματικούς, διορατικούς και οξυδερκείς. Θα έχετε το ταλέντο να διεισδύσετε στη σκέψη και στην ψυχολογία του προσώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Σήμερα θα υπάρξουν απρόσμενες εξομολογήσεις, πρόσωπο με ερωτικές βλέψεις για εσάς θα περάσει σε αποκαλύψεις που θα σας εκπλήξουν. Για τους χωρισμένους ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Σε περίπτωση που αγχωθείτε ή προβληματιστείτε, σας συμβουλεύω να αποβάλετε τις ανασφάλειες, δεν θα υπάρξει καμία απογοητευτική κατάληξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα ενθουσιώδης, ανέμελη και απελευθερωμένη θα είναι η διάθεση σας, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους καινούργια όνειρα. Ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό άνοιγμα που θα προκύψει από δικές σας πρωτοβουλίες θα δημιουργήσει την προοπτική να επεκταθούν οι οικονομικές σας βλέψεις, στόχος σας θα είναι να αυξήσετε τα κέρδη σας. Τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να διευρύνετε τον επαγγελματικό σας κύκλο, η στάση σας θα είναι κοινωνική, θα σας εμπιστευτούν οι καινούργιοι συνεργάτες που θα αποκτήσετε.

Στον οικογενειακό σας τομέα ένας αναλυτικός διάλογος θα βγάλει αλήθειες στο φως που θα τονώσουν τα αισθήματα, θα βρείτε συνεννόηση και κατανόηση. Σκεφτείτε λογικά, πράξετε με συναισθηματική ωριμότητα, δείξτε εμπιστοσύνη στα πρόσωπα που αποδεδειγμένα νοιάζονται για εσάς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα υποχωρούν ταμπού και αναστολές, με τολμηρή διάθεση θα διαγράψετε παλιές αποτυχίες, παίρνετε απόφαση να περάσετε σε καινούργια ερωτικά άλματα. Χωρίς ενδοιασμούς θα κλείσετε την πόρτα της καρδιάς σας σε πρόσωπα που σας φερθήκαν με αρνητισμό ή που δεν ανταποκρίθηκαν στα αισθήματα σας. Το καινούργιο πρόσωπο -μέσω social media- που θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον σας, θα σας ωθήσει σε πράξεις που θα ανατρέψουν το ερωτικό σας κατεστημένο. Μπαίνει τέλος στη στασιμότητα, έρχονται αλλαγές που θα σας ανανεώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα προσπαθήστε να κινηθείτε με ψυχραιμία και χαλαρότητα στις περιπτώσεις που σας δημιουργήσουν περιορισμένα όρια, θα θελήσετε να κινηθείτε απελευθερωμένα χωρίς να υπάρχουν φραγμοί στην έκταση που θέλετε να δώσετε στις ενέργειες σας. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για ελευθερία και επειδή είστε επιρρεπείς στην παρορμητικότητα γι αυτό το νου σας να μην ξεφύγετε από τα συνετά πλαίσια και υπάρξουν παρεκτροπές.

Δημιουργική θα είναι η φαντασία σας, στις πράξεις σας θα υπάρχει αισιόδοξα και τόλμη, στόχο θα έχετε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας, να αποκτήσετε αυτό που αναζητάτε. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, με τις προτάσεις σας θα δημιουργήσετε συνθήκες για μια δραστήρια μέρα, προετοιμαστείτε για ευχάριστες απρόβλεπτες εξελίξεις. Στα πρόσωπα που θα σας δείξουν την αγάπη τους ανταποκριθείτε με θέρμη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή όψη θα σας εφοδιάσει με έντονο συναισθηματισμό, τρυφερότητα, ερωτισμό και αγάπη. Συμπονετικοί θα εμφανιστείτε στο ταίρι σας, θα κατανοήσετε τη συναισθηματική του κατάσταση, θα βρείτε λύσεις, θα εκδηλώσετε τα πραγματικά σας αισθήματα. Σήμερα θα ανοιχτούν δρόμοι επικοινωνίας με καινούργια πρόσωπα. Για εσάς τους ερωτικά μόνους ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γνωριστείτε με πρόσωπο μέσω social media, που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα θα έχετε διάθεση θετική, ανέμελη και αισιόδοξη, οι επιλογές σας δε θα πρέπει να είναι παρορμητικές, αποφύγετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό ίσως να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες πράξεις. Τα λόγια σας θα είναι αυθόρμητα, δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις σχετικά με θέματα και καταστάσεις που είχαν δημιουργηθεί παρεξηγήσεις, θα καταφέρετε να δώσετε τις απαιτούμενες εξηγήσεις. Χειριστείτε με ωριμότητα τα οικονομικά σας, μη σκορπίσετε τα έσοδα σας.

Προβείτε στην εξόφληση λογαριασμών, δείξτε ενδιαφέρον στα επενδυτικά ενδεχόμενα, εστιάσετε στην εξασφάλιση των ήδη κερδισμένων. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις επαγγελματικές σας συζητήσεις καλό θα είναι τις απόψεις σας να τις εκφράσετε με επιχειρήματα, σκεφτείτε πολύ καλά τις προτάσεις που θα σας κάνουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να κυνηγήσετε το συναρπαστικό με τρόπο ιδιαιτέρως απελευθερωμένο. Έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία, σήμερα δεν θα κινηθείτε πάνω σε συνηθισμένες βάσεις, θα θελήσετε να ξεφύγετε από συνθήκες ρουτίνας. Δυναμική και ανυποχώρητη θα είναι η προσέγγιση σας, θερμή και τρυφερή θα είναι η συμπεριφορά σας σε πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν ερωτικά. Δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο απ’ τα παλιά.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Έντονη αισιοδοξία θα σας διακατέχει, δεν πρόκειται να αφήσετε τον εαυτό σας να σας πάρει από κάτω, ανανεωμένη θα είναι η διάθεση σας. Σήμερα πολύ καλά θα κάνετε και θα προχωρήσετε με αποφασιστική δράση, η ζωτικότητα και η διαίσθηση σας θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Ο σφαιρικός τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να κλείσετε ένα συγκεκριμένο αρνητικό κεφάλαιο που σας προκαλεί ανασφάλειες και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, ίσως να αφορά θέμα που σχετίζεται όχι μόνο με το άμεσο παρόν αλλά και με το μέλλον.

Θα καταφέρετε να βγείτε από πεσιμιστικές σκέψεις και δυσοίωνα σενάρια. Εστιάστε στη διασκέδαση και στην ψυχαγωγία σας, δώστε βάση και αξία στα πρόσωπα που μπορούν να σας αναζωογονήσουν, ανοιχτείτε σε κοινωνικό επίπεδο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, λίγα θα ακούτε πολλά θα καταλαβαίνετε, η κρίση σας θα είναι σωστή. Ένα πολύ θερμό ερωτικό γεγονός θα είναι η έκπληξη της ημέρας, φέρνοντας αναστατώσεις όχι μόνο στην καρδιά σας αλλά και στον τρόπο σκέψη σας. Το πρόσωπο που θα συνομιλήσετε θα καταφέρει να αλλάξει την πορεία της ερωτικής σας ζωής, θα εξασφαλίσετε σχέση με σταθερά αισθήματα, ειλικρίνεια, και ξεκάθαρους στόχους.