Συγκλονίζει η ανάρτηση διασώστη: «Εδώ ΕΚΑΒ, μας πνιγεί η στολή, μας κόβει την ανάσα η μάσκα, βοηθήστε μας…» (video)

337

Διασώστης από το Αγρίνιο μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega για τις δραματικές ώρες που βιώνει το ΕΚΑΒ.

«Είναι πολύ χαρακτηριστικό το βλέμμα των ασθενών που διακομίζουμε. Είναι τρομαγμένοι. Τα θετικά κρούσματα δηλαδή που το γνωρίζουν, έχουν ένα τρόμο στο βλέμμα τους. Προσπαθούν να πιαστούν από εμάς, να πάρουν μία κουβέντα. Υπάρχουν όμως και οι άλλοι.

Εκείνοι που εθελοτυφλούν και στέκονται εμπόδιο στο έργο τους. Κάνουν πως δε θέλουν να το δουν, αρνούνται. Θα ήθελα λίγο παραπάνω να ακούμε την επιστήμη, αυτό. Τώρα το τι θα κάνει ο καθένας, αν θέλει να κάνει το εμβόλιο, αν φοβάται ή δεν φοβάται είναι δική του, είναι προσωπική του υπόθεση», ανέφερε ο διασώστης του ΕΚΑΒ, μιλώντας στην εκπομπή Live News.

Διασώστης ΕΚΑΒ: Η συγκλονιστική ανάρτηση

Ο διασώστης του ΕΚΑΒ είχε προχωρήσει και σε μία σοκαριστική ανάρτηση, όπου ανέφερε: «Μας πνιγεί η πλαστική ολόσωμη στολή, μας κόβει την ανάσα η διπλή μάσκα, θαμπώνουν οι προσωπίδες απ΄ τα χνότα μας και ορατότης μηδέν.

Εδώ ΕΚΑΒ, βοηθήστε μας λιγάκι! Μην γίνεσαι αλληλέγγυος αν δεν γουστάρεις, γίνε τέρμα εγωιστής. Μην προστατεύεις έμενα αν δεν σε νοιάζει, προστάτευσε εσένα. Έμενα αυτό μου φτάνει, για μένα αυτό είναι βοήθεια, γιατί προστατεύοντας εσένα κι εγώ τελικά θα είμαι καλύτερα!

Εδώ ΕΚΑΒ σας λέω! Κι όλο αυτό που συμβαίνει, δεν είναι καθόλου αστείο ρε γ… Κι αναρωτιέμαι, ακόμη υπάρχουν συνάνθρωποι μας, που πιστεύουν πως αυτός ο δαίμονας δεν είναι υπαρκτός; Υπάρχουν ακόμα συνάνθρωποι μας, που όλο αυτό το χάλι το παίρνουν στην πλάκα;».